Jump to content

-UC-

  • הודעות

    144
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של -UC-

נהג צעיר

נהג צעיר (3/14)

52

מוניטין

  1. אתה לא צריך , הכל באתר של מאיר:
  2. כבעלים של דגם קומפורט 2019 - כתמורה למחיר - עושה את העבודה ואני מאוד ממליץ. מרווחת יחסית מאחורה. המושבים סבירים. מאוד שימושית עם הכסאות המתקפלים מאחור. חסכונית ממש בדלק. מזגן אחלה. הדלתות נפתחות ל-90 מעלות מה שהקל עלינו מאוד כשהיה צריך לחגור את הילדים מאחור. אחת לחודשיים אני מוצא פתק על האוטו ששואל אם אני מוכר אבל... אמנם הונדה, אבל אל תצפה לרכב זריז\מהיר. נדמה שבכל עצירה מלאה היא רוצה לנמנם וצריך להעיר אותה מחדש טיפולים יקרים להחריד - המחיר ההתחלתי עומד על סביב 1900 ש"ח ובקלות הגיע גם לממוצע של 3000 בשנתיים-3 האחרונות רועשת.
  3. כבר כמה ימים באזור ת"א יש שיבושי GPS רק ביציאה מתל אביב יש שיפור קל, אבל עדיין אם שיבושים באזורים מסויימים
  4. לא ציינת איזה דגם של BYD או ג'ילי אבל הדגמים שלהם מתאימים לנסועה של 150 ק"מ ליום. אם יש לך אפשרות להתקין עמדת טעינה בבית - לך על רכב חשמלי. אם לא - ותר על התענוג.
  5. -UC-

    כיבוי מערכת START/STOP?

    שנייה אחרי כל התנעה אני מכבה את המערכת הזו. מיותר לחלוטין ומרגיז ממש.
  6. מסוג השאלות שאתה לא חושב לשאול במעמד רכישה.... הרי די ברור שיש מצבר 12V ושזה אמור להיות פשוט להחליף, אז אף אחד לא בודק. מה גם שהיום מסתירים אותו לפעמים מתחת לכסאות אז אתה לא חושב אפילו להסתכל... הזיה של יצרנים
  7. כיוון חשמלי לכיסא נהג רק מהרמה האמצעית לכיסא ליד הנהג אין בכלל כיוון חשמלי מצלמה 360 - אין בכלל חימום \ איוורור כסאות לא ראיתי שמוזכר במפרט בכלל. משטח טעינה אלחוטי רק ברמה הבכירה ביותר אפליקציה יש? חלק מהדברים יש ב-ATTO3 מהרמה הבסיסית.
  8. אני רכשתי גלגל ספייר מוקטן ושמתי בבגאז. עדיף גלגל מאשר את החומר הזה שלא בכל מקרה יכול לעזור.
  9. כבעלים של אחת מ-2019 - לא פעם מצאתי פתק על הרכב ששואל אם אני מעוניין למכור.... אחלה רכב יחסית למחיר שלו אז (100000 ש"ח) - שימושי מאוד. לגבי נוחות - סבירה. הרעש שהגיר מייצר באמת מחריד והרכב מסורס, אבל הצריכת דלק שלו נהדרת.
  10. איזה צמיג מותקן על האיוניק?
  11. עושה רושם שכל העסק הזה הוא מורשה קיה ככה שאני בספק אם מדובר בחאפרים. לפי גוגל הם גם סוכנות של קיה. https://kia-shahak.co.il/אודות/
  12. -UC-

    מישהו יודע מה קרה לקארזון?

    נראה שחזר
  13. החזקתי שנת 2014 1.0 אוט' במשך 9 שנים. היה אחלה רכב. ראתה מוסך רק בטיפולים.
  14. אני מעריך שיימכר לרוב סביב המחיר מבצע כחדש או ב-0 ק"מ...
  15. אישית, בכל נסיעה אני מכבה את המערכת. האם אני מחוייב להתקין מצבר מותאם? מצבר רגיל יעבוד? מדובר על הונדה ג'אז 2019.
×
×
  • תוכן חדש...