Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט.

רציתי באמת לציין זאת כתגובה לר.ג.ב.

בכל מקרה, גם לא מקובל לתת "סתם" המחאה פתוחה ללא מוטב וללא סכום.

ההמחאות שהעו"ד מבקש, רשומות "לא סחיר" ו"למוטב בלבד" לפי הצורך שהן מיועדות לו (חשמל,מים,ארנונה).

וגם הערבות הבנקאית יכולה להפדות רק בעקבות הפרה של סעיפים ספציפיים מאד בחוזה (בעיקר נזק משמעותי ומוכח למתקנים בדירה).

כמו שאמרת, עו"ד סביר לא יסכן את הרשיון שלו ויאפשר שימוש לא חוקי בבטחונות הללו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 19 שעות, SlowRide כתב:

אצל איציק הגדול. אתה קונה שם נתח וואגיו.

חותך אותו לחתיכות קטנות.

מסדר את החתיכות בשורה מחוץ לדלת של הדירה שיובילו החוצה אל הרחוב.

אחרי כמה דקות הנוכל לא יכול לעמוד בפיתוי, הוא יצא מהדירה ויתחיל ללכת בעקבות הוואגיו.

אתה מתחבא בסביבה וכשהוא מספיק רחוק אתה רץ לדלת ומחליף את הצילינדר.

ככה מוציאים נוכל מהדירה בלי להימרח עם עורכי דין.

לפנתיאון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חוזר לעדכן.

אבי והשוכר נפגשו לאחר כמה ימים.

אבי ביקש צק חדש במקום המקורי שבוטל, שיהיה מחשבונו של השוכר.

השוכר השיב שאין לו צקים על שמו (אני מניח שהוא מוגבל בחשבונו) והציע כל מיני אלטרנטיבות שלכולם אבי סירב.

אז השוכר הציע שהוא יהיה עוד שבועיים בדירה בכדי להתארגן על מקום חדש. בנוסף השוכר עשה עבודה בבית שהשביחה את ערכו (רגע לפני שנכנס).

השוכר חתם והחתים את אבי שהוא מתחייב לצאת בעוד שבועיים ושהעבודה שהוא עשה בבית תהווה את התשלום על שהותו בבית.

הייתי המום שאבי חתם לו על משהו בכלל... אבל לכאורה אם הוא עומד בחתימה אז ניחא.

הגיעו כמה ימים לפני מועד הפינוי, אני ממליץ לאבי לסמס לשוכר שלא ישכח שצריך לפנות, הוא עושה כך ובאופן צפוי, השוכר אומר לו שלא לקחו בחשבון שעכשיו סגר.

שולח לאבי קישור של פיקוד העורף שניתן לעבור דירה עם מובילים גם בזמן סגר, והוא העביר לנוכל.

מגיע יום הפינוי, והשוכר מוסר שאחיו מאושפז והוא צריך עוד כמה ימים...

בשלב הזה סוף סוף אבי מוכן להתחיל בתהליך המשפטי. עשינו שיחת זום, העו״ד המליץ מכתב התראה לפני פתיחה בתהליך משפטי. 

בשבוע לאחר מכן היו 3 נסיונות ע״י שליח לתפוס את השוכר בדירה ללא הצלחה.

5 ימים לאחר תאריך הפינוי שהוא התחייב, התקשר לאבי, אמר שלמחורת מסיים לפנות את הדירה 😳

אמרתי לאבי שילך לראות את הדירה כשהוא מקבל ממנו מפתח, שהכל בסדר ואין נזקים.

וכך היה באמת.

לא האמנתי שזה יגמר כך ובעלות ככ נמוכה (מאות שקלים לייעוץ/שליח). סהכ ישב בדירה פחות מחודשיים. המנעול הוחלף בחדש ומקווה שאבי למד מכך להבא.

תודה לכל מי שעזר פה ובפרטי

התברר לי בדיעבד שהעבודה שהשוכר עשה בבית אבי, נעשתה עם חומר שהוא לא שילם עליו...מפתיע לא?

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

נבלות היו, ישנם ויהיו.

באמריקה לוקחים פקדון במזומן של חודש שכירות וזה מאפשר למשכיר קצת תמרון.

