Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

גלידת שמנת בלי שמנת


arik100
שימו לב! השרשור הזה בן 1168 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  • חברי המעגל הראשון

יש לי מנהג לקרוא על האריזה מה מכיל המוצר לפני הקניה, ואם יש שם כל מיני דברים שאין לי מושג מה הם או שלדעתי לא צריכים להיות שם אני בד"כ לא קונה. עכשיו בתקופת הקורונה זה קצת פחות קורה בגלל שהכל מוזמן באינטרנט וזה קצת מייגע להתחיל לחפש איפה המרכיבים של כל מוצר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ברצינות?

אתם מחשיבים את הג'אנקפוד האמריקאי הזה כגלידה?

(אקדים ואומר שגם לי יש במקפיא פיינטים של הדרעק הזה.  אבל זה לא אומר שצריך לכנות את זה "גלידה איכותית")

 

אין מה להשוות את הנ"ל לגלידה של גלידריה, כמו גולדה, או בטח שלא לגלידריות "בוטיק". הם מכינים גלידה טריה, מתוספות  טריות. זה משהו אחר לגמרי.

 

"אוויר בגלידה" זו גלידה איכתית.

גלידה לא אמורה להיות יציקה מתוקה.

תכנסו לכל ג'לטריה באיטליה. הגלידה רכה וקלה. 

אחרת, למה אתם צריכים מכונת גלידה? היא מכניסה אוויר תו"כ הקפאה.

אחרת, תיצקו שמנת מתוקה עם תוספות לתבנית, ותקפיאו.

יצא אחלה משקל, ובלי אוויר בכלל...

עריכה אחרונה על ידי natco

1. MAZDA 3 ACTIVE 08 1.6

2.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

נפרדנו בצער מהטריוס הקשישה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה ברור שהחיקויים הישראלים האלה לא  יהיו קרובים אף פעם למקור

לא מבין אנשים שמתלהבים מגלידת פסק זמן וכו'

זה שעשו לה קופסא בגודל של בן אנד גרי לא אומר שזה יהיה באותה רמה

 

בלי קשר לגלידה הזאת ספציפית אני לא חושב שמגנום ברמה של המותגים מחול

אבל ככה זה בישראל

שמים להם קופסא בצבע חדש בסופר כולם הולכים לקנות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף פעם לא הבנתי למה בישראל גלידה בגלידריה עולה כל כך יקר. התרגלתי לכדור גלידה (80-100 גרם) ב-4 שקל בגלידריות הכי טובות פה (כאלה שיש להן תור של 15-20 דקות בחורף, שלא נדבר על הקיץ). יהיה קשה לחזור ולשלם 15 שקל לכדור בישראל...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, Transporter כתב:

זה ברור שהחיקויים הישראלים האלה לא  יהיו קרובים אף פעם למקור

לא מבין אנשים שמתלהבים מגלידת פסק זמן וכו'

אם הם רוצים הם כן יכולים ליצור משהו איכותי,

אבל הם מעדיפים להשתמש במינימום חומרים איכותיים ולמכור במחיר כפול מהמתחרה 

במסווה של קופסה גדולה שלא מכילה הרבה ובניצול חוסר המודעות של הצרכנים.

במילים אחרות הם רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

לפני 3 שעות, garicho כתב:

אף פעם לא הבנתי למה בישראל גלידה בגלידריה עולה כל כך יקר. התרגלתי לכדור גלידה (80-100 גרם) ב-4 שקל בגלידריות הכי טובות פה (כאלה שיש להן תור של 15-20 דקות בחורף, שלא נדבר על הקיץ). יהיה קשה לחזור ולשלם 15 שקל לכדור בישראל...

איפה יש תענוג כזה O_o

  

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 12.1.2021 בשעה 08:50, Electron כתב:

הבעיה עם בן אנד ג`ריס זה שהגלידה נגמרת מהר מידי :biggrin2:

בן אנד ג'ריס יחד עם האגן דאז היחידות שאין בהן חומרים מלאכותיים.

אין דבר כזה "בטעם" כי הכל חומרים טיבעיים.

שמנת? - רק שמנת ולא תחליפים למינהם כפי שיש בגלידות המיובאות או שטראוס על כל מוצריו.

