Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אביתר, לך יש ידים טובות במיוחד (אני עוקב באדיקות אחרי השימור של ה"גרוטאה" שלך... ומתכוון לרכוש אותה כשתמכור)

יש פנלים שהפסים ממש נגישים וקלים להחלפה ויש כאלו שצריך ממש לפרק את הפנל ע"מ להגיע אליהם.

בפנל קעור, אפילו קשה יותר לעבוד, כי אי אפשר להניח אותו כמו שצריך על שולחן. 

זאת לא עבודה לחובבן כי ב 90% הוא ישבור את המסך וב 10% הנותרים המסך לא יחזור למצבו המקורי (עננות וכד, עקב הסטה של הריפלקטורים)

בתור אתגר ותחביב, אפשר לנסות לתקן בשביל הכיף, במישור המעשי, לא הייתי משקיע בזה אנרגיה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

המורכבות מאוד תלויה בדגם.
אם הלדים נגישים חיצונית זה ממש קל (ראיתי סרטונים של LG שזה ממש היה לגו)

אצלי בסמסונג (השם יקום דמה) זה היה ניתוח לב פתוח והשתלת עורקים אז ויתרתי.

לגבי הגרוטאה שלך... אני לא ממהר... בסוף אתה תישבר ותמכור לי אותה בזול :)

• מעניין 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הפנל שלך הוא הפנל שיחסית קל לתקן.
הפנל של פותח השרשור הוא עם לדים חבויים ועוד מסך קעור וכעור. בקיצור לפח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...