Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה רוצה דוגמאות?

ברימאג שהחליפו לי כרטיס במקרר תוך יום בלי שאלות.

חנות טלפונים שתקנה תקלה עצמאית למרות שתאורתית היא אמורה לשלוח ליבואן/יצרן

קמפטאון (מי זה היבואן בכלל אני לא זוכר) שהחליף לי גזיה בחינם כי הגומי שאוטם לא אטם טוב למרות שהגזיה היתה בת 5 פלוס (גם בלי שאלות וכאבי ראש)

מחסני חשמל שהחליפו לי תאורת מקלחת בת שנתיים למרות שלא מצאתי את הקבלה

יש לי עוד דוגמאות.

הכל תלוי מי נותן השירות. וזה גם תלוי ספציפית בנציג שאתה נופל עליו.

וכן, השוק היום תחרותי מאוד, ברמה שלתת שירות לפעמים מייקר את המוצר ואז לא קונים אותו.

אז אתה חייב לקצץ במחיר, עד רמה של שירות לקוי (לא שאני מצדיק או משהו)

חוסר כ"א לטפל בפניות ושאר דברים שרואים כאן.

וגם, לישראלים יש הרגשה שאם יש אחריות על המוצר, זה כולל הכל הכל.

גם אם זאת תקלה באשמתם.

ודבר אחרון, כיום גם היצרניות עובדות במודל עסקי אחר שמייצר מוצרים פחות עמידים, לא כמו מקרר שסבתא שלי קנתה בשנות השבעים ועדיין עובד כמו חיה רעה.

ועוד משהו אחרון,

כן יש גם חברות ח*א שאין להן תודעת שירות ב***

לצערנו יש הרבה כאלה!

• אהבתי 1

.

פורסם
לפני 4 דקות, om2 כתב:

אתה רוצה דוגמאות?

לא. אני רוצה טוקבקים בלי תוכן ואחרי זה דוגמאות בלי קשר לנושא השרשור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נתתי מרחב דוגמאות לנותני שירות, לאו דווקא בתחום הטלפונים. 

הסיבה המרכזית היא המחיר התחרותי של מוצרים. בטלפונים עוד יותר נפוץ.

שאבא שלי קנה את הטלפון הראשון שלו לפני 30+ שנים הוא שם עליו כמעט שתי משכורות חודשיות. חוץ מ"אחזקה" חודשית.

אין פלא שהוא היה מגיע לפלאפון הוא היה מלך שם, היה מקבל אספרסו. כורסה נוחה וכו'.

היום יש תחרות,

החברות לא יכולות לתת מחיר רווחי, כי בלחיצת חצי כפתור יוזמן טלפון מחו"ל.

מחיר הטלפון צריך לגלם שכר של מוכר, יבואן, מכס, מע"מ, שכירות, חשמל, פרסום. 

אז זה בא על חשבון השירות.

תקין או לא, זה המצב.

• רעיון טוב! 1

.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז אם כך אתה מסכים למה שנאמר - שהשרות בארץ זבל.

בשוק שבו כל המוצרים +- אותו דבר, ובטווח מחירים נתון יש מגוון גדול של מוצרים, יבואן/ספק יכול להתבלט רק על ידי מתן שירות, גם אם יגבה מחיר מעט גבוה יותר.  אם גם שרות הוא לא נותן, אז מדוע שלא אקנה ממי שגם נותן שרות, שגם נותן מגוון גדול יותר, ושגם נותן מחיר טוב יותר ? (אמזון במקרה שלי ובהחלט מניסיון אתם עם טלפון [אבל גם במוצרים אחרים]).

פורסם

יש לי ניחוש שה"קורוזיה" נוצרת (אם נוצרת) מהתעבות אדים - אולי בגלל ששמים את הנייד על פתח המזגן, או משהו כזה..

עוד דבר - גם מכה ממש קטנה יכולה להשבית מסך. יכול להיות שהייתה מכה קודמת שפגעה אבל לא השביתה, והקטנה השנייה הלא מורגשת הייתה הקש.. 

פורסם

שני טלפונים של LG G 4 עם ה bootloop המפורסם. אחד תוקן ברונלייט ללא ציוץ בחינם.
השני : סירבו : שלחו במייל צילום של הקורוזיה בלוח . הטלפון הושבת.
לכן מה שאני עושה זה מזמין מסך חלופי סיני. גם לטאבלט (סאמסונג). זה עולה כ ₪100 ורק תופס לי מקום במחסן.
כשהמסך נשבר (רק עניין זה זמן) : אני משלם למעבדה כ 100-150 שח עלות תיקון וזהו.
הביטוח זה המחסן.
יש תוכניות ביטוח נניח ל goMobile שבה אתה משלם סכום מופחת על שבר/תקלה .זה מוגבל להפעלה אחת ולא ממש משתלם בטלפון זול.

פורסם

הפעם האחרונה שסמכתי במשהו על אחריות בארץ היה כשקניתי יחסית ביוקר מקלדת ועכבר לוג'יטק עם אחריות 3 שנים.

כשהעכבר נדפק הם רצו שאני אשלח את הסט לבדיקת מעבדה עד 14 ימי עסקים, ואז הם מחליטים אם לתקן/לזכות. בטח, כי לגיטימי שיהיה לי עוד 8 סטים ספייר של מקלדת ועכבר בבית, בדיוק למקרים כאלה. 

