Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

לחובבי הואגיו שבקהל - עד לבית חנניה נסעתי בשביל בשר לחג


Transporter
שימו לב! השרשור הזה בן 1130 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 348
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני 4 דקות, Blaz00r כתב:

זכורים לי ימי דוניה רוסה, אין מה להשוות בכלל, השרשור הזה הוא נטו in your face, אתה גם לא תראה שום הכחשה לזה. לראיה, הוא אמר בעצמו שהוא אפילו לא טעם את הבשר, אז המלצה זו לא, מה נשאר, תמונה של בשר + הצהרה שהוא עלה 900 ש"ח לקילו (ועל הדרך גם מנגל באיזה מיליון שקל). שיהיה לבריאות, אבל לא מבין למה הפורום צריך לשמש כשופר לשופוני (לא כל כך מעודן יש לציין).

 

בשר זה משהו שאפשר לראות כדי לדעת אם הוא הולך להיות טוב או לא

יש נפילות, כמו נגיד הבשר שרמי לוי מוכר שנראה משויש מטורף ומי שאוהב בשר יתאכזב (אולי המשתמש הסביר יהנה)

 

אני מניח שיש כאן ובכלל בארץ אנשים שמחפשים ואגיו

אני אישית עד היום הייתי עובר בכל מיני מקומות ולפעמים לא מוצא בכלל

אז עכשיו אני יודע שיש אצל איתן תמיד

אם הבשר טעים  הרווחתי

אם לא חבל על ה 150-200 שקל דלק

 

ברור שכשממליצים על קצביה ומצלמים נתח שנראה טוב כדאי להגיד שהוא עולה 900 לקילו שאנשים לא יסעו סתם ויתאכזבו

לא לכל אחד זה מתאים

 

לפני 3 דקות, Pika007 כתב:

אינסטגרם זו ארץ הפייק. בית חנניה בכלל לא רחוק מפה, אקפוץ בפעם הבאה שיש לי גיחה לזכרון-בנימינה ואראה בעצמי.

 

לא פייק בכלל

אתה לא יכול לזייף שיוש ברמה כזאת

ועסק שיעשה דבר כזה ויגרום לאנשים לנסוע מת"א אליו ולגלות שהוא שיקר, יקבל שיימינג מטורף

בכל מקרה לפני שנסעתי קבלתי עשרות המלצות על איתן

 

ברור שלא כל אחד מוכן למחירים שלו

יש אנשים שחושבים שסטייק זה סתם גוש בשר וכולם אותו טעם

אני רואה קבוצות בפייסבוק שאנשים מספרים שמזמינים בשר באינטרנט או קונים אנטריקוט ב 80 לקילו

לא לכל אחד אכפת מהטעם

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד פעם, לאף אחד אין בעיה עם זה שטעים לך, עם זה שמדובר בנתח טוב (וזה ללא ספק נתח טוב), ועם זה שאתה רוצה לקנות, אף אחד פה לא מעביר ביקורת -עליך-.

הביקורת שלי היא על התמחור של הנ"ל. כבר כתבתי לך קודם למה זה לא ממש סיפור של "וואלה הפעם לא יצא נתח טוב" (אלא אם הוא עובד כמו חאפר, ומדבריך זה לא נשמע ככה)

לנסות למצוא הצדקות למחיר זו פשוט טעות, הוא לא מוצדק בשום צורה ומידה.

 

והעובדה הזו ל-ח-ל-ו-ט-י-ן לא צריכה לשנות לך אם אתה שלם עם ההחלטה ושמח לך בבטן. מה יצא מלנסות לשכנע אנשים שזה כן מוצדק?

(העפתי מבט בפייסוש שלהם. נראה שהטופ ממה שמצולם הוא ברמות הביניים של A3, שזה ממש טוב, יותר מכל דבר אחר בארץ, ועדיין אמור לעלות 30-35% פחות מהמחיר שהצהרת, גם אם אני לוקח בחשבון עלויות כשרות ורווח. אינסטגרם זה לא פייק? אני יכול להראות לך מה אפשר לעשות בפוטושופ, אתה תתעלף.)

  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זכותך המלאה, שיהיה לך לבריאות ותהנה מלא. ועדיין, לא מבין את מטרת השרשור. כאילו, מבין, מתפלא שאתה הולך סחור סחור. תגיד שוואלה, בא לך קצת לפתוח עיניים וליהנות מהכסף שהרווחת ביושר (אני מקווה) וכולנו נפרגן לך, אבל אל תעשה מאיתנו טמבלים. הרי אין פה באמת דיון אלא רק סיפורים אישיים שלך.

