אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,383 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אמור לשלוח חומר אישי לעו"ד, מרגיש לא בטוח לשלוח אותו במייל או שזו סתם פרנויה. איך אתם מתיחסים לשימוש במייל במקרים כאלה.
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שבת שלום, מתעניין בהזמנה של מדפסת תלת מימד למתחילים, ראיתי המון המלצות ו reviews מוצלחים על ה ender 3 של creality, קצת התבלבתי בין הדגמים, 3,3 פרו, 3 איקס, לא הבנתי מה עגיף, מה פחות.. ואולי בכלל אני מפספס ויש דגם יותר משתלם בטווח מחירים הזה? ואם יש איזה דיל בלק פרידיי אשמח לקישור!
הודעה אחרונה מאת method, -
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 626 צפיות
שלום אני לא מצליח לקבל החלטה על איזה מזגן ללכת מבין השניים ואשמח לעזרה. אופציה 1) תדיראן wave sense inverter עם מערכת דמפרים tac910 אופציה 2) אלקטרה compact smart inverter עם room control מה אומרים? דירה 4 חדרים 96מר וvrf לא בתקציב ומזגן לכל חדר זה לא אופציה.
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי חברים, מישהו מכיר? היה? חוות דעת, מחירים?
הודעה אחרונה מאת omricn, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, מקדחה מקיטה 6012D, כנראה משנות ה 80. הייתה ללא שימוש כ 20 שנה, אולי יותר. לא עובדת כמובן. בטריה ניקל-קדמיום 7.2 וולט. פתחתי אותה, יש בפנים שתי סוללת במידות לא זהות ויחידה כסופה שאני לא יודע מה תפקידה... מה צריך להזמין כדי להחליף את הסוללות האלו ומה זה היחדיה הכסופה? תודה למגיבים 😁
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
הי, רכשתי בסופ"ש מייבש כביסה עם מעבה של חברת אלקטרולוקס. הציעו לי לרכוש גם ערכת ניקוז המים לביוב במחיר של 150 ש"ח. מספר שאלות: - האם ניתן לבצע את הניקוז לביוב גם ללא קניית הערכה? - וכמובן איך? תודה מראש, אבנר
הודעה אחרונה מאת om2, -
לא ידעתי אם לפתוח או לא, כי זה נושא קצת נפיץ, אבל נורא מעניין אותי הצד השני. שימו לב, נושא השירשור הוא רק שימוש במילים, או ביטויים - לא מדבר על תנועות כאלה ואחרות, על דמויות כאלה ואחרות, העדפות מיניות, מגדריות או כול דבר אחר - אלא שימוש בשפה. רובינו כבר בטח נחשפו לשינויים קלים (יש כאלה שלא יסכימו לגבי ה"קלים") בשפה ובשימוש במילים מסויימות ביום-יום, או לפחות שמענו על תופעה זו. בעקבות השינויים האלה, יש קול עולה שמתנגד אליה, שחלק מקריאותיו הן "טירלול ה PC" "אינדוקרנציה" ועוד מילים. (וגם החביבה עלי: "סנואופלייק") דוגמא לשינוי: יוניליבר החליטה להוריד את המילה "נורמלי" מהמוצרים שלה [מקור] , כי: גם בפורום הזה, א…
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 579 צפיות
בס"ד אז ככה... אני והגברת סגרנו לצימר בצפון, סה"כ לילה אחד. תקופה ארוכה לא הייתי בצפון, אשמח להמלצות למקומות, נופים, וכל דבר שקופץ לכם לראש. תודה מראש... Sent from my SM-G950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת GR8Day, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 677 צפיות
מחפש סורק בסיסי ביתי לסריקות מזדמנות. מכיר את מבחר האפלקציות אבל מעונין לבדוק אופציה נוספת. מדובר בסורק מהמשפחה שבצילום המצורף.
הודעה אחרונה מאת ד ו ד, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 517 צפיות
יש פה מישהו שהצליח להעביר את הודעות הווטסאפ מאנדרואיד לאייפון? פתוח גם לתוכנות או נותני שירות בתשלום, אם יש לכם נסיון חיובי איתם.
הודעה אחרונה מאת אלי55, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 843 צפיות
אהלן חברים, אחד המתגים שלי בבית התחיל להשמיע קולות נפצוצים חשודים. מכירים חשמלאי טוב בפ"ת? תודה, להב.
