אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,383 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 516 צפיות
בדקתי בגוגל על העניין הזה, הבנתי שזה תחום אפור וקצת בעייתי, מישהו התנסה בשירותים של החברות האלו?
הודעה אחרונה מאת ESTK, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 493 צפיות
למישהו יצא פעם להשתמש עם דבר כזה? לדוגמא: https://www.ebay.com/itm/2020-Retro-TV-Phone-Screen-Video-DIY-Enlarger-Amplifier-Magnifier-TV-Appearance/174582490929?hash=item28a5ed6731:g:4KUAAOSwZ-9f5Y1z אני מבין שאיכות הצפייה נפגמת, אבל חיילת בקבע מתעניינת ואני שואל: למרות שזה רק 34 ש"ח, האם זה גם עושה משהו? האם זה לזרוק את ה- 34 ש"ח ישירות לפח או שזה עושה את המינימום הנידרש? יש אולי המלצות למשהו אחר? טוב יותר?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
איירובוט וחבריו
מאת non22- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 853 צפיות
אהלן, עברתי לגור לבד לא מזמן, עם החברה, הכלבה והחתולה. סובלים מאוד מהפרווה והלכלוך בכל הבית ורוצים לקנות שואב בסגנון האיירובוט, משהו שיעמוד בכל הפרווה הזאת ועדיף גם שוטף. הייתי רוצה להשקיע 1000-1500 ש"ח, ראיתי דילים על roborock s5max וs6 שעולים כמעט אותו דבר. אנחנו בבית לא גדול, 4 חדרים. אשמח לשמוע חוות דעת מניסיון אישי, תודה.
הודעה אחרונה מאת Shay_u, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 642 צפיות
הכוונה למסתובבות עבור בראון ואורל- B (לדעתי אותם המוצרים). לא מחפש כאלה שעשויות זהב ומכינות גם קפה על הדרך, רק שיתאימו למכשיר ושידעו להסתובב (וכמובן שלא יתפרקו...). עד כה הקפדתי על מוצר מקורי, אבל בדקתי באיביי, המחירים ממש נהיו גבוהים לערכות של 4 יח' ויותר. מישהו ניסה פעם מוצר תואם? לא ממותג?
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חברים יש ברדותי מחשב נייד lenovo g710 Type 20252 המחשב בן 6וחצי לאחרונה המסך התחיל לעשות קצת בעיות וכניראה מת אבל זה עוד בבדירה .. עכשיו לא יודע משהו הסב את תשומת ליבי על חלק של מאיץ גרפי שניראה שלא קיים " נגנב " או הוחלף לי בכלל הוחלף לוח עם וכך הפך את המחשב לרגיל ללא כרטיס גרפי של אינוידיה . אני מחפש מחשב דומה השוואות אני מאוד אשמח לעזרה שלכם אנשים כל מידיע חלק .
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 796 צפיות
טלפון נייח שייתן צלצול חזק, ואם יש אור חזק שיראה שיש שיחה, טלפון שיאפשר הגברת קול של מי שמדבר אתו, כדי שלא נצטרך לצעוק. או טלפון שמאפשר לדבר מהספיקר בלי להרים שפופרת ,ואפשרות להגברת עוצמת קול של מי שהתקשר, או כל רעיון טוב אחר ,שיקל עליו ועל מי שמתקשר אליו..
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום! הפורום מורכב מהרבה אנשים מוכשרים ומלאי תובנות. שאלתי היא: איזו תובנה הייתם נותנים לאנשים שרוב הסיכויים לא תפגשו אותם אבל כן תוכלו לעזור להם בחייהם ? אני אתחיל: תהיה סבלני- בגילי הצעיר למדתי שללא תכונה זו קשה מאוד להשיג דברים. מקווה להיענות מצדכם. תודה מראש, אדם * השאלה מנוסחת בלשון זכר אך מתייחסת לגברים ונשים כאחד.
