Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

לחובבי הואגיו שבקהל - עד לבית חנניה נסעתי בשביל בשר לחג


Transporter
שימו לב! השרשור הזה בן 1169 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני כשעה, Transporter כתב:

 

תודה שקראת את מה שכתבתי.

אתה מוכיח בדיוק מה שאני מנסה להסביר פה

 

 

וגם שאפו על העין המנוסה שמזהה שקדי עגל בתמונות 🤷‍♂️

 

IMG_20210118_121031_049.jpg

 

איש, השאריות שומן הקטנות הללו על שיפוד... זה לא שקדי עגל.

 

זה שקדי עגל (מה שבפוקוס)

 

Exjre6g0fuM50JDzB02ir8pkpvO1qscR6p3TCkbFMMJJQtU8uq75i6wlgKOaLuewM5UGD_LQNh5b8ciEezHw4NADyNaSmSEIL2dfZrCE8SrucqeHnzRiLqLwlhTE1yCcAeM43nIJabluWnUHGMV_H3kI62zb3o3atwFgsgTd0enPMQ5flcU5RoADXffArejb5B7IC3gPVHyfIrJq0UgPdAH9NUwbnMIYRVcCHkCTHJXbMQU9ceDmkzn08EE-ukhRynBJclYMCGd3sWI8BcITivQPA6FC4Ysfthhv8Y8YF5HJFbZr7-PqbCId-o4UVBOzgVaSfJWdo0mIptNN6hDAl8Zmcw245oyt137fAL0cEW87W_x3ODXXKUoMHgb8NMYyxiBTUL7x9VYonTIGWjFKRFjdosWjcQAj4I-gXHT-63MASeHG-iNSL6L69VMKbCOD5I2JYWJQQe25G8EoTKYzQqofn0NQ0odngyvrhP55984ZBBpc8u-W1qbBw0QtVvO39ALgEamlTkeEdu1ALNoYSypHxnlR3dNSeYcUwAzCniJuLX33pWD5_Od71EtsCpO3VFXaaaiUrAmBoLx6YVb3ACfphGOQEcASZy1r_yvM6-Oc-A6p5Qxz1zRN9iA0PLKdOJcNAPlbAnmSu3UkzmimhnknFuJeAAYu9asiYK6kDog5rWOUpJfpD3S_0Np4Fwk=w1204-h903-no?authuser=0

 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 348
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני כשעה, פינדר כתב:

עכשיו אכזבת אותי.

להרוס טעם של ואגיו עם סכין פלסטיק?

מה אתה ילד?

 

רק עם סכין ואגיו יעודית ב250$ לרביעיה, תמצה את מיטב הטעם של הואגיו:

image.thumb.png.9c3e765667a01f3c6bceda0abaeaba19.png

 

אנחנו אנשים פשוטים

לפני 5 דקות, falou כתב:

 

איש, השאריות שומן הקטנות הללו על שיפוד... זה לא שקדי עגל.

 

זה שקדי עגל (מה שבפוקוס)

 

 

 

 

לא אמיתי שגם אחרי שהדגשתי לך כמה פעמים את המשפט אתה אפילו לא קורא או יותר גרוע לא מבין

זה ספריבס טלה בתמונה, אם ההדגשה לא עוזרת אין לי עוד דרך לעזור

אין שם שקדי עגל

כתוב שזה מתאים למי שאוהב מרקם של שקדי עגל

 

אני מבין שאתה לא מכיר את הנתח ובגלל זה לא הבנת מה אתה רואה, זה נתח שמשולב בשר ושומן וזה מה שהופך אותו לכל כך עסיסי עם טעמים חזקים וטובים

וכתבתי את זה בדיוק בשביל אנשים כמוך שלא מכירים ורוצים להחשף לבשר לא יקר אבל ממש טוב

 

אבל מה לעשות יש כאלה שבמקום ללמוד חשוב להם קודם כל להגיב

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא סובל טלה (שומני מדי), אבל לשקדי עגל אין מרקם של שומן, אם עושים אותם כמו שצריך. הם נימוחים, לא צמיגיים.

אני מבין שאתה לא מבין ששום שומן הוא לא תחליף לשקדים, לא בטעם ולא במרקם. אני גם מבין שאתה אוהב שהכל שוחה בשמן, אבל להטביע בשר בשומן (או חמאה) זה אף פעם לא היה סמל לאנינות טעם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סייפר ריבס זה של חזיר

זה צלעות טלה.

🙊

SlowRide כתב:
עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.
Pika007 כתב:
זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני לא פסיכולוג, אבל קראתי את כל הספרים של ג'ורדן פיטרסון חוץ מהאחרון שיצא.

  

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 29 דקות, falou כתב:

לא סובל טלה (שומני מדי), אבל לשקדי עגל אין מרקם של שומן, אם עושים אותם כמו שצריך. הם נימוחים, לא צמיגיים.

אני מבין שאתה לא מבין ששום שומן הוא לא תחליף לשקדים, לא בטעם ולא במרקם. אני גם מבין שאתה אוהב שהכל שוחה בשמן, אבל להטביע בשר בשומן (או חמאה) זה אף פעם לא היה סמל לאנינות טעם.

 

זה שאתה לא אוהב זה זכותך

זה שאתה לא מכיר את הנתח וחושב שהוא צמיגי זה כבר בורות או חוסר ידע באיך להכין אותו, גם את זה הסברתי למעלה אתה מוזמן ללמוד

זה לא תחליף לשקדים כמו שפילה זה לא תחליף לאנטריקוט.