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
קראתי פרסומים והנחיות והבנתי שהתהליך מותנה כמובן בהסכמת רוב בעלי הדירות ללא כל התיחסות לעלויות נלוות. האם התהליך אומנם ללא עלויות או שישנם חיובים שונים מכוחם של האותיות הקטנות או תקנות כאלה ואחרות.
הודעה אחרונה מאת car_me, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 729 צפיות
שלום חברים. לפני מספר חודשים הזמנתי לרכב שלי משאבת דלק חשמלית מבריטניה לארץ דרך דואר ישראל. התבקשתי לשלם תשלום מכס 160שח. החלק עלה לי כ 1000 שח. קיבלתי את החבילה מהר מאוד בלי שפנו אלי לפני, ממש פשוט וקל( תודה רבה לדואר ישראל!) אבל מה, המשאבה הגיע אלי שבורה, פתחתי קריאה להחזרה למוכר מאיביי, שלחתי בחזרה וקיבלתי זיכוי מלא. לפני חודש, הזמנתי שוב את המשאבת דלק ממוכר אחר, הוא בלא ידיעתי שלח דרך חברת TNT בת של פדקס. החבילה הגיע ארצה, הישר לידייהם של פדקס והם דורשים תשלום של אגרות ואישורים על סך של כ 800שח! (החלק עלה 1000). ביקשתי שלא ישחררו את החבילה ושאני בעצמי ישחרר אותה מהמכס. עכשיו נשאלת השאלה, במה עלי להצטייד למי אנ…
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 519 צפיות
שלום רב! החלפתי טלפון . על הפוקופון אינני יכול לקבל sms. בפועל יש לי שני טלפונים עם שני sim זהים. על אחד מקבל sms על השני whatsup. מצב נדרש. ביטול טלפון אחד. רעיונות?
הודעה אחרונה מאת perl1947, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נפתח בזה שתמיד רציתי לקנות אופניים חשמליים, במיוחד אחרי שקניתי לאישתי, אבל תמיד התקמצנתי על עצמי, וגם יש לי עוד 2 זוגות (שטח, וסיקלוקרוס), אבל אז הגיע הזדמנות לקנות ספשלייזד טורבו s, שנת 2013 עם סוללה חדשה ישר מהשכן, הן שכבו לו במרתף ללא תזוזה (פחות 2900 קמ עשו מאז שנקנו כחדשות), אז הזדמנות כזאת לא מפספסים (עלו לי כ800 פרנק), במיוחד שאנחנו עושים תמיד פיקניק ביערות וזה כולל עליות קשות ועוד עם נגרר ומשקל כולל של 50 קילו לגרור, אז נקנו האופניים, הוספתי להן סבל, הברקסים פורקו נוקו הוחלף נוזל בלמים ורפידות, צמיגים חדשים (הכל היה מקורי מ2013), הדבר הבא לעבור לקסטה של 11, וסוללה גדולה יותר (אשר כוללת בתוכה Bluetooth), אז כבר עברתי איתם בשבוע וחצי האחרונים מעל ל100 קמ, וזה פשוט…
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בזמן האחרון אני קורא המון דרך הודעות דוברויות של המשטרה על תפיסות נשקים וציוד צבאי שנמצא במגזר הערבי, אני יודע שנעשה ב2019 איסוף שכזה בעקבות הנחייה של גלעד ארדן שמאז נהפך להיות שגריר בארה"ב אבל מאז לא היה כי הייתה קורונה אב עכשיו, נראה לי שאפשר לתת את האפשרות להחזיר נשקים בעמדות מסודרות כמו בפעם הקודמת. נראה לי שזה מהלך הגיוני במקום להוציא המון כסף על תפיסות ושאר המסביב. איפה ההיגיון במהלכים הללו? חוץ אולי שמשיווק עצמי של המשטרה? מישהו "מבפנים" שמבין את ההיגיון הזה?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הראשים C2 שקיבלתי עם המברשת עומדים לסיים את חייהם. מאיפה אתם רוכשים את הראשים במיוחד בתקופה הזו? ראשים מקוריים באמאזון עולים די הרבה עם המשלוח. יש מקום אחר? אני לא נוטה להכניס מוצרים סיניים ממקורות עלומים לפה.
