אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,383 נושאים בפורום הזה
-
אז גם אני נפלתי עם פדקס בייבוא חלק חילוף וכעת דורשים עלויות בלתי הגיוניות לשחרור החבילה, יש דרך להוזיל? 1 2
מאת carsgo- 9 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שבוע טוב, רכשתי לרכב שלי 4 גומיות לרכב מ PartSouq. החבילה עלתה 92$ ומשלוח דרך פדקס עוד 43$, סה"כ 135$. שלשום קיבלתי מייל מפדקס שנדרש אישור מטעם פקח של משרד התחבורה ועוד עמלות שקר וגניבות כלשהן שמסתכמות במעל 600 ש"ח! (החבילה עצמה עלתה 454 ש"ח כולל משלוח). כשהבנתי עם מי יש לי עסק ושאין שם יותר מדי עם מי לדבר, פניתי לספק בנסיון לבטל את החבילה, אך נעניתי בשלילה והבהירו כי במידה ולא אאסוף את החבילה לא אקבל זיכוי בגינה. השאלה שלי, מאחר ומעולם לא ייבאתי חלקים כאלה ואחרים לרכב (וזו לחלוטין גם הפעם האחרונה), יש דרך לפעול ולהוזיל את העלויות הבלתי הגיוניות בעליל שפדקס מבקשים?
הודעה אחרונה מאת guya72, -
מעוניין לבצע משהו כזה בחדר. בידוד כמה שיותר מאסיבי. אשמח לעצתכם. כמה בידוד אקוסטי כזה צריך לעלות ? אפרט מעט יותר. יש לי לעתים התקפי צעקות, ולצערי, המדע לא מצא עבורי פתרון. על מנת להתחשב בסביבה ובבני הבית אני מעוניין לבצע בידוד שכזה בחדר. הבידוד צריך לבלוע ולחסום צעקות וקולות מאוד מאוד חזקים ובדציבלים גבוהים. תודה!
הודעה אחרונה מאת Benor, -
חימום חדר עם תינוק קטן 1 2
מאת GTאי-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, 2 הילדים הגדולים נולדו בקיץ... היום חזרנו עם הבת הדנדשה הביתה ובערב כשהדלקתי את הרדיאטור( מהפשוטים שיש) הוא לא עשה את העבודה.. הידיים שלה היו קרות. מפה לשם אני ישן עם מזגן על חימום ובא לי למות. מה עושים? זכור לי שראיתי פעם רדיאטור עם מפזר חום אינטגרלי, זה עוד קיים? רעיונות אחרים?
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 630 צפיות
אהלן חבר'ה, אי שם בבחירות הראשונות במרץ 19 התפקדתי במפלגת העבודה בשביל לעבוד תחתם בבחירות. מאז ועד היום אני לא מפסיק לקבל הודעות SMS מהם ללא אפשרות הסרה. השאלה שלי איך אני מסיר את עצמי מהרשימות תפוצה שלהם? אני מנוי בפרטנר אם זה משנה.
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
- אחראי פורום
- 19 עוקבים
- 62 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
כמו בכותרת, האם בנאדם שיודע על עצמו שהוא לא משהו ביחסי אנוש, יכול להתמודד ולהרגיש בסבבה בתפקיד מהסוג הזה? האם זה בכלל השאלה נכונה לשאול כשרוצים להכנס לתפקיד מהסוג הזה? בתחום שלי המענה מראש צוות הוא בעיקר מקצועי, אבל גם נדרשת לא מעט התמודדות עם אנשים, אמנם לא בעייתיים, אבל עדיין, אנשים.
