אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,383 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
ברור שתמיד עדיף 2 חניות על 1 וכו' וכו'. אבל לחברים פה שיש חנייה כפולה כזאת בטור. האם אתם משתמשים בה ביום יום? איך זה מסתדר? זה נשמע לי כמו פתרון מאוד לא פרקטי. אשמח לתובנות.
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
-
- 11 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אהלן, בזמני הפנוי אני מוכר מוצרים באיביי, בעיקר חלקי חילוף לאופנועים ומרוויח סכום קטן מהצד . בחודש אוקטובר מכרתי חלק בשווי 165 יורו ללקוחה בצרפת (אנוכי נמצא בהולנד) והחלק התקבל, קיבלתי כמובן מראש תשלום בפייפאל, הכל עבר חלק. בחודש ינואר היא הגישה דרך חברת האשראי שלה תלונה על כך שהיא לא ביצעה את הרכישה ופייפאל התחילו בחקירה, ביקשו ממני הוכחות למשלוח אשר שלחתי להם מספר מעקב + תצלום של תעודת המשלוח הכולל את החתימה של הנמען וחשבתי שהקייס ייסגר לטובתי. טעיתי, פייפאל זיכו את הלקוחה וחייבו אותי כולל גם עמלה על כך שהם טיפלו בקייס.. מה הלאה? הגשתי ערעור אבל לעניות דעתי הצדק באמת איתי ואני לא בטוח אם פייפאל יתמכו בי במהלך הערעור. האם ניתן לקחת צעדים משפטיים מחו…
הודעה אחרונה מאת MarcNL, -
לפני חצי שנה קניתי לאשתי טלפון גלקסי A71. קיבלתי את הטלפון עם אחריות של חברת פרטנר. בשבת פתאום - ללא סיבה נראית לעין - התצוגה הפכה לגוונים של ירוק בהיר מאוד. ניסינו לשחק עם ההגדרות ולהפעיל את הטלפון מחדש. זה לא עזר ותוך כמה דקות המסך כבר לא הציג כלום אלא רק ריצד בירוק. הטלפון באחריות... בימים כתיקונם יש לנו מרכז שירות של פרטנר במרחק 10 דקות נסיעה מהבית, אבל הוא בקניון ובגלל הסגר הוא סגור. שיחה עם שרות הלקוחות גילתה שיש לנו בתור תושבי כפר סבא שתי אפשרויות - תל אביב או צומת ביל"ו. אשתי בחרה לנסוע לצומת ביל"ו כדי להמנע מבלגן בתוך תל אביב ובעיות חניה. זה היה ביום ראשון. היא חיכתה למעלה משעה לתורה ואז התבשרה שהטלפון לא באחריות. אחרי ויכוחים רבים - …
הודעה אחרונה מאת Blaz00r, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
למישהו יש רעיון איך משיגים מתקן כמו בתמונה, חיפשתי ברחבי הרשת וכנראה שזה מוצר שתם זמנו בעולמנו Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת flytomars, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי, חיפשתי דרך לשאוב עלים ולנקות את הדשא הסינטטי. נתקלתי במכשיר שמעוצב כמו מכסחת דשא ובעצם מכיל מברשת שאוספת לכלוך לתוך מיכל איסוף ואמורה להבריש ולהזקיר את סיבי המשטח. מישהו התנסה בזה? עושה את העבודה?
