Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה נפרץ החשבון שלי באמזון והוצאתי אותו משימוש (החשבון עדיין קיים) וביטלתי את כרטיס האשראי שהיה מצומד אילו, אני מנסה בשבועות האחרונים להחזיר אותו אבל אני נתקל בבעיה:

-כשאני מנסה לגשת לחשבון עם פייר פוקס אני מקבל הודעת שגיאה בזמן הכניסה (כשאני כותב ששכחתי את הסיסמה ומבקש שישלחו לי אופציית איפוס דרך הדוא"ל)) בה נאמר כי ישנה בעייה ועלי לפנות לנציג שירות.

-כשאני מנסה לגשת לחשבון עם כרום כשאני כותב ששכחתי את הסיסמה ומבקש שישלחו לי אופציית איפוס דרך הדוא"ל אני מגיע למסך אימות שמבקש את 4 הספרות האחרנות של כרטיס האשראי ואת תאריך סיום התוקף שלו. אני אומנם יכול להזין את 4 הספרות האחרנות אבל לא ניתן להכניס את תאריך סיום התוקף שלו כי הוא מלפני התאריך הנוכחי (לא ניתן לבחור מהרשימה)

-כשאני מנסה ליצור חשבון חדש אני חייב להכניס מספר טלפון, כשאני מכניס את הטלפון שלי אני מקבל את השגיאה כי המספר כבר קיים במערכת. ניסיתי טלפון אחר אך משום מה לא קיבלתי את ה SMS. (אני לא ממש מת על פתיחת חשבון חדש כי אאבד את כל ההיסטוריה הקיימת שלי באמזון)

-כשאני מנסה לגשת לנציג שירות דרך האתר אני מתבקש להתחבר לחשבון כדי לבצע זאת...

-לא מצאתי גישה אחרת לנציגי שירות דך האתר/מייל.

איך פותרים את זה?😬

אני כבר לא חושב שאקנה מהם משהו בעתיד אחרי כל הסיפור הזה... אבל אני צריך להתחבר כדי להשתמש במכשיר קינדל שלי ובתוכנת קינדל במחשב.

פורסם (נערך)

עד כמה חשובה היסטוריית הקניות שלך באמזון? יותר חשובה מסיסמה נורמלית לחשבון?

תשכח מההיסטוריה ותתחיל מהתחלה עם צימוד כמו שצריך לטלפון.

בגדול, תתייחס למה שנפרץ כמו לגופה שנפגעה מדליפה גרעינית. אין לך למה לחזור, וגם אם כן, זה נגוע ופתח לצרות.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה, אנסה את המייל.

לפני 59 דקות, ArikB כתב:

עוד משהו שחשבתי עליו זה לפנות בצ'אט דרך חשבון של מישהו אחר (בן משפחה וכו').

קצת קשה כי תודה לאל, לאשתי אין שם חשבון🙂

לפני 29 דקות, hans כתב:

תשכח מההיסטוריה ותתחיל מהתחלה עם צימוד כמו שצריך לטלפון. אני לא מצליח כפי שכתבתי

בגדול, תתייחס למה שנפרץ כמו לגופה שנפגעה מדליפה גרעינית. אין לך למה לחזור, וגם אם כן, זה נגוע ופתח לצרות.

כי כל הספרים שלי שם...

כרגע החשבון לא פעיל. כשיחזור לחיים אאתחל אותו מחדש בכל מקרה (כתובת, מייל, כרטיס אשראי וכו')

פורסם

אוי, צודק, הספרים, שכחתי מזה לגמרי. מתנצל!

לא נשארו הרבה ברירות מלבד מייל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שלום Haim_gds, זה קצת מסובך להגיע לעמוד תמיכה שלהם במייל כי הוא קצת מוחבא, יש לינק למטה בשחזור של הסיסמה.

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

פורסם

ניסית להתקשר אליהם?

1-206-577-1364

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אחרי הניסיון הקודם שלי בשיחה איתם בנוגע להחזרת מוצר פגום שהייה זוועתי בלשון המעטה, דיברתי עם מישהו שמדבר מהר במבטא יורקשרי (כפי שאמר לי חבר שהאזין להקלטה) כבד שבקושי הצלחתי להבין מילה שלו ועשה רושם שהוא לא ממש הבין אותי.... אני מעדיף להמנע מזה ככל האפשר. 

ורק רציתי לציין שבתפקיד שלי (מהנדס פיתוח אמבדד) כל ההתממשקות במיילים בתוך החברה נעשית באנגלית והישיבות עם הצוותים החיצוניים בחו"ל מנוהלות באנגלית כך שכנראה שאין לי בעייה של הבנה/דיבור🙂

פורסם
בתאריך 21.4.2021 בשעה 07:59, Haim_gds כתב:

אפשר צילום מסך? לא זכור לי שאי פעם ראיתי את זה. נתקלתי כבר בבעיה שדפדפן אחד מראה משהו שדפדפן אחר לא...

בדקתי עוד פעם, עכשיו אני מגיע למס' טלפון.

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

פורסם
בתאריך 22.4.2021 בשעה 11:19, Haim_gds כתב:

אחרי הניסיון הקודם שלי בשיחה איתם בנוגע להחזרת מוצר פגום שהייה זוועתי בלשון המעטה, דיברתי עם מישהו שמדבר מהר במבטא יורקשרי (כפי שאמר לי חבר שהאזין להקלטה) כבד שבקושי הצלחתי להבין מילה שלו ועשה רושם שהוא לא ממש הבין אותי.... אני מעדיף להמנע מזה ככל האפשר. 

ורק רציתי לציין שבתפקיד שלי (מהנדס פיתוח אמבדד) כל ההתממשקות במיילים בתוך החברה נעשית באנגלית והישיבות עם הצוותים החיצוניים בחו"ל מנוהלות באנגלית כך שכנראה שאין לי בעייה של הבנה/דיבור🙂

תנסה מקסימום לא תצליח, לפחות תכסה את הפתרון הזה. אני מבין את הבעיה הזו של הבנת הנשמע אבל חבל לפספס כזה דבר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שיחה לחו"ל בטלפון, אני צריך לבדוק איזה חבילה קיימת לי בטלפון.... לא זכורמתי בשנים האחרונות הוצאתי שיחה כזו בטלפון (בדרך כלל בסקייפ או שירותים דומים).

אנסה כנראה מחר.

פורסם

היה לי מקרה דומה, אני פתחתי חשבון נוסף ובצ'ט ביקשתי מהם לאחד לי את החשבונות.

זה לא בדיוק איחוד, בשבילי זה הספיק אבל לפחות תוכל להסביר לבנאדם מה אתה רוצה וינסו לעזור לך בצורה כזאת או אחרת

פורסם
בתאריך 20.4.2021 בשעה 13:43, Haim_gds כתב:

-כשאני מנסה ליצור חשבון חדש אני חייב להכניס מספר טלפון, כשאני מכניס את הטלפון שלי אני מקבל את השגיאה כי המספר כבר קיים במערכת. ניסיתי טלפון אחר אך משום מה לא קיבלתי את ה SMS. (אני לא ממש מת על פתיחת חשבון חדש כי אאבד את כל ההיסטוריה הקיימת שלי באמזון)

זאת הבעייה שנתקלתי בה...

• תוכן חדש...