Jump to content

avnercohen

  • הודעות

    90
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי avnercohen

  1. יפני יהיה לך קשה למצוא אבל אתה יכול "להתפשר" על גרמני.
  2. יש היום בשוק כל כך הרבה אוקטביות, חלקן שמורות מאוד וידניות. לא מבין למה אתה צריך להסתבך...
  3. לפי מה שאנחנו רואים הוא נכנס בך מאחורה, לא הבנתי על מה הוויכוח ו3 עמודים כאן ולמה הוא תבע אותך, ולא אתה אותו?
  4. בלאון ידנית 2014 מחליפים לבלמים מקוריים, לא יודע מה אתה מתכוון לגבי מסלול, אבל אני בספק אם כדאי (או אם אפשר) לשים לך דיסקיות מחוררות או משהו איכותי שיעלה 20% מערך הרכב.
  5. אני מציע לך להפטר מהרכב הזה לכל המרבה במחיר, ולקנות רכב עם גיר שעובד, רצוי לא DSG. זה אולי מפתה אותך "לתקן" את הגיר ב 5000 ש"ח, אבל אתה מהר מאוד תמצא את עצמך בבור ללא תחתית.
  6. זה מובן מאוד למה כולם פה קטלו דלק 98. רק אם אתה עושה שינוי בתוכנת ניהול המנוע שלך, וגורם למנוע לעבוד עם מפה שמיועדת לאוקטן 98, אתה תרגיש שיפור בביצועים. אני עם רכב עם מנוע 1.8 טורבו ידני שנעשה בו שינוי כזה, ואולי זה לא כזה מורגש, אבל לפי הנתונים על הנייר, השיפור הוא 10 כ"ס לעומת דלק 95.
  7. avnercohen

