אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,383 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
לפני כשנה נפרץ החשבון שלי באמזון והוצאתי אותו משימוש (החשבון עדיין קיים) וביטלתי את כרטיס האשראי שהיה מצומד אילו, אני מנסה בשבועות האחרונים להחזיר אותו אבל אני נתקל בבעיה: -כשאני מנסה לגשת לחשבון עם פייר פוקס אני מקבל הודעת שגיאה בזמן הכניסה (כשאני כותב ששכחתי את הסיסמה ומבקש שישלחו לי אופציית איפוס דרך הדוא"ל)) בה נאמר כי ישנה בעייה ועלי לפנות לנציג שירות. -כשאני מנסה לגשת לחשבון עם כרום כשאני כותב ששכחתי את הסיסמה ומבקש שישלחו לי אופציית איפוס דרך הדוא"ל אני מגיע למסך אימות שמבקש את 4 הספרות האחרנות של כרטיס האשראי ואת תאריך סיום התוקף שלו. אני אומנם יכול להזין את 4 הספרות האחרנות אבל לא ניתן להכניס את תאריך סיום התוקף שלו כי הוא מלפני התאריך הנוכחי (לא ניתן ל…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי תוכניות מבנה עם מידות (גם ב JPG ו גם ב PDF) ידועים לי מידות הרהיטים ואני מעוניין לשבץ אותם ע"ג התוכנית לראות התאמה (בעין אנושית זה אפשרי אבל לא יהיה מדוייק) האם יש תוכנה או כלי שמאפשרים לשבץ / לנרמל את השרטוטים עם חפצים או רהיטים? תודה
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי בדרך כלל אני יושב על המחשב כל כמה ימים ומוריד את הסדרות שאני רוצה בטורנט פעם הייתי רואה גם על המחשב, היום זרקו אותי מהחדר ואני צריך לראות בסטרימר בסלון אבל גם תהליך ההורדה נהיה לי מעיק כי הגישה שלי למחשב הראשי קטנה בצורה משמעותית. בסטרימר יש לי קודי מותקן, מחפש איזה פלאגין או פתרון אחר שממש עובד, שנותן לי לבחור מקור טורנט, ממתין 5-10 דקות ויש לי את הפרק מוכן לצפייה. זכור לי שהיו כל מיני פלאגינים אבל אף לא פעם אחת זה עבד לי בצורה אמינה וטובה.
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אם יש סטודנט שחייב סיור כחלק מחובת התואר ומבקשים ממנו בדיקת קורונה האם זה חוקי? אם הוא בבידוד או חיובי לקורונה הוא לא יקבל נ"ז? אבל מעל הכל מרחפת השאלה האם מותר לחייב בכלל בייחוד לאור העובדה שצריך להתארגן ולנסוע וזה לא פשוט לחלק מאיתנו
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שני זוגות רמקולים(AR, ADVENT) בני עשרות שנים, 20 האחרונות היו באחסנה, ככה הם נראים כעת. האם יש טעם לתקן ? מה בערך עלות התיקון והאם זה לא יהיה יקר יותר מערכם לאחר השיפוץ ?
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 883 צפיות
כמו שכתוב בכותרת מחפש מסעדות אבל לא רק. מחפש גם יקב, בית קפה ומסעדה. גם מסעדות טובות בעתלית יהיה טוב..
הודעה אחרונה מאת DubelBoom, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 699 צפיות
ברור שאיפה שהוא יש סתימה. ברור שהמים הולכים לאן שהם לא צריכים וקופאים שם למטה. השאלה היא היכן לחפש ומה לפרק? אולי בכלל יש סתימה במעבר האויר הקר ומדובר בעיבוי שניקווה? הוא סטנדרטי, בעל מקפיא עליון ובן בערך 7 שנים. תודה לכם מראש!