אני יודע, פה זה לא אמריקה.

בכל מקרה, שמח עבורכם על כך שהשתחררתם ממנו במינימום נזקים והוצאות.

שיהיה בהצלחה עם הדייר הבא.

• אהבתי 1

סלע

פורסם
לפני 54 דקות, locus כתב:

חוזר לעדכן.

השוכר השיב שאין לו צקים על שמו (אני מניח שהוא מוגבל בחשבונו) והציע כל מיני אלטרנטיבות שלכולם אבי סירב.

אז השוכר הציע שהוא יהיה עוד שבועיים בדירה בכדי להתארגן על מקום חדש. בנוסף השוכר עשה עבודה בבית שהשביחה את ערכו (רגע לפני שנכנס).

השוכר חתם והחתים את אבי שהוא מתחייב לצאת בעוד שבועיים ושהעבודה שהוא עשה בבית תהווה את התשלום על שהותו בבית.

הגיעו כמה ימים לפני מועד הפינוי, אני ממליץ לאבי לסמס לשוכר שלא ישכח שצריך לפנות, הוא עושה כך ובאופן צפוי, השוכר אומר לו שלא לקחו בחשבון שעכשיו סגר.

שולח לאבי קישור של פיקוד העורף שניתן לעבור דירה עם מובילים גם בזמן סגר, והוא העביר לנוכל.

בשלב הזה סוף סוף אבי מוכן להתחיל בתהליך המשפטי. עשינו שיחת זום, העו״ד המליץ מכתב התראה לפני פתיחה בתהליך משפטי. 

5 ימים לאחר תאריך הפינוי שהוא התחייב, התקשר לאבי, אמר שלמחורת מסיים לפנות את הדירה 😳

וכך היה באמת.

לא האמנתי שזה יגמר כך ובעלות ככ נמוכה (מאות שקלים לייעוץ/שליח). סהכ ישב בדירה פחות מחודשיים. המנעול הוחלף בחדש ומקווה שאבי למד מכך להבא.

התברר לי בדיעבד שהעבודה שהשוכר עשה בבית אבי, נעשתה עם חומר שהוא לא שילם עליו...מפתיע לא?

באמת שמח בשבילך, ובאמת הנזק הוא כלום אחד גדול. 

אצל ההורים שלי, החתיכת חרא השאיר נזקים של סביב ה 7-8 אלף שקל, ולמזלנו כללו גם נזקי חשמל(מה שמנע מהמזגן לעבוד 24/7 וכניראה גם גרם לו לעוף משם).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה עבודה השוכר עשה בבית?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, locus כתב:

חוזר לעדכן.

וכך היה באמת.

שמח לשמוע שיצאתם בזול... עכשיו זה חגיגה לכל הנוכלים

בכל מקרה להבא, מתחילים ישר בלשלוח מכתב התראה לכמה ימים( גם בחריגה קטנה כמו אי תשלום בזמן) וישר אחרי זמן ההתראה מתחילים הליך משפטי.

אם יצא לפני מה טוב, אם לא אז המונה כבר דופק.

עריכה אחרונה על ידי vogel
  • רעיון טוב! 1
פורסם

טוב שזה נגמר ככה, בדרך טובה. יש מקרים יותר גרועים שראיתי.

חשוב שאבא שלך יישאר בדיוק כמו שהוא, אדיב, נחמד, וישר. (זה יותר חשוב מכסף)

• אהבתי 1
פורסם

העיקר שנגמר ובלי הרבה נזק, יש הרבה נוכלים שמנצלים את אזלת היד של בתי המשפט בארץ ולא בוחלים בכלום

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

לא רציתי לפרט את סוג העבודה שלא לחשוף פרטים. הוא עשה עבודה בדירה בהסכמתו של אבי לפני שנכנס לגור, בהנחה שיהנה מהשדרוג לאורך זמן. היות שאבי ביקש שיעזוב, אז ביקש לראות בעלות העבודה וחומר שעשה תשלום על זמן שהותו. המחיר שהוא תימחר לחומר ועבודה היה נשמע לי הגיוני.

מבחינתו שוב ״הרוויח״ כי לא שילם על החומר, כמו שאמרתי, נוכל כדרך חיים.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...