Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

אבל למה ללכת רחוק. לדעתי, גם כדי לעשות דבר "פשוט" כמו לגנוב ציוד לחימה יקר מחייל אחר, שהושאר בחדר סגור, צריך להיות באמת חלאה יוצאת דופן. כל אחד והסטנדרטים שלו.

שכנעת אותי. לא מצביע לבן של מיארה לראשות הממשלה.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, פינדר כתב:

מילא שאת השחיתות של טראמפ השווית לנשיאים אחרים כמו ביידן ואובאמה, שלטענתך היו גם מושחתים כמו המלך שלך.

יש לך נתונים שמוכיחים שטראמפ הרבה יותר "מושחת" מביידן, לצורך העניין?

כי מדבריך משתמשע שהם בכלל בליגה אחרת. כאילו זה ממש מצחיק שאתם חושבים שרק או בעיקר טראמפ דואג לחברים ולמקורבים שלו, אבל ביידן ואובמה זכים כשלג (או כשמש?).

ביידן הבטיח שלא יעניק חנינה לבן שלו, ואז עשה בדיוק את זה, וזה רק דוגמה אחת איך משתינים מהמקפצה, בלי בושה.

לפני 18 דקות, פינדר כתב:

אבל את ביבי, גדול האומה, המלך המשיח, הראשון לזהות, היחיד שאי אפשר להחליף אותו, אתה משווה לחפ״ש שהשלים ציוד וגנב אפוד? אין גבול להשפלה?

דבר ראשון, בוא נתחיל מזה שהוא לא "השלים" ציוד, הוא גנב אפוד קרמי, ששווה אלפי שקלים, ושייך לחייל אחר. זה לא ציוד זרוק שהשאיר או שכח הגדוד הקודם, אלא ציוד שהיה בחדר סגור, והבחור פה, שהוא קצין, פשוט בא וגנב אותו (ולהבנתי הוא בכלל לא היה אמור להיכנס ללחימה, כך שהוא לא השלים ציוד לשם כך).

דבר שני, אני לא משווה. פשוט מישהו פה דיבר על "חלאות", אז אמרתי מי לדעתי מתנהגים כמו חלאות.

דבר שלישי, נתניהו בפוליטיקה כבר מעל כמה, 30 שנה?   מתוכם מעל 15 שנה כראש ממשלה?

כמה פרשיות, כמה חקירות, כמה כתבות, ובסוף מה?   הכל עורבא פרח. עד היום, הוא לא הורשע בדבר!

כל התיקים המרשימים, ואפילו שוחד לא יצא משם. גם לגבי השאר, אתם סתם חיים בציפייה למשהו שכנראה לא יקרה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 50 דקות, hans כתב:

כן? אבל זה תהליך נרחב יותר מקדנציה של נשיא כלשהו

אין לי בעיה עם הטיעון הזה, כן יש לי בעיה על הקביעה שאוהו עכשיו עם טראמפ ארהב היא מעצמה.

לפני 14 דקות, gadik6 כתב:

כולם היו בעד ה"טובים".

אני לא טוען שיש טובים או שארהב טובים. הדעה שלי על ארהב לא חיובית. ולמרות זאת, אני לא מכחיש שלפני התהליך ותוצאותיו שהאנס מתאר (האנס, תרשה לי לקרוא לזה פירוק ההגמוניה או משהו) המצב בעולם בשבילי בתור הדוד הקטן היה הרבה יותר נוח.

לפני 17 דקות, gadik6 כתב:

נכון, עדיף לנהל איתם משא ומתן בלי לנסות להפיל או להכריע אותם, ראה ערך ביידן ואובמה

בינתיים נראה שאין הסכם טוב ממה שהיה קודם אחרי שהפצצת, מה שלטענתי החליש את עמדת ארהב (כי שימוש בכוח לא הביא לתוצאה טובה יותר)

אבל אובמהההה

וכן, ביידן הרס, אבל אחרת.

לפני 18 דקות, gadik6 כתב:

מה גם ש"שלטון האייתולות" חוסל בחלקו הגדול, אז תהיה יותר ספציפי, כי גם באיראן נראה שלא בטוח יודעים מי עכשיו מחזיק בהגה

לא ידעתי שאין קונצנזוס לגבי זה שבאיראן שולטים האייתולות עם משמרות המהפכה.

זה חדש לי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

בר ראשון, בוא נתחיל מזה שהוא לא "השלים" ציוד, הוא גנב אפוד קרמי, ששווה אלפי שקלים, ושייך לחייל אחר.

