Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

לחובבי הואגיו שבקהל - עד לבית חנניה נסעתי בשביל בשר לחג


Transporter
שימו לב! השרשור הזה בן 1169 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

מישהו אומר לך מה לעשות?!

אתה רשמת שנתחים שאין בהם כמעט שומן הם גומי ואין מה לעשות איתם וזה פשוט לא נכון.

 

דברתי על בשר נטול שיוש ובהקשר של גריל.

אם לא שמת לב מדברים פה על סטייקים ובשר לגריל, לא על קדרות

 

גם בנוטלה אין שיוש, גם בשזיפים. ובכל הם לא גומי. אבל זה לא קשור לנושא אז אין טעם סתם לציין את זה.

בתאריך 20.1.2021 בשעה 10:26, m3x7r3m3 כתב:

הוא לא שמע על בישול, מה שלא נצלה או מוכנס לטאבון לא קיים אצלו

 

בגדול ובהרבה מקרים זה נכון מאוד. התנור פה כמעט לא עובד

אבל מדי פעם מגוונים, כשבאים הרבה אנשים או שקר מדי לעמוד על הגריל עושים תנור

ספריבס הולך מפחיד בתנור אבל אני מעדיף אותו בגריל

לפני 15 דקות, Blaz00r כתב:

זה בסדר, זה שאתה צודק וכל העולם טועה זה לא דבר חדש לנו emoji23.png
והבשר שלך נראה כמו פטריה עם 3 רגליים

 

אני לא מצפה שתבין מה זה ראב 

אחר כך עוד נצטרך להסביר לך איך עושים בישול ארוך וזה עוד חפירה של 10 עמודים

בהצלחה עם הספריבס טלה ב 120

סליחה אין ספריבס טלה טעות שלי 

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 348
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

  • חברי המעגל הראשון
לפני 29 דקות, Transporter כתב:

 

דברתי על בשר נטול שיוש ובהקשר של גריל.

אם לא שמת לב מדברים פה על סטייקים ובשר לגריל, לא על קדרות

לא יודע, בכותרת (שלך) כתוב בשר.

לא בשר לגריל.

 

 

  • מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 40 דקות, Blaz00r כתב:

שלא כולל ראב כי אני לא יודע מה זה?

תערובת תבלינים שמורחים (מהפועל to rub on ) על הנתח...

 

SlowRide כתב:
עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.
Pika007 כתב:
זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני לא פסיכולוג, אבל קראתי את כל הספרים של ג'ורדן פיטרסון חוץ מהאחרון שיצא.

  

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • 3 שבועות מאוחר יותר ...

לכבוד החיסון מארח היום בערב כמה חברים וחברות

קפצתי לאיציק הגדול וישר תפס לי את המבט אסאדו ואגיו מטורף שאני לא מבין איך לא לקחו את כל המלאי שלו לפני

ישר העמסתי 8 קילו

 

IMG-20210212-WA0039.thumb.jpg.4ba7fc447414334b7bc44af0c151f70a.jpg

 

 

איך שנכנסים לאיציק ישר מריחים את הפסטרמות המטורפות שלו

שלדעתי הכי טובה ביניהן- פסטרמה צ'אך ואגיו, שזה חלק מנתח הפיקניה שהוא נתח מושלם בפני עצמו

נתח עם טעמים פשוט מטורפים שהחלטתי שחייב לקחת קילו לפרוס דק ולהגיש לאורחים ממש כמו קרפציו

על בגט קלוי עם איולי וחלפיניו לנישנושים בזמן שמחכים לכולם.

פשוט הצגה וכל מילה נוספת מיותרת! מושלם!

 

20210212_143629.thumb.jpg.7fc1081c6ec826dc5383831cd056e717.jpg

 

וכמובן הדברים הרגילים...אנטריקוט ואגיו על העצם

תמיד אבל תמיד תמיד תמיד מושלם.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 33 דקות, Transporter כתב:

כבוד החיסון מארח היום בערב כמה חברים וחברות

קפצתי לאיציק הגדול וישר תפס לי את המבט אסאדו ואגיו מטורף שאני לא מבין איך לא לקחו את כל המלאי שלו לפני

ישר העמסתי 8 קילו

 

IMG-20210212-WA0039.thumb.jpg.4ba7fc447414334b7bc44af0c151f70a.jpg

 

 

 

 

 

 

איש, מה אני בדיוק אמור להבין מהתמונה הזו?

 

זה אסאדו במאה שקל לקילו (רק בצבע הנכון).

לא שאני יכול לדעת מהתמונה איך יהיה הטעם... (חוצמיזה שאני מכין אותו על הצד של העצם, על גחלים. כמובן.