הודעה אחרונה מאת Derish, -
-
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 924 צפיות
אין פה שום פוליטיקה ושום הטרלה או הסתלבטות. רק חרדה קיומית. אני גר במרכז תל אביב, במרחק קטן מקילומטר מחוף בוגרשוב וכיכר דיזינגוף, בשבתות האחרונים אני עובר שם ואני רואה איך המשטרה צדה חילונים על כלום. בכיכר דיזינגוף יש תמיד לפחות 10 שוטרים ו-5 ניידות שמהלכות אימים על הכמה אנשים שיש שם, בצורה סיסטמתית, וכנל על רצועת החוף ובפארק הירקון. כשאני יוצא מגבולות העיר (יפו, בת ים, רמת גן) אין *זכר* לשוטרים. השנאה באמת ניכרת בעיניים של השוטרים שראיתי. אני מתחיל לחשוש לעתיד שלנו החילונים במדינה. מה אתם חושבים על המצב? שוב, שרשור רציני ביותר. אני אשמח לשמוע מה דעתכם
הודעה אחרונה מאת פבל, -
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נזכרתי מאוחר מידי שאני צריך הכנה נוספת של תלת פאזי 20 אמפר במסתור הכביסה (מתקין מיני מרכזי + מולטי לחדרים 1:4) והחשמלאי הצליח להריץ רק חוטי 2.5 מהלוח למסתור. בדקתי בנתונים של המולטי 1:4 ונראה שהצריכה בהתנעה מגיעה ל19 אמפר ואח״כ יורדת, לכן הם מחמירים ודורשים הכנה של 20 אמפר. החשמלאי טוען שמכיוון שמדובר רק בהתנעה יבשה, חוטים של 2.5 עם מפסק 20 אמפר יחזיקו. זה נשמע קצת ריסקי גם לאחד כמוני שלא מבין בחשמל. האם מה שהחשמלאי טוען הוא נכון, או שכדאי לא להיכנס להרפתקאה הזו מראש? תודה! מתן
הודעה אחרונה מאת stas12, -
אבא שלי אדם מבוגר, לא איש עסקים ומאוד פתי. בנוסף לכל גאה בצורה לא רגילה וקשה לו מאוד לבקש עזרה. השוכר חתם איתו על חוזה ונתן לו צקים, נכנס לדירה ואז חזרו הצקים. מושך אותו בסיפורי אלף לילה ולילה ומתחמק מנתינת צקים חדשים, למרות שגר כבר בדירה. יצאה לי הנשמה עד שהצלחתי לסחוט מאבי את הפרטים, אבל בסוף הצלחתי למצוא את שם השוכר וחיפוש בגוגל העלה שעומדים מולו עשרות תביעות על עסקי נדלן, ובקיצור נפל על נוכל שזו מחייתו. את הנוכל נוציא מהדירה, רק אני רוצה שזה יקרה כמה שיותר מהר. יש הליך פינוי מהיר בבית משפט למקרים כאלה, אבל אני חושב שצריך לעצור הכל ולא לעשות שום צעד ללא עו״ד טוב מהתחום. מבקש המלצה מבוססת על עו״ד מתאים מאיזור הקריות או חיפה
הודעה אחרונה מאת arik100, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 709 צפיות
שלום. פעם היה פורום יצרני סכינים למבינים או משהו כזה, כיום לדעתי כבר לא פעיל. לכן, אשמח להכוונה היכן אוכל לפרסם כאן מעל הפורומים את הציוד שלי המיועד למכירה? פורום למכירה שכאן מתייחס לכלי רכב, ואילו השני לאלטע זאכען... והרי אצלי זה אף לא אחד מהמיקרים הללו. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת מיכה שטיינמן, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 708 צפיות
שלום לכולם. במשך היום אני מתרוצץ אצל לקוחות. אשמח להמלצה או דיס-המלצה למסך נייד למחשב נייד. משהו בסגנון הזה: https://www.yahavpc.co.il/product/4709/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-asus-%D7%93%D7%92%D7%9D-mb16ac-15.6%22-full-hd-ips-60hz-type-c-%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8 חשוב לי שיהיה איכותי מבחינת רזולוציה ויחסית, קל. המחשב הנוכחי שלי הוא עם מסך 13 וזה מספק אותי לגמרי. תודה Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 521 צפיות
כרגע יש חלונות הזזה מאלומיניום חום כהה, כנהוג בשנות ה- 70. העבודה עצמה איכותית מאד ומחזיקה מאז ועדיין הכל עובד. אבל, הגברת רוצה חידוש: כבר אין אטימה טובה וגם הגלגלים חורקים. יש לי 3 שאלות: האם העסק שייבחר לעבודה יוכל להשתמש עם הזכוכית הקיימת? או שהחסכון הכספי זניח כאן? (או שהם לא מעונינים להתעסק עם זה...) היכן מומלץ לבצע העבודה באזור גבעתיים/רמת גן? מדובר באזור הסלון שבו יש 6 כנפיים וליד באזור הטלביזיה, יש חלון קטן יותר עם 3 כנפיים. הכוונה כמובן לחידוש של הכל כולל המסגרת, המסילות וכו'. הכיוון הוא אלומיניום בהיר יותר, אולי לבן מן הסתם ושתבוצע עבודה איכותית. נושא ההתאמה והאטימה בין הקירות הקיימים למסגרות החדשות קצת מדאיג אותי. ראיתי פעם עסק קטן בתחום (כמו אל…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
הזמנה מ-B&H
מאת Asaf-R- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני מעוניין להזמין google 4a5g מ-B&H. איך עניין המיסים עובד שם? בצורה דומה לאמזון (כלומר, מנוכה על ידיהם במעמד הרכישה) או שאני אצטרך לשחרר מהמכס באופן עצמאי? ובכלל - מה הסבירות שלא יאשרו כניסת המכשיר לישראל בגלל תקנות משרד התקשורת (הוא לא מיובא בצורה סדירה לישראל אז אין לי מושג עם עבר תקינה)?
