Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

לחובבי הואגיו שבקהל - עד לבית חנניה נסעתי בשביל בשר לחג


Transporter
שימו לב! השרשור הזה בן 1166 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 348
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

גריל פחמים עושים כשרוצים לאכול בשר טוב.

אחרת, תנור ומחבת או גריל גז... אותו הדבר מבחינת התוצאה. ההבדל הוא רק בנוחות.

 

נ.ב. הגריל מהתמונה שלך מאוד חובבני. זה לא לנתחים רציניים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, halperin96 כתב:

@falou זה מה שראיתי 2-3 עמודים אחורה.

באמת שאני לא מבין ומתעניין.

 

רוב נתחי הפרימיום השיטה הכי טובה להכין אותך נקראת ריברס סיר

זאת שיטה שאתה מכין את הבשר על אש נמוכה (במקרה של גריל פחמים מגביה אותו) עד שמגיע לטמפ' פנימית רצויה

ואז צורב אותו חזק על אש גלויה לצורך העניין רק כדי לתת צבע \ צריבה לשומן \ אפקט מיארד

לפני 1 דקה, halperin96 כתב:

מסכים איתך,פחמים זה נורא ולא הייתי מתעסק עם זה בחיים במרפסת.

 

לא קשור למרפסת..להורים שלי יש בית פרטי

מי רוצה לפתוח פחמים שבאים אורחים ? סיימת להכין את הבשר אתה צריך להתקלח במקום לשבת עם כולם

כל מי שעומד ליד המנגל מסריח לך את הספות

למה ? מה אני בעונש?

 

כשנוסעים לטיולים עושים פחמים

מי שמספר לך שהוא מרגיש הבדל מהותי בטעם מקשקש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 34 דקות, Transporter כתב:

החלק שמצולם נקרא סיזלזון, שהמטרה שלו לצרוב את הבשר אחרי שמגיע לטמפ הרצויה בפנים.

 

נקרא על שם המהנדס ישעיהו סיזלזון אשר הגה את הפטנט ב-1956, פרטים נוספים בקישור.

 

תודה על המידע טרנספורטר, זה סוג הדברים שרצינו לראות כאן מלכתחילה. אנא הסק מסקנות לקראת השרשור הבא בו תספר לנו על טאבון הפיצה החדש שלך, ולפני שאתה קונה תעיף מבט כאן.

 

לעניין הגריל - בדיוק כמו עם השעונים בשרשור השכן, זה לא רק חומרי הגלם או הכישורים היחודיים שלהם (להראות זמן) שעושים את המחיר. יש פה אלמנט פסיכולוגי וסוציולוגי חשוב - להרגיש טוב עם מה שרכשת, ולהרגיש עוד יותר טוב אחרי שהרשמת אנשים אחרים בעלי תחביב דומה עם דגם יותר יקר, מוצלח ואקסקלוסיבי. אלו מכם שעדיין נמצאים בשלב מדידת העלות-תועלת בחיים לא יבינו וגם לא צריכים לנסות. תחזרו לפאלחה ואל תפריעו. 

 

  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, Derish כתב:

 

נקרא על שם המהנדס ישעיהו סיזלזון אשר הגה את הפטנט ב-1956, פרטים נוספים בקישור.

 

תודה על המידע טרנספורטר, זה סוג הדברים שרצינו לראות כאן מלכתחילה. אנא הסק מסקנות לקראת השרשור הבא בו תספר לנו על טאבון הפיצה החדש שלך, ולפני שאתה קונה תעיף מבט כאן.

 

לעניין הגריל - בדיוק כמו עם השעונים בשרשור השכן, זה לא רק חומרי הגלם או הכישורים היחודיים שלהם (להראות זמן) שעושים את המחיר. יש פה אלמנט פסיכולוגי וסוציולוגי חשוב - להרגיש טוב עם מה שרכשת, ולהרגיש עוד יותר טוב אחרי שהרשמת אנשים אחרים בעלי תחביב דומה עם דגם יותר יקר, מוצלח ואקסקלוסיבי. אלו מכם שעדיין נמצאים בשלב מדידת העלות-תועלת בחיים לא יבינו וגם לא צריכים לנסות. תחזרו לפאלחה ואל תפריעו. 

