Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

לחובבי הואגיו שבקהל - עד לבית חנניה נסעתי בשביל בשר לחג


Transporter
שימו לב! השרשור הזה בן 1168 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 348
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

@Transporter מאוד התאכזבתי לראות שקנית נפוליאון, ממך ציפיתי מינימום לקלמזו:
https://kalamazoogourmet.com/products/grills/hybrid-fire-grill/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בין 10 ל-26 אלף דולר לגריל. holy shit.

 

ב-28 אלף דולר אפשר כבר לקנות BRZ חדשה.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

 

לפני 2 שעות, SlowRide כתב:

אם היה לי בית פרטי על מגרש 3 דונם שגובל בוואדי הייתי בונה גריל פחמים יפה מלבנים אדומות בקצה החצר ומתפעל אותו כל שבת בצהרים בלי להפריע לאף אחד.

אבל בגלל שאני גר בדירה ואפילו הריח והעשן של אנטריקוט על מחבת פסים מחרפן את אישתי (בקטע לא טוב) אני נאלץ להסתפק בזה וכשממש מתחשק בשר עשוי במקצועיות הולכים פעם בשנה למקום כמו NG. האמת, גם על מחבת פסים וטיפה חמאה מלוחה אני מאד נהנה מהבשר. 

 

 

 

 

לא צריך בית פרטי, מספיקה מרפסת בקומה אחרונה, עם מבנה מתאים וארובה. אחרת, זה באמת בלתי אפשרי. לגבי הצלייה המחרפנת, זה די מובן. לכן אפשר לעשות צריבה קצרה, בשביל הטעם, ולסיים בתנור (או ההפך).

תוספת חמאה זה טעים, גם עם קרטון.

 

 

 

אני גולש עכשיו מכרום ורואה את כל התמונות, אבל אשים אותן שוב, לטובת מי שלא רואה, ורוצה ללמוד.

 

שימו לב לבשר של טרנספורטר:

 

20200502_160916.thumb.jpg.f03dc7babcd1ef498ebab66ff4cde9e0.jpg

 

יבש.

רואים את הקרש חיתוך... יבש.

 

 

תראו, לעומת זאת, נתח דומה, מהדסון:

 

P1070190.thumb.jpg.eb6e6af5637b5ab9e78c128773c30d71.jpg

 

 

 

עסיסי.

לחתוך את כל הבשר מייד, זו טעות קשה. אתה מייבש ומקרר אותו. בהדסון חותכים קלות, בשביל ההגשה, ומגישים על פלטה חמה. רואים את הנוזלים... זה בשר עסיסי.

 

בשביל להשאיר את הבשר עסיסי, כמובן שהכי טוב לעשות אותו כנתח ולאט.

 

למשל (וזה כבר בשר שלי, שלמען הסר ספק, לא ברמה של הנתח המאוד מיושן ומאוד יקר של הדסון).

 

IMG_20190420_211034.thumb.jpg.834fc763fad23efbc24e92c918cfc3aa.jpg

 

 

 

בכוונה בחרתי נתח שלא יצא מאוד ורוד. לא לבלבל מידת עשייה עם עסיסיות. אם עושים כמו שצריך, הבשר יוצא עסיסי.

כמובן, לא ישר פורסים הכל. מוציאים לפי דרישה, שייצא חם.

זה ואסיו, שאם עושים אותו מהר, הוא יוצא צמיגי, אבל מעולה לעשיה ארוכה. נתח טוב כזה, יש לו טעם בשרי מרוכז יותר. זה לא לחובבי הפילה או השומן, זה לחובבי בשר קשים יותר. 

 

לא צריך להוציא סכומים מופרכים, לא על הבשר ולא על אמצעי ההכנה. זה טוב למי שאוהב לנפנף בכסף. מי שאוהב לאכול, יודע להשתמש בנתחים פחות אופנתיים ויותר טעימים לעשות ארוחות טובות יותר.

וגם יודע, לפעמים יוצא יותר טוב, לפעמים פחות. פרות זה לא מדע מדוייק.

 

 

  • אהבתי 1
  • מעניין 3
  • רעיון טוב! 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

לא רואים את התמונות, לא יפה לעשות טיזינג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמתי עוד פעם את התמונות והפעם בכרום.

לא יודע למה יש מי שרואה ויש מי שלא...

 

נבדוק את זה מול החטיבה הטכנית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, falou כתב:

שמתי עוד פעם את התמונות והפעם בכרום.