נו, ומה ההגדרה של השלמת ציוד בצבא? מה זה משנה כמה זה עולה? הרימו לי במהלך השירות ציוד בשווי של עשרות אלפים (אפוד כפלסט מחסניות שהרימו לי זה כסף קטן, מדבר איתך על עוקב מים ומ"ק77 שהיה נעול במחסן 🤣)

המקום היחידי שמצ"ח התערבה היה במקרה של המ"ק כי בזמנו זה נחשב לצל"ם. בסופו של דבר גיליתי שהרס"פ נתפס, אחרי שקראתי כתבה בעיתון שנתפס הרס"פ של הפלוגה ואפילו מצאו אצלו בבית מ"ק77 🤣

פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

דבר ראשון, בוא נתחיל מזה שהוא לא "השלים" ציוד, הוא גנב אפוד קרמי, ששווה אלפי שקלים, ושייך לחייל אחר. זה לא ציוד זרוק שהשאיר או שכח הגדוד הקודם, אלא ציוד שהיה בחדר סגור, והבחור פה, שהוא קצין, פשוט בא וגנב אותו (ולהבנתי הוא בכלל לא היה אמור להיכנס ללחימה, כך שהוא לא השלים ציוד לשם כך)

כשהשתחררתי זיכיתי מכולה ספייר.

עזוב אותך שטויות.

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

דבר שלישי, נתניהו בפוליטיקה כבר מעל כמה, 30 שנה?   מתוכם מעל 15 שנה כראש ממשלה?

כמה פרשיות, כמה חקירות, כמה כתבות, ובסוף מה?   הכל עורבא פרח. עד היום, הוא לא הורשע בדבר!

כל התיקים המרשימים, ואפילו שוחד לא יצא משם. גם לגבי השאר, אתם סתם חיים בציפייה למשהו שכנראה לא יקרה.

ביצים שלי התיקים, ביצים שלי שוחד.

בתקופה של ביבי בתור ראש ממשלה נהיה לי פה יותר יקר, חינוך גרוע יותר, בתי חולים עמוסים ותשתיות עולם שלישי.

גם אם הוא לא מושחת הוא ראש ממשלה כושל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

זה ממש לא "עובדות".

מה לא עובדות? שהם שלחו אנשים ללוויה של מי שהפציץ להם את המדינות? או שהם לא מקיימים שיחות פיוס עם איראן?

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

מה זה לסיים את העבודה?   כיבוש קרקעי של איראן?

להשיג את מטרות המלחמה.

מה היו מטרות המלחמה? נטרול הגרעין ופתיחת הורמוז. בוא נעזוב בצד את הדיבורים הערטילאיים על הפלת המשטר.

בפועל אנחנו לא יודעים מה עם הגרעין, אנחנו יודעים שכרגע החומר המועשר עדיין שם ושבהורמוז רק היום הותקפה אוניה.

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

טראמפ עדיין לא סיים איתם, זה מה שאתם מתעקשים לא להבין

אני מקווה שאתה צודק, אני לא יודע מה התכניות של טראמפ. רק שאיך שזה נראה כרגע, להיות במשא ומתן עם אנשים שקוראים לרצוח אותך במהלך הלוויה של המנהיג שלהם שחיסלת ולקרוא להם חכמים ומתונים, זה לא תורם להקרנת העוצמה של המעצמה שאתה עומד בראשה. לא צריך פרשני חדשות סמולנים אנטי אמריקה כדי להבין את זה.

יכול להיות שמדובר בשחמט ב5 מימדים, טראמפ שלח את וואנס הליצן שלו למרוח זמן עם המו"מ הזה ויש הכנות לפעולה סודית להקריס את המשטר סופית ומדינות המפרץ כבר החליטו בניהן מי מקבל מה מהשאריות, אבל אנחנו מדברים על מה שרואים ולא על משאלות לב ופרשנויות.

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

כל אותם קשקשנים ממשיכים לצעוק שצריך לעצור את המלחמה.
פעם הם צועקים שצריך רגל מדינית, וברגע שמציעים רגל מדינית, הם צועקים למה רגל מדינית?   בואו נילחם

נכון שלדבר בדיעבד זה הכי קל ושיש אנשים שהמומחיות שלהם זה להגיד על כל דבר למה זה גרוע ולמה בעצם צריך היה לעשות ההפך, אבל הם לא מעניינים. עזוב את התקשורת שמתווכת לך את המציאות, אתה רואה מה קורה בפועל בלי כל הפרשנויות האלה. לפעמים מה שאומרים שגרוע, פשוט גרוע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

פתיחת הורמוז

המייצרים היו פתוחים עד המלחמה, ככה שזאת בטוח לא הייתה המטרה. גם הגרעין, הופצץ כבר ב 2025. המטרה הייתה החלפת השלטון. או סתם הפעלת כוח, תחליט לבד.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

המייצרים היו פתוחים עד המלחמה, ככה שזאת בטוח לא הייתה המטרה. גם הגרעין, הופצץ כבר ב 2025. המטרה הייתה החלפת השלטון. או סתם הפעלת כוח, תחליט לבד.