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הכותרת אומרת הכל. שימוש עיקרי: סרטים, משחקי מחשב/קונסולה/מסך מחשב שימוש משני: סדרות כמעט ולא: טלויזיה מהכבלים ושאר ירקות תקציב יעד: עד 4500, חריגה מקסימלית ל 4800. אופציות שחשבתי עליהן: 1- LG 65SM9000. בעיקרון זהה כמעט לחלוטין ל NANO90, רק דור אחורה. אין ביניהן ממש הבדל. סעיף פוסל- כמו כל LG, בגלל פאנל ה IPS יש black uniformity לא משהו, אפילו למרות שיש לוקאל דימינג. 2- Samsung 65Q60T, המתחרה של ה LG NANO80, מצד אחד השחורים מעולים- במחיר זויות צפיה ולעומת ה 9000 של LG אין 120HZ. ה Q70T כבר קצת יקרה מדי. גם אין לוקאל דימינג. 3- TCL P815 כביכול יש בה הכל, אבל אני לא מוצא סקירה שאני מסוגל להחשיב כמספיק א…
הודעה אחרונה מאת XVSTI, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן! לאחר כניסתי לדירה שכורה וישנה, אני רוצה לעשות מס שינויים קוסמטיים בדירה לרבות צביעת ארונות מטבח, הדבקת טפט לקרמיקה במטבח ועוד. פערי מחירים בין טפט בעלי אקספרס לבין טפטים בארץ הם רבים וככל הנראה גם ההפרש באיכות. האם יש טעם להתעסק עם טפט בריקים בכמה עשרות דולרים או שזה יראה עלוב? האם עדיף להשקיע לפחות בסלון בטפט ״איכותי״? מה הייתם ממליצים לעשות כדי לחפות את זה? כרגע אין לי תמונות של הקרמיקה, אבל מדובר בקרמיקה בצבע חום קקה מה70... אני רוצה לשים טפט שם ועל קיר בסלון, אשמח להמלצות בנידון.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 688 צפיות
אז לקראת סיום הסמסטר הנוכחי יש לי להגיש עבודה בחשובנאות, ובאחת מהשאלות פשוט נתקעתי ואני לא יודע איך להמשיך, וכאן אני אשמח לעזרתכם: אחת מהשאלות הן למצוא את cash ratio, quick Ratio ו את הCurrent Ratio באחזוים של 2 חברות ולפי דוחות שנתיים של 2018 ו2019, את הדוחות מצאתי, והנוסחאות גם ידועות לי, אבל משום מה אני מקבל מספרים הזויים מאוד. לדוגמא יוצא לי שהCash Ratio של אחת החברות בשנת 2019 הוא 5.72 אחוז, שזה פשוט לא מסתדר לי. אשמח להכוונה ועזרה (צירפתי את הדוח השנתי של אחת מהחברות) אשמח כמובן לעזרה :) 2018 2019 2018 2…
הודעה אחרונה מאת renaultfreek, -
- 7 עוקבים
- 7 תגובות
- 963 צפיות
שלום לכולם, גם זמני הגיע לרכוש טאבלט. מיועד לשימוש משפחתי (ילדים - משחקים ולמידה, מבוגרים - קריאת ספרים, אינטרנט מייל וכו') שניתן יהיה לרכוש מגן Armor כנגד נפילות + מדבקה למסך. אז שוטטתי לי ברשת וגיבשתי דרישות: 1. מצלמה קדמית סבירה חובה (שיחות Zoom) 2. 4 GB זיכרון פנימית (נועד להריץ אפליקציות ומשחקים של ילדים בני 6 ) 3. עם אפשרות לכרטיס הרחה או לפחות 128GB זיכרון. 4. סוללה לשימוש ארוך (נניח 4 שעות בשימוש אינטנסיבי). 5. גודל מסך גדול ככל האפשר (10 אופטימלי) 6. מוצר כמה שיותר אמין לשימוש טווח רחוק (כ3 שנים). בינתיים אני חשבתי על דגמים של Lenovo ושל Galaxy בטווח של 1K שח. מה אתם מציעים?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
אהלן! במסגרת הצטיידות לדירה החלטתי גם לרכוש מדיח כלים. הצרכים הם משפחה קטנה (ששונאת לשטוף כלים). מחפש מדיח רחב לא אינטגרלי. מקריאה קצרה שלי למדתי כי כמו ברוב מוצרי חשמל הלבנים miele נמצאת בקטגוריה משל עצמה ויש את כל היתר. איזה מותג מומלץ לקנות? למה לשים לב? האם אלקטרולוקס זה מותג מספיק איכותי או שצריך ללכת בהכרח על בוש/סימנס?
הודעה אחרונה מאת borsood, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 882 צפיות
הזמנתי חבילה מאמזון. הסטטוס אומר שב 4/2 החבילה נשלחה מניו יורק. מאז אין שום שינוי. זה די חריג עבור אמזון. יכול להיות שהיא שוכבת איפה שהוא בנתב"ג? נ.ב חבילה מאליאקספרס הגיעה ממש מהר.
