Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

לחובבי הואגיו שבקהל - עד לבית חנניה נסעתי בשביל בשר לחג


Transporter
שימו לב! השרשור הזה בן 1165 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני 19 דקות, falou כתב:

אני לא רוכש בשר ממקומות, יש לי את האנשים שאני רוכש מהם.

זה מבוסס על קשר אישי, לא חסדי המוכרן של היום.

אני קונה על בסיס מה שיש טוב בזמן שאני קונה.

 

 

"יש לי את האנשים שאני רוכש מהם"

אם אני הולך לקצב שבד"כ מביא בשר יפה, הוא לא "איש שאני רוכש ממנו"?

"קונה על בסיס מה שיש טוב בזמן שאני קונה"

אני יכול להבין מזה שאני הולך לקצביה, רואה בשר שנראה על הפנים וקונה אותו, כי אני לא סופר מקושר כמוך

 

שוב  אני חושב שאתה מתבלבל בבנאדם ומנסה לעשות רושם על הבנאדם הלא נכון

 

אתה יוצא כאן בהצהרות שיכולות להרשים רק את המשתמש הממוצע שהולך לקצב בסופר ואומר לו "תן לי סטייק טוב סומך עלייך"

אבל חובב בשר אמיתי יצחק לך בפנים

 

מספיק עם 

לפני 19 דקות, falou כתב:

 

ואני לא יודע מה אתה אומר שאתה יודע לעשות. כאמור, אין שום בעיה לעשות בשר היטב, רק מה שאתה צילמת, נראה בצבע בסדר, אבל יבש. זה קורה בתנור, אני ממליץ על קצת יותר זמן וסבלנות.

או אולי על קצב שפחות מסתכל על המזומנים שאתה זורק ויותר על לתת לך בשר איכותי.

 

נ.ב. מה שאתה רואה פה זה בלי מדחום ומדידים ומתקנים. גריל, פחמים, מנואלה. ניסיון. סה טו.

 

הרי כרוב מה שהעלתי כאן נעשה או בגריל גז, או בסו ויד, או בפחמים, או בכולם ביחד

נותן לבשר לנוח כמה דק אחרי שהורדתי אותו מצריבה והוא עסיסי ומלא נוזלים בדיוק כמו הבשר שלך

 

שוב אמרתי כבר

אתה מזכיר לי את השחיפים מהחדר כושר שחושבים שרק אם אוכלים קוטג אפשר לפתח מסה, כי זה חלבון אמיתי וחלבון שבא משייק הוא מזוייף

די, זה מביך  ובאמת מיותר לפוסט הזה

 

כנס לקבוצות של חובבי בשר, תספר להם שבשר שמכינים במעשנה \ סו ויד \ ריברס סיר בגריל גז הוא לא עסיסי

תן להם לצחוק ממך ותניח לנו

 

זה פוסט על קצביות שמוכרות בשר פרימיום, איפה ניתן להשיג וכו'

לא על "אני מכיר אנשים", "מוכרים לי את הטופ שבטופ, כי אני סופרסטאר"

מבטיח לך שאני מכיר לא פחות אנשים ממך שיתנו לי את הבשר הכי טוב שיש ואפילו לא יקחו כסף, בשביל לקבל ויאיפי בשורה ראשונה למופע נחשב

חלאס. תן למי שיכול לתרום כאן להגיב

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 348
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

דווקא קבוצת החובבי בשר הזאת מאוד נעימה למתחילים, ועוזרים לאנשים ומסבירים כמו שצריך. אף אחד לא צוחק על אף אחד.

 

לפני 5 דקות, Transporter כתב:

חלאס. תן למי שיכול לתרום כאן להגיב

לתרום למה?

על מה הדיון פה חוץ מטרנפורטר מלמד את כולם.

  • אהבתי 1
SlowRide כתב:
עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.
Pika007 כתב:
זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני לא פסיכולוג, אבל קראתי את כל הספרים של ג'ורדן פיטרסון חוץ מהאחרון שיצא.

  

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 דקות, David32 כתב:

דווקא קבוצת החובבי בשר הזאת מאוד נעימה למתחילים, ועוזרים לאנשים ומסבירים כמו שצריך. אף אחד לא צוחק על אף אחד.

 

לתרום למה?

על מה הדיון פה חוץ מטרנפורטר מלמד את כולם.