המייצרים זו מטרה שנוספה על הדרך, זה חלק מהכישלון של המלחמה הזו- 

במקום להוריד מטרות, בעצם נוספו מטרות, להסתכל על המלחמה הזו כ"הורדנו להם את שדרת הפיקוד ופוצצנו איקס טילים" זו ראיה פשטנית מאוד, בבוטום ליין איראן יצאה מהמלחמה הזו יותר חזקה בפועל ממה שהיא נכנסה אליה, בבוטום ליין. בלקסיקון שלי זה נקרא הפסד...

פורסם
לפני כשעה, flytomars כתב:

הרימו לי במהלך השירות ציוד בשווי של עשרות אלפים (אפוד כפלסט מחסניות שהרימו לי זה כסף קטן, מדבר איתך על עוקב מים ומ"ק77 שהיה נעול במחסן 🤣)

מצבך טוב. לי נעלם זחל"ד תא"ט מזווד קומפלט.

המזל שלי שרס"ר האפסנאות שלנו היה דביל טורבו. ביקשתי ממנו את כל הקבלות שאני חתום עליהן כדי להביא הכל והוא נתן לי. הקבלה של הזחל"ד "נעלמה" בדרך.

אבל מצד שני היה לנו נגמ"ש מעופף ספייר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 דקות, David32 כתב:

על החלפת השלטון הוא לא ממש הכריז, כל הסיפור היה הגרעין. אם יש נושא שהוא חזרתי בו ולא כל פעם מצייץ משהו אחר זה שלאיראן לעולם לא יהיה נשק גרעיני. 

הגרעין הופצץ ב2025 וכולנו שמענו כמה אדיר היה הפיצוץ וכמה המתקן הושמד טוטאלית וכמה תותחים הם הטייסים וכל זה אבל משום מה השנה היה צריך להפציץ שוב ואחרי זה לעשות מו"מ על הגרעין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, gadik6 כתב:

דבר ראשון, בוא נתחיל מזה שהוא לא "השלים" ציוד, הוא גנב אפוד קרמי, ששווה אלפי שקלים, ושייך לחייל אחר. זה לא ציוד זרוק שהשאיר או שכח הגדוד הקודם, אלא ציוד שהיה בחדר סגור, והבחור פה, שהוא קצין, פשוט בא וגנב אותו (ולהבנתי הוא בכלל לא היה אמור להיכנס ללחימה, כך שהוא לא השלים ציוד לשם כך).

דבר שני, אני לא משווה. פשוט מישהו פה דיבר על "חלאות", אז אמרתי מי לדעתי מתנהגים כמו חלאות.

אז כל חיילי גולני חלאות. אף אחד לא טוען שהמעשה לא ראוי, רק שאצל הביביסטים זה מעשה יומי שהם עושים בעצמם והופכים את הדבר הקטן הזה לחזות הכל.

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, David32 כתב:

אין לי בעיה עם הטיעון הזה, כן יש לי בעיה על הקביעה שאוהו עכשיו עם טראמפ ארהב היא מעצמה.

מבחינת מעמד והתנהגות, כן, עכשיו היא מעצמה, שמתנהגת ככזאת.

אני לא מדבר על מלחמות הסחר מול אירופה, אלא על ההתנהלות מול שאר העולם, שזה רוב העולם למעשה. רוב העולם מונהג על ידי בריונים, ולכן כמעצמה, כלפי חוץ, אתה צריך להיות הבריון הכי גדול.

זה אולי לא נעים לאוזן האירופאית, אבל זה נכון.

בדיוק כמו שישראל צריכה להיות הבריון הכי גדול במזרח התיכון כדי לשרוד.

אני לא טוען שיש טובים או שארהב טובים. הדעה שלי על ארהב לא חיובית. ולמרות זאת, אני לא מכחיש שלפני התהליך ותוצאותיו שהאנס מתאר (האנס, תרשה לי לקרוא לזה פירוק ההגמוניה או משהו) המצב בעולם בשבילי בתור הדוד הקטן היה הרבה יותר נוח.

המצב בשבילך בעולם היה יותר נוח פשוט כי לאירופאים נוח לעצום את העיניים, כמו צפרדע שמתבשלת במים לאט לאט.

גם בצפון ובדרום היה "שקט" עד ה-7 באוקטובר. החיים האירופאים מאוד נוחים, למה להתעסק עם מלחמות ומה שיקרה עוד כמה שנים, ויתפוצץ לכל האירופאים בפנים.