הודעה אחרונה מאת אורי מ., -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, החיבור בבית קווי. הוטבוקס מוגדר כמודם, קניתי ראוטר של Tp link לפני כחודש שתומך ב4 חיבורי ג'יגה (בדיוק כמו כל החיווט הקווי בבית, כולל המחשבים בקצה 4 מחשבים סה"כ). הבעיה בסופי שבוע, לאחרונה נתקלתי יותר במצב שאתרים פשוט לא עולים (יוטיוב, אתרי סרטים לצפייה ישירה וכו'). בנוסף, מדי ערב הiptv בסלון מקרתע ומעצבן את כל המשפחה, צריך חיבור יציב שיאפשר לראות חדשות ללא תקיעות כל 5 דקות. בעתיד כשתיהיה אפשרות להתחבר דרך סיבים אופטיים, אשקול אפשרות זו, בינתיים החיבור לא זמין. תודה
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
- 7 עוקבים
- 7 תגובות
- 842 צפיות
בדקה 10:10 ישנה בובה. לא מצליח לאתר בעליאקספרס ואיביי. רשמתי כמה ויריצאיות ולא הגעתי לזה. רשמתי: picachu doll picachu ball picachu run and throw כלום אשמח לעזרה. תודה
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
-
- אחראי פורום
- 20 עוקבים
- 46 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
שלום לכולם. מבקש להייעץ בנושא שנפלתי אליו. לפני יומיים רכשתי מכשיר סלולרי (סמסונג נוט 10 לצורך העניין), התעקשתי לקנות מכשיר שמשווק ע"י היבואן הרשמי מנסיון עבר לא טוב עם מכשיר מיבוא מקביל. המכשיר הגיע על ידי שליח (נרכש מאתר און ליין מוכר ומכובד ולא מאיזה חנות סלולר בתחנה מרכזית נתניה). הוא הגיע עטוף בניילון המקורי, ועם מעין "פלומבה" סוג מדבקה בעצם של סאני עם מספר טלפון להפעלת האחריות. אוקי, ניגשתי לנושא ובקיצור - מסתבר שהאחריות הופעלה כבר לפני שנה וחודשיים ובעצם פגה כבר. יצרתי קשר עם סאני ובהחלט זה המצב, המכשיר כנראה שומש בעבר ונמכר שוב. ניסיתי לוודא מולם גם אם יש סיכוי שהם מפיצים מכשירים מחודשים -נענתי בשלילה. מכשירים חדשים בלבד. הדילמה שלי היא כזאת: 1. לפנות לאתר ממנו רכ…
הודעה אחרונה מאת Asaf-R, -
-
היי, מנסה לברר בכמה שיותר מקומות מכיוון שאחרי חיפוש בגוגל לא מצאתי תשובה חד משמעית, אולי יש פה אנשים שיוכלו לתרום [emoji4] הסיפור הוא כזה, אני מסיים את עבודתי (התפטרתי) ואני מתחיל לעבוד במקום חדש. בתחילת הקורונה קיבלנו אצלנו החלטה בעבודה שעוברים לעבוד 4 ימים בשבוע בעקבות המצב ללא שינוי בשכר אך מכניסים למינוס ע״ח ימי חופשה עתידיים. רק עכשיו אנחנו חוזרים לעבוד חמישה ימי בשבוע ובינתיים המינוס ימי חופשה שלי גדל וגדל... אני מנסה להבין מה אומר החוק במקרה כמו שלי בו אני עוזב עכשיו את מקום העבודה, האם אני צריך לשלם את כל הסכום של המינוס, האם אני לא צריך לשלם כי מקום העבודה אילץ אותי לצאת לחופש? האם צריכה להיות פשרה כלשהי? (עדיין לא הייתה לי שיחת סיום עם מנהל כ״א שבה יגידו מה אני …
הודעה אחרונה מאת hans, -
חימום מים בגז
מאת R'n'B- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 753 צפיות
שלום לכולם, עברנו לדירה שכורה שבה מותקנת המערכת ללא מערכות עזר נוספות כדוגמת מערכת סולארית או דוד שמש. המערכת מאוד נוחה ותוך 10-20 שניות יש כבר מים חמים למקלחת. שמנו לב שבימי החורף החשבון הגז שלנו כמעט הוכפל. היות ואין לנו מקור מים חמים נוסף ואופן צריכת המים לא השתנה בין הקיץ לחורף, מישהו יודע להגיע מה הסיבה שצריכת הגז בחודשי החורף בגלל המערכת קופצת? תודה
