Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כרגע יש חלונות הזזה מאלומיניום חום כהה, כנהוג בשנות ה- 70. העבודה עצמה איכותית מאד ומחזיקה מאז ועדיין הכל עובד. אבל, הגברת רוצה חידוש: כבר אין אטימה טובה וגם הגלגלים חורקים.
יש לי 3 שאלות:

  1. האם העסק שייבחר לעבודה יוכל להשתמש עם הזכוכית הקיימת? או שהחסכון הכספי זניח כאן? (או שהם לא מעונינים להתעסק עם זה...)
  2. היכן מומלץ לבצע העבודה באזור גבעתיים/רמת גן? מדובר באזור הסלון שבו יש 6 כנפיים וליד באזור הטלביזיה, יש חלון קטן יותר עם 3 כנפיים. הכוונה כמובן לחידוש של הכל כולל המסגרת, המסילות וכו'. הכיוון הוא אלומיניום בהיר יותר, אולי לבן מן הסתם ושתבוצע עבודה איכותית. נושא ההתאמה והאטימה בין הקירות הקיימים למסגרות החדשות קצת מדאיג אותי. ראיתי פעם עסק קטן בתחום (כמו אלה של פעם) בנוסעי על ארלוזורוב, אבל אין לי כאמור מושג.
  3. האם חובה ללכת על סחורה של קליל, או שכיום יש כבר מוצרים זולים יותר ובאותה האיכות? 

תודה!

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם

לא מכיר עסקים במרכז. מה שכן - חשובה מאד איכות העבודה.

 

איני יכול לענות לך לגבי השימוש החוזר בזיגוג, אבל עם מדובר בחלונות בני 40-50 אולי כדאי להתקין זיגוג עם בידוד תרמי ואקוסטי יותר מודרני.

  • מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...