Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפתח בזה שתמיד רציתי לקנות אופניים חשמליים, במיוחד אחרי שקניתי לאישתי, אבל תמיד התקמצנתי על עצמי, וגם יש לי עוד 2 זוגות (שטח, וסיקלוקרוס), אבל אז הגיע הזדמנות לקנות ספשלייזד טורבו s, שנת 2013 עם סוללה חדשה ישר מהשכן, הן שכבו לו במרתף ללא תזוזה (פחות 2900 קמ עשו מאז שנקנו כחדשות), אז הזדמנות כזאת לא מפספסים (עלו לי כ800 פרנק), במיוחד שאנחנו עושים תמיד פיקניק ביערות וזה כולל עליות קשות ועוד עם נגרר ומשקל כולל של 50 קילו לגרור, אז נקנו האופניים, הוספתי להן סבל, הברקסים פורקו נוקו הוחלף נוזל בלמים ורפידות, צמיגים חדשים (הכל היה מקורי מ2013), הדבר הבא לעבור לקסטה של 11, וסוללה גדולה יותר (אשר כוללת בתוכה Bluetooth), אז כבר עברתי איתם בשבוע וחצי האחרונים מעל ל100 קמ, וזה פשוט ממכר הקלות והמהירות שמגיעים לכל מקום.

אני כנראה הולך להחזיק אותם עד סיום התואר (משמשות אותי לרכיבה ללימודים כ30 קמ לכיוון), ואז נשתדרג לדגם אחר (בתקווה שיהיה בהנחה).

2246a1afd1c90f75ad3753e0a8e447a9.jpg99ea2d5501d3547780d9a5db92941a24.jpg33ca0397bdb707405942a034e4a24691.jpg

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

הלוואי והיה מסלול אופניים ממקום מגוריי לתל אביב, בכיף הייתי עובר לאופניים.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
תתחדש, אחלה דיל. 

30 קמ לכיוון? זה המון, זה יותר משעה רכיבה. למה ככה?
תודה, הלימודים נמצאים בעיר אחרת, עד עכשיו היתי עושה את זה עם הסיקלו-קרוס, אבל סגרו את חדרי ההלבשה והמקלחות, ולשבת 8 וחצי שעות בכיתה מסריח זה לא כזה נחמד [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

פורסם

קודם כל תתחדש ותהנה ברכיבות, זה הכי חשוב ולא משנה אם אתה רוכב על זנב קשיח, שיכוך מלא או חשמליות.

האופניים נראות ממש טוב, חבל שאין בולם קדמי.

• מעניין 1
פורסם

תודה, חשבתי על להתקין בולם קדמי (עדין חושב על זה) , לגבי זנב קשיח אני חולה על הטרק שלי (:dc95433da111febc4cd8131024fb2eb6.jpg

• אהבתי 1
פורסם

באמת שאני מנסה להבין מה כל כך מיוחד באופניים כאלו.

כל אופניים עם צמיג רחב מקבילות מהארץ מן הסתם יהיו יותר נוחות/חזקות/יציבות מהזנ"ק האלו. ועוד ל60 ק"מ!!!

אגב מה הנתונים הטכניים של המנוע/סוללה.

פורסם

כל היופי שאני מגיע ללימודים בלי להזיע, או ברגע שאני רוכב עם האישה והבנות (הן לא רוכבות למרחקים עדין) אני מחבר את המנשא מאחורה ופשוט עושה את העליות בלי להתאמץ (אנחנו מדברים על 50 קילו), לרכישות אימון או כיף יש לי את הסיקלוקרוס או הזנב קשיח.
לגבי הסוללה היא 504 וואט אמפר, והמנוע 250 וואט.

פורסם (נערך)

נראה נהדר!
מחיפוש קצר, בארץ הן נמכרות במעל 26k במצמן, כך שכנראה לא נראה הרבה כאלה.

אני רכשתי לפני שנה וקצת אופניים חשמליים בתצורה דומה, כלומר שלדת אופניים רגילה, בניגוד לשלדות המוזרות הנפוצות בארץ. רק ששלי הן אופני מדבקה, מותג Rainbow החשמלי של רוזן מינץ.

בשביל מי שרגיל לרכב על אופניים סטנדרטיים (יש לי גם שטח), לדעתי זה יתרון לרכב על שלדה נורמלית, קלה, עם צמיגים צרים, לתמרון נוח.

יתרון נוסף לדעתי שהן פחות גניבים, רבים בכלל לא שמים לב שהם חשמליים, וגם מי שיראה לא ירצה אותן, מחפשים את הסטנדרט., וגם הסוללה בצורה מיוחדת, לא תתאים לאיש, כך שתאורטית אפשר להשאיר אותה על האופניים.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • תוכן חדש...