Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קיבלתי כבר פעמיים אימייל שאומר שמישהו (בטאיוואן ובדנמרק) התחבר לחשבון ספוטיפיי שלי.

המייל נראה לגיטימי אבל בכל מקרה לא לחצתי על שום לינק אלא נכנסתי ישירות לאתר ושיניתי ססמה, ועדיין זה קרה פעם שניה.

למה בכלל שמישהו יפרוץ לחשבון החינמי? מה הוא יכול להשיג?

ממש מוזר הסיפור הזה...

פורסם

וחבר קיבל מייל שהקליטו אותו צופה בפורנו ומאונן.( דרך המצלמה לטענתם) והכופר הוא 1850$.
רק שכחו שאצלו זה מחשב נייח ללא מצלמה.
לכתוב מייל לא עולה כסף. ראית בהיסטוריה שלך בספוטיפיי שינוי ברשימת השמעה , שינוי שפה ? לא.
בדרך כלל כאלה מיילים זה שיטת מצליח.
שים אוזניות ותתעלם.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אז זהו שאני בכלל לא משתמש בספוטיפיי, עשיתי חשבון פעם ושיחקתי עם זה כמה ימים אבל מאז לא נכנסתי.

כמו שאמרתי המייל נראה לגיטימי וגם נראה שנשלח מכתובת לגיטימית, וגם הלינקים מפנים לספוטיפיי (לא לחצתי עליהם, רק בדקתי את הטקסט).

כשנכנסתי לחשבון בעצמי קיבלתי בדיוק את אותו מייל עם פרטי ההתחברות שלי.

פורסם
לפני 3 שעות, save כתב:

וחבר קיבל מייל שהקליטו אותו צופה בפורנו ומאונן.( דרך המצלמה לטענתם) והכופר הוא 1850$.

זה אני לא מבין.

נגיד ומישהו באמת מקליט אותי עושה את הדברים האלה, מה הוא יעשה עם המידע הזה בדיוק, חוץ מלקבל טראומה לכל החיים?

ישלח למשפחה/לחברים/לבוס? וזה יזיק לי איך בדיוק, חוץ מלגרום לכמה מצבים מביכים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 16 דקות, vadim6385 כתב:

ישלח למשפחה/לחברים/לבוס? וזה יזיק לי איך בדיוק, חוץ מלגרום לכמה מצבים מביכים?

יש כאלה שיעדיפו להמנע ממצבים מביכים כאלה.

תאר לך שיפרסמו סרטון של אישיות בכירה, נגיד המנכ"ל של חברה גדולה, זה לא יוסיף לו לרזומה.

ויש כאלה שזה אפילו גרוע יותר, נגיד אנשים דתיים שמאמינים שזה אסור.

תאר לך מה יהיה מוכן רב גדול כדי להמנע מהפצת סרטון כזה שלו.

.

פורסם
לפני 50 דקות, save כתב:

על עקרון המביך סחטו את שירבית.
אולי ספוטיפיי שלך מחובר לחשבון פייסבוק ?

This is not how sign with Facebook works

אתה מקבל token של פייסבוק שספוטיפיי מאמתת

זה לא נותן לך גישה לפייסבוק .....

If living is for learning

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, save כתב:

אולי ספוטיפיי שלך מחובר לחשבון פייסבוק ?

אין לי מושג, פעם אחרונה שהתחברתי לפייסבוק הייתה אי שם ב2007...

פורסם

אז זה לא דרך פייסבוק. נגמרו לי הרעיונות . אתה כנראה אחד מ 300000 החשבונות שנפרצו בקיץ. היה להם באג. האקרים גנבו להם קובץ משמשים ענק. ואז באמת יצא מייל לשנות סיסמה. כנראה לא תיקנו את הפירצה.
https://www.techradar.com/amp/news/thousands-of-spotify-accounts-hacked-heres-what-you-need-to-know

כי אתה אומר ששינית כבר כמה פעמים.
. יום אחד ספוטיפיי יוסיפו אימות דו שלבי. זה אולי יעזור.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 13 שעות, om2 כתב:

תאר לך שיפרסמו סרטון של אישיות בכירה, נגיד המנכ"ל של חברה גדולה, זה לא יוסיף לו לרזומה.

אל תיקח את השרשור הזה לשם. אני כבר רואה לאן זה עלול להתפתח.  :-P 

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...