Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

לחובבי הואגיו שבקהל - עד לבית חנניה נסעתי בשביל בשר לחג


Transporter
שימו לב! השרשור הזה בן 1162 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  

לפני כשעה, Transporter כתב:

אנשים בונים מטבחים בעשרות אלפי שקלים בגינה ושמים גריל גז ולא פחמים

אנשים גם קונים ביג גרין אג וכאלה באלפי שקלים משתמשים בה פעם בשבוע. נו אז מה.

אנשים גם קונים מעשנות באלפים שקלים.

אנשים גם משקיעים שעות מזמנם על לשים את הכמות גחלים הנכונה ולשמור על חום נכון במעשנה שלהם, כשאפשר גם לקנות מעשנת פלטס, ורק למלא אותם פעם בX זמן

 

 

 

 

חוץ מזה, אם יש לך סו-ויד (וגם ציינת מחבת יצוקה), למה אתה צריך לבשל על הגריל "3 פעמים בשבוע"? 

 

לפני 1 דקה, BiG_BuG2 כתב:

יש עוד?👨‍🍳

לא כולם אוהבים אבל - בשר בבישול איטי. אפשר להוציא מטעמים מנתח "מעפן" בבישול איטי.

SlowRide כתב:
עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.
Pika007 כתב:
זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני לא פסיכולוג, אבל קראתי את כל הספרים של ג'ורדן פיטרסון חוץ מהאחרון שיצא.

  

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 348
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני 10 דקות, פבל כתב:

 

🤷‍♂️ זה מה שקורה אחרי שממש הרבה זמן רובים ממש גדולים נוקרים לך ליד האוזן ואתה לא תמיד טורח לשים אוזניות/אטמים...

 

אצלי זה היה מאווררים + דלת אקוסטית לא תקינה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, BiG_BuG2 כתב:

חברים, אם יורשה לי להידחף באמצע כל הוויכוח הזה,
האם יש לכם עוד טיפים קטנים אבל שימושיים לאדם הממוצע שכן אוהב בשר אבל לא כל כך יודע להכין אותו?
 

ממה שליקטתי מבין השורות עד עכשיו:

- לקנות בשר ברמה טובה מלכתחילה (המלצות לקצב באיזור נצרת?)

- לא לחתוך את כל הנתח בבת אחת כשבאים לאכול.

- לחכות קצת אחרי הדלקת הפחמים כדי שהטמפ' תרד ולא תהיה צלייה מהירה מדי לבשר. (עובד על שיפודים גם?)

-(משהו שאני יודע מקודם) לתת לסטייק לנוח 5-7 דקות לפני שחותכים אותו ומתחילים לאכול.

יש עוד?👨‍🍳

 

 

בשר איכותי. לך לאותו קצב, תדבר איתו, תכיר אותו, שיכיר את ההעדפות שלך, עם הזמן הוא ילמד מה אתה אוהב ואתה תלמד לסמוך עליו. אני היום בכלל לא יודע איך קוראים לכמעט כל הנתחים. אני מתאר מה אני רוצה (סטייק, המבורגר, שיפודים, או כל מנה שאני רוצה להכין) והוא הוא מביא לי. 

להוציא את הבשר מהמקרר בערך חצי שעה לפני הצליה כדי שיגיע לטמפ' החדר.

מלח פלפל על צד אחד מיד לפני הצליה ועל הצד השני אחרי ההיפוך.

שני איזורי חום על המנגל. איזור עם חום גבוה לצריבה הראשונית ואיזור עם חום נמוך יותר לבישול עצמו.

לשים לב לזמן - גג דקה מכל צד לצריבה, ואחרי זה בהתאם למידת העשייה הרצויה על החום הנמוך יותר. 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, David32 כתב:

  

אנשים גם קונים ביג גרין אג וכאלה באלפי שקלים משתמשים בה פעם בשבוע. נו אז מה.

אנשים גם קונים מעשנות באלפים שקלים.

אנשים גם משקיעים שעות מזמנם על לשים את הכמות גחלים הנכונה ולשמור על חום נכון במעשנה שלהם, כשאפשר גם לקנות מעשנת פלטס, ורק למלא אותם פעם בX זמן

 

חוץ מזה, אם יש לך סו-ויד (וגם ציינת מחבת יצוקה), למה אתה צריך לבשל על הגריל "3 פעמים בשבוע"? 

 

לא כולם אוהבים אבל - בשר בבישול איטי. אפשר להוציא מטעמים מנתח "מעפן" בבישול איטי.