 

 

לא מסכים בכלל

אבל שוב אין לי אחוזים בכרמל, מי שרוצה מוזמן לקנות, מי שלא יכול לעשות בשרים על מחבת

כשאני לבד בבית אני מכין בסו ויד ואז מחבת ברזל יצוק

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, Derish כתב:

 

נקרא על שם המהנדס ישעיהו סיזלזון אשר הגה את הפטנט ב-1956, פרטים נוספים בקישור.

 

תודה על המידע טרנספורטר, זה סוג הדברים שרצינו לראות כאן מלכתחילה. אנא הסק מסקנות לקראת השרשור הבא בו תספר לנו על טאבון הפיצה החדש שלך, ולפני שאתה קונה תעיף מבט כאן.

 

לעניין הגריל - בדיוק כמו עם השעונים בשרשור השכן, זה לא רק חומרי הגלם או הכישורים היחודיים שלהם (להראות זמן) שעושים את המחיר. יש פה אלמנט פסיכולוגי וסוציולוגי חשוב - להרגיש טוב עם מה שרכשת, ולהרגיש עוד יותר טוב אחרי שהרשמת אנשים אחרים בעלי תחביב דומה עם דגם יותר יקר, מוצלח ואקסקלוסיבי. אלו מכם שעדיין נמצאים בשלב מדידת העלות-תועלת בחיים לא יבינו וגם לא צריכים לנסות. תחזרו לפאלחה ואל תפריעו. 

 

 

can't believe i just got rick rolled..

  • אהבתי 1
לפני 16 שעות, Transporter כתב:

 

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, Transporter כתב:

 

רוב נתחי הפרימיום השיטה הכי טובה להכין אותך נקראת ריברס סיר

זאת שיטה שאתה מכין את הבשר על אש נמוכה (במקרה של גריל פחמים מגביה אותו) עד שמגיע לטמפ' פנימית רצויה

ואז צורב אותו חזק על אש גלויה לצורך העניין רק כדי לתת צבע \ צריבה לשומן \ אפקט מיארד

 

לא קשור למרפסת..להורים שלי יש בית פרטי

מי רוצה לפתוח פחמים שבאים אורחים ? סיימת להכין את הבשר אתה צריך להתקלח במקום לשבת עם כולם

כל מי שעומד ליד המנגל מסריח לך את הספות

למה ? מה אני בעונש?

 

כשנוסעים לטיולים עושים פחמים

מי שמספר לך שהוא מרגיש הבדל מהותי בטעם מקשקש

 

אמרתי, פיינשמקער דמיקולו.

אתה טוב בלשפוך את הכסף, בלעשות בשר טעים, פחות רלוונטי.

 

מי שרוצה לאכול טוב, עושה עם פחמים, ומשלם את המחיר את האיכות.

 

אם אתה לא מבדיל בטעם, אז גם אלפיים ש"ח לקילו לא יעזרו לך, הבלוטות שלך מתות.

  • מצחיק 2
  • מעניין 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Just now, falou כתב:

 

אמרתי, פיינשמקער דמיקולו.

אתה טוב בלשפוך את הכסף, בלעשות בשר טעים, פחות רלוונטי.

 

מי שרוצה לאכול טוב, עושה עם פחמים, ומשלם את המחיר את האיכות.

 

אם אתה לא מבדיל בטעם, אז גם אלפיים ש"ח לקילו לא יעזרו לך, הבלוטות שלך מתות.

 

טוב עכשיו עברת לדבר על דברים שאי אפשר להוכיח

כמו אנשים שטוענים שהם מבדילים באוזן בין WAV ל MP3 כאילו מישהו באמת יזמין אותם למבחן עיוור

 

כמו שאמרתי אתה לא חייב לקנות גריל גז

תמשיך להדליק פחמים, בהצלחה

לסלון שלי לא נכנסים עם ריח של פחמים

תמשיך להרצות כאן לאנשים על פחמים ועל ההבדלים בטעם, אולי תשכנע מישהו שאתה מבין משהו

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא קונה גריל גז, יש לי גישה לאחד. זה מאוד נוח. זה רק לא מוציא בשר על האש.

