Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שתמיד עדיף 2 חניות על 1 וכו' וכו'.

אבל לחברים פה שיש חנייה כפולה כזאת בטור. האם אתם משתמשים בה ביום יום? איך זה מסתדר? 

זה נשמע לי כמו פתרון מאוד לא פרקטי.

אשמח לתובנות.

פורסם

זה סיוט...
ובמקרה יש לי 3 חניות בטור [emoji1751]
הייתי מחליף אותם ב 2 חניות נפרדות

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה שימושי כאשר יש מישהו שמגיע מאוחר ויוצא מוקדם. אחרת קצת פחות.

אם יש חניה אחרת בקרבת מקום עדיף, אבל אם אין - יותר טוב מכלום.

פורסם

לטעמי זה לא נורא, יש לי 2 עם 2 רכבים.

בתקופת הקורונה זה בכלל לא נורא, הכנסתי את האוטו שלי לחניה הפנימית, ושל אשתי בחיצונית, ורוב הזמן היא יוצאת ואני פחות.

אם כבר קורה והאוטו שלי בחיצוני והיא צריכה לצאת, אני יורד איתה יוצא מהחנייה ונכנס לפנימית.

זה יכול לקרות אפילו פעמיים בשבוע, וזה לא נורא, סה"כ סיפור של 2-3 דקות.

המקרה הכי "מסובך" ו"נוראי" זה למשל כשאנחנו שנינו בבית עם הילדה, ומי שעם הרכב בחניה הפנימית צריך לצאת בלי הילדה, אז אני יורד, מוציא את הרכב החיצוני למעבר, מוציא את הפנימי למעבר ומכניס בסדר הפוך, ככה שהרכב שאמורים לצאת איתו הוא החיצוני.

כל הסיפור לוקח בערך 5 דקות.

זה קורה בערך פעם בשבועיים, אבל בתקופת הקורונה זה לפעמים הגיע אפילו לפעם בחודשיים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

המקרה היחיד שאני רואה בזה יתרון הוא כאשר יש לך רכב נוסף לסופ"שים. אז הרכב הנוסף חונה בפנים , והרכב היומי חונה בחוץ. 

אחרת לדעתי זאת טרדה .

לחלופין אפשר לעשות  car pool  בין הרכבים,

מי שמגיע ראשון לוקח את הרכב החיצוני ומי שחוזר ראשון חונה בחניה הפנימית

• אהבתי 1

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

לא רואה בזה יתרון, אבל האלטרנטיבה הייתה לשכור דירה עם חנייה אחת (לרוב לא מקורה), או 2 חניות טוריות.

הייתה אופציה אחת לדירה עם 2 חניות נפרדות, אבל בתג מחיר גבוה בהרבה (גם הדירה הייתה הרבה יותר גדולה וכו', אבל אני לא באמת צריך את זה).

carpool אצלי לפחות, פחות רלוונטי, אשתי פחות אוהבת לנהוג על האוטו שלי משום מה, אבל יש לה מגבלה אחרת של אישורי כניסה לבסיסים, עם הרכב שלי צריך לדאוג לאישור כניסה לפני כן, עם שלה היא פשוט מגיעה, לפחות לכל בסיס רלוונטי עבורה.

בנוסף לזה לי יש מגבלה לנהוג על הרכב שלה, מותר רק מחמישי בערב עד ראשון בבוקר, שטויות של צבא.

שתי הבעיות פתירות ע"י שיחרור לאזרחות 🤣

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמו הרבה דברים בחיים, זו פשרה.

זה פחות נוח משתי חניות נפרדות ויותר טוב מחניה אחת...

יוצא לי לפעמים לצאת מהחניה הפנימית כשהרכב של אשתי חונה בחיצונית.

לוקח לי 2-3 דקות להוציא את הרכב שלה, להוציא את הרכב שלי, להחזיר את שלה.

לא נעים, לא נורא.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ושוב אני מסכים עם כל מילה ומילה שכתבת

• אהבתי 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שתי חניות בטור, זה יותר טוב מחנייה אחת בודדת.

לי יש שתי חניות בטור ורכב אחד, אך בשבוע האחרון הייתי עם שני רכבים שהייתי משחק איתם בכיסאות מוזיקלים.

בהתאם לצורך הייתי מעבר את הרכב החיצוני לחנייה של שכן, מוציא את הרכב הפנימי לחנייה של שכן נוסף, מחזיר את הרכב הראשון לחנייה הפנימית ומפליג לדרכי עם הרכב הפנימי. העסק היה לוקח כחמש דקות.