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
*אוהב את מקום העבודה אבל לא אזיל דמעה אם יפטרו- מרגיש ורואה בדוחות שאני עובד פי 2 מהאנשים* בתאריך 4.1 קיבלתי הודעה על להיכנס לבידוד כי הייתי באמצע העבודה עם אחד הלקוחות שהוא חולה מאומת. שולח המייל הבא למנהלת כוח אדם: איך מתבצע התשלום עבור ימי הבידוד? זה פעם ראשונה שמקבל הודעה כזאת. אחרי סיום הבידוד מגיע למנהלת שכר, הכל בסדר? כן קיבלת המייל? כן זה בסדר? כן. הופ עוד בידוד בגלל עובד חולה שהדביק 15 עובדים. מקבלים תלוש משכורת- בום. 8 ימי מחלה הלכו {לרוב האנשים אין בעיה עם זה. לי כן כי אני חולה פסוריאזיס וימי המחלה חשובים לי לקבלת משכורת סבירה לקיום שאני בטיפולים}. יש לי מינוס 4 ימי מחלה בתלוש. אני אומר לה ,סל…
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלומות, מחפש מקום מומלץ לתיקון דרייבר של רמקול- פעם שעברה תיקנתי אצל רפי האוזמן זכרונו לברכה, לפי גוגל המקום עדיין קיים אבל לא עונים לטלפון אז אני משער שכבר לא פעיל... יש עוד מקומות מומלצים בסביבה?
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 687 צפיות
צריך לבנות מתאמים מעץ, ארבעה במספר, בערך 10 על 10 ס"מ בגודל (לגבי המפרט המדוייק, יש קובץ CAD). מי בעל המקצוע הרלוונטי? איזור תל אביב-חולון. צריך להיות מסוגל לקרוא שרטוט, לייצר לפי השרטוט, שיראה סביר ולא לשחוט את סחבק.
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
- 11 עוקבים
- 21 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
*****השרשור נפתח באישור הנהלת האתר***** המכירה הסינית של עמותת עזר מציון יוצאת לדרך! גם זוכים וגם מצילים חיים! הגרלה על עשרות פרסים יקרי ערך! חבילות משתלמות במיוחד עם מתנות שוות ללא הגרלה! מתאים לכל אחד! הזדרזו להצטרף לחצו כאן בקישור ותתחילו לבחור מתנות! https://www.ami.org.il/raffle?vt=7000099?affId=134343 תזכו למצוות ובהצלחה בכל מעשה ידיכם!
הודעה אחרונה מאת נתנאל1, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
החלפתי למקוריות ביולי. ובחמישי רעש צורם מגיע לאופניי לוצו בתלפיות. אומר לו החלפתי למקוריים מה קורה? -עונה לי מה אתה לא יודע שמחליפים כל חודשיים ברקסים? במיוחד באופניים כאלו מהירות והירידות שיש בירושלים. אז מה להזמין מעליאקספרס כמות בכדי לא לשלם 200 שקל כל החלפה? אשמח לאיכות תודה
הודעה אחרונה מאת Gosser1860, -
- 6 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים. אחי, בחור צעיר ונחמד, סיים לימודי הנדסאי תוכנה ואין לו ניסיון משמעותי. הוא נכה, יכול לעבוד רק מהבית, ולכן זה גם מקשה עליו למצוא עבודה. הוא ישמח לכל עבודה בתחום. פרטים נוספים אפשר לקבל בהודעה פרטית. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- 38 עוקבים
- 348 תגובות
- 66.9 אלף צפיות
האיטליז של איתן אנטריקוט \ סינטה \ פיקניה שנראים כמו בשר שאלוהים נגע בו 900 שח לקילו מחר נדע מה הם שווים
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
-
- 13 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בעקבות הצלחתו של שרשור הפיצה הנועז, למה לא ללכת צעד קדימה? רבים וטובים וביניהם גם אני, התחלנו לבשל בסגר. החל מדגים ותבשילים ועד עוגות ומאפים כאחד שלא ידע להכין חביתה אי שם במרץ 20, הקורונה עשתה גם לא מעט דברים טובים זהירות, תמונות לפניכם. היו לא מעט דברים, רבים וטובים, אבל זה מה שהצלחתי למצוא מתנצל על החוסר ביכולות הצילום מוזמנים להשתתף גם כן סלמון בתיבולים שונים: עוגת בננות עם אגוזים ושוקולד צ'יפס: תפוחי אדמה חריפים עם תיבול: השקשוקה שעטופה בחלות קטנות המפורסמת: חלות חלות וחלות: …
