Jump to content

lolshimi11

  • הודעות

    575
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של lolshimi11

נהג נמרץ

נהג נמרץ (4/14)

5

מוניטין

1

תכנים שנפתרו

  1. הפרוצדורה הזו נוכרת לי, השתמשתי בה בsx4 אחר שברשותי, שם בקרת האקלים נראת כך, ובאמת ככה מכניסים אותה למצב דיאגנוסטיקה, לצערי בגרסא הנוכחית של הרכב השני שלי, זה לא המצב.
  2. מכיר את השרשור על כל ההפניות לשרשורים שצוינו בו, אין שם מקרה שתואם למקרה שלי. תודה בכל מקרה
  3. אהלן חברים. סוזוקי sx4 2011. נורת הauto מהבהבת על צג בקרת האקלים, אותו הבהוב מופיע בכ-70אחוז מהזמן, אין pattern מסויים במספר ההבהובים, פשוט הבהוב קבוע, לעיתים ההבהוב נפסק למספר דקות וחוזר, המצב זהה גם כאשר המזגן בפעולה. מבחינת מערכת המיזוג, יש תקלה מסויימת עם המפוח, הוא נכנס לפעולה בדיליי של כמה שניות, כלומר, לוקח לו שניה להתחיל לעבוד ואז עוד כמה שניות בהדרגה להגיע לעוצמה שנבחרה, כנ"ל בכיבוי או הורדת עוצמת המפוח, הכל קורה בהדרגה ובדיליי של כמה שניות. מעבר לזה שמתי לב שיש שינויים בתפוקת הקירור של המזגן, כלומר במהלך הנסיעה יש ירידה ועליה בקירור, אבל לא משהו קיצוני מדיי ולא תמיד בהלימה לסל"ד. ברשותי עוד 2 sx4 ומבחינת תפוקת הקירור אין הבדלים משמעותיים, אבל יש הבדל עם עניין המפוח והדיליי. מטפל ברכבים באופן עצמאי וכבר פתרתי בעיות במערכת המיזוג בעצמי(שיפוץ והחלפת אקטואטורים, החלפת חיישנים וכו') אבל ברכב הספציפי הזה, בקרת האקלים מעט שונה ולא הצלחתי להבין איך להכניס את מערכת בקרת האקלים למצב בדיקה כדי לאותת לי על מספר התקלה של מערכת המיזוג ולא הצלחתי למצוא מידע ברשת אודות התקלה. אשמח לשמוע מכם. צורף סרטון. 20260424_131944_2.mp4
  4. אהלן, לפני כמה חודשים נדלקה נורת check engine, קפצה בסריקה תקלת P0741 tcc solenoid, החלפה חלקית (בפעם השניה כאשר הראשונה הייתה לפני כשנה וחצי) של נוזל הגיר לפני כחודש לא פתרה את התקלה. היום במהלך הנסיעה נשמעו רעשים שהולכים וגוברים ככל שהמהירות גוברת, ומפסיקים שמגיעים למהירות של 80 קמש בערך. הרעשים מזכירים מייסב גלגל תקול. לאחר כמה דקות נוספות של נסיעה הרכב הפסיק להעביר הילוכים וכרגע תקוע. מדובר בסוזוקי sx4 2012 hatchback, אוטומט, קוד גיר גנרי AISIN AW80-40LS / U440E מקט גיר סוזוקי 79J90 כמה שאלות 1. האם העובדה שהגיר לא מצליח להעביר הילוכים יכולה לנבוע מסולונאיד tcc/lockup תקול? או שכנראה מדובר בממיר מומנט של הגיר עצמו? 2. ניסיתי לחפש אופציה לקנות את הסולונואיד, הצלבתי גם עם מקטים של טויוטה ופורד שחולקים את אותו הגיר, חוץ מAmayama שכבר דחו את ההזמנה שלי, לא הצלחתי למצוא אתר אחר, האם אתם מכירים אופציה לרכישה של הסולונואיד בארץ?
  5. ההיצע קטן משמעותית מה3008, בנוסף אישתי פחות התחברה לעיצוב