18bxnNF6sFRTQerutjiVOo-n6oPYjYla29j_BV8W2gJbnD0czAdaL0awJQ816z4MBpSwsig3CK-CafwR3r-g1e7gL2Cs6GsCqlZbSMeBHGhitqTdR5SVa6eGeI3tgu_yrbBDhhPzdrc5fTbR8HcQV24L8MwsovpPGoZd5o0fCPgJQxEF9-VwzW-iBZwMlopCaMxKAnR5-1WQobE0mZQG0hBfa_ENMeMPJfMufch39p5DGuu0J5vxh6O5lFBIXT3poZgeRiNGDXkO_oaXRNEW0eL4EkFUgHf189jmjxkEA1JS5XF8sp2gYumVmB_KILXqsHx9p6x1hmsMe8Kk0iFZgfOD_bEeAGY1Ge47X6N5Mjuqmk96Wi9HN9prRE07kZQUDAsUCpR90JY0TBO9T0z__MzYjKEfwh7KPxOuvxNh8pQCvZU4HRM8uwlXp185Wvi12I99cL6uVhYKc8h-4tQO2e-UiQyUH4Edsks40pTijsuDobZyA2cd92SmlzLZOc2YJ5YLnGvw3EWXujKwSi4B9NPsB0BDZS3E3hJeA2QGrOAx1LhmOpsZ8B8imWus7devyUZh1CihMuKW60B8__YK3t3ncvO7-YE_RvwNN0tsjqIta7lob0kzA03FvtLrt9MMdQUTshsIj9WQZNb0UQRxNHb8UazABvGvNscNo4HdIXbSGRUuxJHNlhao3uTLlkU=w678-h903-no?authuser=0

  • אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה אתה אמור להבין מהתמונה? לראות נתחים שנראים מליון דולר (וככה גם הטעם שלהם)

לראות שיש קצביות שמוכרות פסטרמה צאך ואגיו שהטעם שלה  מושלם ואתה יכול לקפוץ לשם יתנו לך לטעום וללמוד בעצמך

מעבר לזה יש כאן אנשים שגם קוראים כדי ללמוד ולא רק מחפשים מה לענות, אז נותן להם להכיר דברים מעבר לאנטריקוט וקבב, ולא יודעים שיש נתח כזה שפיץ צאך

כיף לראות שיש בישראל דברים כאלה היום.

 

האסאדו שלי נכנס לתנור ל 12 שעות

נתח בגודל כזה לא עושים על גריל

ומצחיק שהחלטת ששלך הוא בצבע הנכון

כששלי נראה הרבה יותר דומה לדבר האמיתי

האסאדו שלך משויש ואפשר למצוא כאלה ב 45 לקילו ברמי לוי של רד מיט

100 שקל לקילו אסאדו זה לא זול

זה המחיר שאתה קונה אצל איציק אסאדו ואגיו שנראה יותר טוב משלך.

 

JAPANWAGYUTENDERLOIN810-2T.jpg.59d6dc4da61304cab62330afcd929448.jpgthum_sa-roin200x2_300x300.jpg.7dc9fd08ca9d44e66bc9b6b0da282b0b.jpg

 

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא אוהב בשר בבישול ארוך, בכל מקרה, אבל אין בעיה לעשות נתח כזה על הגריל, צריך רק זמן (לא, לא 12 שעות).

אבל בשר שמן ולא מיושן, לא טעים. כמו יותר מדי חמאה, והצבע...חיוור. לא מזמין.

איך אבא שלי אומר, סטייק לגרינגוס.

  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנתח שאתה צילמת נקרא חטיפי אסאדו. הוא דק ומתאים לגריל למרקם סטייקי ומוכן יחסית טיקטק. למרות שהייתי מעביר אותו בסו ויד קודם ויוצא.

הנתח שאני צילמתי עובר בישול הארוך 10-12 שעות, מגיע ל 96-100 פנימי שזאת טמפרטורה הרבה יותר גבוהה ממה שמוציאים את שלך ובגלל זה המרקם שונה. אצלי זה יוצא שערות

 

 

  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התמונה הזאת לא מעידה בשום צורה על רכות הבשר והביס עצמו

וזה בסדר תאכל איך שבא לך, יש גם אנשים שפורסים חזה אווז וצולים אותו פרוס (מה שמייבש את אמאמאמאשלו)

אמרת שאתה שונא שעושים את האסאדו ככה, כאילו זה חטא. אבל זאת הצורה שהכי מחמיאה לו.

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו לא מטרה, שהבשר יהיה רך. תודה לאל, השיניים עוד בסדר. הוא צריך להיות טעים, עם טעמים חזקים של בשר, עם קצת תיבול של עץ וקרמל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1169 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...