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
- 13 עוקבים
- 37 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
היי. בגדול, נשוי + 2 מהנדס תוכנה (30). את משבר הקורונה עברתי בצורה יחסית חלקה, ב"ה טפו טפו יש עבודה ואין שום בעיה (יש גם ביקוש נורא גדול בתחום למי שמכיר). אבל, משבר הקורונה הוליד בי כמה שאלות על העתיד, ייתכנו מצבים בעתיד (גיל\משבר כלכלי נרחב לא משנה מאיזו סיבה) שכבר לא יהיה ביקוש למקצוע שלי כמו היום. חשבתי ללמוד משהו מקצועי ולקבל תעודה\רישיון, סוג של ביטוח כלכלי שיהיה עוד אפיק עבודה במידה וצריך (נקווה שלא) חשבתי על קורס חשמלאי מעשי תלת פאזי - בקצרה, קורס ערב, פעמיים בשבוע למשך שנה בעלות של כ9,500 ש"ח, שבסופו מוענק רישיון חשמלאי עוזר ותעודת חשמלאי מעשי תלת פאזי, שאחרי שנתיים ניסיון כעוזר, מקבלים רישיון חשמלאי מעשי (כיום זה 1*40 אמפר, …
הודעה אחרונה מאת Shaike.Zam, -
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הי חברים, המון זמן שלא כתבתי כאן... כרגע נשוי עם ארבעה ילדים. למזלי לא נטשתי לגמרי את התחביב בשביל הרוטינה של החיים, ועד ממש לאחרונה הייתי בעלים של הוט-האצ' (מיני קופר S) ואפילו ביקרתי איתה בימי מסלול. אין ספק שההתעסקות בתחביב (ברמת הזמן וברמת התקציב) הופכת להיות יותר מסובכת - אבל אני לא נכנע! לא למדתי מקצוע והתקדמתי כדי לוותר על הדברים שאני אוהב ולהכנע לשגרת החיים. ועכשיו לתוכנית האמנותית. אשתי רוצה בית עם גינה. אם פעם זה היה משהו שפחות עניין אותי, היום אני מבין שלהיות סגור עם ילדים בבית בלי גינה זה לא כיף, עד כדי כך שיש ימים שאני מסיים סחוט ועצבני - ובימים שאני צריך לעבוד בשטח ולא מהבית אני שמח כאילו מינימום יוצא לאיזה טיול ביוון . אשתי ואחותה…
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 905 צפיות
קודם כל אציין שאני מורה ומעביר המון שיעורים בזום. 1. ביטלתי אפשרות שהמשתתפים יהיו עם הנפשות או איך שלא קוראים לזה, ובאמת הם מתרגזים ושואלים אותי למה ביטלתי. למרות זאת היו כמה שכן הצליחו לעשות שטויות (אחד הפך את עצמו לגזר ואחד אחר היה עם איפור). האם אפשר למנוע את זה לגמרי או שאין מה לעשות? איך לעזאזל יש כאלה שהצליחו לעקוף את ההגדרות שהגדרתי? 2. כרגע אני משתמש במחשב נייד ישן ומאוד איטי. אני מתלבט אם לקנות מחשב נייד חדש או שעדיף לקנות מצלמה ומיקרופון למחשב הנייח המצויין שיש לי. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת zaf, -
שלום לכולם אני בקרוב נכנס לדירה חדשה, ואני שובר את הראש, מה לעשות בנוגע למי השתיה. תמי 4 המחירים שלהם מטורפים ולפי מה שאני רואה כל ביקורת אומרת להתרחק מהם כמו מאש. יש בר מים שלא בא עם התחייבות משכנתא לכל החיים?? בנוסף שמעתי שיש פתרון שאפשר לחבר לברז על מנת שיוציא מים לשתיה? מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהבלן חברים, בימים אלה אני משפר את הקורות חיים, ראיתי קורות חיים לדוגמא וראיתי עיצוב שדי משך אותי מבחינת השליטה בשפות ידוע למישהו איך עושים את המלבן עם הכוכבים בוורד? (קרדיט לאתר של ניב רווח על התמונה) רב תודות חברים!
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, בידוד הרעשים בחדר שאני גר בו פשוט חרא. החדר בנוי מקירות גבס, אבל לדעתי הרבה מהבעיה קשורה בזה שבין הדלת (דלת עץ פשוטה) והרצפה יש רווח של 2+- ס''מ. איך אפשר לסגור את הרווח הזה? יש דרכים לשפר בידוד רעשים בחדרי פנים או דלתות? מתכוון בעיקר לדברים שלא יגרמו לי להוציא הון. סך הכל סטודנט מתוסכל בתקופה מבחנים מהבית עם בעיות קשב.