 

זהו שהוא לא תורם שום דבר חוץ מלהגיד שרק הוא מכיר דרך אחת ויחידה להכין בשר- גריל פחמים

בזמן שכמעט כל חובב בשר מחזיק בבית גריל גז ו\או סו ויד

תחפש ביוטיוב סרטונים של אנשים מכינים בשר בסו ויד, גריל גז, תנור ומצלמים איך הם לוחצים על הבשר ויוצא ממנו ים של נוזל

או אמירות מצחיקות כמו "אני לא קונה בשר אצל קצב, אני קונה בשר מאנשים"

לא, כי אני קונה בשר מחייזרים. פעם בשבוע יורדת פה חללית במתחם G משאירה לי מגש של סטייקים ואני הולך לקחת בשקט

 

שיפתח פוסט על "איך מכינים בשר כמו שצריך", לבריאות

 

המטרה של הפוסט הזה זה להמליץ על איטליז שמצאתי אצלו נתחי ואגיו יפים מאוד 

ואחרי שחקרתי עליו הבנתי שהוא מביא נתחים מדהימים על בסיס קבוע ולא פעם ב..

הרעיון שעוד אנשים ישתפו וימליצו על איטליז שמצאו בהם נתחים יפים או איטליזים שכדאי להתרחק מהם

 

אין עניין להתחיל לרשום דברים חסרי בסיס ולהתווכח עליהם כי זה מאבד את המטרה של הפוסט

 

המלצה על מקומות שמוכרים חומר גלם טוב  הרבה יותר חשובה מקבעון סביב שיטת צלייה אחת שכבר מזמן מצאו לה אלטרנטיבות

וכמובן שלא מתאימה למי שלא רוצה כל יומיים להדליק גחלים ולהתמלא בריח כשהוא מארח

והנה נתח שנרכש בבשרים של זלמן, ממש מתחת לאף שלי, אחרי כמה שבועות שלא יצא לי לבקר שם וחשבתי שאין משהו מיוחד נתקלתי בפרסום הזה

זאת בדיוק המטרה של הפוסט הזה,  לגלות מקומות שאנחנו לא מבקרים בהם ומחזיקים בשר טוב

 

בשביל לעצור את הקרקס הזה מצרף סרטון אחד ומקווה לעצור את הטענה המטופשת הזאת שרק גריל פחמים יודע להוציא בשר עסיסי

בסרטון הבחור הכין בשר בשיטה שנקראת סו ויד (בישול בתוך מים חמים) ואז על מחבת

הכי רחוק שיש מגריל פחמים

והנה הרגע שהוא חותך את הבשר ונחש מה ? עסיסי ומלא במיץ

אז בוא נסכם שכל אחד יכין את הבשר בדרך שלו  ויפסיק לטעות ולהטעות אנשים

המטרה של הפוסט הזה היא חיפוש אחרי חומרי גלם סופר טובים

ולא דיון חסר משמעות סביב קבעון 

 

 

 

 

הנתח שנרכש אצל זלמן

שיוש מדהים

 

101791782_10220459441050349_3446749244025733120_o.jpg

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק אומר משהו ובורח מכאן. 

 

יש לאיתן בשרים טובים מאוד. כן, הוא יחסית יקר יותר מקצביה ממוצעת. 

הרבה בעלי עסקים עובדים איתו ולא לחינם. 

 

זהו, אפשר להמשיך בפחמים / גז. 

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, Michael_N כתב:

זהו, אפשר להמשיך בפחמים / גז. 

 

לא, בוא נחזור לדבר על מקומות טובים לקנות בשר טוב

זאת הכותרת של הפוסט

אחלה איתן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 שעה, falou כתב:

ככה נראה בשר, לוחצים, יוצא מיץ.

 

-Y8z8oq5Y1R9tBXtdZYoo7PotCFYhZxLRYp3Mi2E2_WBdJ0keNyHz-Ox2IqZFELaHD6XKOMqWtvFeU1sGOIh-XMPz6yHmP49sAPPtuRSy_iJ7OHB_f-Tr6J-JVdjQuDuFreS8cNZG_hmvAGBFggYonqa6ub_RFSZ4-wLywrit4y9qQ73bC1mlRAIycHHH-Xez5J_27vBCYKI1kRTdJGtraxOiFMjOGBlzmZwckTfD2I6r76cU-MjA4pqVvWfjt9tjbwMFAqXE8SVcJjCQ6Duhsuisdf2jXsSv5piesHRHumsoEiA2Jy4oHu_0uCK8C6tM2Q5Anfy-0S0G2SMFLm4DdHFh7XNX-4hKsj48Dwpkq_jW7px9C7GTqtgvafOvUKTDyzQWR-NipNIqRHki1hIi_O3kg2tJQ9R-rixUurx9-jXt90mDQHknkB-fW4pzCrzDtXPIs_6e7A7fj2tXupoF3EmyAI8dDWBZpjhikPrhH_WnzBKi7hLyOUo4q68MSTJDxhaO_u9kQliSqnoyHzncPXS0FVJ6dhkXg2FCYipebAXWGFE8da76hs9YjSR0kzH4bQ4B46tKki-RR9Cj3oqqliuRovUs2ZDF5QfBZtUaK4Glts0W8rK5g-seMf5jtw3lvpjHVnA1U7R1pbgvZcwvbAZJn-B5piGDEfBCis-OP-odpMWFbDepXD7MGmuMf0=s911-no?authuser=0

