Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,
אני כבר כמה ימים לא מצליח לשלוח מיילים (שאגב מכילים תמונות, מוקטנות) מהאאוטלוק של המכשיר (גלקסי S10 ) לג'ימייל שלי או חזרה לעצמי, לאאוטלוק עצמו בעבודה.

כאשר אני נכנס לאאוטלוק במכשיר, הוא תמיד מציין מתי בוצע העידכון האחרון (באותו יום) ואז מפנה אותי לתיבת הדואר "הודעות בשליחה".

אני מוצא אותם שם עם כיתוב "לא ניתן לשלוח". ניסיון שני לשלוח אותם שוב - לא מצליח.
אינטרנט יציב גם בעבודה וגם בבית.
כיבוי מוחלט של המכשיר והדלקתו - לא עזרו.
אשמח לעזרה.
תודה מראש.

פורסם

יכול להיות שיש צורך באימות מחודש של כתובת המייל של העבודה על האאוטלוק.

ניסית להיכנס מהמחשב? בדרך כלל הוא דורש כניסה מחודשת / עדכון סיסמא אחת לכמה זמן

• אהבתי 1
פורסם

וואלה לא ניסיתי. האאוטלוק המוטמע שם הוא של העבודה.
אנסה לדבר עם מישהו שאחראי לנושא אצלנו.
אני עכשיו ניזכר שיכול להיות, שזה קרה לאחר שהנייד ביקש ממני לעדכן תוכנה.
תודה בכל אופן.

פורסם

בוקר.
איש המחשבים שלנו בדק הנושא אתמול; אמר שמאז העידכון האחרון של אנדרואיד, יש לא מעט תלונות ממשק בנושא המיילים.
הוא הסיר לי את office איתו עבדתי עד כה והתקין לי את outlook.

הכל טוב ויפה, המערכת שואלת אם להקטין התמונה ובאמת הכל עובד טוב, אבל נותרה בעיה אחת: כאשר אני שולח תמונה מהנייד אל מייל, היא מגיעה לא כקובץ מצורף, אלא למטה במקום המלל.
הוא טרם הבין איך להתגבר על זה, אז אולי מישהו כאן יודע איך?
אני שולח הרבה תמונות אליי ואל חברי בעבודה במסגרת התפקיד שלי, וזאת ממש בעיה. הליכה אחורה.
תודה מראש.

• תוכן חדש...