Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

גלידת שמנת בלי שמנת


arik100
 שיתוף
עוקבים 18

פוסטים מומלצים

  • חברי המעגל הראשון

יש לי מנהג לקרוא על האריזה מה מכיל המוצר לפני הקניה, ואם יש שם כל מיני דברים שאין לי מושג מה הם או שלדעתי לא צריכים להיות שם אני בד"כ לא קונה. עכשיו בתקופת הקורונה זה קצת פחות קורה בגלל שהכל מוזמן באינטרנט וזה קצת מייגע להתחיל לחפש איפה המרכיבים של כל מוצר.

.Volvo 740. It's hip to be square

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

לא מזלזלים בצרכן הישראלי, אלא הוא מזלזל בעצמו כשרוכש בהמוניו גלידה שהיא לא באמת גלידה אלא ערבוב של חומרים כל עוד זה נראה טוב, ממותג טוב, ו"יוקרתי" משהו, תהיה בטוח שירכשו את זה לא משנה מה הרכיבים

יש בנשר קשת טעמים  או אולי במעדני רוסמן.   לגבי האופציות: 'פלומביר' זה הכי 'בטעם של פעם':   ואני אישית אוהב גם את מה שמכונה ברוסית 'חלב ציפורים': ואם אתה אוהב טעם של טרא

נראה כמו השלשול שהילד שלי מוריד בבוקר מתחת למובייל. *אני יודע כמה זה טעים.

תמונות שפורסמו בשרשור

ברצינות?

אתם מחשיבים את הג'אנקפוד האמריקאי הזה כגלידה?

(אקדים ואומר שגם לי יש במקפיא פיינטים של הדרעק הזה.  אבל זה לא אומר שצריך לכנות את זה "גלידה איכותית")

 

אין מה להשוות את הנ"ל לגלידה של גלידריה, כמו גולדה, או בטח שלא לגלידריות "בוטיק". הם מכינים גלידה טריה, מתוספות  טריות. זה משהו אחר לגמרי.

 

"אוויר בגלידה" זו גלידה איכתית.

גלידה לא אמורה להיות יציקה מתוקה.

תכנסו לכל ג'לטריה באיטליה. הגלידה רכה וקלה. 

אחרת, למה אתם צריכים מכונת גלידה? היא מכניסה אוויר תו"כ הקפאה.

אחרת, תיצקו שמנת מתוקה עם תוספות לתבנית, ותקפיאו.

יצא אחלה משקל, ובלי אוויר בכלל...

עריכה אחרונה על ידי natco

1. MAZDA 3 ACTIVE 08 1.6

2. HYUNDAI ACCENT 08 1.4

נפרדנו בצער מהטריוס הקשישה...

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

זה ברור שהחיקויים הישראלים האלה לא  יהיו קרובים אף פעם למקור

לא מבין אנשים שמתלהבים מגלידת פסק זמן וכו'

זה שעשו לה קופסא בגודל של בן אנד גרי לא אומר שזה יהיה באותה רמה

 

בלי קשר לגלידה הזאת ספציפית אני לא חושב שמגנום ברמה של המותגים מחול

אבל ככה זה בישראל

שמים להם קופסא בצבע חדש בסופר כולם הולכים לקנות

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אף פעם לא הבנתי למה בישראל גלידה בגלידריה עולה כל כך יקר. התרגלתי לכדור גלידה (80-100 גרם) ב-4 שקל בגלידריות הכי טובות פה (כאלה שיש להן תור של 15-20 דקות בחורף, שלא נדבר על הקיץ). יהיה קשה לחזור ולשלם 15 שקל לכדור בישראל...

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 4 שעות, Transporter כתב:

זה ברור שהחיקויים הישראלים האלה לא  יהיו קרובים אף פעם למקור

לא מבין אנשים שמתלהבים מגלידת פסק זמן וכו'

אם הם רוצים הם כן יכולים ליצור משהו איכותי,

אבל הם מעדיפים להשתמש במינימום חומרים איכותיים ולמכור במחיר כפול מהמתחרה 

במסווה של קופסה גדולה שלא מכילה הרבה ובניצול חוסר המודעות של הצרכנים.

במילים אחרות הם רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

לפני 3 שעות, garicho כתב:

אף פעם לא הבנתי למה בישראל גלידה בגלידריה עולה כל כך יקר. התרגלתי לכדור גלידה (80-100 גרם) ב-4 שקל בגלידריות הכי טובות פה (כאלה שיש להן תור של 15-20 דקות בחורף, שלא נדבר על הקיץ). יהיה קשה לחזור ולשלם 15 שקל לכדור בישראל...

איפה יש תענוג כזה O_o

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
בתאריך 12.1.2021 בשעה 08:50, Electron כתב:

הבעיה עם בן אנד ג`ריס זה שהגלידה נגמרת מהר מידי :biggrin2:

בן אנד ג'ריס יחד עם האגן דאז היחידות שאין בהן חומרים מלאכותיים.