הודעה אחרונה מאת Asfanut, -
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני שואל את השאלה הזו מטעמו של קרוב משפחה בן 60+ שמתגורר בחו"ל אבל צופה לחזור ארצה בעוד כמה שנים. השאלה היא מה יהיה עדיף עבורו, לשכור או לרכוש נכס אם מכניסים בחשבון את אלמנט הגיל והזקנה המתקרבת. האיזור המבוקש יהיה נהריה-שלומי כדי להיות קרוב לקרובי משפחה, אבל אין צורך בדירה גדולה כי הוא מתגורר לבדו. הדרישות היחידות (לטעמי, כי כנראה אני אהיה מעורב גם בתהליך החיפוש במידה ויהיה צורך): איזור בטוח גם בשעות ערב, דירה במצב טוב ואם יש אפשרות לקרבה לחנויות ו/או חניה באיזור (לא בהכרח חניה פרטית, עדיף). יכולת כלכלית לרכוש - יש אפשרות לשכור - יש, גם מקרובי משפחה שיכולים להשכיר במחירי שוק סבירים ולהיות בעלי בית סבירים+++. השאלה מה עדיף בהינתן הנתונים המינימ…
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 6 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ערב טוב =] טלוויזיה מתוצרת PILOT קעורה 55", עם הזמן התמורה התחילה להעלם בחלקים עד שלא הופיע יותר כלום. קראתי בהרבה מקומות שבד"כ מדובר ברצועת לדים שנדרש להחליף אבל בפתיחת הטלוויזיה לא מצאנו אותם, אשמח להכוונה מה אפשר לנסות לבדוק\להחלי, לפני שמחליטים סופית לזרוק אותה.. תמונה מצורפת
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
התחלתי לחשוב על זה. אם (כש)ייגמר לי המצבר, לא בא לי להיות תלוי בחסדים של שכנים\עוברים ושבים, וגם המתנה ארוכה לגרר או משהו כזה לא הכי סימפטית עבורי. האם הבוסטרים של התנעה לרכב אכן עובדים? יש המלצה לסוג\פירמה מסויימת? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 13 עוקבים
- 28 תגובות
- 4 אלף צפיות
אני כ 4 שנים במקום עבודה הנוכחי(מפתח תוכנה). חברה קטנה, כ 10 אנשים. במישור הטכני, אני הבכיר בחברה, תנו איזה טייטל שתרצו. לפני כשנה(עידן הטרום קורונה) הגעתי להחלטה על עזיבה (יותר נכון הכנה של הקרקע לעזיבה וחיפוש אחר מתמודד מתאים להחלפה). המנהל שלי היה מאוד מופתע (כי באמת שטוב לי) והרצון לשינוי היה מקצועי. אחרי כמה שיחות החלטתי להישאר. גם בדיוק הגיעה הקורונה, גם המצב המשפחתי דרש יציבות, גם היה דיון על ההתפתחות המקצועית בחברה (מה שבאמת קרה בשנה הזו) וגם הייתה הצעת שכר מפתה מאוד. כל הסיבות האלו גרמו לי להישאר ואפילו לא פזלתי לצצדים. לפני כמה ימים קיבלתי הצעת עבודה ממעסיק קודם. החברה בתנופה, טכנולוגית נשמעת מאוד מעניינת והתפקיד עצמו מרגיש מאתגר…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 695 צפיות
שבוע טוב, גר במרכז, עובד קבוע כמעט 30 שנים, מבסוט והכל טוב. לאחרונה מהרהר בנושא, עדיף מאוחר מאשר לעולם לא. השאלה שלי היא איך מבצעים זאת, ייעוץ פנסיוני? כוונתי: אולי יש מה לשפר בתחום וע"י כך לקבל קצת יותר בימי הפנסיה, לכשיבואו? האם הכל מתנהל כשורה מבחינת הפרשת המעסיק? הקופה שבה הפנסיה נצברת? ואני מניח שיש עוד שאלות שאני בכלל לא מודע שיש לשאול. אז - סתם נכנסים למשרד בתחום ומבקשים ייעוץ? איך עושים זאת? דרך העבודה? אין שם התנגשות אינטרסים? בקיצור - אשמח לייעוץ לגבי הצעד הראשון, אני בור מוחלט בנושא. תודה.
הודעה אחרונה מאת BloodFist,
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 819 אורחים (הצג רשימה מלאה)