Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלומות,

מחפש מקום מומלץ לתיקון דרייבר של רמקול- פעם שעברה תיקנתי אצל רפי האוזמן זכרונו לברכה, לפי גוגל המקום עדיין קיים אבל לא עונים לטלפון אז אני משער שכבר לא פעיל...

יש עוד מקומות מומלצים בסביבה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה, אני לא מחפש מעבדת אלקטרוניקה אלא מישהו שמתמחה בחידוש רמקולים (תיקון ממברנה וכולי).

אין קשר לאלקטרוניקה או הגברה, מדובר במיומנות פיזית ובידע שנראה לי שכבר לאט לאט עובר מן העולם

פורסם

שנים שהייתי מתקן במקום בנתניה שנקרא צחי ותמר, לצערי גיליתי שהוא גם כן נסגר

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אכן תחום שהולך ונעלם. רפי האוזמן היה אומן, ואיש נפלא. את הרמקולים שהוא בנה לי לבית בשנות ה -80, הם יישארו אצלי לנצח. 

גם ניסיתי לפני חצי שנה להתקשר ללא סוף (לתקן אלמנט) לא היו זמינים, למרות שהבנתי שהבן ממשיך דרכו של אביו. (איש שיישאר אגדה בתחום)

נסה א. דואק חולון. אולי סרגי, שמעתי עליו כמה דברים טובים.  (0506413380)

יש עוד כמה, אני צריך לחפש אצלי ברשימות שהיו לי פעם. בנתניה לא מכיר, בנימינה כן. (אבל הוא לא זול)

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה יוגב!

דוד גוגל נתן לי אומגה אודיו ואת טובי דואק בחולון, רפפורט בתל אביב- אנסה לתפוס את כולם טלפונית ואעדכן.

פורסם

"אומגה אודיו" זאת אחת החברות הוותיקות בארץ. אפילו הצליחו להפתיע אותי עם רמקולים רצפתיים שלהם. 

שווה לבדוק מולם.  מקווה שיסתדר. 

אגב, לפני כמה עשורים היה מומחה/אומן לרמקולים בבני ברק בבניין מתקלף. (לא מאמין שהוא קיים, כי אז היה מבוגר מאוד)

הייתי מגיע אליו כמה פעמים להדביק אלמנטים של רמקולי יקרים שהיו לי ברכב. (היו איכותיים, אבל נקרעים משום מה כל פעם בסראונד)

פורסם
לפני 10 שעות, flytomars כתב:

שלומות,

מחפש מקום מומלץ לתיקון דרייבר של רמקול- פעם שעברה תיקנתי אצל רפי האוזמן זכרונו לברכה, לפי גוגל המקום עדיין קיים אבל לא עונים לטלפון אז אני משער שכבר לא פעיל...

יש עוד מקומות מומלצים בסביבה?

באיזה דרייבר מדובר ומה התקלה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אלמנט 8 אינטש (אחד מתוך 4), סראונד מתחיל להתפורר, רמקול מיראג' M-5 

(לא M5i).

אה, וגם טוויטר שכנראה התייבש לו השמן.

פורסם

לא מאמין

שמרתי במיוחד את הפרטים של רפי האוזמן כי רוצה לתקן בהזדמנות ממברנה של רמקול שיש לי ועכשיו מצטער לשמוע שהוא נפטר.

בבקשה תעדכן מה מצאת @flytomars

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, yogev20 כתב:

אכן תחום שהולך ונעלם. רפי האוזמן היה אומן, ואיש נפלא. את הרמקולים שהוא בנה לי לבית בשנות ה -80, הם יישארו אצלי לנצח. 

גם ניסיתי לפני חצי שנה להתקשר ללא סוף (לתקן אלמנט) לא היו זמינים, למרות שהבנתי שהבן ממשיך דרכו של אביו. (איש שיישאר אגדה בתחום)

נסה א. דואק חולון. אולי סרגי, שמעתי עליו כמה דברים טובים.  (0506413380)

יש עוד כמה, אני צריך לחפש אצלי ברשימות שהיו לי פעם. בנתניה לא מכיר, בנימינה כן. (אבל הוא לא זול)

בינתיים צלצלתי לסרגיי, נשמע קצת שבור בטלפון 😂

מה שכן הוא הכיר את הרמקולים (שלא ממש נפוצים) כך שנראה לי שכן אנסה אותו. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...