Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבקתי גליל מדבקות על דלת פלדלת, יצא מצוין. על קיר קרמיקה זה יצא די נוררא - היו המון בועות וממש קשה לתלות מימין לשמאל, תליה מלמעלה למטה קלה הרבה יותר. את העץ ניתן אולי לצבוע בלבן כדי שלא יבלוט, או באמת לנסות ולחבר קיר גבס, לא מכיר את העבודה עם גבס

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
בתאריך 13.2.2021 בשעה 14:54, Potato כתב:

לא יודע כמה יעלה,אבל הייתי סוגר את הקיר קרשים הזה עם פלטות גבס.

קל יחסית לעבוד איתו והתוצאה תהיה קיר יפה ולא מדבקה.

סה"כ זה אפשרי. עם קירות כאלה בד"כ  לא משתמשים אפילו בקונסטרוקציה... תופסים את הפלטה על הקרשים עם ברגים (הרבה ברגים), משפכטלים וצובעים.
אממה, בשביל שזה ייצא יפה צריך לעשות שפכטלים כמו שצריך - וזו לא עבודה שכל Newbie יכול לעשות בקלות.

בנוסף, שים לב לגימור הקיים מסביב לחלון...זה כבר עכשיו לא נראה "להיט" אז עם פלטת גבס זה יראה אפילו נורא.
לדעתי אולי בכל זאת שווה לפרק את הכל, לסגור את החורים של הברגים\מסמרים ולצבוע את הקיר בנדיבות עם 2 שכבות יפות של צבע (הייתי עושה גם בונדרול לפניי, לך תדע כמה זמן לא צבעו את הקיר ומה מצבו) - לדעתי זה עדיף.
ממה שאני זוכר - את הקרשים האלו מחזיקים מאחורה כמה "פסים" ("לייסטים") של עץ שמותקנים לרוחב הקיר. לא סיפור לפרק את זה וזה גם לא משאיר הרבה נזק אחריו. אם הקיר מאחורה לא במצב דיזסטר, עדיף לפרק.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...