Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניינת למכור את הרכב שלי כי קניתי רכב חדש, הפרסום ביד 2 לוקח מדי הרבה זמן ואני מעוניינת כבר למכור את הרכב, השאלה אם מישהו כאן מכר לאוטו סנטר וקיבל שירות אמין? כלומר אני לא מעוניינת להפסיד על הרכב ורוצה לקבל את הסכום שמגיע לי, אשמח להמלצות ( הרכב שווה כ90 אלף שח)

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, רבקהה כתב:

שלום, אני מעוניינת למכור את הרכב שלי כי קניתי רכב חדש,

תתחדשי!

בד"כ יש טרייד אין של יבואנים. 

בכל מקרה, אני לא מכיר את האוטו סנטר. לדעתי תקבעי לעצמך איזה מחיר מינימום בו את מוכנה למכור את האוטו הישן שלך. וגם אז תורידי ממנו. 

אם את טובה במשא ומתן, זה מצוין. לדעתי המחיר הסופי זה פונקציה של כמה דברים כמו מצב האוטו, ביקוש, כמה את רוצה למכור וכו'. בתור עסק, ברור שהם ישלמו הרבה פחות ממחיר המחירון. 90 אלף זה לדעתך. הם ישלמו נגיד 80 או 85.. ואולי אפילו עוד פחות. 

היתרון היחיד שאני רואה בטרייד אין, באופן כללי, זה להעביר מהר את המכירה ואת ההתעסקות. נטו נוחות. עכשיו הם צריכים להרויח, אז הם בטח לא ישלמו לך מחירון, והם בעצמם ימכרו מעל המחירון (הם צריכים להרויח את לחמם). 

מבחינת סדר הפעולות אני הייתי קודם מוכר את האוטו הישן ואז הולך וקונה חדש. 

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מכירה לסוחר (במקרה הזה אוטוסנטר) היא שירות שעולה כסף. כמה זה יעלה (או כמה תקבלי פחות ממחיר השוק) תלוי בפופולריות של הרכב שאת רוצה למכור ובמצבו.

שימי לב שכתבתי פחות ממחיר השוק ולא פחות מהמחירון, כי מה שקובע עבור הסוחר שרוכש הוא מחיר השוק, כי הוא צריך להרוויח.

• אהבתי 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כנראה שתמחרי בפחות מהשווי כי הם צריכים למכור אותו  הלאה ולהרוויח.

יש המון חברות טרייד אין, אני הייתי קופץ לגלילות או ריכוז אחר של מקומות ועובר בין כמה לקבל הצעות.

ד"א יש גם לוח מכירת רכב בפורום שאת יכולה לפרסם בו בחינם

פורסם
לפני שעתיים, רבקהה כתב:

שלום, אני מעוניינת למכור את הרכב שלי כי קניתי רכב חדש, הפרסום ביד 2 לוקח מדי הרבה זמן ואני מעוניינת כבר למכור את הרכב, השאלה אם מישהו כאן מכר לאוטו סנטר וקיבל שירות אמין? כלומר אני לא מעוניינת להפסיד על הרכב ורוצה לקבל את הסכום שמגיע לי, אשמח להמלצות ( הרכב שווה כ90 אלף שח)

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

כמעט בטוח שלבד תמכרי ביותר כסף. ברור שזה לוקח זמן.

בד"כ את המוטיבציה לטרוח מקבלים יחד עם הצעת המחיר שמקבלים ממגרש/סוחר.

בהערכה גסה אם זה רכב שבאמת שווה 90,000 ש"ח מגרש/סוחר יציעו לך 70,000. או אולי 75

את יודעת מה שווה לך הזמן והפער. מהאופן בו ניסחת את ההודעה נראה לי שזה לא "לקבל את הסכום שמגיע לי"

עצה אחת היא שתחסכי הרבה זמן במכירה ביד2  אם תתפשרי מראש על המחיר. סתם דוגמא להמחשה: נניח הרכב באמת שווה 90 (כלומר תוך חודש-חודשיים והרבה התעסקות תמצאי קונה שממש ישלם 90) ובסוכנות יציעו לך 70. אז יש מצב שאם מראש תכווני לא ל 90 אלא ל 78 תמכרי מהר מאוד. אולי זה עדיף.

• רעיון טוב! 1
פורסם

היא לא יכולה לפרסם בלוח של הפורום כי פחות מ-30 פוסטים. אז תכתבי פה ונקווה שמהנהלים לא יכעסו...

אם תפרסמי רכב טוב ומבוקש ביד 2 סוחר יתקשר/יגיע אלייך תוך שעה, במקום שאת תסעי לחפש אותו (סוחרים מקבלים את המידע לפני שאר האוכלוסיה).

אם כבר עשית זאת והמכירה לא מתקדמת, תרימי טלפון למגרש נורמלי (למשל זה שציינת) ויזמינו אותך להגיע. הצעה בטלפון לא תקבלי.

את המחשבה ש"מגיע לי" הייתי מציע לאפסן. אין "מגיע", יש מה שקונה מוכן לשלם.

אם תכתבי איזה רכב מה מצבו וכו' יהיה קל יותר לייעץ.

בהצלחה!

• אהבתי 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

מצטרף להמלצה שקיבלת לנסות למכור לבד. כל סוחר הוא עסק שצריך להרוויח. בדרך כלל, אם הרכב שלך מבוקש יגידו שישלמו "מחירון בכפוף לבדיקה" ואז יתחילו להוריד. מספר הזהב הוא 12% לערך על מנת להצדיק את דמי השכירות, החולצות, הקפה ולהרוויח.

פורסם

אני קניתי מהם פעמיים, ואת הרכב הראשון שקניתי מהם שאלתי כמה יתנו לי עליו לאחר 5 שנים שהיה אצלי,אמרו לי 30K, לבסוף מכרתי תוך שבועיים לפרטי ב55K, מה שכן, זה היה טויוטה.

המסקנה שלי שעדיף להוריד כמה אלפים כדי למכור מהר, בפרט אם הרכב  שלך סחיר בשוק.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...