Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

לחובבי הואגיו שבקהל - עד לבית חנניה נסעתי בשביל בשר לחג


Transporter
שימו לב! השרשור הזה בן 1161 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אם הייתי רוצה לאכול צמיג היה עולה לי הרבה יותר זול מלקנות בשר אצל איציק הגדול

ואם היה לך מושג ולא היית נמצא פה כדי לחפש עם מי להתווכח, היית מקשיב ולומד שאפשר להגיע למרקם סטייקי ולרכך את הבשר.

אבל בגלל שאתה מגיב פה בלי פואנטה רק כדי להתווכח תמשיך לאכול צמיגים.

רק אגלה לך סוד שגם בשר שעובר סו ויד או תנור או מעשנה נשאר לו טעם של חזק של בשר

ועוד סוד, תלמד מה זה בריין ואולי יום אחד תדע להכין בשר ולא רק לחפש ויכוחים

 

בהצלחה עם הצמיג

  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 348
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

  • חברי המעגל הראשון

אתה אמור ללמוד שהוא גיהץ שם 4 ספרות על הבשר שבתמונות.

  • אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 שעות, falou כתב:

סליחה, אבל אני לא מצליח להבין מה אני אמור ללמוד פה, מתמונות סלולר מהקצב?

 

 

 

1. הבנאדם הממוצע שהולך וקונה בשר בסופר או בקצביה שיש בה הכי הרבה מבצעים ורואה שהבשר שלו לא נראה כמו שלי כי הוא פחות משויש ישאל מה ההבדל וילמד שהמשויש יהיה לרוב הרבה יותר טעים

2.יש אנשים שהכי קל להם לקנות סטייק או פרגית או קבב כי זה מה שמכירים , אבל כשרואים עוד סוגי נתחים נחשפים לדברים חדשים שלפעמים מפתיעים. אני כל הזמן לומד ומנסה דברים חדשים גם כאלה שפעם נראו לי על הפנים ופתאום אני אומר יאללה לא נשלול

3. לא כל אחד יודע איפה אפשר לקנות בשר טוב. אחרי שקניתי עשרות פעמים אצל איציק אני יכול להעיד שכל הבשר שלו זה זהב

ואי אפשר להגיד את זה על כל קצביה. יש כאלה שהבשר שלהם על הפנים ויש כאלה שמדי פעם מפתיעים. אצלו תמיד זהב

 

 

לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

אתה אמור ללמוד שהוא גיהץ שם 4 ספרות על הבשר שבתמונות.

 

גם זה נכון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1161 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...