  6. היי חברים, מחפש רכב לי ולמשפחתי. הדרישות דיי ספציפיות, נרצה שהרכב יהיה נוח, כלומר בעל מערכת מתלים מעולה, איכות חומרים והרכבה טובים, בידוד רעשי נסיעה טוב בטיחותי, ובעל בקרת שיוט אדפטיבית. צריכת הדלק לא כל כך חשובה. בונוס גדול יהיה קלות התחזוקה וכמות מידע באינטרנט אודות תחזוקת הרכב מכיוון שאני מטפל באופן עצמאי ברכבים שלי. נסועה של 12-15 אלף ק"מ בשנה. הרכב ישמש משפחה של זוג + 2, כולל כיסא בטיחות אחד. הרכב יחליף את הסיטרואן קקטוס הידנית שלי. לקו הסיום הגיעו: פיג'ו 3008 1.6 בנזין , 180 כ"ס, משנת 2019 ומעלה. Cx5 2018 ומעלה. האם יש עוד רכבים שלא חשבתי עליהם שנכנסים בתקציב?
  7. מדובר במערכת הגה כוח חשמלית, לא הידראולית
  8. אהלן חברים, חג שמח. ברשותי sx4 2012 hatchback 1.6L, 120hp, אצלינו כרכב שני כבר 4 שנים, מהרגע הראשון ההגה היה קשה לסיבוב, בנסיעה כמובן שלא, אך בעמידה סיבוב ההגה ביד אחת היא משימה לא פשוטה. אחרי שיטוט ברשת ומעבר על הסכמות של הרכב, לא הצלחתי להבין איך אפשר לטפל בבעיה(במידה וקיימת) מלבד החלפה של המודול/מוח של ההגה החשמלי https://ebay.us/m/k1QleN מה שנעשה עד היום (בשנה האחרונה) בהקשרי היגוי : החלפת צמיגים ל-Falken ze310 החלפת תפוחי הגה מה שטרם נעשה: החלפת מוטות קישור (פנימיים) ממסרק ההגה אל תפוחי ההגה האם יש מה לעשות בנידון? האם זהו המצב הטבעי של ההגה ונגזר עליי לסובבו בשני ידיים? אשמח לתובנות בנושא נ.ב - אני מטפל עצמאית ברכב, יש את הידע והכלים לבצע את רוב התיקונים בעצמי ולרכוש חלפים מחו"ל. תודה רבה.
  9. אהלן חברים, מתכוון להחליף צלחות ורפידות בסיטרואן קקטוס שלי, מדובר בדגם הידני 82כס מנוע 1.2 puretech, שנת 2015. שמתי לב שתחת אותו מקט, או לחילופין באתרי חלפים בחו"ל תחת אותו הרכב ישנם כמה חלופות לצלחות קדמיות של אותה החברה, שזה מובן, יש סדרות גבוהות ונמוכות יותר, מה שפחות הבנתי זה ההבדלים במיימדי הצלחת, ישנם צלחות (שעל פניו אמורות להתאים לפי מקט, פילטור הרכב באתר החלפים) בעלות קוטר x וקוטר x+-30mm, כנל בנוגע לעובי וגובהה הצלחת. לדוגמא 2 דגמים של צלחות קדמיות מחברת trw https://cars245.com/en/item/trw-DF4183-brake-disc/ קוטר 283 ממ עובי 26 ממ https://cars245.com/en/item/trw-DF4184-brake-disc/ קוטר 266 ממ עובי 22 ממ כל שאר מאפייני הגודל דיי זהים. השאלה היא כזו, זו לא פעם ראשונה שאני רוכש חלפים, אני יודע לוודא באמצעות כל מני דרכים האם חלק מסויים אמור להתאים, במקרה הספציפי הזה אין ספרות מסודרת לקקטוס שלי ועד כה הייתי מוודא תאימות של חלק על ידי הצלבה של נתונים מכמה אתרי חלפים בחול, במקרה הספציפי הזה של הצלחות, כל אתר מראה את אותם הדגמים, וממה שאני יודע, חלק חלופי אמור להיות זהה במאה אחוז מבחינת המימדים לפחות. מה אני מפספס, האם במקרה של צלחות בלם ניתן להרכיב כמה גדלים שונים? תודה רבה. נ.ב אני לא מתכוון להזמין את הצלחות והרפידות מחו"ל במקרה הזה, עלות משלוח עצומה ודרישה לתקינה
  10. הגיוני שהאטם כשל תוך פחות מ3 חודשים? האם העובדה שהפלאג "רטוב" משמן פוגעת בביצועיו? אני באמת רואה שיש שם את חיישן הcranckshaft position שמחובר, א,ל לא ראיתי אטם או משהו
