Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש רעיון איך משיגים מתקן כמו בתמונה, חיפשתי ברחבי הרשת וכנראה שזה מוצר שתם זמנו בעולמנוc3a56f68b7670e75d371647d4b30701d.jpg

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

פורסם

נזרקו לפח מזמן יחד עם היעלמות החנויות עצמן.

מה שכן, עדיין ניתן להשיג מעמדים מדורגים בחנויות שמתמחות לתצוגות ויטרינה של חנויות, יש כל מיני עסקים בסביבות רחוב סלמה בואכה פלורנטין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה מזכיר לי נשכחות מהעבר. כל ביקור בסטודיו1 

באלנבי, "פיקדלי"  "דיסק סנטר"  ועוד הייתה חוויה שתישאר לתמיד. 

בעבר בניתי משהו דומה, אבל זה נמסר ביחד עם הרמקולים הענקים שתפסו חצי סלון. ( רפי האוזמן שכבר לא איתנו, בנה אותם באומנות)

לפני כמה שנים בניתי כוורת בתוך חלון. זה נראה יפה וגם קל לבנייה. בכל אופן אתה יכול להזמין מנגר מידות, ולבנות לבד. זה לא מסובך וגם סיפוק גדול.

זה כיום אצלי, חבל שהמערכת היקרה מעלה אבק בשנים האחרונות.

IMG_20210125_142247.thumb.jpg.7d8ca4f4f1f9c74113a14624531e4020.jpg

IMG_20210125_144316.thumb.jpg.5a1f93cf6e00ce9fb7cc3bfde9adcaf6.jpg

• רעיון טוב! 1
פורסם

תפנק בתמונות של המערכת יה קמצן!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מתנצל, אני לא מפרסם תמונות של המערכת שלי, מילא הם לא אומרים כלום ל 95% מחברי הפורום. (חוץ מאודיופיליים)

מעבר לזה, ברחתי מפורומים של אודיופילים לפני הרבה שנים, כי זה הוציא ממני אנרגיות שליליות, אין לי רצון לחזור לזה.

תמיד אשאר חובב מוזיקה כי זה בדם - לא ניתן לשנות את זה.

מאמין שיום אחד אחזור לתחביב בגדול. (אחליף את כל הרכיבים כולל רמקולים ופטפון משובח - צריך תוכנית חיסכון גדולה, במקום רכב חדש)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר חיפוש, החלטתי לבנות מתקן כזה בעצמי, יש לי ג'קסון ואימפקט.
כמה עולה חבילת קרשים, 10x30x100 מ"מ (גמיש לגבי המידה).
האם יש אפשרות בתנאים ביתיים לייצר מחומר אחר מלבד עץ?

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

• תוכן חדש...