Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

לחובבי הואגיו שבקהל - עד לבית חנניה נסעתי בשביל בשר לחג


Transporter
שימו לב! השרשור הזה בן 1130 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 348
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

חברים, נראה לי מיותר להשוות כל הזמן את הבשר כאן לחול

אנחנו גרים בישראל ומי שאוכל בשר פעם פעמיים שלוש בשבוע לא יסע ליפן כל פעם שהוא רעב

 

 

לפני 3 שעות, asa160 כתב:

שני הסנט שלי: יש בישראל לא מעט בשר איכותי משוייש טוב ומיושן. אני קונה הרבה: בריסקט, אסאדו, פלאט איירון, אנטריקוט,סינטה, פיקניה, פלאדה צוואר. לעישון, מינגול,וצלי. המאפיין שאני מוצא הוא חוסר אחידות. גם אצל קצביות נחשבות מקבלים כל פעם רמה אחרת של שיוש וישון. הפרקטיקה שאני פיתחתי היא שקנית בשר לוקחת זמן, לוקח בחשבון שלפעמים עוברים 3 מקומות עד מציאת נתח מתאים או משנים תוכניות תוך כדי ריצה: ממנגל למעשנה בדרך כלל. השיטה הזאת מוצאים נתחים במחיר סביר. וכן, כשמוצאים נתח טוב קונים יותר ומקפיאים. הטרייד הוא תהליך רכישה ארוך יותר.
מצטרף תמונה מלפני שבועיים של נתח 5 מדבאח שנרכש ב50 והיה כל כך מוצלח שהגעתי ממנו מינוטים וסטייק רגיל עם איכות של סינטה. איתן מאופיין במחירים גבוהים מאוד אבל גם ברמה יותר גבוהה ואחידה מהשאר כך שבהחלט הגיוני שלקוח עם כיס עמוק יבצע אצלו רכישה של בשר לאירוח של שבת ל20 איש ב3000 שח...

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
 

 

קודם כל נתח יפה

יש כאלה גם באבו חלווה, מדי פעם גם בבשרים של זלמן

אבל אין לו את המראה הסופר משויש שמצאתי אצל איתן.

 

לגבי הפרות- כמו שכתבתי למעלה  לא כל הפרות אותו דבר. בכל אחד מהאיטילזים שאני קונה נופלים מדי פעם נתחים ממש ממש יפים, ולפעמים נתחים סבבה

 

 

kobe-beef-1024x683.jpg

לפני 34 דקות, sperial כתב:

רקע - לא שבועות היום? חג הקוטג'?

 

@Transporter ,בלי צילום של הארוחה עם הנוף מהמרפסת זה לא קרה.

 

הייתי מספיק כנה לציין שהבשר נראה מדהים אבל לא טעמתי כדי להגיד שהוא באמת טעים

כשנטעם נוכל לדייק

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיהיה לבריאות ובתיאבון.

באופן אישי, עם 900 שקל אני קונה 3.5 בקבוקי ויסקי, שותה חצי בקבוק ומתעלף על הספה עם חיוך מאוזן לאוזן...

 

אבל ברצינות - הועלתה פה בעיה ממש קשה, וזה לגמרי נכון: אין עקביות. ממש קשה למצוא מקום טוב באופן עקבי. הבשר של דבאח, למשל, מגיע לכל מקום בארץ, יש מכל מגוון צבעי הקשת מבחינת איכות, כולל טובה מאוד, אבל לעולם אין לדעת על איזה נתח תיפול היום.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 שעות, hans כתב:

שיהיה לבריאות ובתיאבון.

באופן אישי, עם 900 שקל אני קונה 3.5 בקבוקי ויסקי, שותה חצי בקבוק ומתעלף על הספה עם חיוך מאוזן לאוזן...

 

אבל ברצינות - הועלתה פה בעיה ממש קשה, וזה לגמרי נכון: אין עקביות. ממש קשה למצוא מקום טוב באופן עקבי. הבשר של דבאח, למשל, מגיע לכל מקום בארץ, יש מכל מגוון צבעי הקשת מבחינת איכות, כולל טובה מאוד, אבל לעולם אין לדעת על איזה נתח תיפול היום.

 

יש בשר לא רע בכלל באטליז של מו ומו ברחובות

לפני 16 שעות, Transporter כתב:

 

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Bob Ross כתב:

 

יש בשר לא רע בכלל באטליז של מו ומו ברחובות

 

אכלתי שם פעם אחת ב"מסעדה" ב 2014 או 2015

סטייק שלא מבייש סוליה של נעל צבאית

פשוט בדיחה לא מצחיקה המקום הזה

אין לי מושג מי לעזאזל יושב שם, אבל סטייקים הם לא יודעים לעשות

וגם אם הנתח טוב, דאגו להשמיד אותו

לפני 3 שעות, hans כתב:

שיהיה לבריאות ובתיאבון.

באופן אישי, עם 900 שקל אני קונה 3.5 בקבוקי ויסקי, שותה חצי בקבוק ומתעלף על הספה עם חיוך מאוזן לאוזן...