    Suzuki ignis sport

    לי היה איגניס 2005. לגבי ספורט אני לא יודע, כי סוזוקי וספורט זה לא הולך ביחד. למרבה הצער אפילו שהם נחשבים "אמינים", היה לי את הרכב בערך בשנת 2013 (כלומר הוא לא היה הרבה זמן על הכביש), והייתה לו בעיה שהמנוע היה מת בעצירה ברמזור או עצירה לאחר נסיעה. מאמין שכמה שנים לאחר מכן הוא כבר הגיע לפירוקיה.
  8. מוטול טובים מאוד, ומשמשים בצורה טובה מאוד גם ברכבים שבהם מעלים את ההספק (רכבי טורבו משופרים).
  9. הסעיף האחרון שכתבת נכון לגבי רוב הנהגים, דווקא נהגי ליסינג משתדלים לשמור על השם שלהם כי הם מייצגים את החברה שהם עובדים בה. אני לא חושב שמדובר ב"התמוטטות של חברות הליסינג", אולי רק הצטמצמות קטנה.
  10. רוצה פתרון בטוח? תתחיל לעשן ברכב.
  11. היי הייתי אתמול שוב במוסך, והבלמים תקינים, הרעש לא מהבולמים. הם לא יודעים מאיפה מגיע הרעש ולטענתם זה זניח. מה שכן מצאו שאחד מבולמי הזעזועים האחוריים צריך החלפה ולכן מחליפים זוג אחוריים, האם יש קשר לרעש הזה? אציין שלפני חודש הרכב עבר טיפול על הליפט שכלל החלפת רדיאטור + כל המסננים + שמן + מים + פלאגים ולא נאמר לי שום דבר על הבולמים..
  12. אבל הוא מסביר שאין לו תקציב ללאון 1.4 ובטח שלא ל 1.8. אני הייתי מציע לו פשוט לחפש איביזה קופרה אם הוא מוצא אחת שמורה, ולקבל את הכוח שהוא מחפש.
  13. אני מדבר על מחירים של היבואן וחלקים מקוריים, תראה לי איפה עושים את זה ב 2500, כולל עבודה ומע"מ
  14. בשמחה... בכל אופן יבואן שלא מתלהב למכור לך את הרכב, תזכור שלא חסרות אופציות בשוק, במיוחד בשוק כמו שוק הרכב... כשאבא שלי חיפש רכב לפעמים היו מתקשרים אליו סוכני מכירות פעמיים ביום בשביל לסגור עסקה. תכנס גם למאזדה יש את ה CX 30 החדשה, גם אחלה רכב.
  15. הרכב עבר תאונה. תתרחק מהרכב. וזה עוד בלי להתייחס למשאבת מים נוזלת = 4000 שקל תיקון במקרה הטוב.
  16. חחח... תגיד ליבואן שילך לחפש את החברים שלו, בשפה עדינה. כנס לפולקסווגן ותקנה לך גולף חדשה, בתקציב שלך אתה יכול לקחת דגם מאובזר ואם אתה רוצה את האוטומט הבסיסי אתה אפילו לא תגיע ל- 140 אלף ש"ח. זה גם האצ'בק וגם מתאים לילדים מאחורה. זאת ההמלצה שלי בכל אופן.
  17. לאחר שיטוט באינטרנט מצאתי את זה: זה דיי מתאר את מה שקורה אצלי כי הרעש הוא מתכתי, השאלה שלי איך אני מסדר את זה? פשוט לדחוף עם מברג את המתכת הזאת?
  18. היי, כן, במהירות גבוהה הצרצורים בקצב גבוה יותר, ובמהירות נמוכה בקצב יותר נמוך. אבל מה שמשגע אותי זה שזה לא קורה כל הזמן. לפעמים זה לא קורה בכלל. גם חשבתי ללכת לפנצ'ריה שאולי יצליחו לפתור את העניין כי המוסך שאני מטפל בו דיי עמוס... אני גר בחיפה
  19. שלום חברים, יש אצלי ברכב רעש מוזר שנשמע מכיוון הגלגל הקדמי ימני. הרעש קורה בזמן נסיעה במהירות של 30-70 קמ"ש בערך, כלומר אם אני נוסע פחות מזה או מהר מזה, אין שום רעש והנסיעה חלקה. הרעש בוודאות מגיע מהגלגל הקדמי בצד ימין, ורק ממנו - וזה לא שתקוע בו משהו, הרעש נשמע יותר פנימי, הייתי אומר מהרפידות או הצלחות (שהוחלפו לפני שנה). הרעש מתגבר משמעותית כשאני נוסע במנהרה או צמוד לקיר או צמוד לרכב כלשהו, אז אני שומע את זה ממש בתוך האוזן. נסעתי למכונאי שלי והוא אמר שזה שום דבר, אפשר להמשיך לנסוע ככה. העניין הוא שזה משגע לי את השכל - השמיעה שלי היא טובה וחדה משל בן אדם ממוצע, ולפעמים פשוט קשה לי לנהוג ככה וזה מוציא לי קצת את החשק מהנהיגה ברכב (כן עד כדי כך.). קראתי קצת בפורומים בחו"ל ושם רשמו שזה משהו שקשור למזגן, חלק אומרים שזה בגלל הקלאץ'. אין לי מושג. מדובר באיביזה קופרה 2016. אשמח לעזרתכם.
  20. אני אישית לא הבנתי מה זה "השמן מוציא ריח", זה קורה כשאתה נוהג ברכב או שאתה בודק שמן? יכול להיות ששמת שמן לא מתאים.
  21. "לפני זה המוכר ביקש לא לפתוח את הפקק של הרדיאטור, כי זה יעשה שינוי לחצים במערכת ואין צורך לפתוח ברכב כזה " ברגע שהוא אמר לך משפט כזה היית צריך להגיד לו תודה רבה, ולהמשיך לרכב הבא בשוק. זה לא שאתה בודק איזה מזראטי יחידה בארץ.
  22. חידשת לי... חשבתי שהשנה נספרת מתאריך המבחן תודה
  23. הרכב עלה לכביש באוגוסט 2016. בתאריך של הטסט (12.1.2020) הוא היה על 75,000 קמ, ואני רכשתי אותו לפני חודש עם 80,000 קמ.
  24. שלום, קניתי לאחרונה רכב שחיפשתי הרבה זמן ממגרש. עשו לי העברות בעלות והוצאתי רשיון רכב מהאינטרנט. דבר מוזר ששמתי לב אליו, בתאריך 1.11.2019 שולמה עבור הרכב אגרת רישוי לטסט בסך של 1604 ש"ח. בתאריך 12.1.2020 עשו לרכב מבחן רישוי והוא עבר טסט. עד כאן הכל בסדר. לפי מה שאני מבין, וכבר החזקתי כמה רכבים בחיים שלי, הטסט צריך להיות בתוקף עד פברואר 2021. אם כך למה הרשיון (טסט) שלי בתוקף, לפי הטופס, רק עד 8.8.2020 ?? כלומר עוד חודשיים אני כבר צריך לשלם אגרה ולרוץ לעשות מבחן. אשמח לעזרתכם. הרכב הוא שנת 2016 ולא איזה רכב אספנות.
  25. כנראה שהחברת ביטוח של הנהגת הפוגעת לא יודעים שהיא הודתה כבר שהיא אשמה. תבהיר להם את הנקודה הזאת
×
×
  • תוכן חדש...