 

לפני 8 דקות, Transporter כתב:

בשר זה משהו שאפשר לראות כדי לדעת אם הוא הולך להיות טוב או לא

יש נפילות, כמו נגיד הבשר שרמי לוי מוכר שנראה משויש מטורף ומי שאוהב בשר יתאכזב (אולי המשתמש הסביר יהנה)

שמת לב שלגמרי סתרת את עצמך פה? ואכלתי כמה נתחים בחיי שנראו מצויין וטעמו סביר, וגם ההפך.

 

ואני מניח שאני אמור לשאול אותך איך נסיעה מת"א לבית חנניה יוצאת 200 שקל דלק (ועוד במחירי הדלק של היום) ולקבל תשובה שזו הצריכת דלק בפרארי או משהו כזה, אז אוותר.

  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 24 דקות, Blaz00r כתב:

זכותך המלאה, שיהיה לך לבריאות ותהנה מלא. ועדיין, לא מבין את מטרת השרשור. כאילו, מבין, מתפלא שאתה הולך סחור סחור. תגיד שוואלה, בא לך קצת לפתוח עיניים וליהנות מהכסף שהרווחת ביושר (אני מקווה) וכולנו נפרגן לך, אבל אל תעשה מאיתנו טמבלים. הרי אין פה באמת דיון אלא רק סיפורים אישיים שלך.

 

 

עוד פעם

יש קבוצות של חובבי בשר שכשמישהו מוצא ואגיו הוא מדווח כאילו מצא זהב

בגלל שכאן יש הכל מהכל ואני מאמין שיש גם חובבי בשר אני בטוח שיש אנשים כמוני שישמחו לראות שאפשר להשיג ואגיו בישראל

כששולחים בנאדם לחור כזה מומלץ להגיד שהבשר עולה 900 לקילו ולא 250

בטוח שיהיו כאן כמה חובבי ואגיו שיגיבו

PIKA טען שבאיטליז צוק הוא ראה נתח טוב, אני לא התרשמתי שם אבל אולי יצוץ מישהו שמכיר מקום שמוכר ואגיו באיזור המרכז ויחסוך ממני את הנסיעה לאיתן

 

לפני 24 דקות, Blaz00r כתב:

שמת לב שלגמרי סתרת את עצמך פה? ואכלתי כמה נתחים בחיי שנראו מצויין וטעמו סביר, וגם ההפך.

 

ואני מניח שאני אמור לשאול אותך איך נסיעה מת"א לבית חנניה יוצאת 200 שקל דלק (ועוד במחירי הדלק של היום) ולקבל תשובה שזו הצריכת דלק בפרארי או משהו כזה, אז אוותר.

 

טעם זה דבר נרכש, אני מכיר אנשים שנהנים מבשר של רמי לוי וגם מסטייק מעובד שמוכרים בקפואים ב 50 שקל 5 יחידות

רמי לוי מוכר סטייק עצם שנראה כמו איזה טומהוק מדהים

בפועל זה מאוד מבלבל ורק מי שטעם יודע.

 

במקרה של איתן הבשרים לא נראים כמו שום דבר שנמכר בארץ. הם נראים כאילו יצרו אותם בפוטושופ או פשוט בשר שרואים בתמונות בחו"ל

לכן עם כל ההמלצות שיש על איתן, ועם איך שנראה הבשר, הסיכוי שניפול על בשר מבאס הוא מאוד נמוך

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, Blaz00r כתב:

הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות. אבל זו לפחות התקדמות.


אין לי שום רצון לנסות לחנך אותך כמו שאני לא הייתי רוצה שינסו לחנך אותי (מצד שני אני כן רוצה ללמוד ולהחכים מדיעות אחרות, אחת הסיבות שאני בפורום), אבל כמו שכב

ר בטוח הבנת כי אתה לא טמבל, הודעות בסגנון הזה מעוררות אנטגוניזם לא בגלל התוכן אלא בגלל הסגנון. לא מחליק בגרון. אף אחד לא אוהב שחצנים (ולנפנף בזה שקנית נתח בשר ב900 שקל בלי שום מידע נוסף זה נטו שחצנות). גם אם הכוונות שלך טובות, זה לא מתפרש ולא נתפס ככה. אני בטוח (מקווה) שכשבא אליך לקוח להתייעץ על תאורה אתה לא יורה לו את האביזר הכי יקר ואומר לו "תראה איזה פנס אחושרמוטה עלה לי מיליארד שקל" אלא מסביר לו בדיוק מה המטרה של כל רכיב ואיך זה ישפיע וירים לו את המופע/חתונה/מה שלא יהיה.