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מחירי הדירות בתל אביב מגיע כרגע לשיא של 50 אש"ח למטר מרובע, האם אתם חושבים שזה עוד יעלה או שזו בועה שהולכת להתפוצץ ? אני שואל את עצמי האם להיכנס להרתפקאה של רכישת דירה חדשה במרכז תל אביב וההתלבטות היא בעקרון לגבי האם זו השקעה טובה לטווח הארוך או שאני רוכש בועה שהערך שלה בסוף ירד ? תודה!
הודעה אחרונה מאת יבגניפ, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 772 צפיות
צהריים טובים , קיבלתי המלצה חמה על מדפסת של Hp Laserjet מדגם P1002 או P1002W . 1. נאמר עליהן על ידי משתמש וותיק שהן קומפקטיות . 2. אמינות 3. טונר זול הבעיה היא שהן דגמים ישנים , אשמח באם תמליצו לי דגם קומפקטי , אמין ועם טונר זול . תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת avargel, -
- 8 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אהלן, אני מתעניין בלימודי הנדסאי אדריכלות. אשנח לדעת מאנשים שיודעים ובקיעים בתחום, מה עושה הנדסאי אדריכלות *בפועל*. כמובן שהמוסדות האקדמיים מציגים את זה כדבר נשחק ויוקרתי, ככה שאשמח לדעת מה זה באמת. על הנייר הנדסאי אדריכלות יכול לתכנן מבנים של יד 12 מטרים. האם יש באמת הנדסאים מוכרים שעשו פרוייקטים כאלה? אילו פרוייקטים הנדסאי אדריכלות באמת יכול להרשות לעצמו לקחת? מה הן העבודות הן כשכיר והן כעצמאי? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 841 צפיות
היי אנשים, אחרי שבמרץ 2020 ביטלו לנו את הטיסה, וכמעט 3 שנים בלי ביקור בארץ, אנחנו רוצים להגיע לשבועיים שלוש. אנחנו אזרחים ישראלים, אני ואשתי מחוסנים, הילד בן כמעט שנתיים כמובן שלא. הלכתי קצת לאיבוד בכל ההנחיות, האם אנחנו נצטרך בידוד? יש מעקב אחרי זה? איך זה הולך בכלל? כי אם כן, אין לנו טעם לטוס ולשבת שבועיים בבית. מישהו שחי בחו"ל וביקר לאחרונה בישראל יכול לעזור? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
רוב האנשים שאנחנו מכירים הם ממסגרות כלשהן שעברנו בחיים - בית ספר לימודים צבא עבודה, חברים משותפים. השאלה שלי איך מכירים אנשים בגיל מבוגר שכבר לא נמצאים במסגרות הללו? למשל בנאדם בפנסיה איך הוא מרחיב את מעגל החברים שלו? אפשר להגיד שדרך בית אבות או קהילות כאלה או אחרות אבל אשמח לשמוע על דרכים אחרות. יש גם לזכור שככל שאדם מתבגר העכבות שלו והאנשים שהוא מחפש שיהיו בסביביתו הם הרבה יותר ספציפיים (בדרך כלל) זה גם איזה נושא שמקשה על מציאה של אנשים מתאימים.