 

אבל ברצינות - הועלתה פה בעיה ממש קשה, וזה לגמרי נכון: אין עקביות. ממש קשה למצוא מקום טוב באופן עקבי. הבשר של דבאח, למשל, מגיע לכל מקום בארץ, יש מכל מגוון צבעי הקשת מבחינת איכות, כולל טובה מאוד, אבל לעולם אין לדעת על איזה נתח תיפול היום.

 

בסדר כמו שבני אדם שונים ככה גם הפרות

לא יודע איך איתן הזה מצליח למצוא כל כך הרבה פרות שנראות מליון דולר

בגלל זה הוא רוצה 900 שקל ואתה מקבל מוצר טוב

ולא 200 שקל יום עסל יום בסל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 27.5.2020 בשעה 17:52, Transporter כתב:

האיטליז של איתן

אנטריקוט \ סינטה \ פיקניה

שנראים כמו בשר שאלוהים נגע בו

900 שח לקילו

 

מחר נדע מה הם שווים

WhatsApp Image 2020-05-27 at 17.37.36.jpeg

 

פתחת שרשור שלם, כבר 4 עמודים ועדיין אין תמונה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נכנס לדיון על הוויכוחים שבו, אבל הנתח נראה כמו הבשר שמוכר אבו-עלי בכניסה לאריאל. בשר שהם מקבלים כתרומה הומניטרית ומוכרים אותו לישראלים.

 

בקיצור, הנתח לא נראה טוב בכלל, בלי קשר למחיר... 

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • מצחיק 2
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Giant_TA כתב:

לא נכנס לדיון על הוויכוחים שבו, אבל הנתח נראה כמו הבשר שמוכר אבו-עלי בכניסה לאריאל. בשר שהם מקבלים כתרומה הומניטרית ומוכרים אותו לישראלים.

 

בקיצור, הנתח לא נראה טוב בכלל, בלי קשר למחיר... 

 

בתור אחד שנשמע בעל נסיון עשיר בבשר

בוא תסביר לנו למה הוא לא נראה טוב שאנשים פשוטים כמונו נוכל ללמוד ?

תציל אותי לפני שאני שם אותו על האש ומלכלך את הנפוליאון 625 שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, ChemGuy85 כתב:

 

אבל כתבו על זה וואגיו והדביקו תג מחיר של 900 שקל לק"ג. 

 

הבן אדם קונה רק בשביל להגיד שהוא קנה משהו יקר התנהגות קלאסית של נובוריש עם תסביך נפוליאון. 

 

תתפלא

יש אנשים שמוכנים לשלם כל מחיר על בשר סופר משויש כי הם יודעים שזה מתבטא ברכות ובטעם 

ויש אנשים שטעים להם לאכול סטיק עין מעובד  של טיבון ויל ולשרוף אותו

 

אני אשמח ללמוד מהבחור שהגיב כאן איך נראה בשר טוב שהוא קונה, תמיד טוב ללמוד מאנשים שבאמת מבינים בבשר ונשמע שהוא כזה

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניתוח שלי: ישון בינוני ( אמור לתת תוצאה נחמדה) השיוש נחמד לא משהו לפנתאון וגם לא דומה לשיוש האופייני לוואגיו.
מעניין איך יצא לך. מקווה שיהיה סופר מעולה וחד פעמי. דרך אגב להעלות נתח כזה על גריל חדש לא רעיון מוצלח. בניסוי רצוי לשחק כל פעם עם משתנה אחד...

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 47 דקות, Blaz00r כתב:


 


רלוונטי רק לבשר?

 

לא באמת התייחסתי לשטות שהוא כתב

לפני 1 דקה, asa160 כתב:

ניתוח שלי: ישון בינוני ( אמור לתת תוצאה נחמדה) השיוש נחמד לא משהו לפנתאון וגם לא דומה לשיוש האופייני לוואגיו.
מעניין איך יצא לך. מקווה שיהיה סופר מעולה וחד פעמי. דרך אגב להעלות נתח כזה על גריל חדש לא רעיון מוצלח. בניסוי רצוי לשחק כל פעם עם משתנה אחד...

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
 

 

כמו שכבר נכתב למעלה

איתן מחזיק בשרים מטורפים

הייתי בדרך לעבודה ולא היה לי זמן לחכות שיהיה קצת יותר רגוע לצלם

אבל אפשר לראות אצלו באינסטגרם 

זה אמיתי וזה בדיוק מה שיש אצלו

 

 

ואל תדאג לגבי הגריל

כבר חנכתי אותו

וכמובן את הסיזלזון המטורף

 

20200521_213927.jpg

20200521_213657.jpg

20200521_212337.jpg

  • אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • אחראי פורום

לצפונים, מקום חדש שנפתח בכפר ראמה, מיט סטיישן. הבנאדם קפדן ומבין מה הוא עושה.

קרוב לחומוס אבו ראמי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1130 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...