 

הנה, קבל ניסוח אלטרנטיבי on the house בחצי דקה, רצוי אחרי שכבר טעמת את הבשר:

כותרת גנרית כלשהו על בשרים בלי אזכור עצמי (אפילו "שרשור הבשרים הגדול" או משהו כזה, בשביל שאשכרה יוכל להתפתח מזה דיון)

ממש התחשק לי להתפנק בבשר טוב לחג

אז נסעתי לאיטליז של איתן בבית חנניה

*פרטים על המקום וחוויית השירות*

*פרטים ותמונות של הנתח לפני ואחרי צליה*

*מסקנות והמלצות לצליה*

מי שרוצה לנסות בעצמו

הנתח לא זול, 900 ש"ח לקילו

אבל בתור חובב ואגיו נהנתי מכל ביס

 

זהו, עדיין נראה פלצני אבל לפחות עם ערך כלשהו מעבר ל- 900 ש"ח/קילו in your face.

 

 

 

 

זה בעיה שלך שאתה רואה את זה ככה

יש קבוצות של אנשים שאוהבים בשר ומפרסמים מקומות שמוכרים בשר כזה או אחר עם המחיר

אתה בוחר לראות את זה כאילו מישהו מנסה לנפנף בזה

כשאני קראתי על האיטליז הזה אמרתי תודה למי שהפנה אותי

 

מי שמבין בבשר רואה את התמונה ומתרשם לטובה

או פחות מתרשם

ואז רואה את המחיר ומחליט אם ללכת

מי שקונ הואגיו אני לא צרי ךללמד אותו לצלות אותו

והדגשתי שלא ממש היה לי זמן להיות שם. באתי לקחתי כמה דברים והלכתי מהר

  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשנה שעברה מצאתי את עצמי שוב בסן פרנסיסקו וכששעמם לי אמרתי שננסה לאכול WAGYU יפני אמיתי (A5 כזה) בשביל לסמן וי על הנושא. מה אני אגיד לכם, שילמתי איזה 170 דולר על 100 גרם (ארוחה ליחיד ב450 דולר, שלום תודה). היה מעניין. זו הכלאה בין בשר לחמאה, לא לגמרי סטייק כמו שאתם מכירים. מה שפות"ש שם נראה שונה מאוד מהבשר היפני, סתם כמו סטייק טוב אבל לא השיוש שיש לנתחים היפנים.

 

 

  • אהבתי 1

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

 

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכלאה בטעם בין בשר לחמאה כנראה בגלל כמות השומן בנתח. בסופו של דבר וואגיו זה 99.9% שיווק בשר שומני בלי שום ייחוד מבחינת ערך תזונתי ומראה ייחודי שנובע מפרות שהן כולן בני דודים כתוצאה ממאות שנים של זיווג בין קרובי משפחה.

 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שראיתי את הכותרת ניסיתי להבין מה הקשר בין חובבי ואגיות (חשבתי שנשמטה ת) לבין נסיעה לקניית בשר 🤣

 

לא מבין כ"כ בבשרים, לא חובב וממעט באכילה. סביר שאהפוך לצמחוני לפני שאקנה בשר בסכום כזה.

 

עם זאת, אין לי ספק שזה טעים.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
  • מעניין 1
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שני הסנט שלי: יש בישראל לא מעט בשר איכותי משוייש טוב ומיושן. אני קונה הרבה: בריסקט, אסאדו, פלאט איירון, אנטריקוט,סינטה, פיקניה, פלאדה צוואר. לעישון, מינגול,וצלי. המאפיין שאני מוצא הוא חוסר אחידות. גם אצל קצביות נחשבות מקבלים כל פעם רמה אחרת של שיוש וישון. הפרקטיקה שאני פיתחתי היא שקנית בשר לוקחת זמן, לוקח בחשבון שלפעמים עוברים 3 מקומות עד מציאת נתח מתאים או משנים תוכניות תוך כדי ריצה: ממנגל למעשנה בדרך כלל. השיטה הזאת מוצאים נתחים במחיר סביר. וכן, כשמוצאים נתח טוב קונים יותר ומקפיאים. הטרייד הוא תהליך רכישה ארוך יותר.
מצטרף תמונה מלפני שבועיים של נתח 5 מדבאח שנרכש ב50 והיה כל כך מוצלח שהגעתי ממנו מינוטים וסטייק רגיל עם איכות של סינטה. איתן מאופיין במחירים גבוהים מאוד אבל גם ברמה יותר גבוהה ואחידה מהשאר כך שבהחלט הגיוני שלקוח עם כיס עמוק יבצע אצלו רכישה של בשר לאירוח של שבת ל20 איש ב3000 שח... 67730b395a60ad47c42f09ff7adf7af6.jpg

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, Blaz00r כתב:

הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות. אבל זו לפחות התקדמות.