אני באמת חושב שיש לך איזה בעיה בהבנה כשאתה חושב שהוספתי שומן לנתח, אבל לא מבין שזה הנתח

הוא מושלם כמו שהוא, הרבה אנשים אוהבים לעשות אותו בתנור, אני עושה אותו על הגריל ויוצאים ממנו טעמים נדירים

 

אני אוכל שקדים לפחות כמוך אתה לא צריך ללמד אותי על הנתח.

אבל שוב הראית כאן בורות כמו בשיחות אחרות על בשר

 

בתמונה

שקדי עגל שעברו סו ויד, גריל

אספרגוס, עגבניות שרי וטחינה אחד השילובים

אחלה נתח, ספריבס טלה הרבה יותר מיוחד וטעים

במיוחד לאלה כאן שרוצים נתח בחצי מחיר ולא לשלם 220 לקילו

 

ד"א אם אתה רוצה להשכלל

הזמנתי למחר סושי סינטה מגולגל עם שקדים וליה

צריבה חזקה הסיזלזון מכל צד. יוצא מושלם

 

1510181001_20200513_222111(1).jpg

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, Transporter כתב:

 

בתמונה

שקדי עגל שעברו סו ויד, גריל

אספרגוס, עגבניות שרי וטחינה אחד השילובים

 

 

שים קטשופ וסגור עניין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 דקות, Transporter כתב:

זה לא תחליף לשקדים כמו שפילה זה לא תחליף לאנטריקוט.

 

פילה כתחליף לאנטריקוט זה כמעט ההגדרה של "לא סמל לאנינות טעם".

אני חושב שחוץ מהעובדה שהמקור של שני הנתחים הוא מפרה, אין ביניהם שום קשר אחר

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

 

פילה כתחליף לאנטריקוט זה כמעט ההגדרה של "לא סמל לאנינות טעם".

אני חושב שחוץ מהעובדה שהמקור של שני הנתחים הוא מפרה, אין ביניהם שום קשר אחר

 

בגלל זה כתוב ששום דבר זה לא תחליף לשום דבר.

אם הוא היה קורא אחרי שהדגשתי לו פעמיים הוא היה רואה שכתבתי שהמרקם דומה לשקדי עגל

אני לא כתבתי את המילה תחליף

 

אגב יש אנשים שאוהבים אנטריקוט ומחליפים אותו בפילה בשביל להוריד בשומן וכו'. אני לא סובל את הנתח הזה. משעמם , חסר טעם, מיותר

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באתר שלו כתוב 80? או שהמחירים באתר (משלוח) שונים מהחנות הפיזית
??
האם סתם נזרקים פה מחירים?

סייפר ריבס זה של חזיר
זה צלעות טלה.
[emoji87]

במקרה הזה הוא צודק, צלעות טלה זה נתח אחר (ויותר יקר בהרבה)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מבין למה ניסיתי להסביר משהו, טעות שלי🤔

  • מצחיק 1
  • מעניין 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

שקדי עגל זה באמת מעדן.

הקשבתי לעצה של @פבל מלפני כמה עמודים ועשיתי הפסקה עם החמאה לאנטריקוט. יצא לא רע בכלל ואפילו יותר טעים. כנראה ששכחתי כבר מה הטעם ה"נקי" שלו. קצת שום כתוש למעלה עם טיפלה מלח והנה קילו וחצי של פרה שנעלמו להם.

 

IMG_20201221_212322.jpg

  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינתי מעדן זה טחול ממולא

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Blaz00r כתב:

במקרה הזה הוא צודק, צלעות טלה זה נתח אחר (ויותר יקר בהרבה)

אשמח להסבר יותר מעמיק

SlowRide כתב:
עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.
Pika007 כתב:
זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני לא פסיכולוג, אבל קראתי את כל הספרים של ג'ורדן פיטרסון חוץ מהאחרון שיצא.

  

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, SlowRide כתב:

שקדי עגל זה באמת מעדן.

הקשבתי לעצה של @פבל מלפני כמה עמודים ועשיתי הפסקה עם החמאה לאנטריקוט. יצא לא רע בכלל ואפילו יותר טעים. כנראה ששכחתי כבר מה הטעם ה"נקי" שלו. קצת שום כתוש למעלה עם טיפלה מלח והנה קילו וחצי של פרה שנעלמו להם.

 

IMG_20201221_212322.jpg

 

שום דבר ממה שראית בתמונות שלי לא עם חמאה

זה בכלל לא קריטי, בטח לא על גריל 

 

אנשים כאן לא מבינים (ואני לא מתפלא) שכל ההתלהבות מוואגיו זה בכלל שהבשר סופר משויש. יש לך שומן לכל אורך ורוחב הבשר

מה שמוסיף עסיסיות וטעם

אתה לא צריך חמאה בשביל שיצא מושלם

לפני 35 דקות, David32 כתב:

אשמח להסבר יותר מעמיק

 

מה אתה לא מבין ?

זה נתח שונה, טעם שונה, מרקם שונה

 

זה כמו שתקרא לטי בון "צלעות" בגלל שיש שם עצם

ספריבס טלה זה חזה של הטלה, האסאדו שלו

צלעות טלה זה מה שנקרא צלעות קידמיות

טי בון זה חלק אחר עם טעם שונה מצלעות טלה

 

ספריבס מתאים גם לבישול ארוך של 6-10 שעות

לדעתי פחות טעים אבל יש לי חברים שעפים על זה

 

 

20200515_202933.jpg

20200515_195944.jpg

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@David32 אתה הבנת את זה ברוך?

בקיצור, זו המקבילה הישראלית (והכשרה) של צלעות חזיר, שאני אוהב. כמו בייקון ו"בייקון" טלה. אפשר אפשר להשיג את זה חוץ מאצל איציק העצום? נראה שזה נתח לא נפוץ

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1169 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...