Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נתקלתי בכתבה הזאת על אפליקציה בשם סיגנל Signal שמהווה תחליף לוואטסאפ, מוצפן וששומר על הפרטיות. מדובר באפליקציה של אירגון ללא מטרות רווח ולא בחברה מסחרית.

מישהו מכיר והתנסה?

https://www.themarker.com/wallstreet/.premium-1.9437389

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

אני משתמש בה אבל היא ממש לא וואצפ, רק לסמס. חסרים לדעתי כמה דברים כמו לחסום ספאם על ידי מילות מפתח.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

פורסם

אני התחלתי גם להשתמש בה מתוך תקווה לשחרר או ווטסאפ עם החיבור בינה לפייסבוק.
מאוד מזכירה את ווטסאפ.
הסינגל פותחה על ידי הצוות שפיתח את ווטסאפ ומכר לפיסבוק

פורסם

יעבירו לפייסבוק עם מי אתה משוחח ומתי, כדי שתהיה לחברה תמונה מלאה יותר על ההקשרים החברתיים שלך.

חלק גדול מהדור הצעיר יותר לא עושה שימוש בפייסבוק בכלל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

גם וואטסאפ וטלגרם מוצפנות, ולמי/האם/כיצד הן מעבירות אינפורמציה לא ברור. מה שכן ברור זה שכל האפליקציות והרשתות החברתיות ה'חדשות' האלה שצצות מדי פעם עוברות את אותו מעגל חיים - אנונימיות בהתחלה, אח"כ מוצאים אותן כל מיני תנועות מחאה, פשע מאורגן וקבוצות מחתרת שלא רוצות שירגלו אחריהן, אח"כ הן מגיעות לאיזו מסה קריטית של משתמשים ומתחילות לפנות לקהל הרחב, ואז הן נהיות חזקות מספיק כדי לעשות אקזיט ולהירכש ע"י אחד מענקי התעשייה שרוצה את הדאטא שלהן. כך שגם אם היום 'סיגנל' או MeWe או Parler  או Whisper או Kik מהוות אלטרנטיבה, זה לא לזמן רב.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

מכיר את סיגנל מתוקף עבודתי, היא באמת מזכירה את וואצאפ של פעם.

אגב דריש צודק, סיגנל כרגע בדיוק בשלב הזה שבין המחתרת לבין הפריצה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

משתמש בסיגנל כבר כמה שנים טובות.

זה לא תחליף לווצאפ, אבל להודעות פרטיות זה עובד טוב.

הקוד של סיגנל חשוף לכווווולם - במיטב המסורת של קוד פתוח, מה שמאפשר למי שמבין לבדוק מה האפליקציה שומרת ואיך. בגדול, אין שרתים ולכן אין שום מידע שנשמר בתווך בין הטלפונים.

יש עוד מתחרים באותו סגנון - מערכות מסרים בקוד פתוח עם יכולות למיניהן של יצירת קבוצות ושיתוף אימוג'י, אבל מהבדיקה שערכתי לפני שנה - די קרטעו והיה מאוד קשה לשכנע את המשפחה לעבור לשם.

עריכה:

יש פה הבחנה טכנית שמאוד מאוד חשוב לציין - תעבורה מוצפנת יש לכולם, זה כבר הסטנדרט דה פקטו, מזמן. השאלה היחידה היא - האם המידע נשמר בדרך או לא. בווצאפ הוא נשמר באבו אבו אבוהה בשרתים, בסיגנל ודומותיה - לא, מתוך עיקרון.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מניח שסוכניו של פוטין מאזינים לטלגרם. בינינו, מה נם, או צוקרברג, יכולים לגלות. שהחבעלה מעלי שברה שיאי מהירות? שהקפה מוכן?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמובן, הבחירה של כל גולש פה היא האם להמשיך לצטט שטויות גמורות מהתשקורת או האם לבדוק מה זה סיגנל ואיך עובדת ההצפנה שלהם הישר ממכשיר למכשיר *****בלי שום תיווך*****.

מתוסבך מעט טכנולוגית אבל שווה קריאה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 8 דקות, David32 כתב:

לא עדיף כבר טלגרם?

סיגנל הרבה יותר תואמת וואצאפ מאשר טלגרם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כל פעם שעולה שאלה של פרטיות תמיד מגיע האמרה של "מה כבר יש להסתיר".

הבעיה היא לא שפייסבוק ידעו או לא ידעו שאתה במקלחת.

הבעיה היא שהם לא נותנים לך את האופציה לבחור אם אתה רוצה לשתף מידע או לא, הם מחליטים שזה לא חשוב ודורשים תמורת השימוש, גישה מלאה לחיים שלך, ומאפשרים לעצמם למכור את המידע אם ירצו.

קח דוגמא, אתה והמזל שלך, עוד שנתיים אתה מנכ"ל בנק גדול, בעל חברה שהרגע הונפקה בבורסה, או משהו בסגנון.

המתחרים רוצים להשחיר אותך, קונים את המידע שלך מפייסבוק ומפרסמים פרטים מביכים עלייך והופ!

איבדת מקום עבודה, קריירה, מוניטין והכל בגלל משהו שקרה לפני X שנים שאז, לא "עניין אותך".

עכשיו קח את זה צעד קדימה, מה אם זה הבן שלך ? הבת שלך שהיום סמנכ"לית בכירה והוקלטה בגיל 17 עושה שטויות עם האקס שלה ?

ראש ממשלה פוטנציאלי, שהיום מוקלט ומחר לקראת הבחירות מוציאים החוצה פרטים מביכים כדי להטות את הבחירות ?

ממשלות שקונות מידע כדי להפליל אזרחים שלהם בחקירות שווא ?

ההחלטה אם לתת מידע או לא צריכה להיות שלך ורק שלך וזה הפואנטה שאני מנסה להעביר.

• תוכן חדש...