ברור שנוהל זה אם צריך להתבצע ברגע הנסיעה זה מתסכל, אך במחשבה תחילה אפשר לבצע זאת כבר קודם ולא לחכות לרגע האחרון.

פורסם

כמו שכתבו, זה לא נורא אבל אם האלטרנטיבה שלך זה חניה אחת, אז אין לך באמת אלטרנטיבה, נכון?

יש לנו חניה כפולה צמודה למחסן - לוקח בדיוק דקה וחצי להוציא את הרכב החיצוני, להוציא את הרכב הפנימי, להחזיר את הרכב החיצוני ולהשאיר את המפתחות שלו במחסן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, Ron Poh כתב:

שתי חניות בטור, זה יותר טוב מחנייה אחת בודדת.

לי יש שתי חניות בטור ורכב אחד, אך בשבוע האחרון הייתי עם שני רכבים שהייתי משחק איתם בכיסאות מוזיקלים.

בהתאם לצורך הייתי מעבר את הרכב החיצוני לחנייה של שכן, מוציא את הרכב הפנימי לחנייה של שכן נוסף, מחזיר את הרכב הראשון לחנייה הפנימית ומפליג לדרכי עם הרכב הפנימי. העסק היה לוקח כחמש דקות.

ברור שנוהל זה אם צריך להתבצע ברגע הנסיעה זה מתסכל, אך במחשבה תחילה אפשר לבצע זאת כבר קודם ולא לחכות לרגע האחרון.

היה לי משחק כזה בפלאפון.

• מצחיק 2
פורסם

זה כמובן תלוי כמה קשה למצוא חנייה קרובה ליד...

זה גם תלוי מי אתה.

אני בנאדם שיקום בבוקר, ייזכור שחנה בחוץ. יגיע לאוטו, יגלה שהוא בפנים. יחזור לקחת את המפתח של הרכב החצוני. ייקח. יזיז אותו. ייזכר שאין לו המפתח של הרכב הפנימי. יחזור. ייקח את שני המפתחות. ייצא. ינהג חצי דרך. ייזכר שהמפתח של הרכב החיצוני נשאר אצלו. יחזור. יקבל צעקות. יעלה לעשות פיפי. יחזור לאוטו שלו. ייזכר שבזמן שהוא הזיז את החיצוני הוא בעצם השאיר שם את התיק עם המחשב. וכו'.

• מצחיק 4
  • מעניין 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מניח שכשיש כמה מפתחות לכל רכב הסיפור הופך לפשוט יותר.

לי לצערי יש רק חניה אחת ואת הרכב השני אני מחנה "בחוץ" ולא קל למצוא חניה.

פורסם

לי יש שתי חניות טוריות אבל ארוכות מאוד (טכנית ניתן לחנות שלושה רכבים צמודים). היתרון של האורך מאפשר לי להוציא את הרכב הפנימי בלי להזיז את החיצוני, אם הרכבים של השכנים מימין או משמאל לא נמצאים.

בכל מקרה אני תמיד לוקח מפתחות של שני הרכבים, כאשר המפתח השני של הרכב של אשתי נמצא אצלה.

גם אם צריך להוציא את הרכב הפנימי כשרכבי השכנים חוסמים בצדדים זה לא כל כך נורא - מבזבז גג שתי דקות.

כשהיה לי רכב אחד, תמיד הייתי חונה בחלק היותר פנימי כך שאם מישהו מגיע אלי הוא יכל לחנות מאחורי האוטו שלי ולא להיות תלוי בזמינות של חניות ציבוריות.

בקיצור, כמו שכבר רשמו, עדיף שתי חניות נפרדות על חניה טורית, אבל בהחלט כדאי שיהיו לפחות שתי חניות טוריות לעומת חניה בודדת.

אם הייתי צריך לכמת את זה בכסף... נגיד שחניה בודדת עולה 50K ש"ח. שתי חניות נפרדות יעלו לך 100K. אז לדעתי חניה טורית שווה 70K. כל זה לפני שנכנסים לשיקולים נוספים כמו מקורה או לא, צמודה לקיר/עמוד, קרובה לכניסה וכו'. למשל במיקום עם מצוקת חניה בינונית (כזו שבה בשעות הערב לא תמצא מקום פנוי קרוב אבל אם תגיע עד חמש לא תהיה בעיה), אני אישית הייתי מעדיף חניה טורית מקורה/תת-קרקעית על פני שתיים לא מקורות.

• תוכן חדש...