Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, arik100 כתב:

^

וואלה אני לא מבין את זה.

אם אתם לא מסוגלים לספק את עקומת הביקוש פשוט תורידו את ההזמנות מהאתר עד שאתם עומדים בביקוש, ואז תחזירו את האופציה להזמין...

ככה עובדת צרכנות הגונה.

או לחלופין תעדכנו ב מעמד ההזמנה שאתם תספקו את המוצר בX עיכוב.

כל התנהלות אחרת זה פשע

אני ניהלתי בעבר אתר מכירות ברשת אופנה מוכרת, במבצעים של חודש נובמבר היינו מגיעים לכמות הזמנות מטורפת, למרות שהכל עבד כמו שעון שוויצרי עדיין לא היינו עומדים בעומס ואף פעם לא שקלנו לרגע להפסיק את ההזמנות. למה? כי ל99.9% מהאנשים לא איכפת להמתין, העיקר הם קנו במחיר מבצע.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שנים קונה רק ב  KSP למרות שחמש דקות משם אייבורי כמעט ריק.  מעולם לא הרגשתי יחס לא טוב, או מזלזל.

תמיד יחס טוב עם הרבה סבלנות. הקטע שכל הזמן הסניפים שלהם מפוצצים באנשים וההמתנה ארוכה.

מעבר לזה תמיד קונה שם, לא מזמן ירדתי במיוחד לאילת לרכוש מחשב נייד (רביעי משם לשביעות רצוני המלאה)

מסך מחשב עוד אביזרים שונים. מעבר להמתנה שהייתה ארוכה יותר באופן טבעי, קיבלתי יחס מעולה. 

אחזור לשם שוב. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, stum כתב:

כולם בבית +  Black Friday גמר אותם. ולא רק אותם. בכל רחבי העולם זה הסיפור.

הביקוש למוצרי אלקטרוניקה, חשמל, ריהוט ונלווים וכמעט כל דבר האמת, מאוד גבוהה כי אנשים נמצאים יותר בבית.

TMS המתחרים של KSP, נמצאים בלחץ אטומי מכמות ההזמנות שקיבלו בBLACK FRIDAY למרות שלא הציעו שום "מציאה" במבצעים שלהם, הם עדיין לא מתאוששים, רמת השירות כמובן, צללה.

מה אתה מסתלבט?

זה השירות מאז ומתמיד

לא קשור לקורונה

לא בלאק פריידי

שום דבר

מחירים הכי זולים = תור ארוך

זה לא משנה אם זה עזרא ובניו או קייאספי

כנראה השכר \ התגמול לעובדים על הפנים.

אחרת אין סיבה שהם יהיו כאלה ממורמרים ומסריחים אל הלקוחות

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

אם הזמנתי מ-KSP מוצר מסוים ואני מקבל אותו לאחר 14 יום במשלוח על הבית.

ממתי מתחילה האחריות? מרגע ההזמנה או מרגע קבלת המוצר?

• מצחיק 1

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

החשבונית של KSP כוללת, מצידה האחורי, מגילת אחריות באורך של חוזה לרכישת דירה. קרא אותה. מכל מקום, לדעתי האחריות מתחילה במועד האספקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 דקות, yogev20 כתב:

עד כמה שידוע לי ביום הקנייה. זה גם רשום בתנאי האחריות שלהם. (גם בררתי פעם)

https://ksp.co.il/?takanon

אישית מעדיף לקנות פיזית אפילו בנסיעה מיוחדת לאילת. (קניות מרוכזות)

נכון, זה באמת כתוב שם, תאריך תחילת אחריות שיופיע על החשבונית הוא מיום הרכישה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מבחינתי הלקח הכי חשוב זה להשתדל כמה שפחות לקנות שם

ממש לעשות מאמץ לא להתקרב לחנות…

אם יש מוצר בהפרש מחיר זניח אאעדיף להזמין מחול מאשר לתת להם כסף ושירקו לי בפנים

פורסם

ואז הדואר...☹

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
בתאריך 15.12.2020 בשעה 10:23, Shmelov כתב:

נכון, זה באמת כתוב שם, תאריך תחילת אחריות שיופיע על החשבונית הוא מיום הרכישה.

טוב כמה עדכונים מהשטח.

בת דודה שלי הזמינה ב-15, קיבלה ב-17, התאריך על החשבונית ב-16.

סהכ מרוצה.

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

לאחרונה הזמנתי מסך גיימינג, קיבלתי הודעה אחרי כמה ימים לבוא לאסוף מהחנות. עד פה הכל טוב, אפילו הזמנתי תור ועקפתי את התור של המזדמנים בכניסה. עד שבאתי לקחת את המסך המוכר אמר לי לפתוח את הקרטון ולראות שהכל תקין, מולו,לבד, על הרצפה מול 10 אנשים.

לרגע התלבטתי, ואז אמרתי טוב כמה זמן זה כבר יכול לקחת אבל מרוב הלחץ לא הצלחתי להוציא את המסך מהקרטון בגלל הקלקר הצמוד (בבית פשוט עשיתי את זה על המיטה בקלות).
הרגשתי מטומטם ממש וגם פחדתי שלא אצליח להחזיר את הכל לקרטון כמו שצריך.

נזכרתי שזו לא פעם ראשונה שהם מבקשים את זה פשוט עד עכשיו לא הייתה בעיה כי זה היה טאבלט או דברים קטנים שנפתחים בקלות.
מדיניות מוזרה בהחלט על גבול הביזארית שהזכירה לי חווית קניה של סלולרי בשוק של הונג קונג (יש לי סיפור משעשע גם על זה).

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

פורסם (נערך)

הזמנתי מהם באתר טלויזית TCL עם מישלוח של היבואן ביום שלישי שעבר בבוקר, ביום שישי בבוקר כבר היה אצלי בבית.

גם נותן 10/10.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • רעיון טוב! 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...