Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

לחובבי הואגיו שבקהל - עד לבית חנניה נסעתי בשביל בשר לחג


Transporter
שימו לב! השרשור הזה בן 1165 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני 41 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כי אני מעדיף לעשות בעצמי ולשחק עם טעמי העישון, זה עולם ומלואו.

זה כמו ללכת לטקסס ברביקיו, חולה עליהם, טעים בטירוף, אבל אתה תמיד תקבל את אותו טעם, גם בהזמנה למשרד אתה תקבל את הנתחים באותו טעם מעושן, כשיש אלפי טעמי עישון שונים.

 

ירון הבעלים של טקסס חבר

הייתי שם בעבר, שוב לא התחברתי

היה נחמד, לא משהו שהתלהבתי

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 348
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

 

בסדר מה קשר שקשוקה לפוסט הזה...

סליחה, לא ידעתי שרק לכבודו מותר לדחוף איזה נושא שבא לו בכל שרשור.

מתנצל מעומק ליבי

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון
לפני 11 שעות, misterb כתב:

עוד טיפ מעולה לשיפור התוצאה של כמעט כל נתח - נקרא בריין יבש, נשמע מוזר בהתחלה אבל עובד.
הרעיון זה לצפות את הנתח במלח דק, בערך כפית לקילו בשר, להניח על כלי עם רשת שלא ייגע בנוזלים שלו - ולתת לו לנוח ככה חשוף במקרר למשך 24 שעות.
המלח חודר באיטיות לבשר, מרכך אותו ומעמיק את הטעם שלו (ולא - הוא לא מתייבש ולא נהיה מלוח).
גם אני הייתי סקפטי עד שניסיתי. בפעם הבאה שאתם עושים בשר - שימו חצי מאותו נתח בבריין יבש וחצי תעשו כרגיל ותשוו את התוצאה.
יש הרבה חומר מעניין על זה ברשת.
 

זה אחלה דבר, במיוחד עם חזה עוף. השתמשתי בשיטה שונה - שמתי חזה עוף שלם נקי (לא פרוס לשניצלים) מכוסה במי מלח במקרר ליומיים. אחרי זה מערבב בכוס חרדל גרגירים, לימון סחוט, טיפה דבש וכמון ומורח על זה. זורק הרבה שיני שום קלופות בתבנית אלומיניום ועל זה שם את העוף - לגריל של התנור. יצא כזה טעים שלא נמאס לי להכין את זה חודש ברצף.

  • אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, Transporter כתב:

 

ירון הבעלים של טקסס חבר

הייתי שם בעבר, שוב לא התחברתי

היה נחמד, לא משהו שהתלהבתי

 

 

עזוב את המעשנת, מעשנת זה מצד אחד צורת עשייה שונה שלא התחברת אליה, אבל מצד שני עולם טעמים אחר.

אתה יכול להגיע לעולם הטעמים המעושנים גם בלי מעשנת אלא על גריל גז.

 

לא נראה לי שאתה מצליח להפריד בין המעשנת כצורת בישול ובין הטעם המעושן, אחרת אני מאוד אופתע אם אתה אוהב אווז אבל לא אוהב מעושן.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 שעות, m3x7r3m3 כתב:

כבד אווז וגם חזה אווז, הם טעמים "מעושנים" קלות יחסית באופן טבעי (יענו לא עישנו אותם אבל הטעם דומה).

 

דגים אתה אוכל? וסלמון בפרט?


וואלה, לא יודע מה מעושן קלות בחזה אווז..(אם כבר הטעם הטבעי נוטה לכיוון המתקתק יותר)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לטעם המעושן יש מתיקות, ע"ע היקורי למשל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוודאי, העץ משפיע מאוד מאוד על הטעם.

היקורי ייתן טעם מעושן בינוני-חזק וגם מתיקות בינונית.

עץ אגס ייתן טעם אחר, עץ דובדבן טעם אחר וכו'.

 

ראה למשל כאן

ציטוט

Hickory 

One of the most common wood chips for smoking, hickory imparts a sweet and smoky flavor to food. Some people compare the flavor it adds to bacon. Great for longer smoking times, hickory is robust and adds a strong flavor profile to meat. It pairs best with almost any protein and is great for cold-smoking cheese. We recommend mixing hickory in with other types of wood until you figure out how strong you want the hickory flavor. 

