Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיוב בבדיקת קורונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש סטודנט שחייב סיור כחלק מחובת התואר ומבקשים ממנו בדיקת קורונה האם זה חוקי? אם הוא בבידוד או חיובי לקורונה הוא לא יקבל נ"ז? אבל מעל הכל מרחפת השאלה האם מותר לחייב בכלל בייחוד לאור העובדה שצריך להתארגן ולנסוע וזה לא פשוט לחלק מאיתנו

פורסם
לפני 37 דקות, anonport כתב:

אם יש סטודנט שחייב סיור כחלק מחובת התואר ומבקשים ממנו בדיקת קורונה האם זה חוקי? אם הוא בבידוד או חיובי לקורונה הוא לא יקבל נ"ז?

מה הציפיה? שהסטודנט יקבל את הנ"ז בלי לבצע את הסיור?

למיטב הבנתי צריכים לאפשר סיורים במספר מועדים (2-3), בלי קשר לקורונה, בגלל בעיות לוגיסטיות או אפילו מילואים.

לפני 38 דקות, anonport כתב:

האם מותר לחייב בכלל בייחוד לאור העובדה שצריך להתארגן ולנסוע וזה לא פשוט לחלק מאיתנו

אבל זה היה נכון גם לפני הקורונה ובלי קשר לקורונה לא? או שמה שמקשה על ההתארגנות והנסיעה זה הקורונה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה לא ממש צודק. מדובר בהליך רפואי שלא היה חובה מעולם כחלק מהלימודים ולכן אין משמעות למספר המועדים אלא לדרישה לבדיקה. אגב בשנה שעברה עשו הקלות והאדמה לא רעדה. התלמיד מוכן להגיע אבל לא מסכים לבדיקה. אין טעם להביע דעה בבקשה. אם יש מישהו שמכיר מה אמר החוק שיענה. תודה

פורסם

פסיקה של בית המשפט חייבה גננת להבדק. 

אני אסיק מכך שאם ביחסי עובד מעביד זו היתה ההחלטה, על אחת כמה וכמה במקרה של סטודנט ומוסד לימודי.

מכאן שהחוק לא יכול לחייב אותך להתחסן, אבל אם במסגרת גוף כלשהו אתה צריך לבוא במגע עם אחרים, אותו גוף רשאי לדרוש בדיקה כדי לא לסכן אותם. 

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, anonport כתב:

אתה לא ממש צודק. מדובר בהליך רפואי שלא היה חובה מעולם כחלק מהלימודים ולכן אין משמעות למספר המועדים אלא לדרישה לבדיקה. אגב בשנה שעברה עשו הקלות והאדמה לא רעדה. התלמיד מוכן להגיע אבל לא מסכים לבדיקה. אין טעם להביע דעה בבקשה. אם יש מישהו שמכיר מה אמר החוק שיענה. תודה

אם אתה מדבר על דרישה חוקית - מותר לדרוש להיבדק.

זה גם היה החוק לפני הקורונה (חוק בריאות העם שמבוסס על פקודה מנדטורית) - פשוט עד הקורונה לא היה וירוס שחייב התנהלות כזו למעט בתקופה מסוימת חצבת (וגם אז במקומות מסוימים בלבד).

במסגרת סיפור החצבת גם חייבו תלמידים שלא התחסנו לא להגיע לגן

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5433210,00.html

שואל שוב, מה הציפיה? שהתלמיד יקבל את הנ"ז בלי להגיע לסיור?

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש אפשרות נוספת, לחכות שהקורונה תסתיים ורק אז לבצע את הסיור. לא נראה לי שהאדמה תרעד אם הסטודנט ימתין לסיום המגיפה בשביל לבצע את הסיור :wink:

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

באקדמיה בהחלט אפשר לחייב להתחסן/להבדק. תבדוק מה הן הדרישות מסטודנטים העוסקים במקצועות רפואה :מספר חיסונים +בדיקת מנטו ,כל זאת טרם תחילת סבבים קליניים בלימודים

• אהבתי 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

תשמע, כל הקטע של לחייב חיסונים וקיומו של תו ירוק הוא בעייתי, יש פה קושי חוקי/מוסרי/חברתי לא קטן, ואני אומר את זה בתור מחוסן ותומך חיסונים.

אבל לסרב לבדיקה???

שיילך לחפש.

BeRoo סגר יפה את הצד המשפטי בעניין.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 12 דקות, anonport כתב:

התלבטתי אם כדאי בכלל לשאול. ידעתי שחלק מהתגובות לא יהיו רלוונטיות. אז מבחינתי אפשר למחוק את השרשור 

נתנו לך תשובות כנות, חיפשת תשובה שתתאים לך. היום יותר מסובך להתנהל בתקופתנו לעומת התקופה שלא היו החיסונים בארץ, לטוב ולרע.

אני מבין אותך אבל יש פשוט היגיון מסוים בבדיקה. אם אתה דואג לפרטיותך אז כדאי מאוד שתפסיק להתכתב בפורום הזה כי יודעים טוב מאוד איפה אתה נמצא ואיזה אתר פורנו אתה גולש.

*בלי ציניות בכלל

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, fatboy1340 כתב:

הדרישות מסטודנטים העוסקים במקצועות רפואה

אלה דרישות שידועות לסטודנט מראש, בניגוד למקרה הקורונה.

ועדיין, למוסד לימודי יש מחוייבות לכלל הסטודנטים והמרצים, ואני אהמר שאם המקרה יגיע לבית המשפט, הפסיקה לא תטיב עם הסטודנט כמו שהיא לא הטיבה עם הגננת.

לא רוצה להתחסן מכל מיני סיבות? סבבה. הבדיקה היא הליך רפואי פשוט, ללא מחטים, ללא הכנסת חומרים זרים לגוף, והאינטרס הכללי יגבר מול מי שלא רוצה מטוש באף.  ואני בספק שהדרישה לציון עובר תתקבל.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אחראי פורום
פורסם
לפני 11 שעות, anonport כתב:

התלבטתי אם כדאי בכלל לשאול. ידעתי שחלק מהתגובות לא יהיו רלוונטיות. אז מבחינתי אפשר למחוק את השרשור 

אז אולי באמת אל תשאל ותחסוך מאיתנו את חוסר הסבלנות שלך להבא.

קיבלת תגובות לעניין וגם העקיצות היו ממש מתבקשות פה, אתה כנראה חיפשת חיזוק להתנהגות הלא נכונה שלך.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...