כשאני אוכל טוב, אני אוכל נתחים מגריל פחמים.

לא הצעצוע שצילמת.

 

אבל אם פחמים לא מוסיפים טעם, ממה בדיוק מריח הגרילמן, שהוא צריך מקלחת אחרי העבודה😂

 

תמשיך לשפוך כסף על בשר מחומם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 27 דקות, falou כתב:

מה זה, פיתה על הגז?

חשוב לעשות על הלהבה הגדולה.

שיתן לה מכה של חום שתתנפח.

לפני 25 דקות, Transporter כתב:

אתה לא הבנאדם שאני צריך להתרברב מולו

אבל הוא כן הבן אדם שאתה מתרברב מולו, מול כולנו האמת.

מי שמרשים אותו שקנית גריל ב X או בשר ב Y לקילו... שיבושם לו.

יש כאלה שלא מרשים אותם.

שתדע שלא חסר פה בפורום אנשים עם כסף. גם לקנות גריל ב 10K וגם לקנות בשר ב 900 לקילו.

 

 

לא הבנתי את הבעיה עם הגריל פחמים והאורחים. אז יש ריח... בסדר בגלל זה זה על האש.

עריכה אחרונה על ידי David32
SlowRide כתב:
עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.
Pika007 כתב:
זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני לא פסיכולוג, אבל קראתי את כל הספרים של ג'ורדן פיטרסון חוץ מהאחרון שיצא.

  

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, falou כתב:

אני לא קונה גריל גז, יש לי גישה לאחד. זה מאוד נוח. זה רק לא מוציא בשר על האש.

כשאני אוכל טוב, אני אוכל נתחים מגריל פחמים.

לא הצעצוע שצילמת.

 

אבל אם פחמים לא מוסיפים טעם, ממה בדיוק מריח הגרילמן, שהוא צריך מקלחת אחרי העבודה😂

 

תמשיך לשפוך כסף על בשר מחומם.

 

מבטיח לך שאני מצליח להוציא בשר כמו שלך ויותר טעים

בלי להסריח

ואני מרגיש טוב עם עצמי גם בלי להגיד שנגעתי בפחמים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מרגיש טוב עם עצמך אחרי שזרקת 900 ש"ח על סטייק, ועשית אותו על מחבת.

זה כישרון גדול.

 

לעשות בשר זה מאוד קל. החכמה זה למצוא קצב שייתן לך חומר גלם טוב. השאר זה לא לקלקל, וזה, כאמור, קל.

 

ראית מה אתה מוציא. די יבש. מתנור.

 

ככה נראה בשר, לוחצים, יוצא מיץ.

 

-Y8z8oq5Y1R9tBXtdZYoo7PotCFYhZxLRYp3Mi2E2_WBdJ0keNyHz-Ox2IqZFELaHD6XKOMqWtvFeU1sGOIh-XMPz6yHmP49sAPPtuRSy_iJ7OHB_f-Tr6J-JVdjQuDuFreS8cNZG_hmvAGBFggYonqa6ub_RFSZ4-wLywrit4y9qQ73bC1mlRAIycHHH-Xez5J_27vBCYKI1kRTdJGtraxOiFMjOGBlzmZwckTfD2I6r76cU-MjA4pqVvWfjt9tjbwMFAqXE8SVcJjCQ6Duhsuisdf2jXsSv5piesHRHumsoEiA2Jy4oHu_0uCK8C6tM2Q5Anfy-0S0G2SMFLm4DdHFh7XNX-4hKsj48Dwpkq_jW7px9C7GTqtgvafOvUKTDyzQWR-NipNIqRHki1hIi_O3kg2tJQ9R-rixUurx9-jXt90mDQHknkB-fW4pzCrzDtXPIs_6e7A7fj2tXupoF3EmyAI8dDWBZpjhikPrhH_WnzBKi7hLyOUo4q68MSTJDxhaO_u9kQliSqnoyHzncPXS0FVJ6dhkXg2FCYipebAXWGFE8da76hs9YjSR0kzH4bQ4B46tKki-RR9Cj3oqqliuRovUs2ZDF5QfBZtUaK4Glts0W8rK5g-seMf5jtw3lvpjHVnA1U7R1pbgvZcwvbAZJn-B5piGDEfBCis-OP-odpMWFbDepXD7MGmuMf0=s911-no?authuser=0