 

או כאן או כאן

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחזרה לנושא הקצביות יש בישפרו סנטר במודיעין חנות קנקון חנות לא כשרה . אכלנו שם  נברסקה שהיה לא פחות ממדהים במחיר יחסית שפוי , אנטריקות בקר ישראלי שהיה גם מאוד טעים . עוד נתח שאכלנו ממזמן והיה ממש טוב והם מוכרים ואגיו אוסטרלי . אומנם לא טעמתי לדעתי עלה סביב ה 350-400 שקל לקילו אבל הוא היה נראה מיליון דולר ממש כמו בפרסומות פשוט מושלם . מי שבאזור יכול לנסות יצא  לי לקנות שם בשר ולא יצא לי להתאכזב .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות, dani12 כתב:

בחזרה לנושא הקצביות יש בישפרו סנטר במודיעין חנות קנקון חנות לא כשרה . אכלנו שם  נברסקה שהיה לא פחות ממדהים במחיר יחסית שפוי , אנטריקות בקר ישראלי שהיה גם מאוד טעים . עוד נתח שאכלנו ממזמן והיה ממש טוב והם מוכרים ואגיו אוסטרלי . אומנם לא טעמתי לדעתי עלה סביב ה 350-400 שקל לקילו אבל הוא היה נראה מיליון דולר ממש כמו בפרסומות פשוט מושלם . מי שבאזור יכול לנסות יצא  לי לקנות שם בשר ולא יצא לי להתאכזב .

 

שמעתי המלצות על קנקון

לא ידעתי איפה זה

קניתי היום נתח מדהים אצל הבשרים של זלמן 

נראה מושלם

 

 

20200602_165755.jpg

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 31.5.2020 בשעה 00:48, Transporter כתב:

 

מגביהים אותו..מורידים אותו למטה רק כשרוצים לצרוב

אבל עזוב נו.. מי רוצה לארח אנשים ולהסריח מפחמים

מי בכלל רוצה להתעסק עם פחמים כשבאים אורחים

 

20200502_153934.jpg

 

 

התמונה הזו חתוכה.

איך הגביהו את הרשת ?

 

בברכה ירון

 

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

לא בעיה לאלתר.

אצל ההורים יש גריל פחמים בנוי בחצר. כשרוצים להגביה את הרשת שמים 4 אבני אקרשטיין בפינות ועל זה את הרשת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

מנסה להחיות את השרשור הנהדר הזה עם אנטריקוט מיושן במחבת, תראו איזה נוזלים!

 

 

IMG_20200608_205556.jpg

IMG_20200608_212956.jpg

  • אהבתי 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טיפ: את התפוחי אדמה אפשר לבשל קצת (עד שהם די רכים), למעוך קצת (50% כזה מהגובה המקורי), ואז לדחוף לתנור חם חם עם קצת שמן וכול מיני טיבולים ותבלינים שאתה אוהב, כדי ליצור מעטפת קריספית מגניבה גם על הבפנים.

 

  • אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
SlowRide כתב:
עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.
Pika007 כתב:
זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני לא פסיכולוג, אבל קראתי את כל הספרים של ג'ורדן פיטרסון חוץ מהאחרון שיצא.

  

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@SlowRide הקונטרסט הזה, בין הלוק האיכותי של הבשר לשולחן פינת אוכל הכי ghetto שראיתי בחיים שלי. פשוט מדהים. במקומך הייתי מדפיס את זה ותולה בגלריה. רק תקרא לזה "סדרי עדפויות" וזה עף באלפי דולרים. 

 

אגב, צילום אוכל עם טלפון, לפחות במצב אוטומטי, זה big no no. משום מה, יצרני טלפונים עד היום לא הצליחו לפענח איך לצלם/להציג את הצבע האדום, כך שכל צבע שקשור אליו (חום, וורוד, בורדו, <- לינקים לטבלאות RGB שמרכיבות את הגוונים השונים של הצבעים האלה), שהם בעצם כל הצבעים של הבשר, יוצאים על הגבול של בין מלאכותי לבין רדיואקטיבי.  

אם מתעקשים לא לצלם עם מצלמה רגילה (שלפעמים גם מתקשה לא להגזים עם הסטורציה של אדום), אז לפחות תשתמשו במצב "אוכל" שבטח יש היום בכל טלפון שמכבד את עצמו.

  • מצחיק 7
  • מעניין 2

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1165 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...