Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מהסיבה הזאת אני קונה אייפון. מאז 2010 (מכשיר האייפון הראשון שלי), לא חוויתי אף תקלה, הן חומרתית והן תוכנתית.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 1 דקה, Fraysa כתב:

מהסיבה הזאת אני קונה אייפון. מאז 2010 (מכשיר האייפון הראשון שלי), לא חוויתי אף תקלה, הן חומרתית והן תוכנתית.

כנ"ל, רק עם מכשירי אנדרואיד.

מה זה אומר? ששני אנשים זה לא סטטיסטיקה טובה במיוחד לקבלת החלטות.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)

מנכ"לי החברות הגדולות בעולם משתמשים באייפון, ובמשך שנים הוא המכשיר הנמכר בעולם. האם זה מספיק לסטטיסטיקה?

בכל אופן, עובדתית מכשיר עם מערכת הפעלה שמהונדסת לרוץ על עשרות מכשירים תמיד ינצח מכשיר עם מערכת הפעלה שמהונדסת

לרוץ על אלפי או עשרות אלפי מכשירים. 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

נחדול פה את הדיון (האידיוטי) הזה. זה לא נושא השרשור. מי שרוצה היסטוריית תקלות ייצור ותכנון של אייפון, המידע זמין ברשת 

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בשני טלפונים ניידים שונים של LG קיבלתי שירות מעולה מרונלייט לאורך השנים. יותר מתקלה אחת לכל מכשיר והכל טופל עד כדי החלפת כל הלוח של המכשיר.

מה שכן... לא נותן לטלפונים של LG הזדמנות שלישית מאז... מבחינתי חוויתי יותר מידי תקלות.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אצלי זה נגמר בתקלה הראשונה באייפון 3GS, שהיה הסמארטפון הראשון שלי. חודש אחרי האחריות המכשיר, המאוד יקר הזה, התקלקל. הלך לוח אם. שלחו אותי לחפש. כבר אז היה ברור לי שאני קונה סמסונג, כי יש לו כפתור Back ונורא קינאתי בחברה שלי בגלל זה...

מאז לא הייתי צריך אחריות, אני מנתץ אותם עצמוני לפני שהם מתקלקלים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ההגלקסי הראשון שלי s1 טבע באמבטיה. לקחתי אותו לתיקון במסגרת הביטוח (!),בתמימותי הסברתי שנפל למים.

מכיוון שקיבל אותי חבר במעבדה של טלפון,הוא הסביר לי שהסיכוי לתקן שואף לאפס, בגלל המדבקה של הקורוזיה.

הטלפון נזרק למגירת ה"גוויות שאולי יהיו משחק לילדים".

לפני שלוש שנים,כשעשיתי סדר בגוויות הטלפונים,חיברתי אותו למטען - הפתעה - הטלפון עבד כמו גדול.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

אה, התחלנו מור"קים של טלפונים?

יש לי שיומי Mi 6 שעבר פיצוץ (פיצוץ!) בעת נסיון החלפת סוללה כושל (אשמתי). הסוללה התלקחה בעודה בטלפון. מחזה מרהיב לראות סוללת ליתיום מתפוצצת, אל תנסו בבית (באמת, אל. אי אפשר לכבות את הח*א הזה וצריך להמתין בסבלנות עד שיכבה מעצמו). למדתי על בשרי (תרתי משמע) שהסוללות האלה רגישות לניקוב הכי פשוט ומתלקחות כמו בנות ****.

הטלפון למרבה ההפתעה יצא בשן ועין עם חריכה קלה בפנים ומבחינת פונקציונאליות יש שני כתמים בהירים קטנים בתחתית המסך, חוץ מזה משרת אותי עד היום (עם סוללה חדשה כמובן), כואב לי להחליף אותו אחרי כל מה שעבר

פורסם

האם מישהו ניסה את תוכנית הGO CARE של גומובייל? תיקנו משהו או שגם הם תירצו בקורוזיה ושות'?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 6 דקות, Blaz00r כתב:

חזה מרהיב לראות סוללת ליתיום מתפוצצת, אל תנסו בבית (באמת, אל. אי אפשר לכבות את הח*א הזה וצריך להמתין בסבלנות עד שיכבה מעצמו). למדתי על בשרי (תרתי משמע) שהסוללות האלה רגישות לניקוב הכי פשוט ומתלקחות כמו בנות ****.

מה זה אי אפשר לכבות?

אם אשים עליה כוס הפוכה שתחנוק את החמצן זה לא יצליח? (לא הולך לנסות, סתם מסקרנות)

.

פורסם

יש לי טלפון אחד מ GoMobile Care+
ממתין לניתוץ שלו. בנתיים הוא עובד אז הביטוח לא נבדק.
בכל מקרה זה יותר דומה לביטוח רכב ישן . יש השתתפות עצמית לא קטנה במקרה נזק. לכן יש סיכוי שהם כן יעמדו במילה שלהם.
יש גם חנות כמו getcell שתמורת ₪25 לחודש + כמה מאות שקלים נותנים גם ביטוח שבר . טוטלוס לדוגמא עם השתתפות של 60%. לא זול.

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, om2 כתב:

מה זה אי אפשר לכבות?

אם אשים עליה כוס הפוכה שתחנוק את החמצן זה לא יצליח? (לא הולך לנסות, סתם מסקרנות)

אין לי מושג מה הולך שם מבחינה כימית, זו אחת הסיבות שהסוללות האלו נחשבות כחומרים מסוכנים כשמטיסים אותן במטוס. כשהחלפתי את הסוללה עשיתי את זה בעבודה, המצחיק הוא שעבדתי בחברת תעופה למטענים, אז במקום לכעוס עליי (עשיתי חור בשטיח וריח של עשן בכל הקומה 😅) התלהבו ואמרו חבל שלא צילמנו להראות לכולם למה הסוללות התמימות האלו הן חומר מסוכן 😂

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם
לפני 30 דקות, Blaz00r כתב:

אין לי מושג מה הולך שם מבחינה כימית, זו אחת הסיבות שהסוללות האלו נחשבות כחומרים מסוכנים כשמטיסים אותן במטוס. כשהחלפתי את הסוללה עשיתי את זה בעבודה, המצחיק הוא שעבדתי בחברת תעופה למטענים, אז במקום לכעוס עליי (עשיתי חור בשטיח וריח של עשן בכל הקומה 😅) התלהבו ואמרו חבל שלא צילמנו להראות לכולם למה הסוללות התמימות האלו הן חומר מסוכן 😭

זו תפיסה של "יש לימונים, בוא נעשה לימונדה"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...