הודעה אחרונה מאת darkmanxxx, -
-
https://www.ynet.co.il/economy/article/Sy00QhHNRw אמל"ק אין בגלידה הזאת שמנת בכלל, מוחלפת בחמאה עד מתי יזלזלו בצרכן הישראלי #רקבנאנדג'ריס
הודעה אחרונה מאת method, -
אז וואספ משנה מדיניות. ואם אבנתי נכון תמכור תמידה שלנו ל פיסבוק ועוד גורמים במשפחת פיסבוק. אני אשרתי עד שניתקלתי בכתבה הזאת. גם אחותי נפלה בזה. אני מחקתי תחשבון שלי. שיסתדרו בלעדי. https://www.ynet.co.il/digital/technews/article/H1R0q5mAP חזרנו לsms ומייל. פגשתי אנשים שעוד לא קיבלו את זה.
הודעה אחרונה מאת yor2, -
- 5 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן. מזגן מיני מרכזי אלקטרה דגם EMD 50T. השלא כנראה נדפק, אני מדליק את המיזוג וכשאני מכבה דרך השלט, מדחס המזגן מפסיק אבל לוח הבקרה על הקיר לא נכבה, הלוח שמציג טמפרטורה. דרך האפליקציה בטלפון הכל עובד בסדר. בדקתי עם שלט של שכן, עובד בסדר. ניסיתי לרסט מזגן, הוצאתי סוללות לשלט, לא עבד כלום. יש דרך נוספת לרסט את השלט? אם לא, חוץ מאלקטרה שרוצים 180₪ על שלט יש אופציות נוספות? שלט חליפי עולה כ 50₪ אך נראה לי שאין בו חיישן טמפרטורה עבור ifeel.
הודעה אחרונה מאת yor2, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הגיע מ Ebay דרמל סדרה 4000. שמיועד לרשת חשמל של ארה"ב 120 וולט. זה רשום בפירוש בתווית יצרן שעליו. עם תקע של 120 וולט. ברגע של (הכנס איזה ביטוי שבא לך...) חובר הדרמל ל 220 וולט והביע את חוסר שביעות הרצון מכך בדרך מאוד פשוטה ולא מקורית. על מנת לפתוח את הדרמל נדרש מברג טורקס T15 5 ברגי טורקס - החוצה. טבעת - החוצה. וו תליה - החוצה. פחמים - החוצה. להזהר שלא יקפצו. פתיחה של הדרמל. פתוח. ניתוק החוט השחור. ניתוק החוט האדום. …
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברוך השם מתחילים לחזור לשיגרה מתחיל להערך לקיץ. הזמנתי מכמה מפעלים בארה"ב סמפלים של כל מיני מוצרים ויש לי בעיה. יש לי פריט אחד מאוד גדול יחסית: 31.8 x 7 x 21.5" / 80.8 x 17.8 x 54.6 cm להביא אותו לארץ ב DHL FEDEX יעלה סביב 1000$ שילוח USPS רוצים 300$ זה יותר הגיוני כשאני בודק באתר אני מצליח לקבל מחיר אבל כשבעל החנות מנסה לשלוח הוא טוען שבגלל שהפריט גדול כתוב לו שהוא צריך רישיון שילוח או משהו אני לא מבין את התנאים של שילוח אווירי כי רוב הזמן אני מביא קונטיינרים בים ועובד עם השוק הסיני ששולח לי DHL \ FEDEX במחירים מאוד זולים יש דרך אחרת לשלוח בלי לעבור דרך SHIPITO שסתם מנפח לי את המשלוח ב 600$?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 546 צפיות
הבוקר מוקדם עברתי אצל חבר שגר ברמת גן על גבול גבעתיים, ליד אתרי בניית המגדלים השונים של סיטי גבעתיים. תוך כדי הקפה, לא יכולתי שלא לשמוע את הצפירות המאד מאד מעצבנות של העגורנים. הוא אמר לי שזה כלום, הם יכולים לצפור ככה 5 דקות רצוף... שאלתי אותו למה הצפירות הללו משמשות - הרי יש מכשיר קשר - והאם זה בכלל חוקי? אני מדבר על 7 בבוקר, כן? הוא לא ידע מה לענות. אמר שיש לפעמים גם סירנה מופעלת, כניראה כאשר המכונה לקוחת עודף משקל או נוטה במעלות מסוכנות. אבל הצפירות הן הכי נוראיות ומעצבנות. אמר לי - "עכשיו אתה מבין למה בכל בית אב בארץ צריך רובה צלפים...?" מישהו מבין בתחום ויכול להסביר קצת? אני ממש מרחם עליו...
