Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 3.1.2021 בשעה 07:48, ירחמיאל כתב:

לצערי הרב (באמת, חבל לי שזה לא ההיפך) טרם אומת סופית שהכורכומין טוב לדלקות בגוף.
יש עשרות מחקרים שכן, אבל מה לעשות - יש גם עשרות מחקרים ששוללים.
מה שאני מנסה להגיד זה שבניגוד נגיד לאסבסט, שהוכח חד משמעית שהוא מסרטן לא עלינו, להבדיל הכורכומין (כמו בהרבה תוספים אחרים) טרם הוכח חד משמעית.

אתה צודק, מנגד לאחר לקיחה של התוסף למשך חודש נעלמה לי דלקת בכתף שהתעקשה יותר משנה לשחרר אותי.

אם זה בגלל הכורכומין? לא יודע, אבל זה השינוי היחיד שעשיתי בתקופה המדוברת אז אני ממשיך לקחת - בינתיים ללא דלקות חדשות מהאימונים

• רעיון טוב! 1

עברתי לסקייטבורד

פורסם

אז למי שפחות בעיניין להתעסק עם שייקים, באופן כללי אני יכול מאוד להמליץ מניסיון אישי על אשווגנדה ומאקה בכדורים. מבטיח לכם שתוך 1-3 חודשים תרגישו טוב יותר, אפילו אם לדעתכם אתם בסדר עכשיו, אתם תשנו הרבה יותר טוב בלילה, פחות סטרס, יותר ערנות, חיי מין משופרים ועוד.

נ.ב. תקופה לא קצרה היו לי כאבים לא ברורים באחת זרועות היד, משהו סביל אבל לא נעים וללא צפי או תחושה להשתפרות המצב. אחרי תקופה של צריכת אשווגנדה הכאב הזה נעלם. אני כמובן סקפטי ומשאיר את זה כמיתוס, אבל לא מפסידים כלום לנסות מלבד כמה שקלים.

https://il.iherb.com/pr/Sunfood-Black-Maca-Capsules-800-mg-90-Capsules/90016

https://il.iherb.com/pr/Himalaya-Ashwagandha-90-Caplets/83135

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...