Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם, הרי אפשר להגיב גם בלי, וממש לא בא לנו להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

Transporter

לחובבי הואגיו שבקהל - עד לבית חנניה נסעתי בשביל בשר לחג

Recommended Posts

נראה כמו BMS 3 לכל היותר, ועוד עבר מוות סופי במלח ("כשר"...)
250 דולר/קילו לזה? אוותר, תודה. מוכרים פה יותר את המילה "וואגיו"  מאשר את הבשר עצמו.
 
-זה ללא ספק יהיה טעים. אבל "נגע בזה אלוהים"? לא, וזה פשוט לא שווה את המחיר. ואת זה אני אומר בתור מי שדווקא מעדיף רמות שיוש לא מטורפות.
אם כתוב כשר, זה בהכרח אומר שהבשר מוכשר? זה לא מעיד רק על שחיטה כשרה?

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk


"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 4 שעות, Transporter כתב:

האיטליז של איתן

אנטריקוט \ סינטה \ פיקניה

שנראים כמו בשר שאלוהים נגע בו

900 שח לקילו

 

מחר נדע מה הם שווים

WhatsApp Image 2020-05-27 at 17.37.36.jpeg

 

 

שאלה למבינים, למה הצבע בצד שמאל-מרכז הוא חום ובצד ימין הוא אדום?


לפני 16 שעות, Transporter כתב:

 

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 2 שעות, Pika007 כתב:

וואגיו באופן כללי יכול להגיע גם למחירים של פי 10 מזה במקרים מסוימים, אבל החתיכה שבתמונה אמורה לעלות בערך 50-60% ממה שפורסם פה. המחיר די הזוי.

 

המחיר לא הזוי בכלל ויש לו נתחים מ ט ו ר פ י ם

לא היה לי זמן להשאר, אני לא מהאיזור אבל הבטחתי שאני בא שוב שבוע הבא ונצלם נתחים מושלמים

נתחים שאני אישית ראיתי רק בתמונות מחו"ל

 

הדבר היחיד שביאס אותי שכל הנתחים מסוג ואגיו עולים אותו מחיר

אסאדו עולה כמו אנטריקוט

זה מבאס אבל אם הבשר מושלם אז נזרום איתו

לפני 2 שעות, Blaz00r כתב:

טוב, אתה יודע איך מתמחרים נתח כזה, 50% בשר 50% שופוני. ב50% לא היה משתלם לו למכור.

 

כרגיל אתה מגיב על דברים שאין לך מושג בהם

איתן הזה מחזיק נתחים שאני אישית ראיתי במקומות בודדים בארץ וגם זה פעם באף פעם

אפשר לראות כאן איזה בשרים מפחידים הוא מביא

כל הכבוד לו

 

 

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

כרגיל? אנחנו מכירים?

לעומת זאת, אתה (כרגיל) מפספס לגמרי את כוונת המשורר (אולי עדיף ככה).

 

אין לי מושג מי זה האיתן הזה אבל כל הכבוד לו, מאחל שפע פרנסה לו ולכל הלקוחות שלו (במיוחד לך, לא בציניות). יצא לי לטעום פעם אחת בחיי קובה ביף, טעים, מסתפק גם ב"סתם" אנטריקוט, בחיים לא אשלם סכום שמתקרב אפילו למה שציינת, בטח שלא אלך ואנפנף בזה לזרים גמורים באינטרנט, מקסימום אשתף את זה בקבוצת וואטסאפ של החברים (שאני לא צריך להוכיח להם כלום).

 

וחוץ מזה, אפשר להבין מהי מטרת השרשור הזה מעבר ל"תראו קניתי בשר ב900 שקל לקילו"? כי הרבה אינפורמציה מעבר אין פה.

  • תודה 1
  • עצה טובה! 1

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 18 דקות, Transporter כתב:

 

המחיר לא הזוי בכלל ויש לו נתחים מ ט ו ר פ י ם

לא היה לי זמן להשאר, אני לא מהאיזור אבל הבטחתי שאני בא שוב שבוע הבא ונצלם נתחים מושלמים

נתחים שאני אישית ראיתי רק בתמונות מחו"ל

 

המחיר בהחלט הזוי, כי הוא לא תואם לרמה של מה שמצולם. כמו שכתבתי- דרגה נמוכה יחסית, המחיר של זה אמור להיות חצי או 60% ממה ששילמת שם.