הודעה אחרונה מאת OFF-RoaD, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
צריך להרכיב לעצמי ערכת פקל קפה חדשה.. לטיולים ובחוץ כזה , מכירים מוצרים יותר מומלצים? אגב הפסי אלומיניום למטה כמה הם משפרים באמת את זמן ההרתחה? https://www.aliexpress.com/item/33018447282.html?spm=a2g0o.cart.0.0.7aa53c00TZpxXf&mp=1 https://www.aliexpress.com/item/4000098446815.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.36355bacXQQoid&algo_pvid=ba51f664-49ac-41ba-956f-c5b12f6db030&algo_expid=ba51f664-49ac-41ba-956f-c5b12f6db030-32&btsid=2100bde316096825275828546e42b1&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ https://www.aliexpress.com/item/32911743465.html?spm=a2g0o.cart.0.0.7aa53c00TZpxXf&mp=1 …
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 670 צפיות
יש לי ג'קט אחד שפשוט שטפתי רגיל במכונה והוא קצת איבד את זה, עכשיו הוא מלוכלך קצת אז חשבתי לנצל את ההזדמנות ולשטוף אותו ביחד עם מעילי הסקי שלא שטפתי מעולם. השאלה היא איזה חומרים אתם משתמשים ואיך שוטפים? ראיתי שיש חומרים שמתיזים ויש חומרים ששמים במכונה וזהו אשמח לשמוע קצת מניסיון של אנשים כאן
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
לאן פני הדולר? 1 2 3 4 5
מאת nimrod7676-
- אחראי פורום
- 17 עוקבים
- 60 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
היום הדולר הגיע לשער 3.18 - שפל של 25 שנים. ברמה הלאומית, בתור מדינה שמתבססת על יצוא, דולר נמוך זה ממש אסון לכלכלה. ברמה האישית, כאחד שמשקיע בשוק ההון האמריקאי, אני שוקל את העניין בכובד ראש מפני ששער הדולר מחסל לי את הרווחים. ברור שאף אחד לא יודע ואף אחד לא יכול לתת תשובה חד משמעית, אבל איך אתם רואים את הדברים? לאן פני הדולר לדעתכם? ומדוע אתם חושבים מה שאתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 603 צפיות
שלום לכולם, הדלת שבתמונה קצת עקומה ויש לה רווח מהמשקוף מה שצריך לעשות זה להזיז אותה קצת שמאלה כלומר להוציא את התושבת שלה טיפה מהציר קראתי על צירים דומים שנקודת החיבור שלהם לדלת מתברגת ויש להם פין נעילה. פה אין פין נעילה וזה לא מתברג ניסיתי למשוך בכח ללא הצלחה. הדרך הקלה זה לפרק את הדלת ולמשוך מעט את הציר אך הדלת לא עולה למעלה כשמנסים ולא יוצאת ממנו. מה הדרך הנכונה לעשות את זה? תודה! Sent from my HD1900 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך פועל בניין דופק מסמר כשהוא צריך יד להחזיק את הקרש שבו הוא דופק?
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
ערב טוב, מצאתי עבודה בתחום האבטחה. 1. העבודה היא במרחק 50 ק"מ לכל כיוון מהבית (100 ק"מ ביום). מדובר בנסיעה של 40-50 דקות. 2. נדרש להגיע בשעה 6 בבוקר. 3. עבודה של 10 שעות ביום עם שכר- 7000 ברוטו כולל הכל. 4. חובה רכב להגעה עצמית. ללא איחורים (עילה לפיטורים). עשיתי חישוב על משכורת 7000 ברוטו, שאחרי הורדות אני נשאר בערך עם 6.500 ש"ח. הרכב שלי סוזוקי שידוע כלא חסכוני בדלק. וכהיכרות טובה עם הרכב, אצטרך להוריד כל תחילת חודש כ- 800-1000 ש"ח עבור דלק. יוצא שאני נשאר בערך עם 5.500 נטו. מצד אחד- אין כמו למצוא עבודה בתקופה קשה זאת. מצד שני- פגיעה קשה בשכר אחרי כל ההורדות. ככה שאני 50/…
הודעה אחרונה מאת GAD57, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 20 תגובות
- 13 אלף צפיות
שלום לכולם, מדובר בבניין ישן בן כ-40 או יותר. יש מעלית ששופצה לפני איזה 20 שנה. הבניין בן 4 קומות (קרקע פלוס ארבע קומות מעל הקרקע). המעלית ישנה ועושה המון בעיות. אני מתחיל לברר עלויות של החלפתה. הבעיה שכולם מדברים איתי על "שיפוץ". אני לא רוצה שיפוץ. הקוסמטיקה לא מעניינת אותי. אני רוצה מעלית חדשה - מנוע חדש. כבלים חדשים. אם השתנה משהו בטכנלוגיה אז לשדרג (הידראולית? אנערף). יש פיר קיים. יש חדר מכונות על הגג. זה אמור לדעתי להוריד חלק ניכר מהעלויות. ואני לא מצליח לאמוד סדר גודל של עלויות. מישהו התעסק בזה?