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי לכולם, התפטרתי השבוע ממקום העבודה הנוכחי שלי וחתמתי על חוזה במקום החדש לעוד חודש וחצי - הייתי שמח לנצל את הזמן הזה ולטוס לארצות הברית או יעד אחר באמריקה. (אם יש עוד יעדים פתוחים ונחמדים מלבד דובאי, אשמח להמלצות בפרטי ) לצורך שתי המקרים יש צורך בויזה לארצות הברית, מכיוון שהטיסות לאמריקה שלא דרך ארה"ב מסובכות ולדעתי גם פחות אמינות (רובן עם שתי החלפות והרבה המתנה) ברגע זה אני מובטל אבל עבדתי עד לפני שבוע בהייטק, יש לי חוזה עבודה שמתחיל ב1.6 לחברת הייטק אחרת. מה הדרך הכי מהירה להוציא ויזה לארצות הברית ועל איזה קבועי זמן מדובר? אשמח לקבל המלצות לסוכנים שיכולים לקצר לי את הזמנים. אין לי בעיה לשלם כי כל…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב , הורדתי פריוריטי לנסיון , ההתקנה נכשלת . קראתי ברשת שזה קרה לעוד רבים , האם מישהו יכול לשלוח קישור שהוא יודע שהוא תקין להורדת התוכנה ? אני לא מצליח למצוא , תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת erga25, -
- 10 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
למקרה שאם לא הסברתי כמו שצריך, אז אני מתכוון לקייס שבמסגרת שלו יש מעין בליטה שמגינה על המסך במקרה והסמארטפון יפול ישירות עליו. הבעיה שמהתמונות קשה לדעת עד כמה הבליטה הזאת רצינית. הרבה חברות מייפות בתמונות פוטושוט ובמציאות הבליטה הרבה יותר קטנה עד לא קיימת, ומצד שני בסרטוני ביקורות ביו טיוב , הם משום מה הרבה פעמים מתעלמים מהעניין הזה ויותר מדברים על המרקם של הקייס שזה כניראה יותר חשוב לאנשים. טוב, ניחא. אז אחרי כול החפירה הזאת, האם אתם מכירים קייסים/סדרת קייסים שכן טובה בעניין הזה? הסמארטפון המדובר הוא גלקסי אס 21. כמו כן, להמחשה אם מישהו מכיר, סדרת הסימטרי של OTTERBOX מאוד גבולית, והייתי מעדיף משהו שיותר מגן מהבחינה שציינתי. …
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
DUAL WAN SWITCH?
מאת yuvk- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום למומחי הרשתות, ובכלל. בישוב הקטן שבו אני גר, בזק והוט מתחרות באיכות האינטרנט הירודה שהן מספקות. נטשתי את בזק ועברתי להוט והשיפור לא גדול. בזק מספקת עד 15 מגה וניתוקים לרוב, הוט מספקת עד 200 מגה וניתוקים לרוב. חשבתי ביאושי להתחבר לשתי החברות במקביל. במקרה של הוט אני מוגבל למודם שלהם (הוטבוקס). ראוטר ADSL2 יש לי מימי בזק. ראיתי שיש MULTI WAN SWITCH כולל אפילו 4 WAN. האם זה פשוט כמו שזה נראה? איך מתנהלת הקצאת ה IP במקרה כזה שיש שני ראוטרים במערכת? https://www.aliexpress.com/item/4001066570822.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.364455b00ZXoBH&algo_pvid=b9f497a5-6429-4921-a4e9-7f7339ad7515&algo_expid=b9f497a5-6429-4921-a4e9-7f7339…
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 728 צפיות
השאלה בכותרת. לרוב אין לי בעייה של מחסום יצירתיות, להיפך- לרוב יש לי יותר מדיי רעיונות. הפעם, אני אובד עצות הלוחית היא של הרכב הקודם שלי, ואין לי צורך בה (נרכשה עבור מתלה לאופניים שנמסר לא מזמן לחבר הפורום). הציעו לי לעשות מתלה למפתחות, אבל אני לא צריך כזה או עוד מתלים באופן עקרוני, ואני חושב על קישוט דקורטיבי, ללא שימוש כלשהו. אודה לרעיונות ומחשבות.
