Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, avi 1234 כתב:

בmg s9 זה לא היה רק המחיר אלא שהוא באמת הרכב הכי מרווח בקטגוריה - אין לו מתחרים. 

בmg4 אורבן הם באמת הביאו מחיר פגז.

חייב להעיד שרכבי MG החדשים לא רק שנראים לא רע, הם מבצעים ונותנים תמורה טובה מאוד למחיר , החידוד האחרון במחירים מביא אותם לנקודה טובה מאוד , מה שחסר הוא תמיכה של היבואן בלקוח הפרטי שחסר למותג , מבצעים על קניה ללא ריבית והתחיבות לקניה חוזרת יכולות לשפר את הביטחון של הלקוח במותג .

ללקוח הליסינג מדובר על עיסקאות טובות מאוד למעסיק ולמקבל הרכב הצמוד אשר משלם שווי שימוש נמוך עקב ההטבה על רכבי חשמל מלא.

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

אתם מתפזרים

תנו לי הוכחה פשוטה, תיעוד

מישהו איבד את הבלמים

השתמש בהורדת הילוכים

וזה הציל אותו

כלום

נאדה

אני.

איבדתי בלמים ברום כרמל שהיתה לי כשהייתי סטודנד בירידות של דורי לכיוון הצ'ק פוסט.

הורדת הילוכים בסיוע בלם יד לסירוגין וכשהגעתי לחלק המישורי למטה בלימה סופית עם בלם יד.

למזלי זה היה ב 4 בבוקר כשלא היתה תנועה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, Avia כתב:

חייב לציין שהאיחוד שבוצע פה עם שרשור הפרונטרה יצר 2-3 עמודים שנראים כמו שיח חירשים.

אני לחלוטין לא הבנתי מאיפה הגיעו פתאום כל ההודעות בנושא בלימת מנוע. זה לא הרגיש קשור לשרשור... 

עריכה אחרונה על ידי שחר 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני 5 דקות, falou כתב:

בפועל, וזה נכון לכל תמרון מתקדם, מה שלא תורגל והפך להרגל לא יבוצע במצב חירום. הפאניקה תשתלט.

אני מוריד הילוכים (עם הטיפוטרוניק) בכל ירידה בה אני מניח כי אצטרך להפעיל בלמים, זה הופך להרגל.

הבעייה ששוכחים היא כי ברכבים "מודרניים" (ושלי מ 08...) מחשב הגיר לא מאפשר הורדה של הילוך אם המהירות גבוהה עד כדי כך שתעלה את הסל"ד יותר מדי. להבדיל, ברכב הקודם שלי למשל (קלאסיקה משנתון '98...) הורדתי בטעות לשני (תיבה אוטומטית של 5 הילוכים עם ידית) קצת אחרי מוצא והגלגלים האחוריים ננעלו.

פורסם
לפני 1 דקה, Haim_gds כתב:

להבדיל, ברכב הקודם שלי למשל (קלאסיקה משנתון '98...) הורדתי בטעות לשני (תיבה אוטומטית של 5 הילוכים עם ידית) קצת אחרי מוצא והגלגלים האחוריים ננעלו

זה פאול רציני בתכנון, לדעתי גם ברכב כזה עתיק.

אני בטוח שאחרי זה התחדשת במכנסיים... :-)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מדובר על מרצדס C240.

חייב להודות שהייתי קרוב🥴 המזל היה שהייתי ביציאה מהסיבוב ודחפתי מייד את הידית כמו משוגע... פעם יחידה ברכב הזה שראיתי שמחוג הסל"ד מגיע למעצור.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...