  11. תודה רבה על האינפוט 1. החלפתי בעצמי, מרחתי rtv בסימונים הנדרשים, האטם הינו סיני עלום שם, כבר רכשתי אחד טוב יותר, הוא בדרכו לארץ הקודש, אחליף בהזדמנות הראשונה. 2. ומה בדבר הפלאגים הרטובים משמן?
  12. אהלן חברה. לאחרונה רכשתי סוזוקי sx4 2008 סדאן, 1.6 אוטומט, 107 כס שישמש כרכב שני בבית. הרכב עצמו עבר כ120 אלף קילומטר, ומבדיקות שביצעתי נראה שהרכב שמור מאוד. כמובן שכיאה לרכב בן 17, היו מספר חלקים שהיה נדרש להחליף( גם כאלו שהיו במצב בינוני הוחלפו כחלק מיישור הקו). מה שהוחלף עד כה (באופן עצמאי כמובן) פילטר שמן, אוויר, מזגן, משולשים, מוטות קישור מייצב, תפוחי הגה, תושבות מנוע(ימין+גיר), רפידות קדמיות, שמן גיר + פילטר + ניקוי קרטר, אטם מכסה שסתומים, פלאגים ואטם בית פילטר שמן(שנזל בטירוף). לפני כמה ימים הורגש במהלך עמידה ונסיעה מין רעידות שמגיעות מהמנוע, לא דלקה שום נורה, אבל הורגש שהייתה בעיית תזמון, חיברתי סורק וקפצה תקלת missfire בצילינדר 2, הצלבה של כוילים איששה שמדובר בכויל תקול, הוחלף הקויל ונעלמה התקלה, העניין הוא כזה, בעת ההחלפה ראיתי שבית הפלאג הכיל שמן, לא כמות אסטרונומית, אבל בהחלט כמות שמצריכה חתיכה שלמה של נייר סופג על מנת להיספג, מה שלא כל כך ברור לי, כיוון שהוחלף אטם מכסה שסתומים שמגיע גם עם אטמים לבית פלאג, ולא אמורה להיות חדירה של שמן לאותו איזור. השאלה שלי היא 1. מה הסיבה להימצאות שמן בהינתן שהאטם חדש וכמה זה נורא, ובהינתן שאפתור את בעיית חדירת השמן, האם הפלאגים(שהותקנו לאחרונה) יהיו חייבים להיות מוחלפים? 2. הקויל שהוחלף הוא סיני עלום שם, פשוט הייתי חייב את הרכב ושום חנות חלפים נורמלית לא הייתה פתוחה בשבת, וזה מה שהיה להם, כמה זה קריטי לנסוע ככה? האם יש הגיון בלהחליף קוילים כסט? או רק את זה שתקול? תודה רבה מראש. נ.ב, שאלת אקסטרה ,בנוגע לתושבות מנוע, הוחלפה תושבת ימנית ותושבת גיר, את 2 התושבות התחתונות לא הצלחתי לפרק מפעת בעיות גישה קשות, וממה שהבנתי נדרש לפרק חלקים מתת השלדה על מנת לפרקם, האם הגיוני?
  13. מהפקק/מכסה של מיכל העיבוי, אני מתכוון לצינור הפנימי, שיושב בתחתית הפקק/מכסה ונכנס אל מיכל העיבוי
  14. אבדוק, שאלה קטנה, שכחתי לציין שכאשר פתחתי את מכסה מיכל העיבוי קלטתי שהצינור שמחובר לתחתית המכסה ונכנס אל תוך המיכל היה מנותק, מניח שזה יכול לתרום לאותה בעיה?
  15. לא עשיתי ניקוז כמו שצריך אתמול, עכשיו שאבתי מהעודפים, מילאתי את הראדיאטור ועשיתי ניקוז של כמעט שעה, מה שכן, שמתי לב שלא היה שלב בו הנוזל ממש נבלע לתוך הראדיאטור כאשר הרכב הגיע לטמפ עבודה, כלומר, לפי הבנתי, בטמפ עבודה הטרמוסטט נכנס לפעולה ולאחר מכן אמורה להתחיל סירקולציה רצינית יותר שתגרור שאיבה מוגברת מהראדיאטור כלומר, תהיתי לעצמי אם הטרמוסטט נכנס לפעולה. במהלך הניקוז, כן נראה שיצא מעט אוויר, אבל לא משהו רציני. עכשיו נשאר לחכות ולראות אם זה קורה שוב. ודרך אגב, הרכב לא מתחמם באופו קבוע, אלא לאחר מילוי הנוזל הוא לא מתחמם כלל.
×
×
  • תוכן חדש...