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
ערב צח, ערב זך, אז כמו בכותרת, דרושה מדפסת (הבטחתי לבת שלי). הדרישות מעט סותרות: א. שתדפיס בצבע ב. שלא תתפרק אחרי חצי שנה (או שנה) ושבגדול תצריך מינימום של התעסקות. לא רוצה לפתוח ולסגור כל מיני מגשים כל פעם שצריך להדפיס, להדליק ולכבות מליון פעם, להחליף ראשי דיו כל חודשיים או לחלץ דפים תקועים. משהו שעובד. ג. שתהיה אלחוטית, או לפחות עם חיבור רשת קווי. ד. יהיה נחמד אם היא תהיה משולבת, ואם כבר משולבת, יהיה אפילו יותר נחמד אם יהיה לה מזין אוטומטי לסורק. ה. עוד Nice to have יהיה דופלקס אוטמטי (כאמור, מינימום התעסקות: לא תוציא, תהפוך עם הפנים למטה מצפון לדרום, תפתח את המגירה, תכניס מעל (בעצם מתחת) לדפים הקיימים, תלחץ פה ופה ופה, ואז תחזור על …
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
עד היום קניתי מהויטרינר ב 195 שח שזה מספיק ל 3 חודשים. עם 2 כלבים זה היה על גבול הסביר, (390 שח ל3 חודשים = 55 לכלב לחודש) עכשיו שהצטרף חתול למסיבה נדרש לבצע חישוב מחדש סך הכל המוצר הכי טוב שהיה לנו, כל האמפולות לא ממש עבדו, לפני כן השתמשנו בכדור "חודשי" של חברה אחרת, היה גם טוב אבל ה 3 חודשים זו פחות התעסקות יש המלצות על כדורים דומים/מקום אחר לקניה/להזמין מחול? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת outnex, -
-
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי, האוף טופיק ידוע כמקום בו אפשר לקבל עיצה טובה במגוון נושאים. לפני כשנה הגיע למשרד סטודנט , לאחרונה עברתי תפקיד ואנו עובדים ביחד על נושאים משותפים. הבחור ממש סבבה והפכנו לחברים בעבודה - כל הצוות אוכלים יחד צהריים,. יש לנו בית כנסת בעבודה- לא ראיתי אותו ולו פעם פעת אחת יוצא להתפלל (כמו שעושים עובדים אחרים ) . לפני שבוע הבחור הזמין אותי לחתונה. הבחור שומר מסורת , עם כיפה קטנה (אין לי מושג מה זה אומר ). לפני כמה ימים הוא דיבר על החופש שהוא הולך לקחת אחרי העבודה ושאל אותי אם אני אני יודע מה זה 7 ברכות עניתי שאשמח לדעת למה הוא התכוון , הוא הסביר על מנהג להזמין את האורחים אחרי החתונה... המשפט הבא היה - "אבל אין לי כח ל7…
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, זה כבר תקופה ארוכה שיש מחסורים בכל הקשור לחומרה, כרטיסי מסך חדשים נחטפים תוך דקות ואלה שזמינים עולים פי 2 ממה שעלו טרם הקורונה, ניידים עם מעבדי ryzen כמעט ולא זמינים (הדור החדש) ובגדול גם שם המחירים עלו, נראה שזה משפיע גם על ייצור רכבים שמואט עקב מחסור בשבבים, ישנם דיווחים על קוי יצור שהוקפאו עקב כך. כמה זמן לדעתם המצב הזה יימשך ? והאם אנחנו צפויים לראות המשך עליות מחיר במוצרים שדורשים שבבי עיבוד ?