זה לא ש "נפלת על נתח פחות משויש", וואגיו קונים לפי דירוג, והמחירים שונים לכל דרגה. אתה לא קונה כללי ו "וואלה נקווה שיצא אחד טוב". יש רגולציה די מטורפת לדברים האלו, אפילו לוואגיו מאוסטרליה. המחיר ששילמת הוא מה שעולה הטופ של הטופ של A3, ביום טוב תוכל לקבל במחיר הזה A4. הנתח הזה הוא A2 ואם יש משהו שאנחנו מ-מ-ש מפספסים בתמונה, אולי חוצה לדרגות הנמוכות של A3. וזה בנדיבות.

 

אז כן, מחיר פי 2 ממה שהדבר הזה עולה בפועל, הוא לכל הדעות, מחיר הזוי.

 

  • מעניין 1
  • עצה טובה! 3

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 1 דקה, Pika007 כתב:

 

המחיר בהחלט הזוי, כי הוא לא תואם לרמה של מה שמצולם. כמו שכתבתי- דרגה נמוכה יחסית, המחיר של זה אמור להיות חצי או 60% ממה ששילמת שם.

זה לא ש "נפלת על נתח פחות משויש", וואגיו קונים לפי דירוג, והמחירים שונים לכל דרגה. אתה לא קונה כללי ו "וואלה נקווה שיצא אחד טוב". יש רגולציה די מטורפת לדברים האלו, אפילו לוואגיו מאוסטרליה. המחיר ששילמת הוא מה שעולה הטופ של הטופ של A3, ביום טוב תוכל לקבל במחיר הזה A4. הנתח הזה הוא A2 ואם יש משהו שאנחנו מ-מ-ש מפספסים בתמונה, אולי חוצה לדרגות הנמוכות של A3. וזה בנדיבות.

 

אז כן, מחיר פי 2 ממה שהדבר הזה עולה בפועל, הוא לכל הדעות, מחיר הזוי.

 

 

איפה קנית בארץ נתח כזה במחיר יותר זול ?

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 13 דקות, Blaz00r כתב:

וחוץ מזה, אפשר להבין מהי מטרת השרשור הזה מעבר ל"תראו קניתי בשר ב900 שקל לקילו"? כי הרבה אינפורמציה מעבר אין פה.

 

אתה מקבל פה שיעור חינם בשיווק ומיתוג ברשת, הדר אשוח סטייל. לוותיקי הפורום זה עשוי להזכיר קצת את ימי דוניה רוסה וה-500 אבארט. מדי פעם צצים פה פולחני מותג כאלה, ולאנשים ממש לוחץ להסביר לכולם שזה לגמרי היה שווה את הכסף/מאמץ שהושקע ברכישת המוצר. הרי מה הטעם בטיול טוב אם לא עשית סלפי, או בארוחה טובה אם לא דאגת לעדכן את הקהל בקיומה?

 

איחולי בריאות ופרנסה בשפע לכולם, אבל במחירים כאלה באמת הייתי מצפה שהסטייק הזה יזמין אותי לסרט ואז יעשה לי נעים בגב לפני שאתחיל לאכול אותו.

 

  • מצחיק 1
  • מעניין 1
  • עצה טובה! 1

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 2 דקות, Derish כתב:

 

אתה מקבל פה שיעור חינם בשיווק ומיתוג ברשת, הדר אשוח סטייל. לוותיקי הפורום זה עשוי להזכיר קצת את ימי דוניה רוסה וה-500 אבארט. מדי פעם צצים פה פולחני מותג כאלה, ולאנשים ממש לוחץ להסביר לכולם שזה לגמרי היה שווה את הכסף/מאמץ שהושקע ברכישת המוצר. הרי מה הטעם בטיול טוב אם לא עשית סלפי, או בארוחה טובה אם לא דאגת לעדכן את הקהל בקיומה?

 

איחולי בריאות ופרנסה בשפע לכולם, אבל במחירים כאלה באמת הייתי מצפה שהסטייק הזה יזמין אותי לסרט ואז יעשה לי נעים בגב לפני שאתחיל לאכול אותו.

 

 

עניין של טעם

יש אנשים שמשלמים מאות דולרים על קאווה. לי קאווה עושה להקיא

לפני 3 שעות, halperin96 כתב:

טעים רצח!

 

@Transporter מה עם איזו הזמנה חברית לקולגות משרשור הקורונה?

 

האמת בדיוק התחדשתי בנפוליאון 625 זאת הזדמנות

נראה מה הבשר הזה שווה לפני שאני מפרגן כל כך

פעם ראשונה שאני קונה אצלו

 

על פניו ולפי הנתחים- נראה ממש טוב

אבל גם רמי לוי מוכר בשר שנראה משויש  וטוב...

