Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חימום מים בגז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

עברנו לדירה שכורה שבה מותקנת המערכת ללא מערכות עזר נוספות כדוגמת מערכת סולארית או דוד שמש. 

המערכת מאוד נוחה ותוך 10-20 שניות יש כבר מים חמים למקלחת.

שמנו לב שבימי החורף החשבון הגז שלנו כמעט הוכפל. 

היות ואין לנו מקור מים חמים נוסף ואופן צריכת המים לא השתנה בין הקיץ לחורף, 

מישהו יודע להגיע מה הסיבה שצריכת הגז בחודשי החורף בגלל המערכת קופצת?

תודה

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם

יכולות להיות כמה סיבות.

קודם כל בחורף המים יותר קרים, גם בצינורות ובמאגר מים, לא משנה שאין לך דוד.

דבר שני זה שבחורף המקלחות יותר ארוכות בדרך כלל.

They are trying to ban me...

פורסם

תבדוק אולי עלות הקוב השתנתה וזה מה שהקפיץ לך את המחיר.

נ.ב

חברות הגז בד"כ נותנות הנחה לקוב  למחזיקי קמינים על גז/מערכות חימום מים, תבדוק את זה.

פורסם

המים בקיץ קרים יותר ולכן מתבזבז הרבה יותר גז לחימום שלהם.

+ הרצפה והאוויר קר יותר, כך שאתה מעלה את הטמפרטורה של המים באינטרפוץ כדי לפצות על זה 

+ כיף במים חמים בחורף ולכן המקלחות מתארכות 

בעניין המחיר. היו על כך כמה שרשורים בזמן האחרון. תסתכל ותתמקח על המחיר. ממש כמו בשוק (ויותר)

.

פורסם
לפני 48 דקות, R'n'B כתב:

אני גר בבניין דירות. מערכת גז משותפת. יש בכלל טעם לדבר עם החברת הגז ולבקש הנחה? 

קודם כל - כן, יש טעם

אצלינו בבניין אחת הדיירות השיגה לכולם הנחה קבועה לשנה שלמה, לא יודע איך אבל זה ממש שווה.

שנית כל, אני משתמש במחמם גז לימי החורף ובדוד שמש לימי הקיץ

במחמם הגז יש תרמוסטט שמדליק את הגז בשעת הצורך - אם תעמוד בקיץ ליד מחמם הגז אתה תראה שהוא לא תמיד נכנס לפעולה בגלל שהוא שומר על טמפרטורת היעד שלו ליותר זמן

בימי החורף הוא צריך לעבוד יותר כדי לשמור על הטמפ' שאותה הגדרת, אם אתה רוצה לחסוך קצת בגז תנסה להוריד 2-3 מעלות במכשיר ותראה איך או אם זה משפיע לך על חשבון הגז.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
לפני כשעה, R'n'B כתב:

אני גר בבניין דירות. מערכת גז משותפת. יש בכלל טעם לדבר עם החברת הגז ולבקש הנחה? 

גם אני חשבתי כך. תסתכלי בהודעות שלי בנובמבר שם סיפרתי איך הורדתי את מחיר הגז ב40% 

.

פורסם

כמובן.

כאשר תסביר להם שיש לך מחמם מים על גז, יש להם אפשרות לתת הנחה על קוב עד כמה שאני יודע, בלי קשר לשאר דיירי הבניין.

• תוכן חדש...