 

אין לי שום רצון לנסות לחנך אותך כמו שאני לא הייתי רוצה שינסו לחנך אותי (מצד שני אני כן רוצה ללמוד ולהחכים מדיעות אחרות, אחת הסיבות שאני בפורום), אבל כמו שכבר בטוח הבנת כי אתה לא טמבל, הודעות בסגנון הזה מעוררות אנטגוניזם לא בגלל התוכן אלא בגלל הסגנון. לא מחליק בגרון. אף אחד לא אוהב שחצנים (ולנפנף בזה שקנית נתח בשר ב900 שקל בלי שום מידע נוסף זה נטו שחצנות). גם אם הכוונות שלך טובות, זה לא מתפרש ולא נתפס ככה. אני בטוח (מקווה) שכשבא אליך לקוח להתייעץ על תאורה אתה לא יורה לו את האביזר הכי יקר ואומר לו "תראה איזה פנס אחושרמוטה עלה לי מיליארד שקל" אלא מסביר לו בדיוק מה המטרה של כל רכיב ואיך זה ישפיע וירים לו את המופע/חתונה/מה שלא יהיה.

 

הנה, קבל ניסוח אלטרנטיבי on the house בחצי דקה, רצוי אחרי שכבר טעמת את הבשר:

כותרת גנרית כלשהו על בשרים בלי אזכור עצמי (אפילו "שרשור הבשרים הגדול" או משהו כזה, בשביל שאשכרה יוכל להתפתח מזה דיון)

ממש התחשק לי להתפנק בבשר טוב לחג

אז נסעתי לאיטליז של איתן בבית חנניה

*פרטים על המקום וחוויית השירות*

*פרטים ותמונות של הנתח לפני ואחרי צליה*

*מסקנות והמלצות לצליה*

מי שרוצה לנסות בעצמו

הנתח לא זול, 900 ש"ח לקילו

אבל בתור חובב ואגיו נהנתי מכל ביס

 

זהו, עדיין נראה פלצני אבל לפחות עם ערך כלשהו מעבר ל- 900 ש"ח/קילו in your face.

 

 

 

נגמר הבלאגן של הקורונה והגיעו המענקים צריך לשחרר את זה איכשהו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי הפיאסקו העצוב עם הבשר של מרינדו, עברתי להזמין בשר במיטפוינט בהרצליה של דבאח. 

הבשר לרוב מצויין. לא היו נפילות, היו רמות שונות של איכות בין טוב למשובח.

אבל להפתעתי, דווקא בשופרסל מצאתי נתחים שלמים של פילה, שהילדים טורפים בכמויות, והוא פשוט מצויין.

המחירים בין 160 ל 200 ש"ח לק"ג. לא יפתחו לכם שרינק ויחתכו, אלא ימכרו לכם שרינק שלם שמשקלו בין 800 גר'  ל 1.5 ק"ג. 

פריסה בעובי של 1 ס"מ וצריבה על מחבת ברזל עם מלח ופלפל - משובח.

אני יכול להבין למה בנאדם יקנה בשר ב 900 ש"ח לק"ג. 

יש מי שיוציא את זה על בקבוק יין, ויש מי שיקנה בסכום הזה רנו מגאן. (לא לפי ק"ג. לפי המחיר). 

זה בסדר גמור לשתף. לכל אחד יש סדרי עדיפויות שונים.  

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יפן... טוקיו... שוק הדגים... עדיין לא זול (20 דולר לשיפוד) אבל בהחלט מאפשר לחוות את הבשר בהרבה פחות כסף.
שווה? לא שווה?

כל אחד ודעתו האישית ועומק הארנק

 

DSC_9737.JPG

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רקע - לא שבועות היום? חג הקוטג'?

 

@Transporter ,בלי צילום של הארוחה עם הנוף מהמרפסת זה לא קרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1130 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...