Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בדרך כלל אני יושב על המחשב כל כמה ימים ומוריד את הסדרות שאני רוצה בטורנט

פעם הייתי רואה גם על המחשב, היום זרקו אותי מהחדר ואני צריך לראות בסטרימר בסלון אבל גם תהליך ההורדה נהיה לי מעיק כי הגישה שלי למחשב הראשי קטנה בצורה משמעותית.

בסטרימר יש לי קודי מותקן, מחפש איזה פלאגין או פתרון אחר שממש עובד, שנותן לי לבחור מקור טורנט, ממתין 5-10 דקות ויש לי את הפרק מוכן לצפייה.

זכור לי שהיו כל מיני פלאגינים אבל אף לא פעם אחת זה עבד לי בצורה אמינה וטובה.

פורסם

1. אם אתה עדיין מוריד למחשב - פשוט מתקינים שרת Plex על המחשב (לוקח 2 דקות) ואפליקצית פלקס על הסטרימר (קיים בכל הסטרימרים , בכל הטלוויזיות החכמות , בפלאפונים וכו)

2. אם אתה מוכן להשקיע קצת כל חודש אתה יכול לקבל את זה בלי להתעסק עם המחשב והרבה יותר מהיר באמצעות seedbox. אני משתמש ב http://seedboxes.cc.

יש לי שרת עם איחסון שעליו יש את כל התוכן - עם אינטרנט סופר מהיר , זמין מכל מקום בעולם ועליו מותקן שרת פלקס ומקונפג כבר. זה נח גם בדרך לעבודה (בתחבורה ציבורית) , גיבוי ענן נוסף וכו.

דברים יורדים תוך פחות מדקה לרוב

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

plex זה הפתרון שחיפשתי גם אני.
שאלתי כמה פעמים בכל מיני פורומים, ולא האמנתי שאנשים לא סיפרו לי עליו קודם.

אבל יש לו הגבלות כאשר אתה מוריד את הapp לTV, עם סרטים 4K HDR וכל השיט הזה ו אודי DTS וכאלה, לא עובד, או תלוי בסרט, למשל, יש לי בסלון LG 55nano79, שר הטבעות 4k לא שומעים, אבל למשל יש לי Wonder Woman 4k עם אותו אודיו 1 ל1, וכן עובד [emoji2369], הtv אצל ההורים שלי (שלפני זה היה בסלון) שזה un או um 7340 43", לא זוכר בדיוק, אבל זה הדגם לא אחרון, זה פעם עבד ועכשיו לא, קיצר, ממש מוזר.

אם אתה רוצה להשקיע טיפה, לא חייב הרבה, 1200/1500₪, אבל זה יהיה הרבה פחות כאבי ראש, תקנה מיני מחשב עם כרטיס מסך ממש פשוט שתומך ב4k, צריך שיהיה לה hdmi 2, לא חייב מפלצת, אצלי יש את ה1030geforce, זה מספיק, וזהו, תחבר את המחשב לנתב, תשתף את התיקיות שלך ברשת ו נגמר הסיפור.

לך לחנות מחשבים שאתה מכיר וסומך, תבקש שיבנו לך משהו קטן ו חמוד, שלא ימכרו לך את הHTCE או איך שלא קוראים לזה, שזה "כבר מוכן" למה שאני אומר, תבנה משהו טוב נחמד, תראה בתמונה ששיש אצלי בסלון, זה עלה לי 1100, בלי הדיסק קשיח, בלי הכרטיס מסך, ו בלי הספק כוח, סיפור ארוך, אבל הדיסק קשיח הזה עולה 140₪, הספק כוח 200/300, לא זוכר באמת, כרטיס מסך, לא ידע לצערי :-(44f0d63c239a581669e15d75a6796ed3.jpg

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם (נערך)

1. אפשר להמיר בזמן אמת

2. אפשר להשתמש בסטרימר ״קצת״ יותר חזק

טני משתמש באפל טיוי לנושא כבר שנים - 0 בעיות כולל 4k עם אטמוס

ושאלו יהיו הצרות

עם הפייר סטיק נתקלתי בבעיות מדי פעם

עם iOS / Apple TV לא היו לי בעיות כבר שנים שאני משתמש בזה כמה שעות כל יום

עריכה אחרונה על ידי Liviur

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...