Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גם בודק מצברים. הקושי הוא שכדי לקבל איתו קריאה מדויקת אתה צריך לדעת מה נתון הCCA של המצבר וזה לא תמיד זמין.

עוד דבר שמאוד עוזר זה רב מודד שיודע לזכור את ערך המינימום, הוא מקליט לך את מפל המתח בזמן ההתנעה.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

שתי סיבות:

אני בד"כ קונה מצברים משומשים. ככה אני יכול לדעת שקניתי מצבר טוב.

אני בד"כ ערני לשינויים בהתנעה. בודק מצברים עוזר להבדיל בין מצבר בסוף חייו למצבר שנפרק (רכב לא נסע תקופה / נשאר עם אור דולק וכו') ואפשר להטעין. אני מחליף מצבר עוד לפני שנתקע, או לפחות מתכונן... 

• רעיון טוב! 1
:turn-l:
פורסם
לפני 9 דקות, yuvk כתב:

אני בד"כ קונה מצברים משומשים.

אתה מתכוון שאם נגמר לי המצבר באוטו, יש לי אפשרות לקנות מצבר משומש? למה לא חדש? 

אם זה בסדר לשאול כמובן.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם (נערך)

מצבר משומש נמכר בפחות מחצי מחיר של חדש. מצד שני האחריות עליו קצרה, כ-3 חודשים. אז זה סוג של הימור.

איפה שאני קונה, אני בוחר לי את המצבר (ממה שיש במלאי. מעדיף וורטה/בוש צעיר). בד"כ מחזיקים לי שנתיים - שלוש, אז זה משתלם.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
  • מעניין 2
פורסם
Just now, yuvk כתב:

מצבר משומש נמכר בפחות מחצי מחיר של חדש. מצד שני האחריות עליו קצרה, כ-3 חודשים. אז זה סוג של הימור.

עניינת אותי לגמרי

כמה CCA אתה שואף לראות על הצג? כ 500?

פורסם (נערך)

כן. בד"כ קרוב למה שכתוב עליו. גם במצבר חדש זה לא 100%.

לאחרונה החלפתי מצבר שהתקשה להתניע, והיה בפחות מ 60% מה CCA הרשום.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...