Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב האנשים שאנחנו מכירים הם ממסגרות כלשהן שעברנו בחיים - בית ספר לימודים צבא עבודה, חברים משותפים.

השאלה שלי איך מכירים אנשים בגיל מבוגר שכבר לא נמצאים במסגרות הללו? למשל בנאדם בפנסיה איך הוא מרחיב את מעגל החברים שלו?

אפשר להגיד שדרך בית אבות או קהילות כאלה או אחרות אבל אשמח לשמוע על דרכים אחרות.

יש גם לזכור שככל שאדם מתבגר העכבות שלו והאנשים שהוא מחפש שיהיו בסביביתו הם הרבה יותר ספציפיים (בדרך כלל) זה גם איזה נושא שמקשה על מציאה של אנשים מתאימים. 

פורסם

דרך תחביב משותף.
אני בן פחות מ40, 3 חברים טובים שלי נושקים ל60 ועם נכדים, מה חיבר ביננו? רכיבת אופנועים משותפת.
התחביב הוא הדבק, דרכו מכירים אנשים, אחרי שממצים את כל השיחות על דגמים, שיפורים, סיבובים, ציוד... מתחילים להתחבר, להתעניין, להיפגש בלי קשר לרכיבה.

היום נושא התחביבים הרבה יותר נגיש , לכל נושא יש קבוצה ייעודית בפייסבוק ובפורומים באינטרנט.
קל להתחבר לקבוצה מקומית או אזורית.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

• אהבתי 2

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

סבתא שלי האריכה ימים מאוד, מה שאמר שרוב החוג החברתי שלה נעלם מסיבות טבעיות. הייתה מכירה חברים במועדונית של ויצ"ו. 

מה שחשוב לזכור זה שככל שמתקדמים בגיל, האופציות מתמעטות, צריך לסבול גם אלמנטים מעצבנים לפעמים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה. אני מדבר על אנשים בני 60 פלוס.

נניח למשל אנשים שאוהבים לטייל בחול , איך מוצאים אנשים כאלה מבלי שזה יישמע היכרות מאולצת?

פורסם

פורומים ותחביבים זה דווקא מקום מעולה לידידות משותפת. לא בטוח בכאן בפורום שהוא רבגוני (אפילו הסכמה שרכב צריך/חייב להיראות טוב, אין)

אבל היו שנים שהגדלתי את מעגל החברים שלי בתור אודיופיל ופעיל בפורומים (מפגשים בבית, תערוכות, האזנה אצל יבואנים בבית כולל כיבוד, ביקורים ליליים ועוד)

אני משערק שאם הייתי ממשיך להיות שייך לתחום (עדיין אוהב מוזיקה יותר מכל, אבל כבר לא פעיל) הייתי נשאר חבר של רבים שהכרתי. (כולל יבואני היי-אנד חברים לתחום)

בתחום הטיולים שמעתי כמה פעמים על חברויות שנרקמות בין אנשים, לפעמים חברות נפש גם לאחר הטיול המשותף.

אבל זה גם עניין של אופי נוח וחברתי, ויכולת להיפתח לאנשים אחרים. יחד עם זה חייב לומר, שעם הגיל, מעגל החברים מצטמצם. 

פורסם
לפני 18 שעות, arik100 כתב:

נניח למשל אנשים שאוהבים לטייל בחול , איך מוצאים אנשים כאלה מבלי שזה יישמע היכרות מאולצת?

כשתעבור הקורונה, נרשמים לטיולים מאורגנים.

יש לטיולים האלו המון חסרונות, אבל הם מקום מעולה להכיר אנשים שאוהבים לטייל.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 18 שעות, arik100 כתב:

קח בחשבון שזה הדדי ברוב המוחלט של המקרים.

בך שלא הייתי חושש מ"מאולץ".

ובמקרה הכי גרוע לא הלך אז לא הלך-עדיף לנסות על לשבת בבית לבד.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

מחפשים פעילויות חברתיות כמו חוגים, הרצאות בית, סדנאות וכו׳.

אם הם ״טכנולוגים״ ויש להם פייסבוק אפשר גם להתחיל מקבוצות עניין בתחומים משותפים שעורכות גם מפגשים בפועל (שמעתי שיש איזה פורום רכב שעושה את זה מידי פעם :-) ).

פורסם (נערך)

טיולים מאורגנים לא מתאימים לכל אחד, הם גם יקרים מאד/ בהשוואה לטיול פרטי,

גם מגבילים אותך, וגם תוקעים אותך עם אדם שלא נוח לך לשהות במחיצתו אפילו 

אחד כזה שכל הזמן מצלם מעצבן אותי. אבל בד''כ תמצא שם זוגות אמידים ומבוגרים

שהסיכוי שתהיה כימיה להמשך הוא לא רב. 

אדם בודד שיצטרף לטיול מאורגן לבד ישלם גם יותר יקר כי הוא בודד בחדר או שהקבוצה

תצרף אותו לשותף אקראי שיש סיכוי רב שלא יתאים לו דוגמא מעשן, קולני, וכו'.

בשביל ההגינות מעולם לא הייתי בטיול

מאורגן אז יתכן שאני טועה - דברי הם בגדר סברה תיאורטית.

אני בצעירותי הייתי אדם עם המון חברים וחברות חלקם חברי נפש בזמנו, מה שאיחד אותנו זה

המוסיקה, היינו נפגשים המון חברים ונהנים מברוס ספרינסטין למשל על פטיפון ישן. היום זה

ממש לא רלוונטי לצערי הרב. קשה מאד למצא חבר וגם אם מצאת אז בת הזוג שלו ושלי בקטע

ופה תמיד תהיה הנפילה, וחבל.

בימינו, יש (לי) תחושה של ניכור בין אנשים וגם בתוך משפחה אפילו.

אינני יודע להצביע בדיוק על הסיבה (יש לי כמה רעיונות) יתכן שבגלל שאנו משפחה שכולה שאיבדה ילד, העיניין

מרחיק אנשים ואפילו חברי ילדות מאיתנו (כן!! ממש) מה שנשאר לי זה רק לקנא בהורי המבוגרים שעדיין

בגיל זיקנה מחזיקים חברויות עם 4 זוגות עשרות שנים. כנראה זה נחלת העבר.

אני מצאתי מפלט במשפחתי הגרעינית אישה והילדים שם אני באמת משקיע את מיטב זמני הפנוי,

כמו כן קריאת ספרים

מוסיקה, קולנוע וכמה פורומים כמובן. לדעתי הרוב נוהג גם כך וחבל.

הסיכוי למצא חבר טוב בגיל 50+ לפיכך הוא קלוש לצערי.

עריכה אחרונה על ידי yossy
  • מעניין 1

פורסם

שומרים על החברים שכבר יש, או מתים לבד.

לצערי זה נכון גם לגילאים יותר מוקדמים היום. רשתות חברתיות יוצרות אשליה של אינטראקציה חברתית, אתה כותב דברים ועושים לך לייקים וזה, אבל בפועל אנחנו יותר בודדים מאי פעם.

• רעיון טוב! 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...