אין דבר כזה "בטעם" כי הכל חומרים טיבעיים.

שמנת? - רק שמנת ולא תחליפים למינהם כפי שיש בגלידות המיובאות או שטראוס על כל מוצריו.

 

הבעיה נטועה במכון התקנים שם נכנסו "בעלי עיניין" והם שינו את התקנים שיתאימו למוצרים הישראלים ולכן אנו אוכלים את מה שהם מביאים.

למשל - גלידה משומן צימחי - נקראת גלידה - למה? תקרא את הקישור

 

עוד כתבות על "שינמוך" תקן הגלידה 

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4687107,00.html

https://ashdodnet.com/צרכנות-ועסקים/70677

 

 

תקן.jpg

קובי

:-)

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 6 שעות, Electron כתב:

איפה יש תענוג כזה O_o

 

אני גר בפולין. אבל מחיר של יורו עד יורו וחצי לכדור זה המחיר הרגיל ברוב אירופה.

  • רעיון טוב! 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 4 שעות, llaavvii כתב:

אתה רוצה להתפנק לך לבוז'ה גלידה מעולה,

כמ"ל גולדה ויש בפ"ת את גם אחת מעולה - ברלוסקוני.

בוזה זו אחת הגלידריות הטובות בארץ, אם לא ה...

המקום היחיד בארץ שאני אוכל "בגביע". כי הגביעים שלהם גם בעבודת יד, והם חגיגה בפני עצמה.

 

גולדה גם מצויינים (יחסית לרשת), כמו שכבר ציינתי.

דידה (לפריפרייאלים כמוני) טובה מאד.

וניליה- אוברייטד לגמרי. לא הבנתי מה כולם מתלהבים.

אניטה,ג'לטריה,הסיצילאנית - סבבה לגמרי אם אתה באזור שלהן. מקווה ששרדו את הקורונה.

 

1. MAZDA 3 ACTIVE 08 1.6

2. HYUNDAI ACCENT 08 1.4

נפרדנו בצער מהטריוס הקשישה...

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • חברי המעגל הראשון

ואם אתה בחיפה (או כרכור), ופתוח לטעמים מקוריים - איססלון

  • אהבתי 2
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

גולדה ואניטה זה היינו הך, אישית לא מתלהב מהם וגם לא מוניליה.
אני בכלל אוהב את דלי קרים (היה להם פעם טעם שהם הורידו לפני שנים, שוקולד קרמל, אדיר!!!)

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

ידוע שאניטה מייצרים לגולדה קו של טעמים.

אבל בסניף המקורי עש דברים שאין במקומות אחרים.

יצא לי לאכול שם רק פעם אחת, והיה מאד נחמד.

 

דלי קרים, לא זוכר שיצא לי לטעום, האמת.

 

אתגר לזקנים צפוניים:

לפני 30 שנה, היתה במפרץ חיפה, על כביש 4 גלידריה גדולה. עם חצר מקורה, עם עמודי מתכת אדומים.

שכחתי איך קראו לה, אבל זה היה מוסד של צפוניים, ברמה של גלידה מונטנה בת"א.

היינו אוכלים שם כחיילים (חיל הים). 

מישהו יודע למה אני מתכוון וזוכר את השם?

 

עריכה:

מזל שאני נשוי לצפונית.

הזכירה לי: גלידה תל-חנן...

 

מה שהחשבמו פעם כגלידה טובה...

 

עריכה אחרונה על ידי natco

1. MAZDA 3 ACTIVE 08 1.6

2. HYUNDAI ACCENT 08 1.4

נפרדנו בצער מהטריוס הקשישה...

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

 טעמתי את הגלידה היום ואני חייב להודות שדווקא הופתעתי לטובה.

הגלידה באמת מרגישה יותר אוורירית וקלה מאשר בן אנד ג'ריס (לאו דווקא חסרון), עשירה מאוד בתוספות, הגלידה קצת מתוקה מדי לפחות לטעמי, במיוחד השכבה הקשיחה מלמעלה.

 

אני טעמתי את השוקולד עוגיות, אני כנראה גם אתן הזדמנות לכל יתר הטעמים ואז אחזור לבן אנד ג'ריס, אבל בהחלט שווה לנסות! 😉 

 

 

 

IMG_5445.jpg

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

@natco אכן גלידה תל חנן. היתה בנשר (תל חנן) והיתה, אאל"ט , בצומת של כביש חיפה עכו וכביש IPC. אם לא בצומת הזה אז באחד הצמתים הסמוכים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 20 דקות, natco כתב:

 

היינו אוכלים שם כחיילים (חיל הים). 

 

 

משירות חיל הים שלי זכורים לי רק שני מקומות: שווארמה ג'יבלי ושווארמה חאזן :-D

 

די בטוח שהם עדיין פתוחים ובאותו המקום...

עריכה אחרונה על ידי method
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
 שיתוף

×
×
  • תוכן חדש...