הודעה אחרונה מאת michaelbe6, -
- 9 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
החלטתי אחרי שנים להכניס גם את אליאקפרסס לאפשרויות הקניות המכוונות שלי. מכיר היטב את הפלטפורמה של איביי וקצת קלולסס לגבי אליאקפרסס. יש דברים מסויימים שאני צריך לשים לב אליהם? השאלות הספציפיות שיש לי: 1. מה נחשב אחוז משוב חיובי סביר שממנו והלאה הייתם קונים ממוכר? באיביי לא הייתי קונה מתחת ל99%, מה המקביל באליאקפרסס? שואל כי רואה אחוזים נמוכים בהרבה. 2. האם יש עדיפות מיוחדת למוכר שמסומן "מותג מוביל"? 3. יש בעיה לשלם בפייפאל? 4. כשכתוב "מתחיל בעוד 1 יום: 23: 11" או בסגנון, הכוונה שגם אם אקנה לא תתבצע העסקה עד שהזמן יגיע? 5. עוד משהו חשוב שאני צריך לדעת? תודה!
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
מזגן AA300
מאת אלי הרזהב- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 509 צפיות
מהם 3 הסמלים שמעל 3 הנוריות בחזית המזגן אלקטרה AA300?
הודעה אחרונה מאת אלי הרזהב, -
רכשתי את 2 המכשירים הבאים הכי מומלצים מדוד עלי. לפי דיווח הקונים, הלבן מתחמם ל56 מעלות והשחור ל 96 מעלות (ואכן לא ניתן לגעת בו כשהו חם). ההמלצות הן להשתמש בכוס עם תחתית שטוחה, אין לי כרגע. אך בכל זאת עם מה שיש, איך עדיין כוס ששמתי בה קפה שחור רותח לא מחזיקה דקה אחת יותר חם עם או בלי המכשיר של ה 96 מעלות? בכל זאת יש שטח מגע בין הכוס למכשיר. 2 המכשירים הם usb 5v ואני מחבר אותם רק מחוץ לבית ורק לזמן החימום, כלומר אין סכנת שריפה ונהפוכהו - הייתי שמח שיעלו באש, אולי כך ארויח עוד דקה של קפה חם Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת David32, -
- 9 עוקבים
- 19 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, עדיין לא קיבלתי כסף על טיסות שבוטלו לי עקב הקורונה. מה אני יכול לעשות כדי שזה לא "ישכח" ע"י חברות תעופה/סוכנויות נסיעות. תודה
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, כיום אני סטודנט שנה שלישית להנדסת תעשיה וניהול, התמחות במערכות מידע, לאחרונה אני מחפש משרת סטודנט, אין הרבה אופציות, במיוחד לא עכשיו ובמיוחד לא לסטודנטים. בארבע וחצי השנים האחרונות אני עובד כאיש מכירות מול לקוחות מחו"ל (באנגלית). אני כרגע בתהליך מתקדם לתפקיד הנ"ל בחברת הייטק ממש נחשבת, אני לא בטוח שהתפקיד ממש מתאים להגדרה של "מהנדס תעשייה וניהול", אבל אני חושב שהתפקיד כן יתווה לי דרך למשרות יותר מעניינות בתחום מערכות המידע/IT בתפקידי ניהול מוצר, ניהול מכירות וכו'. רציתי לשמוע את דעתכם, האם זה באמת תפקיד שיוכל לתת לי מקפצה בעולם ההייטק? או שעדיף להמשיך לחפש משרה מתאימה יותר, כגון משרות אנליסט, NOC,מערכות מידע וכו'.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 577 צפיות
יש למישהו המלצה לאינטרקום עם מצלמה ועדיפות עם קודן בפאנל ביחד עם המצלמה לבית פרטי מסך בתוך הבית פשוט עדיפות למערכת שאפר להוסיף עוד פאנל לשער נוסף. מחול איכותי או מהארץ- מה שבא תודה
הודעה אחרונה מאת vogel, -
אני צריך להחליף את המכונת כביסה, יש לי מדיח כלים של בוש ואני מרוצה ממנו. עכשיו ראיתי מכונות כביסה של בוש שמיוצרות בפולין, איך הן? גם יש טווח די גדול במחירים במכונות כביסה של בוש, אני מניח זה בגלל הארץ ייצור? אם אני רוצה הכי הרבה אמינות אז לקנות תוצרת גרמניה( כמו המדיח) ולא פולין או טורקיה? עד כמה ההבדל באיכות? אני אשמח גם להמלצות לחברות אחרות. לא סמסונג
