Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והכי חשוב - להשקיע זמן בילדים!!!

אני לא אשכח את מה שאמר אחד הילדים שלי כאשר לפני כ-20 שנה הפסקתי לעשות משמרות מוזרות - "איזה כיף, אבא בבית". כל שעה שאתה אתם היא כיף לך, ופי 10 להם.

כתום, לי יש דעה (ללא בסיס מדעי) שיש אנשים שנולדו להיות מורים והם יגיעו לעסוק בכך. אם יכיעו לכך שלא מתוך משהו שבוער בעצמותיהם הם יכשלו כמורים.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

שמור על בריאות תקינה ככל האפשר ותוודא שאתה משתמש בשכל ואין לך מה לדאוג. באמת.

אם וכאשר תצטרך/תרצה/תיאלץ לעבור הסבה, יהיה לך מה שצריך.

כמו שאני רואה את זה, הנדסת תוכנה זאת האומנות של ללמוד מהר מאוד דברים חדשים מדי יום, תוך כדי תנועה. ממש ככה. רק חסר צד גופני, שצריך להשלים מהצד. 

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני שעה, Shaike.Zam כתב:

אין בעיה, פשוט עוד אפיק תעסוקתי למקרה ש...

אז עוד רעיון - תעבוד הכי קשה שאתה יכול, תחיה במינימום הוצאות, כדי שתוכל לפרוש מוקדם, ולעשות מה שבא לך בזמן שיתפנה, כולל עבודה בתור מנעולן אם ממש תרצה את זה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

תתחיל לצלם.

קודם כל זה כיף.

שנית, עם הרבה יוטיוב,למידה וציוד נורמלי (לא צריך לעוף על מצלמות ועדשות בעשרות אלפי שקלים) תוכל לנפק אחלה תוצאות שגם יוכלו להכניס לך כסף.

אופציה נוספת שהוזכרה פה, זה שיעורים פרטיים.

כשהייתי נער, היה לי מורה פרטי לאנגלית, עיראקי בן 80. היה לו לא מעט תלמידים.

אז אם תהיה טוב ובעיקר צלול, תוכל להמשיך עם זה הרבה מעבר לגיל הפרישה. ולא בהכרח ללמד תוכנה כי נדרש להתעדכן, אבל מתמטיקה תמיד צריך והיא לא משתנה.

עריכה אחרונה על ידי shachar187
פורסם

אני הייתי מציע לך ללמוד הנדסאי חשמל במקום לעשות איזו תעודה.

יש לימודי ערב במשך כ3 שנים. יש לי בן דוד שהוא הנדסאי חשמל ואני הנדסאי תעשיה וניהול.

הוא עובר מעבודה לעבודה (לכל המרבה במחיר) בקלות ואני בשביל להחליף עבודה צריך לשפוך דם - אתה צריך כל כך הרבה יכולות אישיות וניהוליות כדי להכנס למשרה נורמלית (להתקבל למשרות בתחום הזה קשה מאוד).

לפעמים אני מתחרט שלא למדתי חשמל. בגלל הביקוש וגם בגלל שיש עבודות מהצד שמכניסות לך עוד הכנסה.

אני ייתן לך דוגמא שהוא סיפר לי, הוא מכיר קבלני חשמל וחשמלאים רבים.

אחד הקבלנים צריך עוזר לשבוע- שבועיים לאיזה פרוייקט ומציע 10-15 אלף שקל. הוא לוקח חופש מהעבודה שלו (אם אין לו זה יורד לו מהמשכורת) ועובד אצלו. וככה זה יש ביקוש.

מצד שני מהנדסי תוכנה צריך יצטרכו אבל השוק מוצף לא?

פורסם

לעניות דעתי, מקצוע לעתיד הוא דבר שתעסוק בו גם בהווה.

כתחביב או עבודה מהצד, העיקר שתהיה בעניינים ותתקדם ותשפר.

הציעו לך צילום. הייתי מוסיף לזה גם נגינה (אם אתה בקטע).

אפשרות אחרת היא מכירות.

תמיד צריך ותמיד יהיו אנשי מכירות.

אפשר גם לעבור בקלות יחסית בין תחומים, למרות שהם לא קשורים בכלל.

אפשר לעסוק בזה באיזה היקף שתרצה. להרחיב או לצמצם פעילות בהתאם לצורך ולאפשרויות.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, netanel1014 כתב:

אני הייתי מציע לך ללמוד הנדסאי חשמל במקום לעשות איזו תעודה.

יש לימודי ערב במשך כ3 שנים. יש לי בן דוד שהוא הנדסאי חשמל ואני הנדסאי תעשיה וניהול.

הוא עובר מעבודה לעבודה (לכל המרבה במחיר) בקלות ואני בשביל להחליף עבודה צריך לשפוך דם - אתה צריך כל כך הרבה יכולות אישיות וניהוליות כדי להכנס למשרה נורמלית (להתקבל למשרות בתחום הזה קשה מאוד).

לפעמים אני מתחרט שלא למדתי חשמל. בגלל הביקוש וגם בגלל שיש עבודות מהצד שמכניסות לך עוד הכנסה.

אני ייתן לך דוגמא שהוא סיפר לי, הוא מכיר קבלני חשמל וחשמלאים רבים.

אחד הקבלנים צריך עוזר לשבוע- שבועיים לאיזה פרוייקט ומציע 10-15 אלף שקל. הוא לוקח חופש מהעבודה שלו (אם אין לו זה יורד לו מהמשכורת) ועובד אצלו. וככה זה יש ביקוש.

מצד שני מהנדסי תוכנה צריך יצטרכו אבל השוק מוצף לא?

הנדסאי ממש לא הפרק (הספיק לי פעם אחת הנדסאי, ואני לא מתכוון ללמוד 3 שנים, הספיק שנתיים של הנדסאי אלקטרוניקה וחמש שנים הנדסה), אני התכוונתי לימודי תעודה\הכשרה טכנית

תודה כולם, כרגע אני אשים את זה בצד, מקסימום אם אמטרך אעשה השלמת הכנסה מהצד בתור הנדימן 🤣

עריכה אחרונה על ידי Shaike.Zam
  • אהבתי 1

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• תוכן חדש...