Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב לכולם,

יש לי מנגל גז פשוט וישן שעד התקופה האחרונה עשה את העבודה (עדיין עושה פחות או יותר)

פירקתי אותו לניקיון השבוע וראיתי שהמבער עצמו חלוד ומחורר באיזור החורים שמהם יוצאת הלהבה.

את החלק איתרתי אך אני לא מוצא שום מקום שמוכר אותו במחיר שפוי +משלוח

זה החלק

https://www.appliancefactoryparts.com/search/part/18961/264849/

image.thumb.png.f450bae8de13997e53b8851bdc63febb.png

כל המנגל שווה גרוש וחצי אבל הוא תקין מלבד החלק הזה(מצד שמאל יש חום חזק מאוד ומצד ימין חום חלש)

אם להוציא מעל ל1500 שקל על מנגל חדש או 200 שקל (פחות או יותר) על המבער אני מעדיף להחליף את המבער .

מישהו מכיר חנות בחול או בארץ שמחזיקה את החתיכת פח הזו?

דגם מנגל STERLING 1104-3IL

תודה,

תומר

עריכה אחרונה על ידי pipinoadar

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

ממה שזכור לי סטרלינג זה מותג מדבקה, ככזה, האם השיקול הוא לא נניח תיקון מול מנגל 3-4 מבערים גנרי אחר, וכאלה לדעתי אפשר למצוא בפחות מ-1500 שקל

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ממה שאני מבין ממך זה מנגל 2 מבערים פשוט,. אם כך, מנגל 2 מבערים דומה ניתן למצוא במבצעים ב500-700₪

אם כך המחיר לא הייתי מתאמץ לנסות לתקן.

• רעיון טוב! 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

• תוכן חדש...