 

TmM0WwRIAPvzIRuhOQAayEsKEi8JNwvGF_3tPgqPWhAP4NU4X7os-0R1CYAbsVmnSugECD_0Ixl_NTrxasxNzdHwoHVavCeMWOqbNfT4b5gUpmG3B78obz5KGbXUS3dk-L4e1MGgJ1eEONtBbCByUhxG8JfU_8x9ualdPdGOPjNr8zbiatONyYX6AfrwzLBCemb33tVqhxodBQiAbeBCb-aIb2-7cX-5S8AS7swHlMelRpUSdBLmBZkY9nvfhMd2Qd9HcQ-bX4bcsZmPVlliAFykQDr6y3xNwWLowbABp2_IxSSHLP1i5xco63ge5MOZq-_gXXsnwJLb_GNFXLHbbZQ61IleqnscAfieHWCQpgXSze30Up-KV-FrGCVBgbDKbqLuSZiRePiCixIio_oaodst9fzldn14HOXlAc1ReQHWrPlvTe7tM5Y5zPiTisCgcmRkvHqgo9NpLS_LDpikSW-5rplszaKzUQ0hNCsgT-JZVcUnAwiOusDrYd7XTDQhm0JoaWzfEWcUqHamehTb8KgDr_rsZ3XZiL_JtxxvcGR2Ds9ji8HVGpaORKSI3NkeGuxUwUdnku2-1oNx37fmW1O8m_3MRE6zAPYWfHGDA1Qup8V3gPfpSjgA6a-PWi504vBSwN-Tj1TyChzdNzqZdu87inBJKYDSr47UOZjWYx6qvVWoYS63f943oCkb1lw=s911-no?authuser=0

כאילו מה ? אני צריך להוסיף תמונה של בשר עשוי טוב ?

 

לא רואים את התמונות שלך בכרום.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • אחראי פורום
לפני 5 שעות, Transporter כתב:

בזמן שכמעט כל חובב בשר מחזיק בבית גריל גז ו\או סו ויד

חובבי הבשר שאני מכיר ועובדים ככה, מספיק כנים להודות שזה נטו מטעמי נוחות ושהיו עובדים עם פחמים אם זה היה קל יותר.

גם לי היה גריל גז. כן, זול וטיפש אבל הבנתי מהר שהיה חסר לי טולרנס. גם הבנתי שרוב השימוש בו מסתכם בקליית חציל כי הוא ביאס לי את הבשר לאללה וגם אין שום סצנה שאני עושה בשר יותר מפעם בשבועיים ובסופ"ש, למי יש זמן לזה.

אז העפתי אותו לקיבינמט והבאתי גריל פחמים מחבר שעשה את הכיוון ההפוך.

וריחות שידבקו לספה? די, נו. אני מזמין חברים בכיף, שיסריחו איתי, זה חלק מהקטע.

בדיוק בונה מנגל, אשתף כשיסתיים.

  • אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאני רוצה בשר בלי להסריח קופץ שניה ״ליגאל קבב״ לוקח פיתה קבב/פרגית מגריל גחלים אמיתי עם עגבניה ופלפל חריף מהגריל, מוסיף קצת טחינה וזה עולה רק 20 שקל.

 

רק אל תגיד לו סיזלזון למה הבנאדם ילך ויצוד לך איזה סיזלזון ויקבב אותו רק בשבילך.

גם אל תגיד לו שהוצאת 900 שקל על סטייק או 13k על גריל, שלא יעלה לי מחירים. הבנאדם חי עדיין בשנת 2000, פיתה ב20, שלא ידע לאן הגענו.

 

לגבי הגריל שהיה לך בצפון, אין עליו באמת. יחס עלות תועלת בין הגבוהים. מה שראיתי שיוצא מגריל פח קטן ומסכן ב20 שקל בתנאים לא תנאים אף סיזלזון לא יוציא.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם מודעים לכך ש"טעמי פחם" שאתם סוגדים להם אלה רעלים שנפלטים מפחם בוער ונספגים בתוך האוכל וגם בדרכי הנשימה שלכם? אתם בעצם מפרקים חפיסת סיגריות ועל הדרך גם נותנים לילדים לעשן. 

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מודע לזה שצליית בשר זה מה שהקפיץ את האבולוציה של המין שלנו, בשל הזמינות של חלבונים מין החי לזמן ארוך יותר, וללא זיהומים?

 

אבל כן, בגלל זה לא עושים על האש ארבע פעמים בשבוע.

 

לפני 5 שעות, מרק10 כתב:

כאילו מה ? אני צריך להוסיף תמונה של בשר עשוי טוב ?