הודעה אחרונה מאת OFF-RoaD, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 517 צפיות
צירפתי תמונה של מה שמותקן בנייד שלי. האמת - לאחר העידכון לא ממש הצלחתי להבין מה הם רוצים ממני וכיצד להפעיל את הגשעפט.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
היי דילמה לא פשוטה מונחת לפניי. לאחר מכירת הדירה הצנועה שהייתה בבעלותי. וחיפוש מתיש וארוך של כל הדירות הרלוונטיות באזור מגורי. מצאתי אחת כלבבי (זאת אומרת מוזנחת לחלוטין כך שאני משפץ לטעמי ועם גינה ענקית למעלה מ250 מ"ר. אממה המוכר מפריז במחיר באזור ה80-100 אלף ש"ח. כל האופציות האחרות באותו גיזרת מחיר רק שהן "משתלמות יותר" מבחינת מיקום/ואו מצב הנכס. המוכר בונקר וידוע כאחד שמנסה כמה שנים למכור. האם לצאת פראייר ולשלם את האקסטרה לטובת נכס שאני מעוניין בו. או לרכוש נכס שאני פחות מעוניין בו אבל שווה יותר...
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 8 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אז נמאס לי סופית מהטלוויזית פיילוט 50 אינטש' הותיקה שלי שמשרתת אותי בנאמנות (לאו דווקא באיכות) כבר 5 שנים. בערך מהיום רציתי להחליף אותה, אבל איכשהו משכתי את זה. החלטתי שמספיק זה מספיק כאשר הלכתי לראות אצל חבר את הסרט החדש של וונדר וומן בטלויזית qled של סמסונג ואחרי זה כאשר ניגנתי אותו אצלי בטלויזיה, חשכו עיניי, כנראה שהתרגלתי וכבר לא שמתי לב שאני צופה בתכנים באיכות זוועתית. באותו היום נפלה ההחלטה להחליף את הטלויזיה למשהו יותר טוב ועם רזולוצית 4K שבאמת עובדת (למרות שבפיילוט במפרט רשום 4K, היא אף פעם לא הצליחה לעבור למצב הזה). כבר כמה שנים שאני נעול על הטכנולוגיה של oled מאז שחבר קנה אחת כזאת לפני כ 5 שנים (ב 15,000₪!) אבל בשנתיים האחרונות היתה נפילה חדה במחיר וכיום …
הודעה אחרונה מאת aviaviavi, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם, יש לי מנגל גז פשוט וישן שעד התקופה האחרונה עשה את העבודה (עדיין עושה פחות או יותר) פירקתי אותו לניקיון השבוע וראיתי שהמבער עצמו חלוד ומחורר באיזור החורים שמהם יוצאת הלהבה. את החלק איתרתי אך אני לא מוצא שום מקום שמוכר אותו במחיר שפוי +משלוח זה החלק https://www.appliancefactoryparts.com/search/part/18961/264849/ כל המנגל שווה גרוש וחצי אבל הוא תקין מלבד החלק הזה(מצד שמאל יש חום חזק מאוד ומצד ימין חום חלש) אם להוציא מעל ל1500 שקל על מנגל חדש או 200 שקל (פחות או יותר) על המבער אני מעדיף להחליף את המבער . מישהו מכיר חנות בחול או בארץ שמחזיקה את החתיכת פח הזו? דגם מנגל STERLING 1104-3IL …
הודעה אחרונה מאת pipinoadar, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 628 צפיות
מחשב נייד לנובו S330, פתאום מקרופון לא עובד. המחשב כאילו לא מזהה אותו. הסאונד עובד כרגיל. ניתן לשמוע מוזיקה וניתן לשמוע מישהו אחר אבל אותי לא שומעים. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר סאונד דרך מנהל ההתקנים, אבל לא עוזר. מה עוד אפשר לעשות חוץ מלפרמט?