מאז אותו יום מצידי שתהיה אחריות 10 שנים, היא שווה כקליפת שום. 

פורסם

לפני שבועיים שירות תדיראן החליפו מדחס ןכבלים במזגן בן 8, ללא השתתפות וללא ויכוח.

רונלייט סירבו בזמנו להחליף את הלוח אם בG4 שהיה לי (טלפון מעולה אבל מאז לא קונה LG)תוקן אח"כ במסגרת הפשרה ב400 ש"ח.

מעניין מה הם אומרים בסלולרי נגד מים...

פורסם

אני יכול להעיד שבאחריות של שיאומי תיקנו ללא בעיות מצב שבו הטלפון (A2) לא עלה והיה תקוע על הסמל של אנדרואיד הקומוניסטי (קטע בשיאומים) אבל חוץ מזמן זה לא דרש מהם להחליף רכיבים אז סביר.

במקרה אחר הסוללה מתה (אלוהים יודע איך) והחליפו גם ללא ויכוח.

חייב רק להגיד שהשיאומי לא שלי

בגלקסי 10 פחות מחצי שנה מאז קניית הטלפון שקע טעינה מת והחלק האחורי של הטלפון שלי היה שבור והם דרשו ממני להחליף אותו בצורה לא נעימה, אחרי כמה ריבים ועצבים הם הבטיחו שהם ישתדלו מאוד לא לשבור אותו שהם מוציאים אבל אם ישבר אחריותי, הסכמתי ולא נשבר.

ועוד דבר שאני יכול להעיד זה שמלפני הרבה שנים שהיה לי אייפון 5 שהיו צריכים להחליף לו לוח אם (שזה בערך של כל הטלפון) והיה לי ביטוח בדינמיקה סלולר ושילמתי על זה רק 100 שקל השתתפות עצמית.

דווקא אין לי ניסיון רע מדי עם דברים כאלו, מתי שנתקלתי בהתגדות לא מוצדקת ויכוחים ועצבים פתרו את הבעיה :)

פורסם

תקליט את השיחות האלה, ותבקש הסבר כתוב עם צילומים אם אפשר מדוע לא באחריות. לו זה היה אני ולא מניחים את דעתי מדוע לא באחריות, מבקש מהם לתקן, ומגיש תביעה לאחר מכן בתביעות קטנות.

פורסם

תפרידו בין תקלות חומרה (שלרוב קשורות למסכים) לתקלות תוכנה.

תקלות חומרה - יעשו כל שביכולתם בשביל להתנער (הרי הם גם צריכים להשתמש ברכיבים שעולים להם כסף)

תקלות תוכנה - באנדרואיד לרוב מאוד קל לפתור, בעיקר תקלות של מכשיר לא עולה/תקוע בbootloop ושות', במקרה הכי גרוע מאפסים את כל המכשיר דרך fastboot ושלום על ישראל, לוקח חצי שעה בלחץ (מניח שהחבר'ה שכתבו פה בשרשור שתיקנו להם תקלה כזאת קיבלו מכשיר מאופס כשכל הנתונים שלהם כולל תמונות נמחקו).

פורסם (נערך)

2 הסנט שלי:

פנה בכתב לנציב קבילות הציבור בפרטנר

https://www.partner.co.il/newcontact/form#/main/

ציין בפניה כי העתק ממנה מועבר למחלקת פניות הציבור במשרד התקשרות (ושלח העתק כאמור)

https://www.gov.il/he/Departments/Guides/subjects?chapterIndex=1

פרט  באופן ענייני ולא מתלהם את כל השתלשלות העניינים, צרף קבלה בגין רכישה ותיעוד של מסירת הטלפון למעבדה או כל חומר אחר שיש לך.

תדגיש את העובדה כי המכשיר לא עבר כל נפילה/נזק פיסי/חשיפה למים וכי הוא פעל באופן תקין לחלוטין עד למועד התקלה.

יש לחברות הסלולר רגישות רבה לפניות שמועברות למשרד התקשורת וצוות מיוחד שמטפל בפניות הנ"ל.

בעבר פרטנר התגאו ברמת שירות המעולה שלהם (ואכן כך היה) - תציין גם את זה.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי yuval1111
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 שעות, om2 כתב:

נתתי מרחב דוגמאות לנותני שירות, לאו דווקא בתחום הטלפונים.

אבל זה לא קשור למה שכתוב בכותרת...

לפני 43 דקות, Shab00 כתב:

בגלקסי 10 פחות מחצי שנה מאז קניית הטלפון שקע טעינה מת והחלק האחורי של הטלפון שלי היה שבור והם דרשו ממני להחליף אותו בצורה לא נעימה, אחרי כמה ריבים ועצבים הם הבטיחו שהם ישתדלו מאוד לא לשבור אותו שהם מוציאים אבל אם ישבר אחריותי, הסכמתי ולא נשבר.

צ'מע, קרה לי מקרה דומה, וזה סביר. אמרו שהם לא בטוחים שהחלק השבור יעמוד בפתיחה. זה שהיו לא נעימים, נו... ישראל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...