 

לא רואים את התמונות שלך בכרום.

 

אני אבדוק יותר מאוחר ואעדכן. תודה.

לפני 6 שעות, Transporter כתב:

 

זהו שהוא לא תורם שום דבר חוץ מלהגיד שרק הוא מכיר דרך אחת ויחידה להכין בשר- גריל פחמים

 

 

אתה מתחיל להזות.

לא אמרתי שיש דרך אחת, אמרתי שאם לא עושים פחמים, אפשר לעשות בתנור, עם צריבה במחבת. היתרון בגריל גז (שגם בו אני משתמש) זו קלות תפעול. אבל אי אפשר להשוות את הטעם, ככה שאם אתה מגדיר את עצמך חובב, זה לא זה.

אפשר להוציא ככה בשר לא פחות עסיסי, פשוט בתמונות שלך הבשר נראה מיובש. אולי זה בגלל שמלכתחילה פרסת את כולו וקיררת אותו, בשביל התמונות לנשיונל ג'אוגרפיק או קבוצת שופוני כלשהי. אני לא הייתי מקלקל את הארוחה בשביל התמונה (ראה את התמונה מהדסון לשם המחשה), אבל כל אחד וסדרי העדיפויות שלו.

 

לגבי ממי לקנות, אם אתה תלך לקצב שלי, לא תקבל את מה שאני מקבל, אז זה בכלל לא משנה אם אני אשלח אותך למקום כזה או אחר. סביר שאתה בכלל לא עושה את אותם נתחים. הרי מסעדות מקבלות את הבשר מאותם ספקים שגם מספקים לסופרמרקט, לדוגמא, הם פשוט לא מקבלים את אותו הדבר.

 

וכן, שמכינים בשר ל-30 עד 40 איש, אז לא יושבים עם האורחים. אם רוצה לשבת עם האורחים, מביאים מישהו שיעשה את בשר.

 

לגבי גריל פחמים זול, עובד מצויין לדברים שצריכים צליה מהירה. לנתחים צריך חום הרבה יותר נמוך, שלא בא רק מלמטה. כמו שכבר אמרתי, זה לא מסובך לעשות בשר נכון, זה אפילו קל. אבל לסטייקים, קבב, פרגיות ושות', עובד יופי.

 

נ.ב. בשר מלא שומן זה לא כזה טעים. אני אוהב המבורגר מואגיו. הרבה פחות כשזה סטייק. בהתחשב בעלות, התמורה שלילית. אבל זה אולי עניין של הטעם שלי, כי אני לוקח נתח קצבים על פני אנטריקוט כל יום

 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

אם היה לי בית פרטי על מגרש 3 דונם שגובל בוואדי הייתי בונה גריל פחמים יפה מלבנים אדומות בקצה החצר ומתפעל אותו כל שבת בצהרים בלי להפריע לאף אחד.

אבל בגלל שאני גר בדירה ואפילו הריח והעשן של אנטריקוט על מחבת פסים מחרפן את אישתי (בקטע לא טוב) אני נאלץ להסתפק בזה וכשממש מתחשק בשר עשוי במקצועיות הולכים פעם בשנה למקום כמו NG. האמת, גם על מחבת פסים וטיפה חמאה מלוחה אני מאד נהנה מהבשר. 

 

 

IMG_20191225_125352.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

אם היה לי בית פרטי על מגרש 3 דונם שגובל בוואדי הייתי בונה גריל פחמים יפה מלבנים אדומות בקצה החצר ומתפעל אותו כל שבת בצהרים בלי להפריע לאף אחד.

אבל בגלל שאני גר בדירה ואפילו הריח והעשן של אנטריקוט על מחבת פסים מחרפן את אישתי (בקטע לא טוב) אני נאלץ להסתפק בזה וכשממש מתחשק בשר עשוי במקצועיות הולכים פעם בשנה למקום כמו NG. האמת, גם על מחבת פסים וטיפה חמאה מלוחה אני מאד נהנה מהבשר. 

 

 

IMG_20191225_125352.jpg

 

שאלת תם - הצריבה של הפסים האלה מלבד היופי של המנה והנראות, עושים משהו לטעם?

לפני 16 שעות, Transporter כתב:

 

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון
לפני 1 דקה, Bob Ross כתב:

 

שאלת תם - הצריבה של הפסים האלה מלבד היופי של המנה והנראות, עושים משהו לטעם?

לא. זה סתם בשביל הכיף כי משעמם לעמוד ולהסתכל על זה נצלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

לא. זה סתם בשביל הכיף כי משעמם לעמוד ולהסתכל על זה נצלה.

 

אבל באמת שאלתי ברצינות .. תמונה יפה אגב.

עריכה אחרונה על ידי Bob Ross
  • אהבתי 1
לפני 16 שעות, Transporter כתב:

 

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1165 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...