הודעה אחרונה מאת yuval1111, -
היי לכולם, אני וחבר רוצים לשכור דירה ביחד, אנחנו בני 23 וזאת דירה לזמן של שנה, יש לי מספר שאלות כיוון שזאת הפעם הראשונה, 1. אנחנו רוצים לפתוח חשבון בנק בפפר ודרכו לבצע הוראת קבע חודשית לבעל הדירה, האם יש בעלי דירות שמסכימים לזה? אני אישית לא אוהב את העניין של להשאיר צ׳ק פתוח. 2. עניין החשמל/הוצאות חודשיות, עקרונית, אנחנו רוצים לשכור דירה (או יחידת דיור) של 2-2.5 חדרים בגג, יש כאלה במחיר של 3200-3500 כולל חשמל והכל, כיצד זה עובד? משלמים לבעל הדירה? משלמים ישירות לחב׳ החשמל? (במידה וזה כלול במחיר). 3. אנחנו נבשל ונזמין חברים כמובן, הוצאות על אוכל וכו׳ בתור 2 רווקים, מניסיונכם, כמה יכול לצאת (אוכל וכו׳) בער…
הודעה אחרונה מאת ozal5, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 609 צפיות
שלום אני קצת לא הבנתי את העניין של הביטוחים של הדירה. אנחנו קנינו דירה במחיר למשתכן ועומדים להיכנס אליה, וכמובן שיש ביטוח משכנתא שהבנק הוא מוטב אליה. האם צריך לרכוש ביטוח דירה בנוסף על שמי? האם צריך להרחיב את ביטוח המשכנתא הקיים? אשמח לעזרה בנושא תודה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
שלום אני כבר הרבה זמן בהוט אני מקבל מהם קיו טלפון ביתי, אינטרנט, ראוטר, 4 ממירים רגילים, וממיר חמישי שהוא ניקרא מיני פייברבוקס שהוא גם AP (רשת אלחוטית) אני משלם 266 ש"ח בחודש האם המחיר הוא סביר? יש משהו יותר משתלם?
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 894 צפיות
אהלן, אני כבר כמה ימים לא מצליח לשלוח מיילים (שאגב מכילים תמונות, מוקטנות) מהאאוטלוק של המכשיר (גלקסי S10 ) לג'ימייל שלי או חזרה לעצמי, לאאוטלוק עצמו בעבודה. כאשר אני נכנס לאאוטלוק במכשיר, הוא תמיד מציין מתי בוצע העידכון האחרון (באותו יום) ואז מפנה אותי לתיבת הדואר "הודעות בשליחה". אני מוצא אותם שם עם כיתוב "לא ניתן לשלוח". ניסיון שני לשלוח אותם שוב - לא מצליח. אינטרנט יציב גם בעבודה וגם בבית. כיבוי מוחלט של המכשיר והדלקתו - לא עזרו. אשמח לעזרה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 511 צפיות
כן, יש את הרגיל, שמתלבש על הזכוכית ויש אותו בכל טמבוריה. אבל אצלי, זה משהו אחר. הגומי מתלבש בתוך מסילה, שנמצאת בתוך פרופיל שיושב על הזכוכית לכל אורך שתי הדלתות, כמו בתמונות, ואני לא מצליח להשיג את זה. אל תשאלו אותי איזו חברה המקלחון, לא יודע, ככה קניתי את הבית. אמרתי לאישתי שהפורום לא יאכזב אותי. תנו בראש, איפה אני משיג כזה. חשבתי אפילו לפרק את הפרופיל הלבן הזה, ואז לקנות את הגומי מגנט הרגיל ולהלביש על הזכוכית, אבל לא יודע איך אני עושה את זה. תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת om2, -
הנייח הישן עף לפח. הגיע הזמן להתחדש בלפטופ. התקציב - 4K שימוש - לא משהו מיוחד. גלישה בעיקר. מה חשוב - רצוי מסך גדול (15.6"), מפרט טוב ככל הניתן לתקציב, אמינות ואחריות (לא מתכוון להחליף ב-3-4 שנים קרובות). אשמח לרעיונות
הודעה אחרונה מאת XVSTI,
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 819 אורחים (הצג רשימה מלאה)