Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצורך איזון, אוסיף שלפני מספר שנים נרכש מהם כרטיס מסך.

למיטב זכרוני מספר חודשים אחרי הרכישה, במאמץ, המסך היה מציג עיוותים וצבעים מוזרים.

נלקח אליהם כרטיס המסך שנרכש, הוסברה התופעה, מסרו במקום כרטיס מסך (ללא חקירות או שאלות מציקות דרישה לאריזה מקורית או קבלה) אחד אחר מאותו דגם.

הורכב כרטיס המסך ה"חדש" והתופעה נשארה, מסתבר שזה לא היה כרטיס מסך אלא לוח האם.

נרכש מהם מחשב חדש.

מאז הם סגרו את הסניף בקרית ביאליק ועברו לצומת קרית אתא לסניף קטן יותר וצוות שונה.

כמו שצויין - היום אני לא נכנס כי את התור אני רואה עוד מהחנייה ב99% מהפעמים שאני עובר שם יש תור של יותר מ2-3 אנשים.

אם אני לוקח את האוטו, נוסע עד אליהם כדי לקנות משהו זה כי אני צריך אותו עכשיו. אחרת הייתי מזמין באינטרנט ומחכה 3 ימים.

אם יש תור ארוך מדי - אני אסע למקום אחר, גם אם טיפה רחוק, גם אם טיפה יקר יותר.

וזה לרוב מה שקורה אגב.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו המטרה שלהם כבר שנים, להפוך לסוג של AMAZON. אני אישית לא נתקלתי בבעיות איתם, מה שהזמנתי הגיע בזמן והגיע בצורה תקינה וטובה. מה שכן, בחלק מהחנויות אין תשתית להכיל קהל (ואולי הגיע הזמן שיסגרו אותן ויעברו למתכונת אמזון עד הסוף), וכן יש סיפורי אימה של לקוחות שהסתבכו עם מוצרים תקולים.

בכל מקרה חומרה למחשבים אפשר להשיג ממקומות יותר נישתיים שמתמחים בכך ואולי עדיף.

פורסם
לפני 18 שעות, מרק10 כתב:

אתמול הזמנתי מצלמת אינטרנט דרך האתר של KSP וכבר היום קיבלתי אותה. שירות 10.

קודם כל סיימו כבר לפזר את המשלוחים של בלאק פריידיי אז ירד הלחץ

דבר שני

הבעיה שלהם זה השירות בחנות (ואולי שירות תיקונים)

אבל המשלוחים \ מחירים בסדר גמור

פורסם
בתאריך 22.12.2020 בשעה 07:56, stum כתב:

מאז הם סגרו את הסניף בקרית ביאליק ועברו לצומת קרית אתא לסניף קטן יותר וצוות שונה.

סניף קריון זה בקרית ביאליק

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני רוכש שם די קבוע כל מיני מוצרי אלקטרוניקה שונים אבל לאחרונה נתקלתי בכזה טמטום, שהם אבדו אותי כלקוח. רכשתי דיסק נייד לגיבוי מק נייד. מחבר למחשב והדיסק לא פועל, מחבר למק אחר ושוב לא פועל, מחבר לעוד אחד אחר וגם לא פועל. לוקח כבל אחר שמחובר לדיסק SSD חיצוני ו... עובד. אז הבנתי שהכבל לא תקין או לא מתאים למק. כתבתי לתמיכה והצעתי שפשוט אגש לסניף ושם יתנו לי כבל אחר. בתמיכה אמרו לי שיש לגשת לסניף לבדוק את המוצר. הצגתי למוכר שהמק לא מזהה עם הכבל שסופק ועם כבל אחר כן. הוא חיבר למחשב ווינדוס דרך מתאם והדיסק עבד. "למק אין חיבורים מיוחדים" בזה הוא סיים ואמר שאין החזר ולא ניתן לקבל כבל אחר. זה עניין עקרוני עבורי כעת אז נפגש איתם בבית משפט שם הם יאלצו להוכיח כי המוצר אכן עובד על מחשב מק.

• תוכן חדש...