 

TmM0WwRIAPvzIRuhOQAayEsKEi8JNwvGF_3tPgqPWhAP4NU4X7os-0R1CYAbsVmnSugECD_0Ixl_NTrxasxNzdHwoHVavCeMWOqbNfT4b5gUpmG3B78obz5KGbXUS3dk-L4e1MGgJ1eEONtBbCByUhxG8JfU_8x9ualdPdGOPjNr8zbiatONyYX6AfrwzLBCemb33tVqhxodBQiAbeBCb-aIb2-7cX-5S8AS7swHlMelRpUSdBLmBZkY9nvfhMd2Qd9HcQ-bX4bcsZmPVlliAFykQDr6y3xNwWLowbABp2_IxSSHLP1i5xco63ge5MOZq-_gXXsnwJLb_GNFXLHbbZQ61IleqnscAfieHWCQpgXSze30Up-KV-FrGCVBgbDKbqLuSZiRePiCixIio_oaodst9fzldn14HOXlAc1ReQHWrPlvTe7tM5Y5zPiTisCgcmRkvHqgo9NpLS_LDpikSW-5rplszaKzUQ0hNCsgT-JZVcUnAwiOusDrYd7XTDQhm0JoaWzfEWcUqHamehTb8KgDr_rsZ3XZiL_JtxxvcGR2Ds9ji8HVGpaORKSI3NkeGuxUwUdnku2-1oNx37fmW1O8m_3MRE6zAPYWfHGDA1Qup8V3gPfpSjgA6a-PWi504vBSwN-Tj1TyChzdNzqZdu87inBJKYDSr47UOZjWYx6qvVWoYS63f943oCkb1lw=s911-no?authuser=0

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פאלו אני אישית לא יכול לראות את התמונות שלך.

 

 

SlowRide כתב:
עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.
Pika007 כתב:
זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני לא פסיכולוג, אבל קראתי את כל הספרים של ג'ורדן פיטרסון חוץ מהאחרון שיצא.

  

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, falou כתב:

אתה מרגיש טוב עם עצמך אחרי שזרקת 900 ש"ח על סטייק, ועשית אותו על מחבת.

זה כישרון גדול.

 

לעשות בשר זה מאוד קל. החכמה זה למצוא קצב שייתן לך חומר גלם טוב. השאר זה לא לקלקל, וזה, כאמור, קל.

 

ראית מה אתה מוציא. די יבש. מתנור.

 

ככה נראה בשר, לוחצים, יוצא מיץ.

 

-Y8z8oq5Y1R9tBXtdZYoo7PotCFYhZxLRYp3Mi2E2_WBdJ0keNyHz-Ox2IqZFELaHD6XKOMqWtvFeU1sGOIh-XMPz6yHmP49sAPPtuRSy_iJ7OHB_f-Tr6J-JVdjQuDuFreS8cNZG_hmvAGBFggYonqa6ub_RFSZ4-wLywrit4y9qQ73bC1mlRAIycHHH-Xez5J_27vBCYKI1kRTdJGtraxOiFMjOGBlzmZwckTfD2I6r76cU-MjA4pqVvWfjt9tjbwMFAqXE8SVcJjCQ6Duhsuisdf2jXsSv5piesHRHumsoEiA2Jy4oHu_0uCK8C6tM2Q5Anfy-0S0G2SMFLm4DdHFh7XNX-4hKsj48Dwpkq_jW7px9C7GTqtgvafOvUKTDyzQWR-NipNIqRHki1hIi_O3kg2tJQ9R-rixUurx9-jXt90mDQHknkB-fW4pzCrzDtXPIs_6e7A7fj2tXupoF3EmyAI8dDWBZpjhikPrhH_WnzBKi7hLyOUo4q68MSTJDxhaO_u9kQliSqnoyHzncPXS0FVJ6dhkXg2FCYipebAXWGFE8da76hs9YjSR0kzH4bQ4B46tKki-RR9Cj3oqqliuRovUs2ZDF5QfBZtUaK4Glts0W8rK5g-seMf5jtw3lvpjHVnA1U7R1pbgvZcwvbAZJn-B5piGDEfBCis-OP-odpMWFbDepXD7MGmuMf0=s911-no?authuser=0

