Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהבלן חברים, בימים אלה אני משפר את הקורות חיים, ראיתי קורות חיים לדוגמא וראיתי עיצוב שדי משך אותי מבחינת השליטה בשפות

64d5e7b02cb23008e8edc588cd10b705.png

ידוע למישהו איך עושים את המלבן עם הכוכבים בוורד?

(קרדיט לאתר של ניב רווח על התמונה)

 

רב תודות חברים!

פורסם

עזוב שטויות. תתמקד בלכתוב קו"ח בצורה נכונה ויעילה. 

מגייסים רואים עשרות קו"ח ביום. בדרך כלל הם לא אוהבים גימיקים

.

פורסם
צודק, גם חבר אמר
אני יוותר על זה [emoji4]
מסתתר פה רמז על חשיבות דברים בסיסיים כמו טעויות כתיב ודקדוק בקורות חיים
פורסם

הקורות חיים שלי נראים כמו מודעת אבל,

מרווח ומתומצת ועושה את העבודה.

 

מקום עבודה שלישי בשנתיים האחרונות 😶

  • מצחיק 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה צריך להתאים את הקורות חיים לתחום שבו אתה מחפש עבודה.

אם אתה לא מחפש עבודה בתחום הגרפיקה, אין סיבה להתחיל להתעסק עם כל מיני עיצובים. עדיף שהכל יהיה ברור, מסודר וקריא וכמובן לא יותר מדף אחד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

העיצוב ממש לא מעניין - ברוב המקרים מה שקובע אם יזמינו אותך לראיון אן לא, זה אוטומט שעובד על מילות מפתח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 44 דקות, Potato כתב:

הקורות חיים שלי נראים כמו מודעת אבל.

 

לא ראיתי אבל יכול לנחש על מה מדובר, וזו באמת מודעת אבל - על מצב תעשיית משאבי האנוש בארץ. 

 

  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, Potato כתב:

הקורות חיים שלי נראים כמו מודעת אבל,

מרווח ומתומצת ועושה את העבודה.

 

מקום עבודה שלישי בשנתיים האחרונות 😶

 

הכי טוב, גם שלי הכי פשוטים שיש בעיצוב בלי צבע אחד, כמי שסרק קו"ח לטובת משרות(של תפקידים טכנלוגים בתור TECH LEAD) אני יכול לתת לך נקודות חשובות שהרגשתי שמציקות לי בקו"ח של אנשים:

 

- מידע שלא רלוונטי למשרה, לדוגמא - מועמד למשרה טכנולוגית שכתוב שבגיל 17 הוא עשה קורס מצילים או שיש לו רישיון לאוטובוס, בזבוז של נדל"ן(או צורך למלא את הדף) ופשוט לא מעניין.

- תמונה היא מטופשת ולא רלוונטית, לא בוחר מועמד לפי מראה אלא לפי יכולות - אבל יש תפקידים יותר שיווקים שזה יהיה בהם שונה אני בטוח.

- עיצוב מצוצע ומאאאגניב של הקו"ח -  לדוגמא שימוש ב"TAG"ים בצד כדי למפות ניסיון במקום לכתוב את זה תחת איזור הניסיון(כי TAGים זה מאאגניב וטכנולוגי, רק חבל שככה אני לא יודע כמה שנות ניסיון יש לך בכל טכנולוגיה וזה ממש מציק לי), העיצובים שדוחפים את הניסיון לפינה או לצד וכו'.

- המשפטים הקבועים לגבי "יכולת בין אישית גבוהה" ו"עבודה בצוות" - כולם מעתיקים את אותם משפטי מוטיבציה ולא באמת ראיתי קו"ח אחד כזה בלי אותם 3-4 משפטים כתובים מחדש, שלא אומרים כלום תאכלס.

 

מה שהכי חשוב לי לתפקיד טכני בתור אחד שצריך לדעת טכנית אם עובד מתאים או לא? לדעת איזה מוצרים/שפות אתה יודע, איזה יכולות צברת מקצועית ואיפה קיבלת ניסיון בהם - את שאר העובדה אני אוהב לעשות באינטרקציה עם הבנאדם ולא לפי עיצוב של נייר.

 

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

השנקל שלי בעניין - דעה פרטית כמובן -

העיצוב נראה מעולה. חלוקה יפה ובהירה בין המקטעים השונים. זוג צבעים, סבבה.

 

מה כן מיותר? הכוכבים בסוף. מתאים לסקירות של סרטים אבל נראה מוזר בקורות חיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

×
×
  • תוכן חדש...