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לגוגל שירות כזה או אחר שנותן לראות עיר שלמה ממבט של רחפן ולהתמקד בכל מיני איזורים\רחובות ? מחפש יותר מבט כללי שיתן לי להבין אם אני רואה בניינים \ חול \ כביש \ ים
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 20 תגובות
- 13.1 אלף צפיות
בפורום טכני, אחזקה וטיפולים תמיד עולים ויכוחים לגבי שמן מקורי או שמן של ייצרן שמנים. מה עדיף? אז גם לגבי המלח למדיח כלים יש את אותה דילמה. האם לרכוש מלח מיוחד למדיח כלים או להשתמש במלח גס ? יצרן המלח בסרטון מצהיר שאצלו זה אותו מלח, מצד שני הוא גם מספר לנו שהמלח שלו בכלל לא טרי.. הוא בן 6 מיליון שנה. אצלנו המלח המקומי מגיע מהים התיכון, המלחים למדיח כלים רובם מיובאים ולא מייצרים מקומית. האם יש הבדל בהרכב הכימי של מלח שמגיע מכרייה למלח שמגיע מייבוש הים בעתלית?
הודעה אחרונה מאת borsood, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, אציין מראש שגם בתשלום זה בסדר, כל עוד המוצר איכותי. אני בכלל לא יודע אם משהו כזה קיים בשוק. אני צריך אפליקציה/תכנה שתדע לקרוא כתב יד בעברית (ואנגלית) + מתמטיקה ולתרגם את זה לקובץ וורד, או pdf או כל טקסט ממוחשב אחר. מישהו נתקל במשהו כזה? עריכה: גם אם יש משהו חלקי זה יעזור. למשל אפליקציה/תכנה שיודעת לעשות את זה רק עבור משוואות וכו'.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
פעם ראשונה אני נתקל בעמדה שרות עצמי לאופניים, ללא תשלום. נמצאת בראשון לציון. כוללת סטנד להצבת אופניים בגובה הנוח לעבודה, סט מברגים - שטוח, פיליפס וטורקס, אולר אלן, מפתחות פתוחים ומשאבת ניפוח צמיגים עם שעון לחץ אוויר. כל הכלים מאובטחים לעמדה עם כבל. האם לדעתכם יהיה שימוש בעמדה כזאת או שזה רק גימיגק? האם נתקלתם בעוד מקומות בעמדות כאלה? אני לא רואה כל כך מישהו שישתמש בזה מעבר לאולי ניפוח צמיגים אבל אולי אני טועה. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שאלה במבחן ב- Java , צריך את חוכמת ההמונים לדעת מה נכון. אז אם אתם חושבים שאתם יודעים את התשובה, תרשמו אותה בכל מקרה גם אם מישהו אחר רשם לפניכם. תודה זה הקוד אלו המטריצות ואלו 2 השאלות הדגש הוא על שאלה 5, האם לדעתכם ניתן לשנות תא אחד במערך a כך ששיטה g תחזיר ערך true? אשמח לשמוע כמה שיותר דעות. תודה
הודעה אחרונה מאת korola, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם!! ישנו מזגן מרכזי שמחובר ל-3 חדרי שינה כאשר אחד מהם הוא ממ"ד. ברצוני להתקין דאמפר ל-2 חדרים כאשר לממ"ד לא יהיה דאמפר וזה יהווה גם תעלה פתוחה לשעת הצורך במידה ו-2 הדאמפרים האחרים יהיו סגורים. הבעיה הגדולה: התעלת אוויר אצלי היא מלבנית ולא סטנדרטית במידותיה בכלל: וכמו כן היא יושבת מול הגריל בצורה מגוחכת, לא מחוברת אליו ואין איטום ביניהם: כל אלו ידרשו ממני ולדעתי גם מכל בעל מקצוע יכולות אלתור, אז להלן התוכנית והאתגרים שלי: ערכת הדאמפרים שאני חושב לרכוש היא זאת: ערכת 3 דמפרים למזגן אלקטרה מינימקס Electra MINIMAX (amavi.co.il) 1. למצוא מתאם לשרשורי 8" בכדי לחבר אליו את הדאמפר, ח…
הודעה אחרונה מאת innvision, -
אתר סדרות טי וי
מאת ד ו ד- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מאתמול בערב האתר איננו אצלינו, הכתובת לא מזוהה ברשת. לפני שאתחיל לחפור במחשב ולהחליף DNS , האם אצלכם הכל תקין או שהתפרסמה ידיעה על העלמות האתר ונשאר לחכות שיהיה שוב זמין.