 

על איתן בכל מקרה קבלתי המון המלצות

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

רוצים לדעת אם הנתח באמת אמיתי ואכן זה וואגיו?
תדרשו לראות תעודות שושלת יוחסים, ספקים שהביאו את זה לארץ (חשוב!) ופגי תוקף. אם אין וכאן מתחילים הגמגומים תעשו אחד ועוד אחד.

רוצים לטעום בשר וואגיו או קובה ביף אמיתי? טוסו ליפן(בתקווה שזה יהיה אפשרי בשנים הקרובות), תיהנו מהטיול, תראו עולם ועל הדרך גם תטעמו מהו בשר שרק מעטים זוכים לטעום אותו

 

עריכה אחרונה על ידי avnercohen

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 2 דקות, avnercohen כתב:

רוצים לדעת אם הנתח באמת אמיתי ואכן זה וואגיו?
תדרשו לראות תעודות שושלת יוחסים, ספקים שהביאו את זה לארץ (חשוב!) ופגי תוקף. אם אין וכאן מתחילים הגמגומים תעשו אחד ועוד אחד.

רוצים לטעום בשר וואגיו או קובה ביף אמיתי? טוסו ליפן(בתקווה שזה יהיה אפשרי בשנים הקרובות), תיהנו מהטיול, תראו עולם ועל הדרך גם תטעמו מהו בשר שרק מעטים זוכים לטעום אותו

 

 

ליפן כנראה לא נטוס בקרוב

ורוב הסיכויים שהבשר שם יותר טעים מכאן

אבל לפי איך שהנתחים נראים (תכנס אליו לאינסטגרם תראה דברים שלא יצא לי לצלם)

הם בהרבה יותר טעימים ממה שקונים אצל קצב פרימיום

אני בכל אופן לא ראיתי אנטריקוט פרימיום רגיל (לא ואגיו) שנראה ככה בארץ

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 42 דקות, Transporter כתב:

 

איפה קנית בארץ נתח כזה במחיר יותר זול ?

 

אחד בלי התיוג "וואגיו", אבל שהגיע עם שיוש די דומה, בחוות צוק (אנטרקוט פריים ריב, 180 ש"ח/קילו)

הטעם היה נהדר בדיוק כמו המראה.

 

וואגיו לא קניתי בארץ במחיר זול יותר, כי לא מעניין אותי לאכול "וואגיו" בארץ, והשרשור מדגים למה.

נניח לרגע שאין בשום מקום אחר בארץ וואגיו, והנתח שלך מגיע ברמה קצת יותר גבוהה מכל דבר שאפשרי למצוא בארץ.

מילת המפתח היא "קצת". יש פה אחלה נתח, אין פה סנסציה. אז מה אם כביכול לא ניתן להשיג בשום מקום אחר בדיוק את אותו הדבר? זו לא הצדקה אוטומטית למחיר.

ולכן שזו האופציה, לא אקנה וואגיו מסורס בארץ (דירוג נמוך, כשר כלומר הוטבע למוות במלח), ואת הוואגיו שלי אוכל בנסיעות, ברמה גבוהה בהרבה, טרי יותר, ובמחיר נמוך יותר.

עד אז, אסתפק בבשר הבאמת אחלה שיש לארצנו הקטנטונת להציע, או ביבוא ברמה מכובדת מאוד שיש לכאן משלל מדינות- ברבע מהמחיר (או פחות!)

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • עצה טובה! 2

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 2 דקות, Pika007 כתב:

 

אחד בלי התיוג "וואגיו", אבל שהגיע עם שיוש די דומה, בחוות צוק (אנטרקוט פריים ריב, 180 ש"ח/קילו)

 

וואגיו לא קניתי בארץ במחיר זול יותר, כי לא מעניין אותי לאכול "וואגיו" בארץ, והשרשור מדגים למה.

נניח לרגע שאין בשום מקום אחר בארץ וואגיו, והנתח שלך מגיע ברמה קצת יותר גבוהה מכל דבר שאפשרי למצוא בארץ.

מילת המפתח היא "קצת". יש פה אחלה נתח, אין פה סנסציה. אז מה אם כביכול לא ניתן להשיג בשום מקום אחר בדיוק את אותו הדבר? זו לא הצדקה אוטומטית למחיר.

ולכן שזו האופציה, לא אקנה וואגיו מסורס בארץ (דירוג נמוך, כשר כלומר הוטבע למוות במלח), ואת הוואגיו שלי אוכל בנסיעות, ברמה גבוהה בהרבה, טרי יותר, ובמחיר נמוך יותר.