 

הבעיה נטועה במכון התקנים שם נכנסו "בעלי עיניין" והם שינו את התקנים שיתאימו למוצרים הישראלים ולכן אנו אוכלים את מה שהם מביאים.

למשל - גלידה משומן צימחי - נקראת גלידה - למה? תקרא את הקישור

 

עוד כתבות על "שינמוך" תקן הגלידה 

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4687107,00.html

https://ashdodnet.com/צרכנות-ועסקים/70677

 

 

תקן.jpg

קובי

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, llaavvii כתב:

אתה רוצה להתפנק לך לבוז'ה גלידה מעולה,

כמ"ל גולדה ויש בפ"ת את גם אחת מעולה - ברלוסקוני.

בוזה זו אחת הגלידריות הטובות בארץ, אם לא ה...

המקום היחיד בארץ שאני אוכל "בגביע". כי הגביעים שלהם גם בעבודת יד, והם חגיגה בפני עצמה.

 

גולדה גם מצויינים (יחסית לרשת), כמו שכבר ציינתי.

דידה (לפריפרייאלים כמוני) טובה מאד.

וניליה- אוברייטד לגמרי. לא הבנתי מה כולם מתלהבים.

אניטה,ג'לטריה,הסיצילאנית - סבבה לגמרי אם אתה באזור שלהן. מקווה ששרדו את הקורונה.

 

1. MAZDA 3 ACTIVE 08 1.6

2.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

נפרדנו בצער מהטריוס הקשישה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גולדה ואניטה זה היינו הך, אישית לא מתלהב מהם וגם לא מוניליה.
אני בכלל אוהב את דלי קרים (היה להם פעם טעם שהם הורידו לפני שנים, שוקולד קרמל, אדיר!!!)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידוע שאניטה מייצרים לגולדה קו של טעמים.

אבל בסניף המקורי עש דברים שאין במקומות אחרים.

יצא לי לאכול שם רק פעם אחת, והיה מאד נחמד.

 

דלי קרים, לא זוכר שיצא לי לטעום, האמת.

 

אתגר לזקנים צפוניים:

לפני 30 שנה, היתה במפרץ חיפה, על כביש 4 גלידריה גדולה. עם חצר מקורה, עם עמודי מתכת אדומים.

שכחתי איך קראו לה, אבל זה היה מוסד של צפוניים, ברמה של גלידה מונטנה בת"א.

היינו אוכלים שם כחיילים (חיל הים). 

מישהו יודע למה אני מתכוון וזוכר את השם?

 

עריכה:

מזל שאני נשוי לצפונית.

הזכירה לי: גלידה תל-חנן...

 

מה שהחשבמו פעם כגלידה טובה...

 

עריכה אחרונה על ידי natco

1. MAZDA 3 ACTIVE 08 1.6

2.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

נפרדנו בצער מהטריוס הקשישה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

 טעמתי את הגלידה היום ואני חייב להודות שדווקא הופתעתי לטובה.

הגלידה באמת מרגישה יותר אוורירית וקלה מאשר בן אנד ג'ריס (לאו דווקא חסרון), עשירה מאוד בתוספות, הגלידה קצת מתוקה מדי לפחות לטעמי, במיוחד השכבה הקשיחה מלמעלה.

 

אני טעמתי את השוקולד עוגיות, אני כנראה גם אתן הזדמנות לכל יתר הטעמים ואז אחזור לבן אנד ג'ריס, אבל בהחלט שווה לנסות! 😉 

 

 

 

IMG_5445.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@natco אכן גלידה תל חנן. היתה בנשר (תל חנן) והיתה, אאל"ט , בצומת של כביש חיפה עכו וכביש IPC. אם לא בצומת הזה אז באחד הצמתים הסמוכים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 דקות, natco כתב:

 

היינו אוכלים שם כחיילים (חיל הים). 

 

 

משירות חיל הים שלי זכורים לי רק שני מקומות: שווארמה ג'יבלי ושווארמה חאזן :-D

 

די בטוח שהם עדיין פתוחים ובאותו המקום...

עריכה אחרונה על ידי method
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...