הודעה אחרונה מאת XVSTI, -
-
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
לאחרונה עברתי דירה, בבית הקודם היה גז פרטי כלומר לכל דירה היה זוג בלונים קטנים וכל אחד היה אחראי על הגז שלו ולמלא כשנגמר. בבית החדש יש כמו בבתים רבים גז משותף. לאחר כמה פעמים של תשלומי גז מתגלה התמונה, יוצא שמשלמים על הגז המרכזי בין פי 4 ל 5 וכנראה אפילו יותר מזה. מה שחשבתי הוא לעשות הסבה בדירה לגז פרטי ופשוט לקנות גז באופן פרטי ולא לשלם בצורה מרוכזת כמו עכשיו. האם יש למישהו נסיון בנושא? האם יש צורך להסכמת כלל הדיירים בבנין בשביל לעשות עמדה של שני בלונים קטנים בצידי הבניין בנוסף לבלונים הגדולים של הגז המרכזי? לראייתי מדובר בתהליך לא מורכב מדי, כלומר צריך להביא טכנאי גז ולקנות שני בלונים, והטכנאי יצטרך רק לעשות שינוי שמקור הגז שמגיע כרגע לדירה…
הודעה אחרונה מאת ik3, -
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 719 צפיות
הבקשה בכותרת. הדרישה של הבחור היא שכאשר מרכיבים את המספר על המכונה, יש אופציה להרים או להוריד חצי מספר עם הלהב עצמו. לי אישית זה לא אומר כלום ואני לא מבין בזה, מנסה רק לעזור לו. מה מומלץ היום? מה קונים היום? היכן? הדרישות הבסיסיות הן לא נטענת. אמינות. תודה!
הודעה אחרונה מאת Boaz Av, -
- 8 עוקבים
- 7 תגובות
- 626 צפיות
שלום לכולם! מחפש המלצה למוניטור לתינוק, חשוב שיהיה במעגל סגור (הוראה מגבוה 🙈), התקציב לא פקטור אבל בגבולות הסביר.. למישהו יצא להתנסות עם מוניטורים מאלי אקספרס? אשמח להמלצות, תודה!
הודעה אחרונה מאת LimP, -
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 910 צפיות
השרשור בנוגע לכרטיסי אשראי כבר התיישן ואני צריך לעשות כרטיס אשראי. אין הטבה בעבודה ובבנק מנסים את שיטת מצליח (דמי כרטיס + עמלות שימוש ומשיכה מפלציתות) בגדול הכרטיס משומש לקניות באינטרנט (חשוב עמלת המרת מט"ח נמוכה) וקניות בסופר (רמי לוי או חצי חינם)
הודעה אחרונה מאת BarryG, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 761 צפיות
אהלן, ההורים בסיומו של שיפוץ ביתי גדול, הרחבת הסלון וכדומה, הטלויזיה שתשב שם היא בגודל 75' אבל מגיעות כמובן עם סאונד דיי פשוט (גם סוני מסתבר) . מעוניין לשדרג את הסאונד למשהו נחמד+- (לא מתכוון להגזים). שקלתי לחבר את ה Microlab 7C שיש לי אבל הם 2.0 וחסר סאב. הסלון דיי גדול באיזור ה 5X5 בערך סאונדבר יספיק? חשבתי על q70t של סמסונג, המחיר שלהם סביב ה 1750+- (מעדיף בפחות). האם זה יספק "סראונד"? האם עדיף רמקולים רגילים? זהו גודל הסלון.
הודעה אחרונה מאת hwgeek,