עד אז, אסתפק בבשר הבאמת אחלה שיש לארצנו הקטנטונת להציע, או ביבוא ברמה מכובדת מאוד שיש לכאן משלל מדינות- ברבע מהמחיר (או פחות!)

 

אני קונה בחוות צוק

אנשים מאוד נחמדים אבל התבאסתי על הבשר שלהם

נתנו לי נשנושי אסאדו בעובי ציפורן שפשוט אי אפשר היה להנות מהם

האנטריקוט הישראלי שלהם סבבה, דומה לזה שאני קונה אצל זלמן

האנטריקוט שאני קונה באבו חלווה הרבה יותר טעים לי

אגב קניתי שבוע שעבר אנטריקוט אצל איאד בכפר קאסם, 300 שח לקילו, זה לדוגמא לא שווה את הכסף

 

כבר כתבתי למעלה שיש לאיתן נתחים הרבה יותר מטורפים ולא יצא לי לצלם

שבוע הבא מקווה להיות שם שוב עם יותר זמן ולצלם הרבה דברים

 

אני ליפן לא הולך להגיע בקרוב

וכרגע לפני שטעמתי הבשר כנתח נראה הרבה יותר טוב מכל נתח פרימיום אחר שראיתי בארץ

עריכה אחרונה על ידי Transporter

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

תראה, שיבושם לך וכו', אבל אל תנסה לשכנע אנשים ש 900 שקל לקילו זה הגיוני עבור הדבר הזה. אתה קונה כי בא לך, וזה בסדר. המחיר? מנופח, הזוי, מטורף.

  • עצה טובה! 2

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

הנה אנטריקוט של 300 שח לקילו מכפר קאסם

פה אני אשם. הייתי עסוק בטלפון ולא שמתי לב שמתמחרים לי אותו במחיר כזה הזוי

לקחתי את ההזמנה נתתי לו את הכרטיס ורק אחר כך קלטתי כמה עלה

הייתי מוכן לשלם על זה 150-170 גג

 

אני כנראה מעדיף לשלם לאיתן 900 לקילו

על אנטריקוט כזה 300 לקילו

אבל אחרי שנטעם נהיה יותר חכם

 

20200528_005845.jpg

לפני 3 דקות, Pika007 כתב:

תראה, שיבושם לך וכו', אבל אל תנסה לשכנע אנשים ש 900 שקל לקילו זה הגיוני עבור הדבר הזה. אתה קונה כי בא לך, וזה בסדר. המחיר? מנופח, הזוי, מטורף.

 

לא יודע מה איתך

לא ראיתי בארץ ובטח לא באיטליז צוק אנטריקוט שנראה ככה

ובוא לא ניתפס על התמונה שצילמתי

כנס אליו לאינסטגרם תראה נתחים שנראים מליון דולר. יש לו את הנתחים האלה במלאי יום יום

 

עריכה אחרונה על ידי Transporter

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 19 דקות, Derish כתב:

 

אתה מקבל פה שיעור חינם בשיווק ומיתוג ברשת, הדר אשוח סטייל. לוותיקי הפורום זה עשוי להזכיר קצת את ימי דוניה רוסה וה-500 אבארט. מדי פעם צצים פה פולחני מותג כאלה, ולאנשים ממש לוחץ להסביר לכולם שזה לגמרי היה שווה את הכסף/מאמץ שהושקע ברכישת המוצר. הרי מה הטעם בטיול טוב אם לא עשית סלפי, או בארוחה טובה אם לא דאגת לעדכן את הקהל בקיומה?

 

איחולי בריאות ופרנסה בשפע לכולם, אבל במחירים כאלה באמת הייתי מצפה שהסטייק הזה יזמין אותי לסרט ואז יעשה לי נעים בגב לפני שאתחיל לאכול אותו.

 

זכורים לי ימי דוניה רוסה, אין מה להשוות בכלל, השרשור הזה הוא נטו in your face, אתה גם לא תראה שום הכחשה לזה. לראיה, הוא אמר בעצמו שהוא אפילו לא טעם את הבשר, אז המלצה זו לא, מה נשאר, תמונה של בשר + הצהרה שהוא עלה 900 ש"ח לקילו (ועל הדרך גם מנגל באיזה מיליון שקל). שיהיה לבריאות, אבל לא מבין למה הפורום צריך לשמש כשופר לשופוני (לא כל כך מעודן יש לציין).

  • עצה טובה! 1

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • Create New...