 

אני לא מכיר אנשים שכל יום מדליקים מעשנה בשביל ארוחת צהריים

בבדיווק כמו שאני לא מכיר אנשים שמדליקים פחמים במרפסת לארוחת צהריים

 

סו ויד זה נחמד אבל צריך לתכנן את זה מראש. סטייק בעובי 3-4 סמ צריך לשבת במים לפחות שעתיים

אז אם אני יכול לקחת נתח ולעשות ריוורס סיר בגריל גז  ותוך 45 דק הנתח מוכן אין סיבה באמצע היום לבזבז שעתיים

כשבאים אורחים אני משתמש בכל שיטה למה שיותר מחמיא לבשר

 

חזה אווז רק סו ויד

אבל זה לוקח 3-4 שעות ולא משהו שאפשר באמצע היום להגיד יאללה אני רעב אבל נאכל עוד 4 שעות

לפני 14 דקות, BiG_BuG2 כתב:

חברים, אם יורשה לי להידחף באמצע כל הוויכוח הזה,
האם יש לכם עוד טיפים קטנים אבל שימושיים לאדם הממוצע שכן אוהב בשר אבל לא כל כך יודע להכין אותו?
 

ממה שליקטתי מבין השורות עד עכשיו:

- לקנות בשר ברמה טובה מלכתחילה (המלצות לקצב באיזור נצרת?)

- לא לחתוך את כל הנתח בבת אחת כשבאים לאכול.

- לחכות קצת אחרי הדלקת הפחמים כדי שהטמפ' תרד ולא תהיה צלייה מהירה מדי לבשר. (עובד על שיפודים גם?)

-(משהו שאני יודע מקודם) לתת לסטייק לנוח 5-7 דקות לפני שחותכים אותו ומתחילים לאכול.

יש עוד?👨‍🍳

 

תתחיל בלקנות מדחום כדי לדעת מה באמת קורה בתוך הבשר

יש טמפ שהבשר צריך להגיע אליה כדי לקבל מידת עשיה X ולא Y

 

מעבר לזה

להכין את הבשר על אש נמוכה זה חשוב, אבל לצלות אותו זה לא פחות חשוב

במקום להנמיך את הטמפרטורה של הגחלים אתה יכול להגביה את הבשר

ואז כשתרצה לצרוב אותו יהיו לך גחלים  מספיק חזקים לזה

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך לעזאזל אתה אוהב אווז (חזה אווז וכבד אווז בפרט) ולא אוהב טעם מעושן?

שני אלה ביחד לא מתקמפלים לי. אני חושב שאתה היחיד שפגשתי בחיי שאוהב אחד ולא את השני.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, m3x7r3m3 כתב:

איך לעזאזל אתה אוהב אווז (חזה אווז וכבד אווז בפרט) ולא אוהב טעם מעושן?

שני אלה ביחד לא מתקמפלים לי. אני חושב שאתה היחיד שפגשתי בחיי שאוהב אחד ולא את השני.

 

לא אוהב את המרקם שיוצא ממעשנה

כבד אווז הכי טוב שאכלתי בחיים שלי היה בתקווה בשיפודים של 20 שקל שיפוד

לא צריך מעשנה ולא סו ויד בשביל להוציא כבד אווז טוב..

 

חזה אווז כמו שהעלתי למעלה צריך לדעת לעשות. רוב השיפודיות שורפות אותו ואתה מקבל פחם 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תפריד בין מעשנה לטעם מעושן

 

אני שואל על טעם מעושן ולא על בשר שעשוי במעשנה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, m3x7r3m3 כתב:

תפריד בין מעשנה לטעם מעושן

 

אני שואל על טעם מעושן ולא על בשר שעשוי במעשנה

 

לא אמרתי אף פעם שאני לא אוהב טעם מעושן

אמרתי שאני לא מתחבר לבשר שעשו במעשנה ומעדיף גריל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 53 דקות, Transporter כתב:

 

לא אמרתי אף פעם שאני לא אוהב טעם מעושן

אמרתי שאני לא מתחבר לבשר שעשו במעשנה ומעדיף גריל

 

נדמה לי שראיתי לאורך השרשור שכתבת טעם מעושן. אבל אין לי זמן לחפש ב-12 עמודים.

 

לפני 20 דקות, eladns כתב:

אני קראתי בית חנינה.

לא הבנתי איזה בשר ימכר שם ב900 שקל

 

כל הכבש, שלם כפרה.

  • מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

 

נדמה לי שראיתי לאורך השרשור שכתבת טעם מעושן. אבל אין לי זמן לחפש ב-12 עמודים.

 

 

אולי

בכל מקרה לא אוהב מעשנה, לא צליית אסאדו, לא מתחבר

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה סיפור אחר ולא על זה אני מדבר.

 

טעם מעושן כן או לא?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה סיפור אחר ולא על זה אני מדבר.

 

טעם מעושן כן או לא?

 

לא יודע מה זה טעם מעושן

חזה אווז תמיד יש לי 4-5 נתחים במקפיא

כבד אווז כמובן

לא חושב שלכבד אווז יש טעם מעושן

אוהב אותו כי זה טעים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבד אווז וגם חזה אווז, הם טעמים "מעושנים" קלות יחסית באופן טבעי (יענו לא עישנו אותם אבל הטעם דומה).

 

דגים אתה אוכל? וסלמון בפרט?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כבד אווז וגם חזה אווז, הם טעמים "מעושנים" קלות יחסית באופן טבעי (יענו לא עישנו אותם אבל הטעם דומה).

 

דגים אתה אוכל? וסלמון בפרט?

 

פחות מבשר

אוכל הכל

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1162 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...