אגב, סתם מתוך עניין - איך טראמפ גרם לחיים שלך בעולם להיות פחות נוחים?

אתה חושב שאם לא טראמפ, אז כל נושא ההקצנה לא היה קורה?   בוא, זה היה מתפוצץ מתישהו, עם או בלי טראמפ.

בינתיים נראה שאין הסכם טוב ממה שהיה קודם אחרי שהפצצת, מה שלטענתי החליש את עמדת ארהב (כי שימוש בכוח לא הביא לתוצאה טובה יותר)

גם אם השגת בדיוק את אותו ההסכם (נניח, למרות שאין הסכם, יש הבנות זמניות), השגת את זה כשאיראן מרוסקת, צבאית, כלכלית, מדינית, וכנ"ל הפרוקסי שלה.

לפני 4 שעות, flytomars כתב:

נו, ומה ההגדרה של השלמת ציוד בצבא? מה זה משנה כמה זה עולה? הרימו לי במהלך השירות ציוד בשווי של עשרות אלפים (אפוד כפלסט מחסניות שהרימו לי זה כסף קטן, מדבר איתך על עוקב מים ומ"ק77 שהיה נעול במחסן 🤣)

המקום היחידי שמצ"ח התערבה היה במקרה של המ"ק כי בזמנו זה נחשב לצל"ם. בסופו של דבר גיליתי שהרס"פ נתפס, אחרי שקראתי כתבה בעיתון שנתפס הרס"פ של הפלוגה ואפילו מצאו אצלו בבית מ"ק77 🤣

זה היה מה, לפני 20 שנה?

אז אתה אומר שמ"ק נמצא בסוף, וננקטו צעדים נגד האחראי?

לא זכור לי שמצ"ח התערבה בפרשה המדוברת.

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

כשהשתחררתי זיכיתי מכולה ספייר.

עזוב אותך שטויות.

ואני לקחתי הביתה מסוק אפאצ'י ופסל של ישו.

בוא נו, חלאס עם החרטוטים. אתה גנבת מכולה שלמה מחברים שלך לפלוגה או ליחידה?

כי אם לא, אז אין שום קשר למקרה המדובר.

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

ביצים שלי התיקים, ביצים שלי שוחד.

בתקופה של ביבי בתור ראש ממשלה נהיה לי פה יותר יקר, חינוך גרוע יותר, בתי חולים עמוסים ותשתיות עולם שלישי.

גם אם הוא לא מושחת הוא ראש ממשלה כושל.

אתה צודק. אם לא "ביבי", אז היה לך פה חינוך כמו בסינגפור, מחירי מילקי כמו בברלין, ובתי חולים ברמה של בית חולים פרטי אמריקאי.

לפני 32 דקות, Supertigre כתב:

אז כל חיילי גולני חלאות. 

ברגע שחייל גולני ינסה לדפוק ציוד לחימה לחבר שלו לפלוגה, סביר להניח שחקירה תהיה הצרה הכי קטנה שלו, כי ישברו לו את הראש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

אז אתה אומר שמ"ק נמצא בסוף, וננקטו צעדים נגד האחראי?

לא זכור לי שמצ"ח התערבה בפרשה המדוברת.

כמו שלא התערבה עם האפוד, מחסניות, שכפ"ץ קרמי, כפלס"ט מדוגם, עוקב מים שדפקו לי (שעלו יותר מאפוד קרמי אחד).

כמו שכתבתי - התערבה רק במקרה של המ"ק ורק בגלל שבזמנו זה היה צל"ם (אני כבר לא זוכר מה הראשי תיבות - ציוד לחימה מסווג?).

ומה זה משנה שעברו מאז 20 שנה? הצבא מאז רק התדרדר בכל מישור, ממה שאני רואה.

היום לא אתפלא אם גם אפשר לגנוב טנק ומצ"ח לא יתערבו :P

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, flytomars כתב:

ומה זה משנה שעברו מאז 20 שנה? הצבא מאז רק התדרדר בכל מישור, ממה שאני רואה.

היום לא אתפלא אם גם אפשר לגנוב טנק ומצ"ח לא יתערבו :P

זה שהצבא רק התדרדר זה נכון. מה אפשר לצפות כשהוא מונהג על ידי טיפוסים כמו יאיר גולן, דן חלוץ, בני גנץ ועוד.

עכשיו לנושא המקרה המדובר - בוא ניקח מקרה היפותטי בו קוראים לקצין לא עומר מיארה, אלא אבנר נתניהו, או שובאל בן גביר, או בניה סמוטריץ'. למה קשה לי להאמין שגם אז זה היה "בקטנה", ו"כולם עושים", ושגם אז לא הייתה נפתחת חקירת מצ"ח?

• תוכן חדש...