Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי אדם מבוגר, לא איש עסקים ומאוד פתי.

בנוסף לכל גאה בצורה לא רגילה וקשה לו מאוד לבקש עזרה.

השוכר חתם איתו על חוזה ונתן לו צקים, נכנס לדירה ואז חזרו הצקים.

מושך אותו בסיפורי אלף לילה ולילה ומתחמק מנתינת צקים חדשים, למרות שגר כבר בדירה.

יצאה לי הנשמה עד שהצלחתי לסחוט מאבי את הפרטים, אבל בסוף הצלחתי למצוא את שם השוכר וחיפוש בגוגל העלה שעומדים מולו עשרות תביעות על עסקי נדלן, ובקיצור נפל על נוכל שזו מחייתו.

את הנוכל נוציא מהדירה, רק אני רוצה שזה יקרה כמה שיותר מהר. יש הליך פינוי מהיר בבית משפט למקרים כאלה, אבל אני חושב שצריך לעצור הכל ולא לעשות שום צעד ללא עו״ד טוב מהתחום. 

מבקש המלצה מבוססת על עו״ד מתאים מאיזור הקריות או חיפה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יודע, קיבלתי כבר הצעת מחיר...

אם הייתי במצב שאני חושב שאאבד את הדירה הייתי חושב על כך.

הבנתי שהמחוקק מכיר בבעיה ויש הליך מהיר לפינוי דייר שכזה ופסק דין לוקח כחודש ימים ולאחריו הוצאה לפועל מפנים בכח. הליך של כחודשיים שלושה.

@davemustaine87 הרבה תודה איש, צר לי לשמוע, הכי כואב לי על עוגמת הנפש שההורים חווים. בינתיים מחפש מישהו קרוב.

שוב, מבקש המלצה לעו״ד טוב מהתחום ומהסביבה שציינתי.

תודה!

פורסם
לפני 7 דקות, locus כתב:

הבנתי שהמחוקק מכיר בבעיה ויש הליך מהיר לפינוי דייר שכזה ופסק דין לוקח כחודש ימים ולאחריו הוצאה לפועל מפנים בכח. הליך של כחודשיים שלושה.

השאלה אם תראה את הכסף

לרפי רפאלי הייתה בעיה כזאת

פורסם
לפני 7 דקות, locus כתב:

הרבה תודה איש, צר לי לשמוע, הכי כואב לי על עוגמת הנפש שההורים חווים. בינתיים מחפש מישהו קרוב.

אכן כן, היה כואב מאוד. 

היו אינספור פעמים שממש עצרתי את עצמי מלשלם לגופים מסויימים שמצויידים בהרי אדם ונסיון בשבירת רגלים. 

פורסם
לפני שעתיים, locus כתב:

יודע, קיבלתי כבר הצעת מחיר...

אם הייתי במצב שאני חושב שאאבד את הדירה הייתי חושב על כך.

@davemustaine87 הרבה תודה איש, צר לי לשמוע, הכי כואב לי על עוגמת הנפש שההורים חווים. בינתיים מחפש מישהו קרוב.

שוב, מבקש המלצה לעו״ד טוב מהתחום ומהסביבה שציינתי.

תודה!

לא בדיוק.

מגישים תביעה לפינוי ונותנים לו חודש להגיב מרגע הגשת התביעה.

הדיון יהיה כנראה חודשיים מרגע הגשת התביעה.(יכול להיות יותר)

פסק דין אחרי כמה ימים אם לוחצים

בפסק דין כתוב שעליו להתפנות בתוך 15 יום

אם לא התפנה בגמר  15 יום פותחים הוצאה לפועל.

נותנים לו עוד 15 יום לפנות עם התראה.

לאחר מכן ניגשים להוצאה לפועל כדי לקבל צו פינוי שלוקח עוד כמה ימים+

לאחר הצו, הפינוי אמור להיות בתוך 15 יום.

עלויות של התהליך כולו עם עורך דין, פינוי ומשאית + שוטרים יכול להגיע ל 15,000 לפני מעמ. 

להערכתי מינימום ארבעה חודשים תהליך. יכול להיות גם פחות...

לבדוק שהעביר חשבונות על שמו אחרת נזק גדול יותר

פורסם (נערך)

תודה על התגובה.

שאלתי את אבי והוא אמר שהשוכר העביר חשבונות.

הערכה שלי 99.9% שהוא לא העביר.

מדוע זה יותר בעייתי? רק מהבחינה שאבי ישא בתקופה הזו גם בהוצאות ארנונה/חשמל וכו׳?

או מסיבה אחרת?

עריכה אחרונה על ידי locus

פורסם

עוד חוב שישב על אבא שלך ועושה טוב לשוכר שחי על חשבון אחרים. (בגדול אסור לסגור לו מים וחשמל לפי פסיקות בית המשפט)

במקרים שסגרו להם או שפינו אותם בכוח, הם יכולים לתבוע אותך על נזק לציוד אבל הם כבר יהיו בחוץ.

בית המשפט סוג של אומר שמותר להפעיל לחץ על השוכר לעזוב אבל לא באלימות ולא משהו מתמשך-הזוי.

צריך לבדוק שהעביר, אני בספק בעניין.

אם אתה הולך בדרך חוקית כבר היום לשלוח מכתב מעורך דין ולהתחיל בתהליך. חבל על כל יום.

פורסם (נערך)

גם לך תדע אם עוד אי אלו חודשים יוחלט למנוע פינוי של אנשים. זה המצב כבר כמעט חצי שנה שלא ניתן לפנות אנשים מדירות בארה"ב

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

קרה בדיוק אותו הדבר לאבא שלי.

פשוט פנינו להוצלפ ללא שום עו"ד והבחור הושלך מהדירה ע"י משטרה לא לפני שהספיק לגרום נזק לדירה. (שבר ארונות מטבח וקרע את הצינורות של המזגן וגם פירק את הסורגים).

פורסם

לא פוליטיקלי קורקט אבל טיפוסים כאלו כנראה מכירים היטב את הוצל"פ ובתי המשפט..
לא מאיימים על זונ בז*ן ! דואגים שמישהו יקצץ לה את הכנפיים היטב. ויפה שעה אחת קודם לפני שיגרום נזק לדירה.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם (נערך)

למיטב ידיעתי,  החשבונות היחידים שעלולים לצבור חוב ואח"כ לייצר בעיות לבעל הנכס הם:

ארנונה, מים וגז.

לדוג' לא ניתן להעביר את חשבון הגז לאדם אחר , אם רובץ חוב לחברת הגז והוא לא כוסה. 

בחברת החשמל אין את הבעיה הזו. 

*** בהנחה והחשבונות עברו על שם השוכר. 

במקרה שלך יכול מאוד להיות שזהו לא המצב. 

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

לא שזה מפתיע במיוחד, אבל לפי האנשים פה בשרשור שזה קרה להם, עושה רושם שהנוכלים בכוונה מחפשים אנשים מבוגרים, כניראה פחות סיכון לבעיות ויותר תמימים. 

ככה שמי שצופה בשרשור הזה ויש לו קרוב משפחה מבוגר שמשכיר את הנכס שלו והוא יחסית טירון בעניין, תשימו לב אליו

• רעיון טוב! 2

• תוכן חדש...