 

TmM0WwRIAPvzIRuhOQAayEsKEi8JNwvGF_3tPgqPWhAP4NU4X7os-0R1CYAbsVmnSugECD_0Ixl_NTrxasxNzdHwoHVavCeMWOqbNfT4b5gUpmG3B78obz5KGbXUS3dk-L4e1MGgJ1eEONtBbCByUhxG8JfU_8x9ualdPdGOPjNr8zbiatONyYX6AfrwzLBCemb33tVqhxodBQiAbeBCb-aIb2-7cX-5S8AS7swHlMelRpUSdBLmBZkY9nvfhMd2Qd9HcQ-bX4bcsZmPVlliAFykQDr6y3xNwWLowbABp2_IxSSHLP1i5xco63ge5MOZq-_gXXsnwJLb_GNFXLHbbZQ61IleqnscAfieHWCQpgXSze30Up-KV-FrGCVBgbDKbqLuSZiRePiCixIio_oaodst9fzldn14HOXlAc1ReQHWrPlvTe7tM5Y5zPiTisCgcmRkvHqgo9NpLS_LDpikSW-5rplszaKzUQ0hNCsgT-JZVcUnAwiOusDrYd7XTDQhm0JoaWzfEWcUqHamehTb8KgDr_rsZ3XZiL_JtxxvcGR2Ds9ji8HVGpaORKSI3NkeGuxUwUdnku2-1oNx37fmW1O8m_3MRE6zAPYWfHGDA1Qup8V3gPfpSjgA6a-PWi504vBSwN-Tj1TyChzdNzqZdu87inBJKYDSr47UOZjWYx6qvVWoYS63f943oCkb1lw=s911-no?authuser=0

 

ידידי הקשקשן

מכל פיקניה \ סינטה \ אנטריקוט שאני עושה יוצא מיץ

גם אם אני עושה אותו על מחבת אחרי תנור

את השטויות שלך אתה יכול למכור לקוראים שחושבים שבשר טוב נמצא רק במסעדות

לא לבנאדם שעושה בשר 3 פעמים בשבוע

 

תשחרר אותנו מדיבורי סרק אם אין לך מקומות מעניינים לרכישת בשר להמליץ עליהם

לפני 1 דקה, David32 כתב:

פאלו אני אישית לא יכול לראות את התמונות שלך.

 

 

 

לא הפסדת

קישקוש כלשהו שאמור להוכיח שטויות חסרות בסיס

אבל עזוב שחרר אותו

תן לאנשים שמכירים איטליזים עם בשר שווה להגיב כאן  

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, David32 כתב:

פאלו אני אישית לא יכול לראות את התמונות שלך.

 

 

 

כל אחד שיאכל מה שהוא רוצה. על טעם וריח.

אפשר גם להכין את הבשר פחות ורוד, אבל אין סיבה שיהיה פחות עסיסי.