הודעה אחרונה מאת אורי מ., -
-
שוחחנו. הצעתי גם לשלם עבור איזה משטח גומי למכונה. הוא טוען שהמכונה שלו לא מרעישה. בכל מקרה, האם יש איזה חוק נגד זה? כי בסופו של יום שימוש במכונת כביסה זה משהו סביר. זה לא שהוא עושה קריוקי. מצד שני אני יכול לשמוע את זה בחדר שינה שלי. מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אקדים שאני לא מעוניין להטריל או להעניש אף אחד/ת או גוף כלשהו. בעמותה שאני מנהל הצטברו אלפי שקלים במטבעות. עמלת המרה בדואר ב10 אג' מגיעה ל27% מה שלא רלוונטי בעיניי. חברים הציעו לי לשלם בזה אגרות/תשלומים. זה נכון שהם מחוייבים לקבל תשלום כזה? (כמובן שהכסף יגיע ספור/שקול ומחולק בשקיות להקל על ההליך)
הודעה אחרונה מאת arik100, -
- 6 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם. הוטלה עלי משימה. לרכוש 4 מצלמות אקסטרים, או בשמן הגנרי, גופרו. בקיצור, מה קונים? גופרו 9? דיג'י אוסמו? גופרו דור קודם? יש משהו אחר שאני לא מכיר? ומהיכן? אני לא שש לרכוש ברשת דוגמת ksp או אייבורי. תקציב: 2000 שח כולל כרטיס ואיבזור בסיסי. תודה. Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת FlicK, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אני מאד אוהב נעלי התעמלות של אדידס. במהלך השנים קניתי לא מעט דגמים, בעיקר בחו"ל, ונעליים אלה תמיד נוחות לי מאד ומאד עמידות. אני בדרך כלל קונה באאוטלטים ובקבוצת המחיר הנמוכה-בינונית. ממש לא חשוב לי שזו תהייה הקולקציה האחרונה והעדכנית. עכשיו לשאלה: האם ניתן למצוא באינטרנט נעליים שהיו חדשות נניח ב-2015 או 2016? מן הסתם, אלה כבר לא מוצעות לרכישה באתרי אדידס העכשוויים. פשוט בא לי לרכוש שוב נעליים שמאוד אהבתי והיו לי נוחות. וליתר ספציפיות: אלה נעליים מסדרת Cloudfoam. הדגם המדויק Galaxy M 3 אנסה לצרף תמונה של הנעליים כפי שהיו חדשות. Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
-
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, קניתי לפטופ שכרגע ממתין אצל חבר בניו יורק ומחפש חברה שתעביר אותו לישראל. דל שלחו עם פדקס, אבל הביקורות עליהם בגוגל מחרידות (מוזר כי שלחתי אלפי פעמים עם TNT וזכור לי דווקא לטובה) ואני רוצה גם לקבל את החבילה וגם בלי הפתעות לא טובות של עמלות. יש חברות מומלצות? גם ups ו-dhl לא כוכבות בביקורות. בנוסף שילמתי מס ארה"ב (סביב ה-7%), האם אוכל להזדכות עליו? לקזז מתשלום המע"מ? דל מילאו טופס ייצוא אם זה יכול לעזור. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 953 צפיות
הדבר הזה מטריף אותי. איך אפשר לבטל את זה אני לא רואה שום אופציה
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 868 צפיות
בוקר טוב , לאחר המלצות מרובות על הדגם הנ"ל של המדפסת אני מנסה למצוא מקום במרכז הארץ או ברשת לקנות אותה ולא מוצא . אשמח באם מישהו יכוון אותי למקום עם מדפסת כזו , תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת erga25, -
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
התפגר לו גלגל השיניים הפלסטי ששתול שם למטרת הגנה על המנוע. האם אצל כל המכשירים הוא אותו הדבר/אותו המק"ט? אני משתגע, לא מצליח למצוא תמונות פיצוץ ו/או רשימות חלפים לדגם הזה. האמת, אני די בטוח שבגלל שהוא יועד לשוק הכנעני כאן, יש לו במק"ט או בדגם איזו אות או מספר שונה ממה שרואים (בשפע) באינטרנט על מכשירי חו"ל... הדגם הוא: SKU 5KSM150PSEIC אני צריך את גלגל השיניים, את הפין שלו שקצת התעקם לו בהוצאה ואם אפשר - אז את בורגי המיכסה למשהו נורמלי יותר כמו בדגמים הישנים (כרגע ראשי הברגים צורכים מברג ראש משולש). את האטם אעשה בעצמי וגריז תקן מזון אני די בטוח שאוכל להשיג דרך מישהו. ממש אשמח ואודה לכל עזרה.
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
או שגם הזמנה לא תעזור ואני חסום לנצח מהאתר ?
הודעה אחרונה מאת vxlan,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 453 אורחים (הצג רשימה מלאה)