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
טוב נו הכי לא ראוי בעולם שאנ יאפתח את השרשור הזה. אקדים שאין לי שמץ של ביקורת ואו דעה- נטו סקרנות. (בכל זאת דוס שלא גויס) אבל זה ממש מסקרן אותי. קודם כל באופן הבסיסי אין לי מושג איך מתחקרים ולומדים לקחים בצה"ל- אם לא חמושים חטפו לחייל מיחידה עילית את נשקו וימאו מזה יחסית בזול. אז לחטוף חייל מתברר כמשימה לא קשה במיוחד. רק לי עולה השאלה בראש איך לוחם מובחר לא הצליח לשתק 2 אזרחים (מהתמונה לא נראה שהם הסגנים של שוורצנגר) אז נכון המחסנית לא הייתה בהכנס. ואקדח גם לא היה בנמצא (אשמח להחכים לגבי זה) . אבל אימוני קרב מגע + קת לא אמורים לסיים אירוע כזה מהר?
הודעה אחרונה מאת NirLevi, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לכולם, נכון להיום אני בתהליכים של מיון לחברה מסויימת, כחלק מכל התהליך, החלק האחרון הוא מבדק אמינות (כבר נשלח אליי חוזה וחתמתי עליו, עברתי את כל הראיונות). אתמול עשיתי את מבדק האמינות, בסופו עדכנתי את המגייסת כמו שהתבקשתי מראש, במבדק היה רשום שהמבדק מטעם חברה x ולא חברה y אליה אני מתמיין, וציינתי את זה למגייסת לאחר המבדק. הבוקר התקשרה המגייסת ואמרה לי שאכן הייתה טעות ויישלחו לי מבדק חדש במהלך היום. המוח הקוסנפירטור שלי ישר הלך לכיוון של ״עושים לי תרגיל״ ויכול להיות שרוצים להשוות את התשובות שלי בין המבדקים, מה דעתכם? בנוסף - כבר הכל חתום וסגור, כמה לדעתכם יהווה מבדק האמינות משקל לכל נושא המיון? פשוט מוזר לי שכבר כל הראיונות והחוזה עברו בהצלחה וגם המנהל המיועד שלי התקשר…
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 595 צפיות
היי, הבנתי שהתהליך יחסית פשוט. מישהו יכול בבקשה להדריך אותי לגבי הביצוע בדלת המצורפת? תודה
הודעה אחרונה מאת save, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 835 צפיות
מחפש חליפה כחולה רושם חליפה כחולה בגוגל, מגיע לאתר הנ"ל. מחירים מעניינים https://www.miniinthebox.com/he/p/gold-synthetic-aquamarine-ear-cuff-vintage-style-guitar-number-cute-earrings-jewelry-light-yellow-for-stage-bar-festival-5pcs_p7868632.html?currency=ILS&litb_from=paid_adwords_shopping&sku=1_311|2_290&country_code=il&utm_source=google_shopping&utm_medium=cpc&adword_mt=&adword_ct=455434197578&adword_kw=&adword_pos=&adword_pl=&adword_net=u&adword_tar=&adw_src_id=9128368949_10802137884_109031591929_pla-293946777986&gclid=Cj0KCQiA1pyCBhCtARIsAHaY_5ek-QGtiadbzFJ6EsdHTPQvivENzpt-u3ahys4E5menzkA173xSd5wa…
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם מותר למעסיק לנכות מהשכר בשל חוסר בקופה? זה חוקי
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 24 תגובות
- 3 אלף צפיות
ערב טוב לקהל היודע הכל שאלת תם לי אליכם - מה עדיף על מטרז' נתון- 3 או 4 חדרים? מדובר בכפר סבא, בפרוייקט עתידי של פינוי בינוי. ההחלטה כבר נפלה, הפרוייקט ייצא לדרך. עכשיו השאלה מה עדיף למכירה עתידית, (אין כוונה לגור בפרוייקט שייבנה) - במטרז' של 76 מטרים, 4 חדרים קטנים ללא פינת אוכל ומרפסת שרות, או 3 חדרים עם פינת אוכל ומרפסת שרות. ניתן לבקש מהקבלן את אחת האפשרויות מראש ללא תוספת מחיר. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת סלע, -
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 453 אורחים (הצג רשימה מלאה)