Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים,

אחרי שבמרץ 2020 ביטלו לנו את הטיסה, וכמעט 3 שנים בלי ביקור בארץ, אנחנו רוצים להגיע לשבועיים שלוש.

אנחנו אזרחים ישראלים, אני ואשתי מחוסנים, הילד בן כמעט שנתיים כמובן שלא.

הלכתי קצת לאיבוד בכל ההנחיות, האם אנחנו נצטרך בידוד? יש מעקב אחרי זה? איך זה הולך בכלל? כי אם כן, אין לנו טעם לטוס ולשבת שבועיים בבית.

מישהו שחי בחו"ל וביקר לאחרונה בישראל יכול לעזור?

תודה מראש!

פורסם

מי שמחוסן עושה בדיקה סורולוגית וברגע שמקבל תשובה, מעביר את התשובה למשרד הבריאות ומקבל פטור מהבידוד

מי שלא מחוסן עושה מטוש בשדה, מטוש נוסף אחרי 9 ימים ומשתחרר בסוף היום העשירי

ילדים = לא מחוסן

מפה תיקח את זה לאן שאתה רוצה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שלשום חזרתי מביקור בארץ, כמוך גם אני לא הייתי בטוח מה יהיה עם הבידוד, והתכוננתי לתרחיש הגרוע ביותר, עם שבועיים בידוד.
בסופו של דבר, הופתעתי לטובה מיעילות מערכת הקורונה בארץ.
יום אחרי שהגעתי נסעתי לאיכילוב לעשות בדיקה סורולוגית. אין צורך לקבוע תור, ותוך 30 דקות הייתי בחוץ. עלות כ-250 שקלים.
להפתעתי הרבה קיבלתי הודעה עם תשובה חיובית על נוגדנים תוך מספר שעות!! את התוצאות שלחתי למשרד הבריאות, ושוב תוך מספר שעות קיבלתי אימייל שאני משוחרר מבידוד, הכל ביום אחד!
חשוב לציין, שאם אתה לא חבר קופת חולים, לא תוכל לקבל תעודת מחוסן, כלומר, לא תוכל להכנס לאירועים גדולים כמו הופעות וכאלו, רוב בתי קפה ומסעדות לא בודקים.

מקווה שעזרתי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
לפני שעה, סולל הדרך כתב:

מי שמחוסן עושה בדיקה סורולוגית וברגע שמקבל תשובה, מעביר את התשובה למשרד הבריאות ומקבל פטור מהבידוד

מי שלא מחוסן עושה מטוש בשדה, מטוש נוסף אחרי 9 ימים ומשתחרר בסוף היום העשירי

ילדים = לא מחוסן

מפה תיקח את זה לאן שאתה רוצה.

תודה!

זאת אומרת שהילד בן השנתיים יחוייב בבידוד בכל מקרה למינמום 9 ימים?

לפני שעה, golangti כתב:

שלשום חזרתי מביקור בארץ, כמוך גם אני לא הייתי בטוח מה יהיה עם הבידוד, והתכוננתי לתרחיש הגרוע ביותר, עם שבועיים בידוד.
בסופו של דבר, הופתעתי לטובה מיעילות מערכת הקורונה בארץ.
יום אחרי שהגעתי נסעתי לאיכילוב לעשות בדיקה סורולוגית. אין צורך לקבוע תור, ותוך 30 דקות הייתי בחוץ. עלות כ-250 שקלים.
להפתעתי הרבה קיבלתי הודעה עם תשובה חיובית על נוגדנים תוך מספר שעות!! את התוצאות שלחתי למשרד הבריאות, ושוב תוך מספר שעות קיבלתי אימייל שאני משוחרר מבידוד, הכל ביום אחד!ו
חשוב לציין, שאם אתה לא חבר קופת חולים, לא תוכל לקבל תעודת מחוסן, כלומר, לא תוכל להכנס לאירועים גדולים כמו הופעות וכאלו, רוב בתי קפה ומסעדות לא בודקים.

מקווה שעזרתי.

Se nt from my iPhone using Tapatalk

תודה!

אני ואשתי היינו חברים במכבי לפני שעזבנו, הילד לא היה בחיים בישראל ככה שהוא לא חבר בשום קופ"ח, אבל עשינו ניתוק תושבות לפני שעזבנו, האם עדיין נוכל לעשות את הבדיקה הסורולוגית או שאין קשר בין השניים?

אין לנו האמת שום צורך בתעודת מתחסן ישראלית, ולא נלך לאירועים ממילא.

פורסם

הבידוד הוא ל 10 ימים ולא לתשעה

ע"פ החוק, מי שבבידוד אסור לו לבוא במגע אם אף אחד אחר. ז"א שהבידוד נכפה גם עליכם כי מי יהיה עם הילד?

אני לא באמת יודע איך אוכפים בידוד לילד? הרי "אין לו טלפון". אם יש סבא/סבתא מחוסנים אפשר לעשות את בידוד אצלם, שהרי אין פיתרון ממשי לילדים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש מענה מקצועי מאוד של משרד הבריאות בעניין - +972-8-624-1010

אצלנו במשפחה כולנו חטפנו את הדרעק הזה במרץ האחרון (ויתכן שאצלי זה כבר היה סיבוב שני), אז אני מקווה שיפטרו את הילדה מבידוד.

No worries 8)

• תוכן חדש...