 

לדוגמא:

 

eqEVMbhILWcuHaS9Cg5iOatknq3oJ1xggFXEOySeGMGn58xyPisEgZSQ7zT0kiZBmXw7TiFJT8aSN8Wd2pWY-bRzzWqgErcAbxvHDE7hlaf7PN_Qmc-NnHsrqjUpZyaM3EUGZz-ztugVHGda_tY8rJ1Un8T96LNtzf5AdMnKNhMeh8pN3z52Ka2j5nb2LVTgRGEII4nO3-fkIAjuhXYkD1FujDLp4hJDotIqjWlVNngitC-l_Hfewg_KyFAbMrvQs4d7qB-dCEh_u1pUOzkzZ_mm3vXsCCNFNVVcIk68ZObtVkebP0dy3qEyLpmZ4BdazHuMIn3ZhNkVPO4o3VewswyY1GOdih5Yi2PTo6TzABTmzDf7fs2JURpCtGau70wzo_rIlVRjGg6PfE5jtUR-vKO2spVuXZOCDdjOOGXqnpABGMia3fJFVv4NYGy8vCtkUKEvZR0ouIi7RYFO4jJQH4EsRZaWnuctu6r666KFe-sM_RDTSGbn8V4FiC8zufYsVH6otOcQj9NOpMU3L63R1hilRQYjpB1ts5AWZiyJmCb-ExFb-PYVQnvaAiaOP8fTC9ksv3rU9uxX_g3PP17ojhNwI3rOCF9v90jalxiQDUfm37yGhvvctqixI2j029JR6-Y2gDqBL9EnulWNQ5MbmKDe2TZLDaBqZWy-i1UekqZ_0wsQqWVsRFZ20NBZs70=w684-h911-no?authuser=0

 

ואני מצרף תמונה של נתח מיושן מהדסון. רואים מהו?!
הוא עסיסי.

 

8kO3uNCBbuu5ZjesQbHoZ-ym2v7AWAvydpMvuvlQyRKzZyCgFFM1C4p8GjTdVkXmFlxaJr0YTSi466TXtOXTzdorFjU373fWaEWhGe3dmG-k-UeWyEkzOG1WyhxOeOSXhDIerLRwgKJoZmw13nXga2-7sEmxOO9aL_JqTnJp7nt6IikmbrXIOHVGAXNxfhWdtSvr1jw2BIcHX1Nq-M8qdeVE3OIQP1OeGIJlBp53CE-6T1uVIIOI9X9jCPw8ixfReIpGXGPIDGGZUprP307L6rCCC2WmM1XN3PlWHzA0VtskMvZRPtAKSCriRyYyBVsCKOvs78nW4OiFuzJKCMW3MRtMaQl0bkyxr8sRJiLcveYssHphElOtZ1qS_9BhzsgDSrGjwCinmHNwy5GQucJ6SRBQr9aNvrGJcXV4IKgd-37tA8LOXV8hUZOrXxMvn6hEnzqax0kNDdPADHYStD2EcKqcQuUxY0YTDCclTOhvKg2w65Z2eCV09pVXqvMxkHp_gQCjEYW6gvxVPZL-TR9L_YsEz63V-FaRRkOlJEsIdfnLUwbLceEhtrwuqmRRFFVJOIUt8vvkQYyqGf9--6Xu4YES3JyKgkTsRH_cSI8dZ6H6pxMxJpeY9A9Zg9UgcF7aPCjNsMf7daR4foMGZta-JPQMS2HQUxw75ytFPGKrI46ujAh6zpI_D6awuclu13c=s911-no?authuser=0

לפני 9 דקות, Transporter כתב:

 

תשחרר אותנו מדיבורי סרק אם אין לך מקומות מעניינים לרכישת בשר להמליץ עליהם

 

אני לא רוכש בשר ממקומות, יש לי את האנשים שאני רוכש מהם.

זה מבוסס על קשר אישי, לא חסדי המוכרן של היום.

אני קונה על בסיס מה שיש טוב בזמן שאני קונה.

 

ואני לא יודע מה אתה אומר שאתה יודע לעשות. כאמור, אין שום בעיה לעשות בשר היטב, רק מה שאתה צילמת, נראה בצבע בסדר, אבל יבש. זה קורה בתנור, אני ממליץ על קצת יותר זמן וסבלנות.

או אולי על קצב שפחות מסתכל על המזומנים שאתה זורק ויותר על לתת לך בשר איכותי.

 

נ.ב. מה שאתה רואה פה זה בלי מדחום ומדידים ומתקנים. גריל, פחמים, מנואלה. ניסיון. סה טו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1166 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...