לא יודע למה יש מי שרואה ויש מי שלא...

 

נבדוק את זה מול החטיבה הטכנית.

[

אני בדקתי עכשיו גם מכרום וגם מאיכספלולר ובשניהם אני לא רואה.

לפני 16 שעות, Transporter כתב:

 

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שאתה מפרסם מהגוגל פוטוס הפרטי שלך והוא חסום לאנשים אחרים.

נסה לפתוח מאינקוגניטו ולראות אם אתה רואה את התמונות.

 

העיקר שכולם מסכימים שבשר זה טעים.

SlowRide כתב:
עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.
Pika007 כתב:
זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני לא פסיכולוג, אבל קראתי את כל הספרים של ג'ורדן פיטרסון חוץ מהאחרון שיצא.

  

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 34 דקות, falou כתב:

שמתי עוד פעם את התמונות והפעם בכרום.

לא יודע למה יש מי שרואה ויש מי שלא...

 

נבדוק את זה מול החטיבה הטכנית.

 

לא רואים אלא רק את התמונה הראשונה בלבד.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

עכשיו רואים הכל. ממש פורנו אוכל.

אפשר להגיע לרמת עסיסיות דומה גם במחבת.

  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שוב, אפשר להגיע לרמת עסיסיות בכל מצב, אם הבשר עסיסי...

כשאתה עושה נתח באופן איטי, על גחלים, אתה ממיס את השומן שבו ועליו באופן הדרגתי, בלי להרתיח את הנוזלים בפנים, בזמן שהוא גם מקבל ניחוח מהגחלים (אני גם משתמש בבולי עץ, במידה, כי אני לא אוהב טעם מעושן מדי).

 

זו תמונה של נתח קצבים מדוניה רוסה, תקופת הקורונה. צליה קצרה על מחבת. קצת צמיגיות אופיינית, אבל לטעמי יותר טעים מסינטה ואנטריקוט. ושוב, עסיסי.

מוריד מהמחבת, ואוכל.

 

אני לא לוקח קרדיט על הטעם או העסיסיות (או לוקח מעט מאוד). מה שחשוב זה  לקנות טוב ולא לקלקל. לפרוס הכל ולתת לזה להתקרר, זה לקלקל.

 

 

IMG_20200317_202721.thumb.jpg.24d873d615aca7ecaa010bcf8ad0593a.jpg

 

דרך אגב, אם נשאר נתח אחרי שהלכו האורחים, אפשר לעטוף בנייר כסף ולהקפיא. להפשיר אח"כ בטמפ' חדר (או חדר+) בנייר הכסף. עסיסי זה כבר לא יהיה, אבל יהיה לזה עוד את הטעם של הגחלים, והרבה מזה. אפשר לפרוס דק ולאכול כנקניק, קר או חם. 

 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, falou כתב:

שוב, אפשר להגיע לרמת עסיסיות בכל מצב, אם הבשר עסיסי...

כשאתה עושה נתח באופן איטי, על גחלים, אתה ממיס את השומן שבו ועליו באופן הדרגתי, בלי להרתיח את הנוזלים בפנים, בזמן שהוא גם מקבל ניחוח מהגחלים (אני גם משתמש בבולי עץ, במידה, כי אני לא אוהב טעם מעושן מדי).

 

זו תמונה של נתח קצבים מדוניה רוסה, תקופת הקורונה. צליה קצרה על מחבת. קצת צמיגיות אופיינית, אבל לטעמי יותר טעים מסינטה ואנטריקוט. ושוב, עסיסי.

מוריד מהמחבת, ואוכל.

 

 

IMG_20200317_202721.thumb.jpg.24d873d615aca7ecaa010bcf8ad0593a.jpg

 

 

יווו זה נראה מעולהה, זה אתה הכנת? שמע  אני אחרי אימון עכשיו למה אתה עושה לי את זה? :)

נ.ב

טרנספורטר שמע, הבשר שלך נראה לא רע, אבל אין מה להשוות בין התמונות שלך לשלו,  מה שfalou הכין זה רמה אחרת עושה רושם. נראה הרבה יותר עסיסי.

עריכה אחרונה על ידי Bob Ross
לפני 16 שעות, Transporter כתב:

 

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה יש להכין פה?!

טסס... טסס... על המחבת. אני כבר יודע בעין מתי להוציא.

זה דוניה שקנו, ויישנו. אני רק קניתי.

 

זה מה שאני אומר, בשר צריך לקנות טוב ורק לא להרוס.

  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1168 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...